Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdetekbe mindig csak a 160 as rendszervinyon csináltam vírus irtást, de mivel az nem hozott eredményt ezért szoktam néha mindegyiken ami jelenleg már 160+ 2x500
XP SP3, Nod, avira, és Malwarebytes van fent, nod az semmit se ér, avira az már jobb, de igazából utóbbi 1 hónapba már csak Malwarebytest futatom minden 6. napon mert ez csökkentett modba 5 perc alatt végez és már jó is a gép, legutóbbi log itt van, jövõ 7en pénteken hal be legközelebb a gép akkor telik le a 6 nap😊 (amúgy hiába hangzik poénnak pontosan 6 naponta összeomlik az egész gép be se kapcsol csak csökkentet módba) akkor majd mentem a hibaüzeneteket meg logot stb...
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Am meg digi 2500 ft 20/10 Mbit.
Meg Open DNS:Link.
Azt most csak ennyi a sávszél.
Már töltöm is le, én is akarok ilyen netet!

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Operációs rendszer típusa?XP,Vista Win7,Win 98?Mert nem mindegy.
Gyári órajelek a BIOS-an miért nincsenek visszaállítva.Talán kibírható a hibakeresés ideje alatt hogy pl.nem 4 GHZ-n járatom azt a szerencsétlen processzort.
Az 500GB-s merevlemez mit keres még a gépben.Gondolom nem azon van a rendszer.Csak idõpocsékolás az ellenõrzése.Majd utoljára lehet vele is foglalkozni.
Pontos hibaüzenetek.Virusírtó riasztási ablakairól,naplófájlok,karanténról.Honnan,hová,milyen típusú kártevõ aktivizálta magát.A rendszer esemény naplójába bejegyzett hiba üzenetek.Az egész hibajelenség nincs dokumentálva.Hol vannak a képernyõ mentések errõl az egész esemény sorozatról.Gondolom két hónap alatt lett volna rá idõd.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Thank you for Avast! Free.
Nem frissitettem fel a rendszert, ezert csak Interent Explorer 6 van.
Pl. ha felteszed az AVG Free verziojat, ott mar jo feltenni az altaluk adott toolbar-t, mert akkor sokkal jobb vedelem van, de pl azt sem szeretem, mert akkor lehet hogy egy oldalt azert nem nyit fel, mert szerepel a fertozott oldalak listajaban.
Ezert jo hogy ne legyen semmilyen IE-be beepitett link-szuro. Az igaz, hogy egyes antivirusok (pl. AVG, Spyware Terminator, Spybot Search & Destroy, Comodo Internet Security, meg lehet, hogy van mas is...) mar eleve egy toolbar-t betelepitnek, hogy az IE hasznalja a jobb vedelem erdekeben.
Nem veszejes oldal, az Avast! semmit sem jelzett, viszont az IE6 egy pop-up blokkolt le, a masik pup-up viszont bejott valami nyeremennyel, de ez sem veszelyes.
A Yahoo! szerint nem veszelyes az oldal, de esetleg letolteni onnan dolgokat az mar lehet fertozott.
https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83
hfhilf.com
G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
This is a known phishing site.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én legutóbb egy szimpla driver frissítéssel kinyírtam a Windowsomat.Még mindig nézegethetném a random betöltõdõ csíkot a rendszer indulásakor.Mivel az elsõ két felsorolt lehetõség fen állt rám nézve,ezért a kiskapus megoldást,a biztonsági mentésbõl történõ rendszer visszaállítást választotta.Ami volt vagy öt perces meló.
1ÉV
KIS 1PC 4500FT
KIS 3PC 6500FT
KIS 5PC 8500FT
2ÉV
KIS 1PC 5500FT
KIS 3PC 8000FT
KIS 5PC 12500FT
3ÉV
KIS 3PC 15500FT
Érdeklõdni kizárólag PRIVÁTBAN!
A licenszek LIMITÁLTAK!
Akit érdekel a dolog, az jelentkezzen nálam privátban és feliratkozhat a listára!
Feliratkozási sorrendben osztom ki a licenszeket! Elõfordulhat, hogy szünetel a licensz eladás, mint most, de pár nap és érkeznek az újak!
Érdeklõdni a [email protected] TESSÉK!
Tegnap az AVG nem tom mért megadta magát.Elõször csak nem frissített aztán kiírta,hogy elavult a a mindenség!Nem tudtam hova tenni ezért én naiv egyszerû felhasználó azt hittem,hogy csak letörlöm és kész.
Nem egészen így van. 10 percig szenvedtem vele,(regcleaner,regedit minden volt)de ígyis maradt fent két fájl plusz még a rejtett mappábol sem tudtam kiszedni ugyanezt a két fájlt! ( sc és sc.dat )Az xp ezmiatt nem akarom újratenni mert már elegem van belõle és ha nincsen annak a két fájlnak nagy jelentõsége akkor majd megvárja a következõ reinstalt.
Tudtok nekem ajánlani valami fajin vírusírtó progit?Ja az AVG mellet Ad-ware-t használok.
AVIRA - \"More than security.\"