41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#38625 De vannak neha-neha 50% os learazasok a kulcsbol birnal venni,hidd el megeri. -
kl24h #38624 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1182155842&no=38513]#38513[/URL] -
#38623 Az a baj hogy Kaspersky hez nincs se promo kulcs se semmi :/ -
#38622 Kaspersky -
krisz073 #38621 Sziasztok,
Tudna valaki egy jó vírusirtó progit ajánlani?
Eddig Avast-t használtam, de a hócipőm tele van vele, hogy állandóan mindent karanténba tesz :( -
#38620 Én TP használok és nagyon jó -
#38619 Nem! Eszedbe se jusson! -
Madmano #38618 Erre a TrustPort Total Protection-ra nem érdemes váltani a KIS-ről?Csak úgy eszembe jutott..... -
KaBuTo666 #38617 Pár év és a legtöbb antivírus pár kivétellel a jobb felső sarokban fog landolni közel a 100%hoz... -
kl24h #38616 Zillya >>> Protect your system today!
Virus Bulletin: RAP averages quadrant Apr - Oct 2011 -
Slayer256 #38615 Bocsi, akkor köszönöm, kl24h :) -
kl24h #38614 Érdekes, hogy mostanában a Vírus Híradó-nál 3-as szintű a vírmérsékletet mutatnak.
Anti-Phishing Tests (av-comparatives.org): October 2011
Látom Sophos-ék is betették az oldalukra az ernyőt, csak sokkal szebb színekkel, nem olyan szimplán mint Avira-ék.
Slayer256 (#38610): Az MSE azt jelenti, hogy Microsoft Security Essentials 2 használok, nagyon tetszik az ikonja is az óra mellett. Ha ráviszed az egeret az MSE képre, akkor megjelenik a felhasználó neve, ami nálam kl24h. -
Madmano #38613 Én inni?Ugyan már.Hogy képzelsz ilyet? -
Slayer256 #38612 Köszi! :) -
#38611 Nem kell,akár törölheted,csak helyet foglalnak. -
Slayer256 #38610 Köszönöm Gergely1991 és MSE!
Csak a firefox-nál fordult elő. De most úgy néz ki jó minden. :)
Az Avira Free-t visszatettem(mostmár az újabb program verziót, mert régebbi volt nekem), lefuttattam azzal is egy keresést, és most olyanokat talált h "A0029661.exe", "A0029660.exe", "A0029627.ini", "A0029426.sys"(ezekből az A00-al kezdődőekből talált 26 db-ot). Ezek a "C:\System Volume Information\_restore{6F08DEC4-C5F2-4B42-BEDD-12FAD57F3563}\RP149\A0029661.exe" és hasonló helyeken vannak(csak a "_restore" utáni számsorok változnak).
Ezeket be lehet tenni karanténba, vagy kellenek a rendszer működéséhez és hagyjam őket? -
KaBuTo666 #38609 Ittál? Mert ebben az állapotban sok olyan dolgot művel az ember, amit józanul nem...pl én egyszer két antivírust raktam fel, és mikor reggel felkeltem - szokásosan bekapcsoltam a PCmet, összeakadtak mint az állat...persze hogy én voltam a ludas hisz egy hányadék folt tátongott a gépház mellet mint valami másik dimenzióba való átjárókapu.
-
Madmano #38608 Basszus.Megkavart az,hogy két fül van azon az ablakon.A Kizárások,meg a Megbízható alkalmazások.ÁÁÁÁÁÁÁÁ,na legurítok még egyet,aztán lépek.Itt egy neked is.Kösz a segítséget. -
#38607 jaja -
Madmano #38606 Azért csak megértjük egymást! -
#38605 lol az teljesen más, ne foglalkozz vele. :D -
Madmano #38604 Nem jó.Hülye vagyok.Nem a Kizárások közé rakta,hanem a Megbízható alkalmazások közé.És oda azzal a kitétellel,hogy csak a netes forgalmát nem vizsgálja.Minden mást igen. -
#38603 Nem hiszem, hogy magától rakta be. :S Vagy nem tom. -
Madmano #38602 Értelek én.De akkor miért rakta bele mindhárom KIS a tudtom nélkül a Kizárásokba?Igaz,ahogy írtam a netes forgalmát nem vizsgálta a fájlnak.A többi pipa nem volt benn. -
#38601 Ez egy rendszerfolyamat. Felesleges és kockázatos is kizárni. -
Madmano #38600 Azt mondod?Igazából valami módon a KIS rakta oda.De egy kizárás volt a 2010-esnél,meg a 2011-nél is.És ennél is.De Nem emlékszem,a svchost volt-e azoknál is. -
#38599 Eleve nem is kellett volna, hogy bent legyen, ne rakd vissza. Felesleges. -
Madmano #38598 Üdv.Annyi történt,hogy a KIS-ben a Beállításoknál az utolsó oszlopban a "Fenyegetések és kizárások"pont alatt a Kizárásoknál volt nekem az svchost.exe.Na,ezt én ügyesen kitöröltem.Utána próbáltam visszavarázsolni,de nem sikerült.A "sima"svchost.exe-t sikerült beraknom oda,de amikor a KIS rakta be magának,akkor valahogy máshogy jelölte,írta.Voltak abban a bejegyzésben%jelek,meg még ki tudja mi.A kérdésem:hogy tudom ezt visszarakni?Egyáltalán:az,hogy az svchost a kizárások között van,volt,az rendben van?Próbáltam visszarakni a beállításokat.Azon belül a Biztonságos Zóna-t.De nem rakta be.Szóval a lényeg:hogy tudom visszarakni ezt?Vagy ahogy elöszőr berakta magának a KIS,berakja majd megint?Vagy szükség van a fenti fájlra a kizárások között egyáltalán?Ahogy néztem,a netes forgalmát nem vizsgálta a KIS. -
kl24h #38597 Kaspersky Virus Removal Tool, MalAware. -
#38596 Kaspersky Virus Removal,MalwareBytes Free,Kaspersky Rescue CD(USB-re),HitmanPro
Mindegyik böngésző ugyanúgy viselkedik? -
kl24h #38595 Ja elfelejtettem mondani, hogy nincs internet az illető gépjén, azért választottam a Free verziókat. Max csak pendriver van/lesz bedugva. -
kl24h #38594 Ezelőtt egy pár napja telepítettem fel valakinek a gépjére az Avira Free 2012 és most azon gondolkodom, hogy melyiket telepítsem helyébe, mert annyira sok a vakriasztása van. Másképpen ez egyrészt jó, mert akkor nagyobb védelmet nyújt .
Az Avast 6 free-vel az volt a gondom, hogy sok biztonságos programot is elkülönített környezetben akarna futtatni, viszont az illető ehhez nem sokat ért, ezért azt is letöröltem.
Azt hiszem az AVG Free fogom feltenni neki. -
kl24h #38593 Az régebben volt, hogy a Norton lassította a gépet, de már rég (2010-2012 verzióktól) megváltoztatták, ezért gyengébb gépeken is jól megy.
Az egy dolog, hogy mennyit használ a RAM-ból és az más, hogy mennyire lassítja a gépet. -
Slayer256 #38592 Sziasztok!
Olyan gondjaim vannak a géppel(legalábbis amit észrevettem), h a firefox-al ha rámegyek egy weboldalra a "wonderfulsearchsystem.com"-ot tölti állandóan. Bármilyen oldalt szeretnék is megnyitni.
A másik gond az úgy kezdődött h az Avira hirtelen kikapcsolt és frissíteni akart. Azon lepődtem meg h ezt a windows tűzfal-nál engedélyezni kellett. Nos azóta nem jó az Avira sem, ha víruskeresést szeretnék elindítani, akkor elkezdi megnyitogatni a víruskeresést addig, amíg csak tudja.. nálam már 70-nél tartott. A vírusító így nem fut le, meg kiírja h elértem a max 4 egyidőben történő vírusírtási folyamatot. Az Avirát uninstalláltam, a mappáját("C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop") meg nem tudtam letörölni mert, van benne egy 568kb-os szó szerint névtelen fájl, (tehát üres a cím mező, csak a méretét írja ki a gép, meg a kiterjesztése is csak szimplán "fájl"). Ezzel a fájllal semmit sem tudok tenni. Törölni sem. Azt írja ki h a "fájl nem törölhető: a forresfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.
Csökkentett módban lefuttattam a a ComboFix-et, HijackThis-t, spybot search & destroy-t.
Nem tudom hogyan szedhetnél le ezt/ezeket a vírusokat/kémprogramokat, ahogy azt sem, h most akkor visszatelepítsem-e az Avira-t.
Tudnátok segíteni? Köszönöm. -
#38591 a regebbi idoszakra,eddig mindig KIS-t hasznaltam es elegge jol tette a dolgat panasz nemvolt ra. -
goodspeed #38590 Hát norton-t sem láttál 2004 óta... -
goodspeed #38589 Mester... mire alapozod ?:D -
goodspeed #38588 Hivatalos Avira Facebook promoció volt, és annak keretében kaptam az Avirától. -
Madmano #38587 Mondjuk a KIS gépigénye is "legendás"...... -
#38586 "Norton reggebben nagyon belassitotta a gepet" - régebben igen, most meg már nem.
Egyébként mindegyik jó választás.