41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• nandorb
    De vannak neha-neha 50% os learazasok a kulcsbol birnal venni,hidd el megeri.
  • kl24h
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1182155842&no=38513]#38513[/URL]
  • RETROB0Y
    Az a baj hogy Kaspersky hez nincs se promo kulcs se semmi :/
  • Narxis
    Kaspersky
  • krisz073
    Sziasztok,

Tudna valaki egy jó vírusirtó progit ajánlani?
    Eddig Avast-t használtam, de a hócipőm tele van vele, hogy állandóan mindent karanténba tesz :(
  • RETROB0Y
    Én TP használok és nagyon jó
  • Narxis
    Nem! Eszedbe se jusson!
  • Madmano
    Erre a TrustPort Total Protection-ra nem érdemes váltani a KIS-ről?Csak úgy eszembe jutott.....
  • KaBuTo666
    Pár év és a legtöbb antivírus pár kivétellel a jobb felső sarokban fog landolni közel a 100%hoz...
  • kl24h
    Zillya >>> Protect your system today!

Virus Bulletin: RAP averages quadrant Apr - Oct 2011
  • Slayer256
    Bocsi, akkor köszönöm, kl24h :)
  • kl24h
    Érdekes, hogy mostanában a Vírus Híradó-nál 3-as szintű a vírmérsékletet mutatnak.

Anti-Phishing Tests (av-comparatives.org): October 2011

Látom Sophos-ék is betették az oldalukra az ernyőt, csak sokkal szebb színekkel, nem olyan szimplán mint Avira-ék.

Slayer256 (#38610): Az MSE azt jelenti, hogy Microsoft Security Essentials 2 használok, nagyon tetszik az ikonja is az óra mellett. Ha ráviszed az egeret az MSE képre, akkor megjelenik a felhasználó neve, ami nálam kl24h.
  • Madmano
    Én inni?Ugyan már.Hogy képzelsz ilyet?
  • Slayer256
    Köszi! :)
  • gergely1991
    Nem kell,akár törölheted,csak helyet foglalnak.
  • Slayer256
    Köszönöm Gergely1991 és MSE!

Csak a firefox-nál fordult elő. De most úgy néz ki jó minden. :)

Az Avira Free-t visszatettem(mostmár az újabb program verziót, mert régebbi volt nekem), lefuttattam azzal is egy keresést, és most olyanokat talált h "A0029661.exe", "A0029660.exe", "A0029627.ini", "A0029426.sys"(ezekből az A00-al kezdődőekből talált 26 db-ot). Ezek a "C:\System Volume Information\_restore{6F08DEC4-C5F2-4B42-BEDD-12FAD57F3563}\RP149\A0029661.exe" és hasonló helyeken vannak(csak a "_restore" utáni számsorok változnak).

Ezeket be lehet tenni karanténba, vagy kellenek a rendszer működéséhez és hagyjam őket?
  • KaBuTo666
    Ittál? Mert ebben az állapotban sok olyan dolgot művel az ember, amit józanul nem...pl én egyszer két antivírust raktam fel, és mikor reggel felkeltem - szokásosan bekapcsoltam a PCmet, összeakadtak mint az állat...persze hogy én voltam a ludas hisz egy hányadék folt tátongott a gépház mellet mint valami másik dimenzióba való átjárókapu.
  • Madmano
    Basszus.Megkavart az,hogy két fül van azon az ablakon.A Kizárások,meg a Megbízható alkalmazások.ÁÁÁÁÁÁÁÁ,na legurítok még egyet,aztán lépek.Itt egy neked is.Kösz a segítséget.
  • Narxis
    jaja
  • Madmano
    Azért csak megértjük egymást!
  • Narxis
    lol az teljesen más, ne foglalkozz vele. :D
  • Madmano
    Nem jó.Hülye vagyok.Nem a Kizárások közé rakta,hanem a Megbízható alkalmazások közé.És oda azzal a kitétellel,hogy csak a netes forgalmát nem vizsgálja.Minden mást igen.
  • Narxis
    Nem hiszem, hogy magától rakta be. :S Vagy nem tom.
  • Madmano
    Értelek én.De akkor miért rakta bele mindhárom KIS a tudtom nélkül a Kizárásokba?Igaz,ahogy írtam a netes forgalmát nem vizsgálta a fájlnak.A többi pipa nem volt benn.
  • Narxis
    Ez egy rendszerfolyamat. Felesleges és kockázatos is kizárni.
  • Madmano
    Azt mondod?Igazából valami módon a KIS rakta oda.De egy kizárás volt a 2010-esnél,meg a 2011-nél is.És ennél is.De Nem emlékszem,a svchost volt-e azoknál is.
  • Narxis
    Eleve nem is kellett volna, hogy bent legyen, ne rakd vissza. Felesleges.
  • Madmano
    Üdv.Annyi történt,hogy a KIS-ben a Beállításoknál az utolsó oszlopban a "Fenyegetések és kizárások"pont alatt a Kizárásoknál volt nekem az svchost.exe.Na,ezt én ügyesen kitöröltem.Utána próbáltam visszavarázsolni,de nem sikerült.A "sima"svchost.exe-t sikerült beraknom oda,de amikor a KIS rakta be magának,akkor valahogy máshogy jelölte,írta.Voltak abban a bejegyzésben%jelek,meg még ki tudja mi.A kérdésem:hogy tudom ezt visszarakni?Egyáltalán:az,hogy az svchost a kizárások között van,volt,az rendben van?Próbáltam visszarakni a beállításokat.Azon belül a Biztonságos Zóna-t.De nem rakta be.Szóval a lényeg:hogy tudom visszarakni ezt?Vagy ahogy elöszőr berakta magának a KIS,berakja majd megint?Vagy szükség van a fenti fájlra a kizárások között egyáltalán?Ahogy néztem,a netes forgalmát nem vizsgálta a KIS.
  • kl24h
    Kaspersky Virus Removal Tool, MalAware.
  • gergely1991
    Kaspersky Virus Removal,MalwareBytes Free,Kaspersky Rescue CD(USB-re),HitmanPro

Mindegyik böngésző ugyanúgy viselkedik?
  • kl24h
    Ja elfelejtettem mondani, hogy nincs internet az illető gépjén, azért választottam a Free verziókat. Max csak pendriver van/lesz bedugva.
  • kl24h
    Ezelőtt egy pár napja telepítettem fel valakinek a gépjére az Avira Free 2012 és most azon gondolkodom, hogy melyiket telepítsem helyébe, mert annyira sok a vakriasztása van. Másképpen ez egyrészt jó, mert akkor nagyobb védelmet nyújt .

Az Avast 6 free-vel az volt a gondom, hogy sok biztonságos programot is elkülönített környezetben akarna futtatni, viszont az illető ehhez nem sokat ért, ezért azt is letöröltem.

Azt hiszem az AVG Free fogom feltenni neki.
  • kl24h
    Az régebben volt, hogy a Norton lassította a gépet, de már rég (2010-2012 verzióktól) megváltoztatták, ezért gyengébb gépeken is jól megy.
    Az egy dolog, hogy mennyit használ a RAM-ból és az más, hogy mennyire lassítja a gépet.
  • Slayer256
    Sziasztok!

Olyan gondjaim vannak a géppel(legalábbis amit észrevettem), h a firefox-al ha rámegyek egy weboldalra a "wonderfulsearchsystem.com"-ot tölti állandóan. Bármilyen oldalt szeretnék is megnyitni.

A másik gond az úgy kezdődött h az Avira hirtelen kikapcsolt és frissíteni akart. Azon lepődtem meg h ezt a windows tűzfal-nál engedélyezni kellett. Nos azóta nem jó az Avira sem, ha víruskeresést szeretnék elindítani, akkor elkezdi megnyitogatni a víruskeresést addig, amíg csak tudja.. nálam már 70-nél tartott. A vírusító így nem fut le, meg kiírja h elértem a max 4 egyidőben történő vírusírtási folyamatot. Az Avirát uninstalláltam, a mappáját("C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop") meg nem tudtam letörölni mert, van benne egy 568kb-os szó szerint névtelen fájl, (tehát üres a cím mező, csak a méretét írja ki a gép, meg a kiterjesztése is csak szimplán "fájl"). Ezzel a fájllal semmit sem tudok tenni. Törölni sem. Azt írja ki h a "fájl nem törölhető: a forresfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.

Csökkentett módban lefuttattam a a ComboFix-et, HijackThis-t, spybot search & destroy-t.

Nem tudom hogyan szedhetnél le ezt/ezeket a vírusokat/kémprogramokat, ahogy azt sem, h most akkor visszatelepítsem-e az Avira-t.

Tudnátok segíteni? Köszönöm.
  • nandorb
    a regebbi idoszakra,eddig mindig KIS-t hasznaltam es elegge jol tette a dolgat panasz nemvolt ra.
  • goodspeed
    Hát norton-t sem láttál 2004 óta...
  • goodspeed
    Mester... mire alapozod ?:D
  • goodspeed
    Hivatalos Avira Facebook promoció volt, és annak keretében kaptam az Avirától.
  • Madmano
    Mondjuk a KIS gépigénye is "legendás"......
  • lck
    "Norton reggebben nagyon belassitotta a gepet" - régebben igen, most meg már nem.
    Egyébként mindegyik jó választás.