41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #38921 Hát azért a NIS-t szépen összehozták, mert standard beállításban nem dobál fel ablakokat a Tűzfala sem az Antivírus része hogy a felhasználó döntsön, ezért is ajánlott olyan felhasználóknak, akik kevésbé értenek a védelemhez. A KIS esetében megtörténhet, hogy rákérdez a felhasználóra, hogy az adott program kapcsolódjon-e az internetre vagy nem. A BIS pedig hasonló a NIS-hez, mert nem dobál fel ablakokat csak végzi háttérben a munkáját, de jó gyors gép kell, persze ez is standard beállításban.
Mint védelem azért első helyre tenném a KIS és utána a NIS és ez után a BIS, de azért nagyon közel vannak egymáshoz, ez persze saját tapasztalatom. -
#38920 Hát a NIS.. ez nem kérdés! -
kl24h #38919 Egyetértek! -
#38918 Melyik a legjobb vírusirtó? -
#38917 JavaScripttel,Flash-el nem terheljük az userek gépeit.:) -
KaBuTo666 #38916 Hóesés animációt be sem raksz görgölyke? :-( -
Arkon #38915 No para!
Ezeket fogta/blokkolta a tűzfal. Egyébként pedig siófoki a támadó címe.
Az én IP címem (jelenleg) EZ. Lehet támadni, de nem sok értelme lesz. -
#38914 Akkor ha gyanús valami, futtatjuk is. Köszönöm szépen a gyors válaszokat! -
kl24h #38913 Én Narxis #38911 hozzászólását a következőképpen bővíteném ki:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro 3.5
Kaspersky Virus Removal Tool
IObit Malware Fighter Free
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
... azért, csak akkor futtasd le ezeket az ellenőrző programokat, ha a gép furcsán viselkedik. Ellenkező esetben nincs értelme. -
#38912 Igazából mostoha öcsémé :D 1x csak fel jött neki ez, ő "vissza nézte" az ip-t ( nem tudom hogy ) , és Budapestről jött neki...mondtam neki hogy abba azért ne bízzon.
Ez a 2 program ilyen vírus irtó szerűség ? -
#38911 Nem feltétlen támadás, de ha furcsán viselkedik a géped akkor Hitman Pro-val és Malwarebytes Free-vel leellenőrizném. -
#38910 Szép jó estét! Ehhez mit szóltok?
Mit is jelent pontosabban ez? A gép támadás alatt van esetleg? -
kl24h #38909 Nagyon jó, de jó gép is kell hozzá. Egy NIS 2012 nem követel akkora gépigényt mint a BIS 2012 (BitDefender Internet Security). -
kl24h #38908 Eléggé jó, egyszerű a kezelése, de kimondottan az Internet Explorer 8 vagy újabbal kell böngészni, hogy a fertőzött oldalakat szűrje (a Smart Screen Filter legyen bekapcsolva, a Windows Tűzfal is legyen bekapcsolva vagy lehet más tűzfalat is használni). Ha besikerül egy olyan vírus, amelyik képes az MSE is kitörölni vagy komponensét megfertőzni, akkor ki kell tisztíts a rendszer és újra kell telepítsd az MSE, de ezen nem kell csodálkozni, mert az MSE-nek nincs elég erős önvédelme. -
finizlik #38907 Ha valakinek kell van feles 330 nap körüli BD IS kulcsom...
Ezen felül AVIRA IS kulcs érdekelne! -
#38906 És amúgy a Bit Defender milyen? -
#38905 Kösz srácok, már használom is... Tetszik, elég jónak tűnik! Még azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánltok, mit tudok majd csinálni, mikor lejár a 90 nap "próbaidő"? -
#38902 Sziasztok!
MSE-rol mi a vélemyényetek?
-
KaBuTo666 #38901 A NIS2012...........
..........coooooooooool.
-
kl24h #38900 Nagyon megéri váltani, de inkább Norton Internet Security 2011 vagy 2012 legyen. -
#38899 sziasztok. Nemrég vettem új alaplapot és a driver-es DVD-n rajta van a Norton. Na most már az lenne a kérdésem, hogy én mostanig Nod-ot használtam és mennyire éri meg váltani? Kösz a választ! -
kl24h #38898 Arra jó, hogy leellenőrződ vele az internetkapcsolatot mint megszakadás szempontjából. Nálam kb. 50-100 Reply... után jön egy Request time out. Ha gyakorta van, akkor azt történhet, hogy mikor töltsz le az internetről hibásan tölti le a fájlokat, pl. megvan a fájl mérete, de neked kevesebb vagy sokkal kevesebb lesz a mérete, ami azt jelenti, hogy *.exe esetében nem futtatható vagy *.zip esetében nem lehet kicsomagolni.
Meg lehet próbálni más oldallal is a yahoo.com helyett, de én most mást nem tudok.
Egy másik ilyen internet tesztelő, inkább sebesség tesztelő a Speedtest.net. -
Madmano #38897 Csak tudod,az a fura,hogy az utóbbi pár napban egyáltalán nem tudtam rá fájlt feltölteni.a leírt okok miatt.Mert ha néha nem megy,ok.Nade hogy nem tudom használni..... -
Madmano #38896 Kösz a segítséget.Amúgy ha URL-t akarok vizsgáltatni vele,az megy.Egyébként amit írtál cmd parancs:ping -t yahoo.com -l 1000,mire jó pontosan? -
kl24h #38895 Akkor a Virustotal-nál van a hiba, most nálam sem megy, csak nekem az volt a furcsa, hogy mikor te próbáltad, akkor nálam ment. Szokott lenni ilyen a Virustotal-nál, sőt még olyan is, hogy az oldal be sem töltődik. Kell többször próbálni. -
Madmano #38894 Nah,megcsináltam azt a pinges dolgot is.MINDEN sor válasz volt.A pingem olyan 200-260 között volt. -
Madmano #38893 Exe volt,amit a data.hu-ra felnyomtam. -
kl24h #38892 Azért megkérdem, hogy mi volt az a 21 MB fájl, amit a data.hu oldalra feltettél? *.zip, *.exe, *.rar?
"Ha szakadás lenne a kapcsolatban,akkor a másik FF forgalmán is meglátszana,nem?" nem biztos,... tedd, amit leírtam! -
Madmano #38891 Ha szakadás lenne a kapcsolatban,akkor a másik FF forgalmán is meglátszana,nem? -
Madmano #38890 Konkrétan csak a VT-nál van valami gondom.HA elkezdi a feltöltést,az első %értéknél megáll,aztán jóccakát. -
kl24h #38889 Ajánlom megfigyelni, amit leírtam a #38882 hozzászólásom első felében, tehát figyelni kell a Local Area connection ikont! -
Madmano #38888 Igen.Amiket írtál,mindet próbáltam,sőt bele is kattintottam.Mennek gond nélkül. -
kl24h #38887 Nálad az antivírus oldalak betöltődnek? Pl. avira.com, avg.com, avast.com, eset.com, vagy a microsoft.com? -
Madmano #38886 Emailt most nem próbáltam.A data.hu-ra nyomtam fel egy 21megás fájlt délután.Gond nélkül felment. -
kl24h #38885 E-mail vagy ilyen Skype esetében is sikeresen tudsz fájlokat felcsatolni/elküldeni? -
Madmano #38884 Sőt.Most azt csináltam,megnyitottam 2FF-ot.Egyikben elkezdtem egy 600megás fájlt tölteni,a másikkal felmentem a VT oldalára.Az oldal be is jött.rányomtam,hogy Feltöltés.Erre %-ok nélkül csak üresen pörgött az a kis bizbasz.A végén a FF kijelentette,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a VT-al.Mellette a másik FF szakadás nélkül,szépen folyamatosan.szinte full tempóval szedte a fájlt,amit elkezdtem letölteni.Nah,erre varrjatok gombot. -
Madmano #38883 Az a helyzet,hogy miközben menne a feltöltés,egy második Firefox-ban szoktam olvasgatni,nézelődni.Ez így eddig ment.Azt tudom,hogy azt a lapot,amin megy a feltöltés,nem szabad bezárni.Most is így van ez általában és az oldalakat gond nélkül tölti a második FF,miközben az első erőlködik a VT-al..... -
kl24h #38882 Mikor észreveszed, hogy már nem tölt fel semmit, a % nem változik, akkor is a Local Area Connection ikon folytonosan "világít"? (persze, ha más letöltést nem indítottál el vagy valamilyen program nem használja az internetet a böngészőn kívül) Ha nem "világít", akkor megszakadt az internetkapcsolat és azért nem tudja feltölteni.
Én a következőképpen szoktam ellenőrizni az internetkapcsolatot: Start > Run> cmd és beírom ping -t yahoo.com -l 1000 és Enter. Meg kell figyelni, hogy gyakran van a Request time out, mert ha mindegyik 3-5-ik Reply... után van, akkor nincs mit csodálkozni. -
Madmano #38881 Szóval ez mitől lehet? -
Madmano #38880 Nem,egy zöld volt.Ha SLL-el küldeném,ugyanez van.