Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is errõl beszélek. Most a Kaspersky kedvéért nem fogom letörölni a beállított Comodomat. Nem értem, hogy mi a bajod.<#nemtudom>
nandorb
Kaspersky Internet Security a legjobb eddig mikor volt trojai egyebb problema nelkul megoldotta,most a 8-as betat hasznalom es kivalo mi mast lehet ra mondani.mikozben a Nod32,avast PRO-verziot hasznaltam minden heten csereltem a win-t most meg Kaspersky es mar 3honapja semmi gond

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

snowkid16
Én értettem

slime001
Mit kell beállítani KIS-be, hogy rákérdezzen egy programra ha az csatlakozni akar az internetre?

AVIRA - \"More than security.\"

snowkid16
Nem Emese, Én köszönöm.

No nézzük csak mit is írtam a #7538-ban?
...Csak egy példa erre az összeférhetetlenségre. KAV proaktív védelme igen csak rendesen összeakadt nálam a Comodo (TÛZFAL) Viselkedésalapú analízis moduljával...
Hol van ott leírva, hogy nem kompatibilis? Na de nem vitatkozok ezen. Értelmezni kellene a szöveget és nem elcsúsztatni a jelentését.
Egyébként a KAV vs Comodo telepítése sem egyszerû, ha valaki már próbálta. A Comodo Fejlett viselkedés alapú analízis szolgáltatást KI kell elõtte kapcsolni és ÍGY is hagyni, különben nem engedi a KAV telepítését. KAV Proactív védelme mehet csak. Fordított sorrendben KAV majd utána a Comodo telepítése, nem is lehet megoldani. Nekem nem sikerült. Na én erre gondoltam.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001
Nem szükséges, köszönjük!

snowkid16
Küldjek képet?
Nem valami holmi kis otthoni gépem van...nagyon nem húzza le. Nod32 2.0 Avasttal+ Comodo, nem akadnak össze! Csináljak képet?

... Istenítetek itt mindent, mint ha lenne tökéletes. DE TÖKÉLETES NINCS.
Doomista
És már van Vadar dimenzio is...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Ajj istenem. Akkor van Kaspersky, Avast, Nod, Bitdefender stb. dimenzió is....
Ehh. Mennyi mindent összeírtok ide:D
Na a Nod meg az Avast! aktívon nem megy. Mulder ügynök is bizonyítja. Az AVG meg a Nod sem. Sõt a deaktív Avast! és AVG mellett aktív Nod sem.(Nod 2-es változata mindenütt). Te valami para dimenzióban vagy.
Kaspersky nem kompatibilis a Comodoval, minden tûzfal õsi isteni mesterével. Nekem az már nem kóser.
Nekem most Avast!, Ad-aware 2008, AVG Antispy, Malwarebytes, Spyware Blaster, Comodo van fenn. Ebbõl csak az Avast! aktív és elvagyok. Minden gond nélkül.
slime001
Nekem ugyanez történt meg Avirával! Se Kaspersky, se NOD32, se Avast, se Bitdefender, se F-secure nem tudta törölni a vírust (csökkentett módban sem) Avirát feltettem egybõl jelzett, delete és minden tökölés nélkül törölte!

slime001
2 antivírus rezidensen futtatva eléggé letudja húzni a gép teljesítményét. Vagy nálad nem így van? Most már felteszem a Kasperksy IS-t mert sokan áradoznak róla és régen használtam!:) Megnézzük mit tud!:)

Igen ez így igaz szerintem is. Fogalmazhatnánk úgy is, kicsit futurisztikusan, hogy egy magasabb létezési forma a többiekhez képest.
Mire alapozom ezt az állításomat? Volt rá eset, hogy sem a NOD, sem a BitDefender, de sem másik lefuttatott antivírus (csökkentett módban sem) tudta leszedni a fertõzést. KAV megoldotta ezt minden gond és csökkentett mód alkalmazása nélkül, mondhatni szinte rutin feladatként könnyedén. Fájlt kiemelte, tisztította majd vissza helyezte. Ennyi.

snowkid16
Miért nem egészséges?
Fogadjunk, hogy elmehet...

snowkid16
Kaspersky Internet Security nem internet védelem?

slime001
Attól, hogy nem akad össze még nem egészséges!

snowkid16
Nem akad össze a három program! Én se hittem el, DE NEM AKADT össze! Valós idejû védelem be van kapcsolva.

Én csak azt nem értem,hogyha valaki nem ért valamihez és föl rak egy kérdést,akkor egy páran nem a megfejtést irják le(ez természetes is mert vagy nincs energiájuk már erre-vagy nem árulnak el dolgokat)de akkor szerintem erre a legjobb válasz az hogy nem kell rá válaszolni.
Köszi. <#smile> Én azt vallom bár ezért már kaptam hideget/meleget egy másik fórumon, hogy vannak az antivírusok (ezek között vannak jobb és gyengébb képességûek) és van A KAS_PER_SKY.
Õ egy másik dimenzió be kell, hogy valljuk. Ha tetszik ha nem.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
egyetértek veled.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Mert nekem elég ez is. Én igénytelen vagyok. Egyébként mint az általam belinkelt kép is mutatja, a KIS 2009 bár csak a hetedik, de elõtte akik megelõzik mind a hatan "csak" tûzfalak és nem komplett védelmek.

slime001
De akkor miért nem azt használod?<#conf>

Szerintem a legjobb (még mindig) a Kaspersky antivírus motor + ZoneAlarm erre a feladatra felturbózott, kicsit átírt tûzfala és összegyúrva egy egységebe = KIS 2009

dragon11
Ha így fogod fel..

slime001
Ennyi erõvel minden IS egyenlõ.

dragon11
Avira IS = ESS, interaktív tûzfallal, de kinek mi..;-)

Azt nem tudom. Váltsak logot?

Doomista
xp-s vagy.
mert xp van a logodon.
ez jo kritika ?

No akkor kezd velem. Én milyen vagyok? Elbírom és elviselem az építõ jellegû kritikákat, úgyhogy csapjunk bele.

Már akkor most hogy hogyan is van ez?
Tehát azt mondod, hogy a NOD32 2.7.42 verziója megy párhuzamosan az AVAST! 4.8.1229-el? Természetesen mindkettõnek bekapcsolva a valós védelme? Elég érdekesen hangzik mit ne mondjak.
Csak egy példa erre az összeférhetetlenségre. KAV proaktív védelme igen csak rendesen összeakadt nálam a Comodo (TÛZFAL) Viselkedésalapú analízis moduljával. Pedig ebbõl csak az egyik antivírus!!! Ezek a proaktív védelmek a másik védelem úgymond állandó ellenõrzését/kutakodását személyes "sértésnek" és támadásnak veszik ezért igen csúnyán össze tudnak akadni egymással. És ehhez nem kell sok idõnek eltelnie.

snowkid16
<#vigyor2>

Irjam ugy inkább hogy 4-5 ember(csak ez a mondás hogy egy-két ember ugye?<#vigyor1>)<#eljen>
snowkid16
Ja, Meg minden mással xD

snowkid16
Nekem sikerült ESS 3.0 + Avastal...<#ejnye1>

slime001
Még jó hogy nincs rendszerösszeomlás! :D kész

slime001
#7529 > Félénk vagyok!:)
#7530 > Snowkid-et kérdezd!

snowkid16
Nod32 2.0 VERZIÓ. Avast! legfrissebjével megy. Nincs rendszerösszeomlás...

Na most akkor nekem is elárulná már végre valaki, hogy melyik az az ANTIVÍRUS SZOFTVER amelyik kompatibilis egy másikkal? Van ilyen egyáltalán? Mintha úgy lenne, hogy (bár én csak egy kezdõ lúzer vagyok) nem szabad, sõt egyenesen tilos telepíteni egy számítógépre két antivírust egyszerre! Vagy már nincs ilyen szabály?<#zavart1>

snowkid16
Miért nem mered elhinni?

snowkid16
Szia, Avira Premiumom volt, nekem nem gyõzte meg a tetszésemet. Ki az a két ember akit tisztelsz?

Doomista
ne vedd sértésnek amit irtam,csak kicsit már sok bennem a sör lehet :s

Meg van a véleményem mindegyikötökröl,kiröl jo kiröl fos.Van egy két ember aki tiszteletet érdemel(le a kalapom elöttük).Ja igen én láma vagyok.A lámák is tanulnak(ha van honnan <#hehe>)
"Slime kössz a választ"
Doomista
nah ez érdekes volt,mert én a "nem" szót nem láttam,2x elolvastam pedig :DDDDDD

slime001
Azt mondtam, hogy a tûzfala nem a legjobb! Bár személy szerint én még mindig jobban kedvelem mint a Comodot!

Doomista
de nem ugy volt,hogy a tuzfala még nem olyan jó ? legjobb ?! komolyan ? :o

slime001
Elnézést kérek!:) Így teljesen más a szitu! Nem egy nagy rakás fos! Av-comparatives tesztjein elég régóta vezetõ pozícióban van (az utolsó 2 tesztet egymás után megnyerte) A tûzfala a matousec szerint nem a legjobb, de szerintem otthonra bõven elég! Összesen 35-40mb ramot eszik és nem húzza le a gépet!

Doomista
te láma vagy,ez a lényeg.
kérdésedre meg a válasz az,hogy kinek milyen.neked fos lenne,mert nem értenél hozzá.

Te valamit félre értettél. Ez egy kérdés volt és azért kérdeztem ilyet mert lejebb olvastam valamiket a hozzászolásokbol."És nem pedig téged küldtelek a h.-f-ba. Remélem mostmár érted.