Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Magyar forgalmazónál még nem lehet venni 2010-es G DATA-t. A 2009-esrõl meg nem biztos, hogy lehet frissíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
...büszke vagyok rád fiam 😊 <#pias>#pias><#pias>#pias>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
IMG]/forumkepek/2009_06/www.csacsi.hu.png[/img]
A Temp könyvtáramban találtam két fájlt,mi lehet ez?:
BIT3FA.tmp
etilqs_Sw8ZmeW6C2SPRlF5XgUs
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A letöltésvezérlõm ablaka feljön és egy readme pdf fájlt jelez,nosza fogadjuk el a letöltést.Úgy is tudom,hogy csak egy PDF exploit,ami az Adobe Reader biztonsági sebezhetõségét próbálja kihasználni.Mivel nálam olyan nincs,ezért megnyitom Adobe Readerel a fájlt és egy zagyva hadoválás található benne angolul.Mivel nincs kihasználható biztonsági rés,ezért a támadó kód nem is tudott lefutni.Megint tehetett egy szívességet,aki kitalálta ezt az egészet.
Readme pdf:VirusTotal.Az exploit elemzése.A végén megint egy kínai oldalra mutató linkel:Wepawet.
Virus: HTML:Iframe-inf (Engine 😎
Virus found while downloading Web content.
Address: mrmatyi.extra.hu
2. - Igaz, de mivel csak mostanra érték el az 1%-ot, kétlem, hogy a következõ 10 évben is jelentõsebb elõnyre tennének szert. Linuxot csak az fog használni, aki hajlandó beadni a derekát egy kis "tanulásra".
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Vista óta ezen dolgoznak Redmond-ban, ez az IE-nél az ún. "védett mód" illetve látható, hogy minden antivirus gyártó sandbox-ot integrál az új verzióba(Avast, Kaspersky, Comodo).
A Linux jó, de ha elterjedne vagy fele olyan népszerû lenne mint a Windows akkor ott is megjelennének a kártevõk, és nem mentség rá, hogy létezik vagy 100 disztrib mert ez is az oka, hogy nem terjed el annyira.
Kilátástalan helyzetben a Windows. 10 évvel ezelõtt még biztonságban lehetett böngészni a világhálót, mára azonban kénytelenek vagyunk egy marék szoftverrel zabáltatni az erõforrásokat, meg engedélyezni 5 másodpercenként minden egyes mûveletet, cserébe a tûrhetõ sebességû és biztonságú internet eléréshez. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy nem mindenki rendelkezik routerrel.
Lehetséges megoldások:
- nem Morro kell ide, hanem a Windows köré egy UNIX-burok (bár ennek is kb. 3 hónapot adnék)
- egy régi gépet vagy egy nagyobb routert vesz mindenki, és belövi a hálózatba ezzel: Untangle
- ha lehetõsége adja és kötöttségei engedik, munkán és játékon kívül Linux-ot használ.
Érdemes megfontolni.
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
-teljesen új GUI
-jelentõsen csökkentett erõforrás igény
-javított update funkciók(pl. lesz egy olyan mint a Nortonnál a pulse updates)
-heurisztika
-viselkedés(Behavioral) elemzõ
-sandbox
-rengeteg újítás a motoron és a detektáláson
Lesz sima antivirus és Internet Security csomag.
- Including the Ad Blocking feature
- Bringing back the Security Inspector (improved to include Vulnerability Scanner for all software installed)
- Introducing One Button (easily accessible) to shut down all network traffic
- Providing full native 64-bit support
- Providing an option to shut down computer after manual full scan
- Including a taskbar “Norton” logo instead of Vista Gadget (or option for either)
- Iterating the parental control feature for an improved performance
- Introducing the phishing protection feature for Opera as well as Google Chrome
- Introducing the Pop-Up Blocking feature