Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az avirat azt lecserélted.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Te rá bíznád az életed?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Akkor tündér mod off 😄
Mondjuk a webfordito a Motherfucker re meg azt hozza ki, hogy "Állampolgár"
itt
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Youtuben ilyen még nem vót. Ezt is megéltem, ezért egy rekesz sört vegyél a nevemben.
Amúgy meg a regeditben kell manipulálni....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
VAGY azt akarod hogy unatkozzak te suhanc ?? <#vigyor1>#vigyor1><#hawaii>#hawaii>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ki vót?
A kettõ közül (PD/O&O) melyik tetszett Neked jobban?
Az is ki volt próbálva.
Az O&O Defragot nem próbáltad ki? Az is igen kiváló töredezettség-mentesítõ. <#vigyor0>#vigyor0>
S.M.A.R.T. tab incorrectly displayed some drives (SSDs) which were not supported as well as incorrectly reporting temperature for several drives which should have displayed correctly. These issues were fixed.
Default defragmentation methods were changed for drives in a virtual environment. PerfectDisk disabled all defragmentation methods if it could not determine the drive type in a virtual environment. This has been changed.
The tray icon incorrectly allowed control of hidden drives. This has been fixed.
The S.M.A.R.T. graphs did not follow the user settings for time (24 hour vs 12 hour with am, pm).
The Global Setting dialog threw an error on opening when the Nvidia video driver was installed. This is due to a bug with the nvidia dll (nvsvc64.dll, v7.15.11.7923). PerfectDisk has worked around this issue.
Corrected an installation bug. When installing PerfectDisk Server edition, on a computer running the PerfectDisk Enterprise Console, it indicated the installation needed to be to the same folder. This is a hold over from PerfectDisk v11 and is no longer required.
After a selected file defragmentation pass from the Most Fragmented files list the list was not refreshed to show the file had been defragged. This has been fixed.
File exclusion was not working properly when performing a Defrag Only pass. This has been fixed.
Másodszor ami nagyon alap:ez nem kaspersky,norton,MSE,topik hanem antivirus független!! topik azért semminek ne említs egy vírusirtót mert ,mindegyiknek megvan a maga hátrányai.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Avast userek...TÁMADÁÁÁÁÁÁS. 😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ték.
Tudtok ajánlani egy lehetõleg ingyenes programot, ami hatásos, de nem lassítja le a rendszert?
Köszi elõre is!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Doomista: a hozzászólásod (#37993) alapján a következõ kérdést tudom feltenni: a te PC-ben van valahol szíjmeghajtás?
Ha a hivatalos oldalról töltötted le, akkor csakis a Windows 7-ddel van probléma.
windows 7 van fenn és a Smart Securityt nem tudom felrakni, mert ez jön ki..
valakinek valami 5lete?
hálás lennék..<#worship>#worship>
köszi <#eljen>#eljen>
Pl szíjjel pörgeti a cpu ventit? <#hawaii>#hawaii>
JoeFromhun #37989 hozzászólásával egyetértek, most tényleg a Norton termékek vannak a csúcson, ezért régebbi gépre is lehet telepíteni Norton-t.
Doomista (#37980): Látszik, hogy a témától nagyon eltértél és nagyot tévedtél elõttem, ezért mint kötelezõ házi olvasmány lesz egy 65 oldalas könyv errõl a mobiltelefonról, amit én használok.