Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ehhez nincs jogod!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Mivel látom hogy szépen el szórakoztok az sg új funkciójával ezért ebbõl a topikból a like-olás lehetõségét ideiglenesen eltüntettem...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nem tudom, de én is kipróbáltam a HG-n 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

L7wy
Amúgy mi ennek az értelme? Rákattintasz, és eltûnik a + - XD és tovább?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis

<#ejnye1>

Tök jó az SG új találmánya, mindjárt le is haszontalanoztam vele gergely összes hozzászólását! <#beka2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Érdekes módon egyet se hangoztattak azóta de a flash playerrõl pedig igen.😊

Akkor te még sok mindent nem tudsz. :-))
gergely1991
Akkor használj Shockwave Playert.Jelenleg biztonsági résérõl egyet sem tudok. 😊

nandorb
A frissites elott kekhalal volt. Ujrainditottam, majd bekapcsolaskor a frissites vart... Eddig 3-4eve semmi gondom nemvolt driverilag,sem massal. Csak is az a fos flash player lehetett.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
El kell hogy keserítselek de olyan érzésem van, hogy már nem használnak e-mail címet hanem van nekik egy saját fórumuk. Mondjuk találtam egy e-mail címet de nem a hivatalos oldalról hanem valami külsõ oldalon találtam.Ezért biztonságod érdekében ajánlom hogy ne a személyes e-mail fiókod használd e-mail küldésre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Talán ha törölnéd a jelenlegit és úgy telepítenéd az "újat". 😄

Nem szép dolog kinevetni a másikat...
Narxis
MUHAHAHAHAHA

hehe
nandorb
Az a szutyok kek halalt baszott es utana ujrainditas utan felkerte hogy nyomjam be a frissitest... Hol az a nyomi Adobe support emailje?

Nem hagyják védtelenül a régi webtitkosítást (2011. szeptember 22.)
Újabb letartóztatások gyengítik az aktivista hackerek sorait

gergely1991: szép munka!<#pias>, de akinek ki van kapcsolva az autorun opció, annak még védelem sem szükség ebbõl a szempontból.
gergely1991

Marmint az Avirat?
nandorb
En mar felraktam a Kasperksyt...😊 Nem szorakozzunk ilyen fassagokkal...

Narxis
Ezt tedd fel nándi és talán nem leszel annyira béna BF-ben 😄DD

xddddddddddd

OMG...Ha esetleg a 90 days Free szöveget legalább kiemelték volna feketével, rá is nyomtam volna, de így szürkésen azt hittem lejárt...😄
Elnézést kérek a #38388 hozzászólásomért, de most látom, hogy van Norton 360 és Norton Antivirus 2012 90 napos próbaverzió és letölthetõ: Norton 360 és Norton Antivirus 2012

Doomista: jó hogy említetted a google-t: 2-ik link, na erre érdemes <#pias>!!!!!
Googlevel nem találtam ezt a 90 naposat, de mind1 im fail.
Kaliforniai Spyeye-láz (2011. szeptember 19.)
Újabb léket kapott a titkosított webhasználat

És hogy ne felejtsem el, jó benézni ide is úgy néha: Prevx Malware Center: Threats missed by other vendors

Doomista: Úgy idõnként ajánlatos ellenõrizni ezeket a jó lehetõségeket és hogy ne felejtsd el a webcímet, akkor ott van a Notepad, szépen "begépeled" és utána lemented, hogy legyen meg más alkalomra is. Ezenfelül a telepítõ programot le is mentheted egy olyan partícióra, amit nem formázol és akkor megmarad.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Van még ilyen?
AAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW YYYYYYYYEEEEEEEEEEEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Csak a Norton internet Security 2011 90 day trial van meg a hivatalos oldalon, a 2012-es verzióról még nincs semmi.
Valaki nem tud valami jó kis Norton 360 vagy Norton IS promo ról? Ki szeretném próbálni huzamosabb ideig

Megpróbálhatod az AVG Rescue CD-t és ha csak is annál pontnál megáll, akkor valami gond van.
Egy IBM ThinkPad T41-rõl van szó, a régebbi asztali gépemen is simán lefutott.
Van belõle korábbi verzió?

nandorb
Regebbi gepeken csinal ilyet, nekem egy(tesomnal) P4-esen nem akart elindulni, habar meglehet hogy nallad gubanc lehet a kabeleknel... Minden esetre megprobalnek egy BIOS resit, leg 1x-ubb ha aramtalanitod,es kiveszed a kis elemet 5-10perc -re az meg a bios virust is megoldja ha van.

Nekem ott megáll a történet, mikor boot-ol az USB-rõl, hogy "Scanning for scsi_wait_scan"! Innen nem megy tovább! Mi lehet a gond?

Szeretem a Kaspersky statisztikákat.
De te hazudsz. Egy szavad nem hiszem el! <#ejnye1>
Nálam kellett!!!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Legalább nem kellett restartolni a gépet frissítés után!
Dj Faustus
"Rakjatok fel firefox 3"
Ami már elavult. A Firefox már a 6-os stabíl verziónál tart.

"Vezérlõpultnál internetbeállítások adatvédelem csuszka fel összes cookie blokkolása.Egy grammnyi süti ideglenes internetfájl nem lesz a gépen"
Cookie kell a beléptetéshez, a munkamenetkezeléshez. Teljes blokkolása az oldalak nemmûködéséhez vezethet.

Rakjatok fel firefox 3 mat better privacyval no sriptel majd elõzmények törlése.Vezérlõpultnál internetbeállítások adatvédelem csuszka fel összes cookie blokkolása.Egy grammnyi süti ideglenes internetfájl nem lesz a gépen,ezeket az ideglenes internet fájlokat törölni kell rendszeresen (az összes fölös dolog lesöpörhetõ).Programok futtatásához sandboxie,virtuális környezetet hoz létre lehet rajta keresztül látni mit csinál egy program,hova mit akar telepíteni és nyom nélkül söpörhetõ belõle minden, vírust is nyugodtan futtathatsz benne a gépedet nem tudja megfertõzni.A gépen futó folyamatok ellenõrzése is fontos át kell nézni az éppen futó folyamatokat aláírásukat mihez tartoznak.Tûzfalnál netre akaró menni programok ellenõrzése megnézni hova akarnak kapcsolódni leellenõrizni azokat a szervereket.Ha a gépedre került egy vírus és telepítetted akkor azt már leshetitek hogy azt nyom nélkül törli a vírusirtó annak csak egy kicsi részét szedi ki zömében.Lazán futhat egy vírus úgy a gépen hogy azt ha 10 virusírtóval nézitek át egy se veszi észre.Csomó vírus kémprogram veszélyes kétes programot nem mutatnak ki a vírusirtók programelemzéssel mutathatóak csak ki.Érdemes át nézni az ember gépét többféle vírusírtóval de úgy hogy mindig csak egy legyen de az emberi figyelmet egyik se pótolja.Kisebb fájlokat érdemes vírustotállra küldeni ha valami gyanúsnak találsz arra érdemes a neten rákeresni.Olyan vírusirtó ami mindent megtalál nincs,vírusirtónál hogy hibázik az természetes dolog nem vacak még ettõl.

DarkSector
Hát ez volt nekemis fura, mert ott kéne irnia az elérési utat, ezért se tudtam manuálissan tisztogatni.

Úgy tûnik valami újgenerációs vírus.
És kurvajól álcázta magát, mert a 8 trójai-ból 1-et se szurt ki az elsõ 4 program!
Holott az MSE mindig a gyanus fájlokat jelzi már kapásbol a letöltésük után vagy ha rar-ban van akkor a kitömörités után és azonnal zárolja õket amig utasitásra vár. (karantén-törlés-engedélyezés)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én egy dolgot nem értek, hogy az MSE hogyhogy nem írta ki, hogy hol detektálta azt a Worm/Win32:Ainslot.A cuccot? A képbõl csak annyit látok, hogy Items: process:pid:4960, pedig a részletes információk mutatására van állítva.
DarkSector
Nagyon szépen kösz mindenkinek a segítséget, végre happy end van.

ez az uccsó Malwarebytes talált 8 cuccot, legtöbbet trójainak írta, töröltem õket és hállelújá nincs hibaüzenet. 😄

MINDENKINEK KÖSZ a segítségeket, remélem még1x nem futok bele ilyen szarokba. 😊

Lehet hogy a többi cucc azért nem találta mert ütköztek ezzel a MSE progival....nemtudom, de a lényeg a végeredmény. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Huh kezd izgi lenni, a Hitman Pro is csak gyanus cookie-kat jelzett ki, töröltem õket de semmi, maradt ugyanugy a hibaüzenet.

Ez a hibaüzenet amugy egybeesik a legutobbi MSE update-al is, lehet valami bug.

Mindegy megnézem ezzel is amit adtál...

Lehet van egy speciálisabb vírus, ami írja ezt a Ainslot.A típusút, és azért mint jelzett az MSE, mert a gyökérprogramot még nem detektálta. A HitmanzPro mellett még lefuttathatod a Malwarebytes Antimalware (free) verzióját.
gergely1991
Majd tedd fel a HitmanPro-t is.