Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ma bekapcsoltam a gépet és mikor töltött akkor a vista bootlogoja fogadott->
majd amikor betöltött láttam hogy 2x-3x több memót eszik mint szokott.Avast-al nyomattam egy boot idejû keresést de nem talált semmit.valami tipp hogy mi lehet ez?
\"fingjál bele a rencerbe\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Beszólsz a Mesternek? Nagyon nem kéne...<#ejnye1>#ejnye1>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Hasonló mondható el az utóbbi Kaspersky kiadásokról is.. legutóbb a 6.xx-es változat hasított jól.
Részemrõl NIS,NAV ami elfogadható...!
Esetleg még Avira... ahoz szokott promós kulcs lenni itt-ott!
A többirõl nem nagyon tudok véleményt mondani mert azokat nem nagyon használtam.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
TrustPort , Norton, Avast!, Kaspersky, AVG, Panda
(Mindbõl a legnagyobb elérhetõ csomagra gondolok, értsd: TrustPort Total Protection, Norton 360 stb)
De a NOD32/ESS 5-ös is jó. (ehhez van/találsz újságos kódot)
Ez a kettõ nem csak viszonylag jó, hanem a legjobbak között van és mindkettõ kevés erõforrás igényû szoftver is.
AVAS! az ingyenesek között valóban jó, de ...
AVIRA - \"More than security.\"
Valószínûleg a fejlécben lévõ online scan-re panaszkodik(bár a keretben nem látok HTTPS URL-t de mondjuk hogy, valamelyik scriptjének köze lehet a szerverhez).
az üzenetet írta ki a böngészõm.Kell ezzel foglalkoznom?Eddig még nem írkált ilyet a Tûzróka....Mondjuk azóta nem nyavajgott.
Elnézést, tényleg pontatlan volt a kérdés feltevésem,most megpróbálom pontosabban.
Na szóval,a adva van 3 user aki egy win7-et használ külön külön belépéssel, ezután valamelyik user létrehoz egy szabályt valamelyik programhoz, azért hogy hogyan használhatja avagy sem a kiválasztott program az internetet, ez megszületik.Egy másik user belép a win-be és nem látja az elõzõ user által létrehozott szabályt. Mondjuk ennek is van egy logikai "szabadsága",de ha nem erre vágyok, akkor minden egyes felhasználónál be kell állítanom a szabályt, ami nem okozna gondot ,de ha lehet nem ezt választanám.
Az AVIRA tûzfalában a következõ bosszant:win7-nél több felhasználó esetében mindenkinek más és más a "programszabályozása". Hogy lehetne a szabályokat minden felhasználó esetén érvényesíteni?
Ahogy nézem minden szirszarjával ~100 mega memória kell neki míg a Comodo IS-nek olyan 30.
De ahogy nézem combosabb a védelme meg sokkal jobban személyre is szabhatóbb.
Viszont 1 kérdésem lenne, ennek van Cloud szintû védelme ill. SandBox-a? Nem igazán találtam említést róluk bár lehet már este van