Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
<#taps>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerintem nem véletlen hogy a fórum nem engedi be xDDDDDDD
Narxis
Dolgoznak a kínaiak?

Link

Virus: JS😛acked-AA (Engine 😎

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Doomista már nem tud belépni a topikba 😄DD

Pianista
teszteljétek le ti is hogy biztos legyek benne, mert most se hiszem el!

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
sikerült találnom egy kissebbe. tul. azért kellett hogy leteszteljem a clamAV-t és azt kell mondanom hogy EJHA! fogtam kitömörítettem a 144-es csomagot, védelem meghagyott 4-et, keresés, megmaradt 0, jöhet a 255-ös, kitömörít-> marad 5->keresés->marad 0!!!!!!!!!!!!!!!<#ticking><#wow2><#wow1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
találtam egy System Protect nevezetû programocskát ami védi a rendszerfájlokat. valakinek tapasztalata róla??

Doomista
Epic Fail 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pianista
valaki linkelne nekem egy víruspakkot??

Polonic
Avira nem engedi megnyitni.
De megint ott van a linkben elõl az sg.hu, úgyhogy ha valaki meg akarja nézni, majd figyeljen erre.

Narxis
Basszussssssssssss... nem azért linkeltem. Aszittem Avirad majd megint nem enged be a topikba. 😄

Doomista
Neeem neeem nyitom meg köszi !!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Durva kis exploit malware: Link

Narxis
Jelenleg a 2010-es beta tesztelés zajlik. Annyit tudtam meg róla, hogy tervezik adblock beépítését a'la Kaspersky módra, fejlettebb(?) antispam, jobb 64bites támogatás meg még volt 1-2 dolog de azokat má elfelejtettem. 😄

Nortonéknak már ideje lenne valami újat bemutatni. 2008 októberében jelent tán meg a 2009es verzió. Azóta meg csend vala és hullaszag.
Doomista
Neem kell megsertodni 😊 <#pias><#pias>

Narxis
Elég. 😄

snowkid16
Köszönöm válaszotokat.
Egyet nem értek. Mi közük van a csíkszemüeknek a magyar oldalakhoz? >_<
Elég bosszantó.
Ugye az elég ha az Avast! megfogja? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szoval igy..., te ilyenekre gondolsz. Rendben oreg! Kosz az ajanlat...
Narxis
<#hawaii><#pias>

Doomista
Narxis barátunkat ajánlom.

Narxis
Ezen én is gondolkodtam. Mondjuk én a BitDefender motorját használom G DATA révén. :p

AVG-bõl sokan használják az ingyenest, a fizetõs változatánál meg vannak sokkal jobbak. PH!-n van egy McAfee user, 1-2 Panda-s meg asszem 1 BitDefender-es és egy Vipre-s is. Az a Rising ha jól tudom kínai cucc, én nem igen bízok benne, tesztet is olvastam már róla, messze van még a jótól is. Trend Micro-t még külföldi fórumokon se nagyon láttam, hogy használná valaki, olvastam, hogy beta tesztelése megy most, de arról se sok jót írtak, persze még beta... PC Tools-t szerintem sokan használnak csak nem látogatják a fórumokat. :p

Es mit ajanlsz ahhoz, hogy jol lassam?
Doomista
Rosszul latod.

Latom itt a topikban nem lehet latni azt, hogy valaki(k) hasznalna(k) a kovetkezo antivirusokat:
AVG
CA
BitDefender
McAfee
PandaRising
VIPRE
Trend Micro
PC Tools
Az Avira-val at kell elenorizni a gepet, mert valami nagyon gyanus ott.
Az Avira-nak van a regiszter (rootkit search: ha jol emlekszem a Local protection> Scaner> Rootki search) ellenorzoje es azt inditsd el.
Majd egy ido utan, miutan vegzett a regiszter ellenorzessel beugrik egy ablak, ahol YES kell adni (most nem jut eszembe, hogy mi mert csak valamikor hasznaltam Avira-t) es ekkon nekifog a regiszterek szerint a C:\ ellenorizni. Ha tala valamit, akkor azokat torlod es utana ujrainditod a gepet.
Ha a fenti leiras nem segit, akkor tegyel fel egy Malwarebyte's Antimalware-t es futtasd le a gepet; vagy a Spybot Search & Destroy es guttasd le ezzel.
Gondolom elintezodik a problemad.
hogy most is felugrik firefox ablakba, és nyomorog a 600 görgetõsávval...
Doomista
Számomra nem meggyõzõ, hanem inkább arra sarkantja minden egyes porcikámat,szöveteimet,sejtjeimet, hogy maradjak és tartsak ki az AVIRA mellet. Köszöntem. Ámen.

"nem hajlandó megszûnni avira alatt se" ezt hogy erted?
A Microsoft viruskergetõje sem lesz rossz sõt állítólag ingyenes lesz.Egy kis kedvcsináló addig is http://www.youtube.com/profile?user=PegHorse&view=videos. A hivatalos béta jövõ hét kedden jelenik meg. A video elég meggyõzõ.

Narxis
Nod power!

aviránál be lehet kapcsolni, hogy blokkoljon egy bizonyos oldalt? mert beszedett a nodom valami szar lappipoppi oldalt, ami nem hajlandó megszûnni avira alatt se :\
gondoltam nod, ha már nem találtam a licensz oldalt avirához... de azóta van ,és hát a nod egy fos (xp)

segítsetek plíz, mert nem tudom a tiltott helyeken se blokkolni az oldalt vezérlõpultban, mert átmegy rajta
Nem megy nekem sem futó alkalmazáshibát ír ki.De egyébként meg nem érdekel ez a sandboxie dolog.A Kaspersky is beépül egy link filter nevezetû kis alkalmazással a firefoxba és nekem ez bõven elég.A többi funkció viszont tökéletesen megy rajta.

Doomista
én igen, de te még nem 😄

Met
na, kijózanodtál?😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
rohattak 😄

Most ellenoriztem le a Virusok.zip, ahol 45 db. trojai van osszegyutve es erdekes modon a 41 virusolobol csak 35 latja fertozottnek, pedig eleg regiek ezek a fertozott programok.
Tegnap felhívott keresztapám, hogy menjek már ki megnézni a gépet mert nagyon belassult a gép is meg a netezés is. Avast volt fennt neki, de lejárt a licenckulcsa, újat meg nem regisztrált. Elavult adatbázissal ugyan nem netezett, de a gép rá volt kötve a netre. Hát persze hogy bekapott valami vírust (pláne h a legtöbbet a két tizenéves gyerek van a gépen). Regeltem neki 1 kulcsot, beírtam Avastba, újraindítottam a gépet. és lám, bejelentkezés után megfagyott az egész. Csökkentett módba ment hiba nélkül. Elkezdtem az Avastra gyanakodni, így hát letöröltem, és felraktam egy nod32 4.0-t (magyart természetesen, mert szegények noobok). Itt is volt egy restart, és lám, bejelentkezés után már nem fagyott a gép, ugyanis a nod egybõl bekaranténozta azt a 3db vírusos fájlt. Azóta is ott csücsül a karanténban, a gép újra olyan sebességgel üzemel, mint régen. És a net is. (egyébként csak azért nem avirát raktam, mert nekik mindenképp magyar kellett, de am tökmind1, mert semmit nem értenek még a magyarból sem...)
titem.gif nem ugy nez ki, hogy kartevo lenne.
Narxis
Rendicsek! Elvileg valami kártevõ. 😄

Most mar bejott.
Jo a kep Narxis!
Polonic
Azért nem jelez, mert rossz a link. Töröljétek ki az sg.hu-s részt elõle, akkor bejön a kis kép.

Valaki nem hasznalja az AVG Internet Security-t?
Egy kicsit lassitja a gepet, de elfogadhato.
Ha be akarna toltodni egy kartevo, a BitDefender azonnal eszrevenne, ezert nyugodtan ulhet a kod. Ezertr ajanlott a BitDefender Internet Security, akkor mar sokkal biztosabb a nettezes.
Narxis
Akkor már el is tüntették, egy gif formátumú kis képet kellett volna behozzon.

Az Internet Explorer szerint: The page cannot be found, ezert a virusolo nincs mit jelezzen.
L7wy
Mármint Kaspersky sandboxxa

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Neked mûködik a Sandbox Win 7 alatt?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Tegyél fel egy asquared free-t mindenesetre

Polonic
Avira semmit.