Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Amúgy mit ajánlanátok helyette? Komplett biztonsági megoldást keresek, nem csak vírusírtót/spyware kurkászt, stb.
...vágod?
Csak annak való aki azt sem tudja hogy van e a gépén vírusirtó.
Ha még talál, és biztosan fog, azokat töröld. Ha ez utánn sem megy fel akkor több lövésem nincs.
De miért ragaszkodsz ennyire az MSE-hez? Fõleg Win7-re?
Van még néhány ingyenes lehetõség rajta kívül és még jobbak is. MSE nem annyira jó egyébként, de legalább ingyé van. Bár nálam ez nem szempont.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A telepítõ egyébként, amikor észleli a dolgot, eltávolítja a telepítési fájlokat, szóval tényleg nincs felrakva semmilyen formában, és nem akarja a magyarok igazságát.
...vágod?
Megsúgom, hogy feltelepített ESET Smart Security 4 mellé is fel lehet telepíteni, anélkül hogy bele szólott volna az MSE. Valami nincs rendben nálad. Honnan töltötted le az ESET Smart Security-t? Nehogy valamilyen vírusos cucc lett volna.
"Ha van valami ESET a Program Files mappában, akkor onnan is...."
Ha van valami a Program Files mappában, akkor onnan is.
Ha mégis beleszól az MSE, akkor manuálisan törölj minden ESET Smart Security bejegyzést a Registry-bõl, de itt vigyázat, csak nagyon óvatosan.
Windows Server 2008 R2-t futtató gépre melyik programot ajánljátok? Leginkább le/feltöltésre van használva a gép és 7/24 megy.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tudom, nem apróhirdetõs topik, és többször nem is írom be.😊
Nem bírom feltelepíteni a Microsoft Security Essentialst!
Elõzõleg Eset Smart Securityt használtam, amit leszedtem, takarítottam utána CCleanerrel, meg Eset Uninstallerel, és mindig azt mondja a MSE telepítõje, hogy 0x80070643-as hiba, és különben is az anyámat.
Megpróbáltam mindent, Google bácsi nem segített, még a Windows Live OneCare-t is leszedtem midnenhogyan, semmi! Win7 Professional x64-et használok...
Valami tipp?
...vágod?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van olyan ami jótékonykodik az user számára,van olyan ami csak annak van álcázva(például úgy nevezték el vagy, nem csak jótékonykodik hanem egy kis kárt is okoz a user számára,stb. és ebbõl kell kiszûrnöd hogy mi melyik, ugye milyen egyszerû?😊
Bár igaz semmi gond 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"És most ebbe hol bizonyítja, hogy szabadon hagy egy vírusnak 1 rést? 😮"
Mondjuk hogy a crack maga a vírus (is) és úgy engedi át😊
Egy fájl felülírásával éri el például....
Blacklist kb minden értelmes cégnél van.
2.Nem warezolok mint egyesek😊
3.Én független vagyok AV ügyben😊
4.#37844 utolsó mondata😊
Az olyanok hiszik ezt el, akik szerint a Nod egy nagyon jó antivirus.
Amúgy igaz ez ha a google-s elsõ találatos warez oldalról töltesz.
- Symentec Endpoint Protection ( kulcs sem kell )
- F-secure Client Security
- Malwarebytes Pro
Ha valaki tud még ilyet, ne tartsa magába !
Ha te ezt szereted az a te gondod de akkor ne hisztizz ha valami nem stimmel a vírusirtóddal.
Tessék gergely. Erre varrjál gombot.
Kanadában kerítették kézre a keylogger-királyt (2011. július 21.)
Rotyoka: elnézést *.avastlic akartam írni!