41135
![bannerkesz.png](https://lh5.googleusercontent.com/-_F2SjS87gZ8/UVZCMNRif_I/AAAAAAAAAGo/5DBYBWMi03s/s790/bannerkesz.png)
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Rotyoka #38545 Melyik nyújt jobb védelmet?
TrustPort , Norton, Avast!, Kaspersky, AVG, Panda
(Mindből a legnagyobb elérhető csomagra gondolok, értsd: TrustPort Total Protection, Norton 360 stb) -
Mármint "...ez a kettő..." azt jelenti, hogy a Norton és ESET. -
Ha fizetős kell akkor a Norton AV 2012 vagy a tűzfalas változata a NIS2012. Én az utóbbit javasolnám.
De a NOD32/ESS 5-ös is jó. (ehhez van/találsz újságos kódot)
Ez a kettő nem csak viszonylag jó, hanem a legjobbak között van és mindkettő kevés erőforrás igényű szoftver is.
AVAS! az ingyenesek között valóban jó, de ... -
A panda cloudhoz folyamatos internet kell hogy a fájlokat ellenőrizze.Még nem használtam(de ilyeneket nem is igazán van kedvem próbálgatni mert nem hiszem hogy offline módban is tudna védeni),Avast még elmegy. -
Mondana valaki egy kis erőforrásigényű vírusirtót, ami még viszonylag jó is? Avast? Panda Cloud? Az új Avira ISS valahogy, nem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom miért.:) -
Semmi köze a feltöréshez,valószínűleg a fejlécben lévő F-secure Online scanerek (mely a lenyitó/becsukó linkeknél látsz) valamelyik JavaScriptje kommunikálhat azzal a szerverrel. -
kl24h #38539 Önmagát látta a trójai falóban
Spyware Terminator 2012 -
Hekkeled az SG-t? Ezt jelentenem kell. -
Most már nálam is.:D
Valószínűleg a fejlécben lévő online scan-re panaszkodik(bár a keretben nem látok HTTPS URL-t de mondjuk hogy, valamelyik scriptjének köze lehet a szerverhez). -
kl24h #38536 Nálam is pont ilyen jelent meg, de csak ma. -
Madmano #38535 http://www.kephost.com/view3.php?filename=spa9ro7dhsvyaakb0z10.png -
Madmano #38534 Ma délelőtt,mikor ebbe a topicba beléptem,ezt az üzenetet írta ki a böngészőm.Kell ezzel foglalkoznom?Eddig még nem írkált ilyet a Tűzróka....Mondjuk azóta nem nyavajgott. -
KaBuTo666 #38533 Na jah...ezer éve olvasom az oldalt, de még nem láttam ilyet! Azonnal le az atombunkerbe!!!!4 WARNING! -
kl24h #38532 Mai vírmérséklet: 3 szint!!!!!! -
biglion #38531 Rendben.Akkor ez van.Köszi. -
Avirában tűzfalbeállításoknál kellene legyen egy export/import lehetőség. Sajnos más lehetőséget nem látok rá. -
biglion #38529 OK!Köszönöm ez itt a gond.De hogyan tudom exportálni és importálni a szabályokat,és ezt ha jól értem ,akkor minden felhasználónak el kell végezni a másik 2 felhasználói fióknál ,ha úgy gondolja hogy az általa létrehozott szabály az egész win7-re vonatkozzon.Hát nem tudom... -
Gondolom 3 felhasználói fiókról beszélsz Win 7-ben. Itt csak úgy tudod ha exportálod a szabályokat aztán belépsz a másik 2 fiókba és importálod. -
biglion #38527 Sziasztok!
Elnézést, tényleg pontatlan volt a kérdés feltevésem,most megpróbálom pontosabban.
Na szóval,a adva van 3 user aki egy win7-et használ külön külön belépéssel, ezután valamelyik user létrehoz egy szabályt valamelyik programhoz, azért hogy hogyan használhatja avagy sem a kiválasztott program az internetet, ez megszületik.Egy másik user belép a win-be és nem látja az előző user által létrehozott szabályt. Mondjuk ennek is van egy logikai "szabadsága",de ha nem erre vágyok, akkor minden egyes felhasználónál be kell állítanom a szabályt, ami nem okozna gondot ,de ha lehet nem ezt választanám. -
KaBuTo666 #38526 Hogy mi? Ezt szerintem senki se értette a topikban. -
biglion #38525 Sziasztok!
Az AVIRA tűzfalában a következő bosszant:win7-nél több felhasználó esetében mindenkinek más és más a "programszabályozása". Hogy lehetne a szabályokat minden felhasználó esetén érvényesíteni? -
Rotyoka #38524 Roger.
Ahogy nézem minden szirszarjával ~100 mega memória kell neki míg a Comodo IS-nek olyan 30.
De ahogy nézem combosabb a védelme meg sokkal jobban személyre is szabhatóbb.
Viszont 1 kérdésem lenne, ennek van Cloud szintű védelme ill. SandBox-a? Nem igazán találtam említést róluk bár lehet már este van -
KaBuTo666 #38523 Trustport Total Protection 2012 -
Trustport Total Protection 2012 -
Rotyoka #38521 Comodo Internet Security Pro 2012 vaaaagy Trustport Total Protection 2012 a jobb 64 bites környezetben? (Win7) -
Szia!
Küldtem PÜ-t. -
Megoldható a trial magyar nyelvűvé tétele, privát ment. -
kl24h #38518 De magyar nyelvű NIS 2012 van. Most hogy csak EN 90 napos verziót adnak ki, az más dolog.
JoeFromHun: Lehet, hogy egy kis okoskodással ezt a 90 napos EN verziójút is magyarosítani lehetne. Én nem foglalkoztam ilyennel, de azért meg lehetne próbálni. -
KaBuTo666 #38517 Nem a te hibád, mivel NINCS magyar nyelvű. Ne feledjük hogy mint mi, magyarok, nem számítunk annyira fontosnak mint Amerikáááá vagy Németország...ne feledjük egy pillanatra se, nem fog rendelkezésünkre állni minden játék szoftver magyar nyelven. Sose feledjük. -
kl24h #38516 Igen angol, sajnos magyart nem is láttam egyszer sem. -
De ez angol.. ugye? -
Jobb comodo-é, sőt szerintem használj Comodo IS-t, mert mégis csak egy komplett csomag, meg Comodoban van cloud AV is, és cloud viselkedéselemzés is. -
kl24h #38513 Jó hogy szóltál, köszönöm.
Én a hivatalos oldalról szeretek letölteni: Norton Internet Security 2012 90 day trial. -
KaBuTo666 #38512 Kaspersky statisztika ye ye yee! -
Köszönöm a válaszokat.
Az Avira Premium tűzfala milyen? Jobb, mint a Comodo vagy mindegy? -
A free mellé csak egy tűzfal kell semmi más,de azért a Avira-ban a kivételek közé azért tedd Malwarebyte Antimalware mappáját nehogy "összeakadjanak". -
Nem kell semmi más! -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy free Avira 2012 mellé kell-e Spyware terminator? A tűzfal meg Comodo.
Én meg a saját gépemre FB-n megnyertem az Avira 2012 Premiumot 18 hónapra. Szerintetek mellé kell más program? Pl milyen a tűzfala?
A Malwarebyte Antimalware software-e mindkét gépre telepítve van, mert az nem ütközik semmivel. -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a NIS2012-ből nincs magyar nyelvű 90napos Trial? Mert angol nyelvűt láttam már (ING_OEM) -
kl24h #38505 Lelepleződött a Stuxnet utódja