Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Akkor is fail.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
De ez bug... ha tiltaná Kaspersky akkor nem ez a szöveg lenne 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

A Rapidshare kezdõ oldalára gond nélkül be tudok lépni. De erre a linkre már nem.
Most gratulálj "kedves".

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Igazam van, vagy igazam van ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Jaxryley barátunk töltötte fel.

Narxis
Ja és nem volt kedvem újra feltölteni. Ha erre irányult a kérdés. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
(Nem én töltöttem fel.)

Doomista
Miért nem töltötted fel zip/rar-ba ?

Narxis
XD Mentségére legyen mondva, hogy aki feltöltötte nem rakta zip-be/rar-ba.(Nem én töltöttem fel.)

Doomista
Most örülsz, mert blokkolta azt az ártalmatlan rapidshare oldalt? Hagy gratuláljak !

Mert ártalmatlan oldalakat blokkol? Gratulálok. Ezért oly jó a kaspersky. Jea.
Megvan miért nem tudtam belépni egyik böngészõvel sem!
Kiléptem a Kaspersky-bõl és máris bejön az oldal. KIS ezek szerint szépen, csendesen blokkolta az oldalt, akármelyik böngészõvel próbáltam belépni. Ezt már szeretem.
Talán ezért Kaspersky a Kaspersky és több egy kicsit a többieknél.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Érdekes, nem tom mi lehet a baj...

Polonic
Már aviránál is ismerik, hamarosan benne lesz az adatbázisban.

Nem tudom, hogy KIS mit lépne rá de a Firefox ezt hozza be a linkedre.
Avant Browser alatt pedig ezt kapom. Opera pedig ezt jelzi.

Doomista
Az igen! Kösz!

Narxis
Hoppá, csak a Nod észlelte: VT

Letöltés

Narxis
Na mi van G Taták?

dragon11
Tied jobb.XD

Szerintem is. Kell az a tizedes vesszõ elé.

0,3 inkább
Doomista
3

Sziasztok. Ez a CA Internet Security ez milyen? jó? kb milyen kategoriába tartozik? mondjuk 1-5 ös skálán? köszi az infót.
Doomista
Szar a logód. <#integet2><#pias><#ticking><#pias>

Rohadt egy meleg van. Remélem a vírusoknak is melegük van és nyugton maradnak néhány napig. Vajon mennyire bírják a hõséget?
Kaspersky is nagyon csendben van mostanában csak egy-egy kósza hálózati támadást blokkol idõnként, semmi több. Remélem azért Õ figyel.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Ez de szép volt, egyetértek <#pias><#pias>

Pedig a Tiéd lenne a legszebb az összes között, ebben biztos vagyok.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Nem csinálok magamnak logót, mert lusta vagyok hozzá :\

L7wy
Hahaha én ekkorát alakítottam avatar terén XD 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Ideje lenne!!!
gergely1991
Fura, elégé ingadozó lesz M$ virusírtója, ugyanis a májusi teszten:2.helyen és 2 téves riasztást jelzett, a februári tesztjén: 14.helyen végzet és megint 2 téves riasztást jelzett...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Én is váltani fogok valami jobb logóra ! Mit szólsz hozzá ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Latom egyeseknek nagyon modern logojuk van (most nem akarok itt pl. mondani, de ahogy latom az enyem utan vannak valtozasok). Halad a tarsasag. Kiraly!
Avira-nak falcs riasztasa van, eleg sok.
Sok olyan oldalt nyitottam fel, miutan az Avira-t letoroltem, ezeket az oldalakat az Avira blokkolta, mikor pl. Nod, Norton Internet Security, Avast! vagy masok is voltak fenn a gepen, egyik sem riasztott.
Na de azert ne fellejtsuk el, hogy az Avira csak az elso helyen all detektalas szempontjabol.
Doomista
Huuu ha megélem azt a napot mikor a teszteken/felhasználóknál jobban teljesit/bejön a M$ mint a NOD. <#violent><#violent><#pias><#hehe>

Az tényleg jó lesz, teszteltem egy 6500as víruscsomagon, az eredménye 95% körül volt.
gergely1991
Nyugodj meg, a M$ esetében mindig kék halálal fejezõdik be....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Akkor szerencsés vagy 😄DD

Narxis
Inkább a Microsoft vírusirtóján fogunk bekakilni. Már most elég jó detektálási rátája van, pedig még csak beta.

L7wy
Hát nekem nem riaszt, igaz nincs is Webguardom, de a 2.képen neked sem a webg jelzett

Veszélyesek vagytok 😊

L7wy
Hogy fejlõdne Norton ekkorát???
Majd a Comodo fog nagyot fejlõdni...év végén jön ki a 4es, amin be fogtok kakilni olyan jó lesz xd

Doomista
AKKOR SE!

Es ha elso helyen lesz az antivirus tesztek kozott (tehat az Avira-t is meghaladja)rovidesen es fogja tartani az elso helyet, akkor?????
Doomista
Norton ? SOHAAAAAA

Tegyel Norton Internet Security-t, annak keves falcs riasztasa van.
Narxis
Belebotlunk 1-1 oldalon, én legalábbis..

FZoleee
Ti honnan szeditek az új vírusokat? o_O
Narxis
Gyártsa csak, mindet beküldöm! Sõt annak örülök ha mindenki vírust és egyéb kártevõt készít amit beküldhetek, talán meghosszabbítják a G DATA liszenszem.<#smile>

Azt hitted,hogy nem gyártott még belõle?VirusTotal.