Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zöldeshányás
És azt a vistát milyen vírusirtó szedi le?<#idiota>Mind1 ma újrapakolom úgyis tele van már miden szarral...

\"fingjál bele a rencerbe\"

Narxis
Valaki titokban Vistat tett a gépedre. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zöldeshányás
üdv

ma bekapcsoltam a gépet és mikor töltött akkor a vista bootlogoja fogadott->

majd amikor betöltött láttam hogy 2x-3x több memót eszik mint szokott.Avast-al nyomattam egy boot idejû keresést de nem talált semmit.valami tipp hogy mi lehet ez?

\"fingjál bele a rencerbe\"

Narxis
Nagyon jó!

R3TR0
TrustPort Total protection mennyire jo?

Érdemes felrakni?

Van 1éves kulcsom hozzá

nandorb
Link.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szerintem NIS, van is rá még mindig 90 napos promo (a 360 ra is). Vagy ott a TurstPort amire még azt hiszem mindig meg egy 1 éves licence kulcsos promo, de már csak facebook-on.

Annyi a gondom vele,hogy a gépigénye megvan.Valahol olvastam,hogy a NIS kissebb gépigényû és hasonló védelmet ad.

gergely1991
Ha nem volt semmi bajod a KIS-el akkor tovább használhatod.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tudom.Ezért fordultam Hozzátok.

Narxis
Ajaj, ez egy nehéz kérdés!

Lassan lejár a KIS licenszem.Segítsetek:KIS vagy NIS???<#fejvakaras>

Narxis
<#ticking>

Beszólsz a Mesternek? Nagyon nem kéne...<#ejnye1>

Hát igen, mert te nem tudtad megmondani a frankót.
Narxis
Ennyi. István megmondta a frankót!

Kaspersky nekem nem fogja a gépemet jobban mint a NIS kettõ gépen ami egyforma konfig fut ez is az is. 😊Nem terheli egyik sem a gépeket.
Hány fokban meredek?
JoeFromHun
Ez azért kissé meredek...

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
:|

gergely1991
Nemcsak szerinted,hanem gyakorlatilag is az a legjobb, a Vírusirtó pedig a tévedések során kialakult fenyegetések ellen véd. NIS NAV-ot használnak az olyanok akik folyamatosan tévednek. 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

JoeFromHun
Az AVAST az gyengébb gépeknek enni ad rendesen.. mondjuk ezt örökölte még a régi 4.x,5.x-s verzáktól.. és ezt gyanítom soha nem fogja kinõni.
Hasonló mondható el az utóbbi Kaspersky kiadásokról is.. legutóbb a 6.xx-es változat hasított jól.
Részemrõl NIS,NAV ami elfogadható...!
Esetleg még Avira... ahoz szokott promós kulcs lenni itt-ott!
A többirõl nem nagyon tudok véleményt mondani mert azokat nem nagyon használtam.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Én szerintem meg az emberi ész a legjobb.
Webroot Secureanywhere Complete szerintem, pcmag szerint nis és az a legjobb. Csak ez 500K az meg 400 mega.
Ariane
A Kaspersky IS után, de csak kicsivel lemaradva a NIS.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Narxis
<#eljen>

Ariane
Szerintem ezek közül a Kaspersky IS. Annak az összetett, több szintû védelmén a legnehezebb átjutni.

TrustPort
Melyik nyújt jobb védelmet?

TrustPort , Norton, Avast!, Kaspersky, AVG, Panda

(Mindbõl a legnagyobb elérhetõ csomagra gondolok, értsd: TrustPort Total Protection, Norton 360 stb)

Ariane
Mármint "...ez a kettõ..." azt jelenti, hogy a Norton és ESET.

Ariane
Ha fizetõs kell akkor a Norton AV 2012 vagy a tûzfalas változata a NIS2012. Én az utóbbit javasolnám.
De a NOD32/ESS 5-ös is jó. (ehhez van/találsz újságos kódot)
Ez a kettõ nem csak viszonylag jó, hanem a legjobbak között van és mindkettõ kevés erõforrás igényû szoftver is.

AVAS! az ingyenesek között valóban jó, de ...

gergely1991
A panda cloudhoz folyamatos internet kell hogy a fájlokat ellenõrizze.Még nem használtam(de ilyeneket nem is igazán van kedvem próbálgatni mert nem hiszem hogy offline módban is tudna védeni),Avast még elmegy.

slime001
Mondana valaki egy kis erõforrásigényû vírusirtót, ami még viszonylag jó is? Avast? Panda Cloud? Az új Avira ISS valahogy, nem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom miért.😊

AVIRA - \"More than security.\"

gergely1991
Semmi köze a feltöréshez,valószínûleg a fejlécben lévõ F-secure Online scanerek (mely a lenyitó/becsukó linkeknél látsz) valamelyik JavaScriptje kommunikálhat azzal a szerverrel.

Narxis
Hekkeled az SG-t? Ezt jelentenem kell.<#shakehead>

gergely1991
Most már nálam is.😄
Valószínûleg a fejlécben lévõ online scan-re panaszkodik(bár a keretben nem látok HTTPS URL-t de mondjuk hogy, valamelyik scriptjének köze lehet a szerverhez).

Nálam is pont ilyen jelent meg, de csak ma.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=spa9ro7dhsvyaakb0z10.png

Ma délelõtt,mikor ebbe a topicba beléptem,ezt az üzenetet írta ki a böngészõm.Kell ezzel foglalkoznom?Eddig még nem írkált ilyet a Tûzróka....Mondjuk azóta nem nyavajgott.

Na jah...ezer éve olvasom az oldalt, de még nem láttam ilyet! Azonnal le az atombunkerbe!!!!4 WARNING!
Rendben.Akkor ez van.Köszi.
Narxis
Avirában tûzfalbeállításoknál kellene legyen egy export/import lehetõség. Sajnos más lehetõséget nem látok rá.

OK!Köszönöm ez itt a gond.De hogyan tudom exportálni és importálni a szabályokat,és ezt ha jól értem ,akkor minden felhasználónak el kell végezni a másik 2 felhasználói fióknál ,ha úgy gondolja hogy az általa létrehozott szabály az egész win7-re vonatkozzon.Hát nem tudom...
Narxis
Gondolom 3 felhasználói fiókról beszélsz Win 7-ben. Itt csak úgy tudod ha exportálod a szabályokat aztán belépsz a másik 2 fiókba és importálod.

Sziasztok!
Elnézést, tényleg pontatlan volt a kérdés feltevésem,most megpróbálom pontosabban.
Na szóval,a adva van 3 user aki egy win7-et használ külön külön belépéssel, ezután valamelyik user létrehoz egy szabályt valamelyik programhoz, azért hogy hogyan használhatja avagy sem a kiválasztott program az internetet, ez megszületik.Egy másik user belép a win-be és nem látja az elõzõ user által létrehozott szabályt. Mondjuk ennek is van egy logikai "szabadsága",de ha nem erre vágyok, akkor minden egyes felhasználónál be kell állítanom a szabályt, ami nem okozna gondot ,de ha lehet nem ezt választanám.
Hogy mi? Ezt szerintem senki se értette a topikban.
Sziasztok!
Az AVIRA tûzfalában a következõ bosszant:win7-nél több felhasználó esetében mindenkinek más és más a "programszabályozása". Hogy lehetne a szabályokat minden felhasználó esetén érvényesíteni?
Roger.

Ahogy nézem minden szirszarjával ~100 mega memória kell neki míg a Comodo IS-nek olyan 30.

De ahogy nézem combosabb a védelme meg sokkal jobban személyre is szabhatóbb.

Viszont 1 kérdésem lenne, ennek van Cloud szintû védelme ill. SandBox-a? Nem igazán találtam említést róluk bár lehet már este van

Trustport Total Protection 2012