41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Hát azért a NIS-t szépen összehozták, mert standard beállításban nem dobál fel ablakokat a Tűzfala sem az Antivírus része hogy a felhasználó döntsön, ezért is ajánlott olyan felhasználóknak, akik kevésbé értenek a védelemhez. A KIS esetében megtörténhet, hogy rákérdez a felhasználóra, hogy az adott program kapcsolódjon-e az internetre vagy nem. A BIS pedig hasonló a NIS-hez, mert nem dobál fel ablakokat csak végzi háttérben a munkáját, de jó gyors gép kell, persze ez is standard beállításban.
    Mint védelem azért első helyre tenném a KIS és utána a NIS és ez után a BIS, de azért nagyon közel vannak egymáshoz, ez persze saját tapasztalatom.
  • JoeFromHun
    Hát a NIS.. ez nem kérdés!
  • kl24h
    Egyetértek!
  • Narxis
    Melyik a legjobb vírusirtó?
  • gergely1991
    JavaScripttel,Flash-el nem terheljük az userek gépeit.:)
  • KaBuTo666
    Hóesés animációt be sem raksz görgölyke? :-(
  • Arkon
    No para!
    Ezeket fogta/blokkolta a tűzfal. Egyébként pedig siófoki a támadó címe.
    Az én IP címem (jelenleg) EZ. Lehet támadni, de nem sok értelme lesz.
  • Master91
    Akkor ha gyanús valami, futtatjuk is. Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
  • kl24h
    Én Narxis #38911 hozzászólását a következőképpen bővíteném ki:
    Malwarebyte's Antimalware (free)
    Hitman Pro 3.5
    Kaspersky Virus Removal Tool
    IObit Malware Fighter Free
    Emsisoft: MalAware
    Microsoft Safety Scanner

... azért, csak akkor futtasd le ezeket az ellenőrző programokat, ha a gép furcsán viselkedik. Ellenkező esetben nincs értelme.
  • Master91
    Igazából mostoha öcsémé :D 1x csak fel jött neki ez, ő "vissza nézte" az ip-t ( nem tudom hogy ) , és Budapestről jött neki...mondtam neki hogy abba azért ne bízzon.
    Ez a 2 program ilyen vírus irtó szerűség ?
  • Narxis
    Nem feltétlen támadás, de ha furcsán viselkedik a géped akkor Hitman Pro-val és Malwarebytes Free-vel leellenőrizném.
  • Master91
    Szép jó estét! Ehhez mit szóltok?

Mit is jelent pontosabban ez? A gép támadás alatt van esetleg?
  • kl24h
    Nagyon jó, de jó gép is kell hozzá. Egy NIS 2012 nem követel akkora gépigényt mint a BIS 2012 (BitDefender Internet Security).
  • kl24h
    Eléggé jó, egyszerű a kezelése, de kimondottan az Internet Explorer 8 vagy újabbal kell böngészni, hogy a fertőzött oldalakat szűrje (a Smart Screen Filter legyen bekapcsolva, a Windows Tűzfal is legyen bekapcsolva vagy lehet más tűzfalat is használni). Ha besikerül egy olyan vírus, amelyik képes az MSE is kitörölni vagy komponensét megfertőzni, akkor ki kell tisztíts a rendszer és újra kell telepítsd az MSE, de ezen nem kell csodálkozni, mert az MSE-nek nincs elég erős önvédelme.
  • finizlik
    Ha valakinek kell van feles 330 nap körüli BD IS kulcsom...

Ezen felül AVIRA IS kulcs érdekelne!
  • szavulyzsolt
    És amúgy a Bit Defender milyen?
  • szavulyzsolt
    Kösz srácok, már használom is... Tetszik, elég jónak tűnik! Még azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánltok, mit tudok majd csinálni, mikor lejár a 90 nap "próbaidő"?
  • jamekka
    Sziasztok!

MSE-rol mi a vélemyényetek?
  • KaBuTo666
    A NIS2012...........

..........coooooooooool.
  • kl24h
    Nagyon megéri váltani, de inkább Norton Internet Security 2011 vagy 2012 legyen.
  • szavulyzsolt
    sziasztok. Nemrég vettem új alaplapot és a driver-es DVD-n rajta van a Norton. Na most már az lenne a kérdésem, hogy én mostanig Nod-ot használtam és mennyire éri meg váltani? Kösz a választ!
  • kl24h
    Arra jó, hogy leellenőrződ vele az internetkapcsolatot mint megszakadás szempontjából. Nálam kb. 50-100 Reply... után jön egy Request time out. Ha gyakorta van, akkor azt történhet, hogy mikor töltsz le az internetről hibásan tölti le a fájlokat, pl. megvan a fájl mérete, de neked kevesebb vagy sokkal kevesebb lesz a mérete, ami azt jelenti, hogy *.exe esetében nem futtatható vagy *.zip esetében nem lehet kicsomagolni.
    Meg lehet próbálni más oldallal is a yahoo.com helyett, de én most mást nem tudok.
    Egy másik ilyen internet tesztelő, inkább sebesség tesztelő a Speedtest.net.
  • Madmano
    Csak tudod,az a fura,hogy az utóbbi pár napban egyáltalán nem tudtam rá fájlt feltölteni.a leírt okok miatt.Mert ha néha nem megy,ok.Nade hogy nem tudom használni.....
  • Madmano
    Kösz a segítséget.Amúgy ha URL-t akarok vizsgáltatni vele,az megy.Egyébként amit írtál cmd parancs:ping -t yahoo.com -l 1000,mire jó pontosan?
  • kl24h
    Akkor a Virustotal-nál van a hiba, most nálam sem megy, csak nekem az volt a furcsa, hogy mikor te próbáltad, akkor nálam ment. Szokott lenni ilyen a Virustotal-nál, sőt még olyan is, hogy az oldal be sem töltődik. Kell többször próbálni.
  • Madmano
    Nah,megcsináltam azt a pinges dolgot is.MINDEN sor válasz volt.A pingem olyan 200-260 között volt.
  • Madmano
    Exe volt,amit a data.hu-ra felnyomtam.
  • kl24h
    Azért megkérdem, hogy mi volt az a 21 MB fájl, amit a data.hu oldalra feltettél? *.zip, *.exe, *.rar?
    "Ha szakadás lenne a kapcsolatban,akkor a másik FF forgalmán is meglátszana,nem?" nem biztos,... tedd, amit leírtam!
  • Madmano
    Ha szakadás lenne a kapcsolatban,akkor a másik FF forgalmán is meglátszana,nem?
  • Madmano
    Konkrétan csak a VT-nál van valami gondom.HA elkezdi a feltöltést,az első %értéknél megáll,aztán jóccakát.
  • kl24h
    Ajánlom megfigyelni, amit leírtam a #38882 hozzászólásom első felében, tehát figyelni kell a Local Area connection ikont!
  • Madmano
    Igen.Amiket írtál,mindet próbáltam,sőt bele is kattintottam.Mennek gond nélkül.
  • kl24h
    Nálad az antivírus oldalak betöltődnek? Pl. avira.com, avg.com, avast.com, eset.com, vagy a microsoft.com?
  • Madmano
    Emailt most nem próbáltam.A data.hu-ra nyomtam fel egy 21megás fájlt délután.Gond nélkül felment.
  • kl24h
    E-mail vagy ilyen Skype esetében is sikeresen tudsz fájlokat felcsatolni/elküldeni?
  • Madmano
    Sőt.Most azt csináltam,megnyitottam 2FF-ot.Egyikben elkezdtem egy 600megás fájlt tölteni,a másikkal felmentem a VT oldalára.Az oldal be is jött.rányomtam,hogy Feltöltés.Erre %-ok nélkül csak üresen pörgött az a kis bizbasz.A végén a FF kijelentette,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a VT-al.Mellette a másik FF szakadás nélkül,szépen folyamatosan.szinte full tempóval szedte a fájlt,amit elkezdtem letölteni.Nah,erre varrjatok gombot.
  • Madmano
    Az a helyzet,hogy miközben menne a feltöltés,egy második Firefox-ban szoktam olvasgatni,nézelődni.Ez így eddig ment.Azt tudom,hogy azt a lapot,amin megy a feltöltés,nem szabad bezárni.Most is így van ez általában és az oldalakat gond nélkül tölti a második FF,miközben az első erőlködik a VT-al.....
  • kl24h
    Mikor észreveszed, hogy már nem tölt fel semmit, a % nem változik, akkor is a Local Area Connection ikon folytonosan "világít"? (persze, ha más letöltést nem indítottál el vagy valamilyen program nem használja az internetet a böngészőn kívül) Ha nem "világít", akkor megszakadt az internetkapcsolat és azért nem tudja feltölteni.

Én a következőképpen szoktam ellenőrizni az internetkapcsolatot: Start > Run> cmd és beírom ping -t yahoo.com -l 1000 és Enter. Meg kell figyelni, hogy gyakran van a Request time out, mert ha mindegyik 3-5-ik Reply... után van, akkor nincs mit csodálkozni.
  • Madmano
    Szóval ez mitől lehet?
  • Madmano
    Nem,egy zöld volt.Ha SLL-el küldeném,ugyanez van.