Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosszul tetted,hogy kikapcsoltad.De a TweakUAC a barátod:Link.

Pianista
kikapcsoltam a felhasználói fiók felügyeletet és most minden alkalommal a képembevágja hogy ez így nem lessz jó. azt akarom kérdezni hogy a riasztást hogy lehet kikapcsolni??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Õ kérte:

Narxis
Maradjunk annyiban, hogy nem tudjuk mire gondolt.<#pias>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
akkor mire talán erre??? >>>><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Egyikre se gondoltam, teljesen másra gondoltam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Szerintem arra gondolt hogy ez még Beta...../ vagy tényleg vírusos????<#nemtudom>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pedig a Doomista nickhez elég releváns
Doomista
Nee nee sértegess ezzel a becenévvel.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem értelek kedves alkesz bá
Narxis

Doomista
Hogy trójaiakkal legyen tele a gépem ? Te megvesztél ?! Fel nem rakom !!

PC Tools Internet Security

Szerintem egy probat azert megerne, mert tartalmazza a Spyware Doctor-t<#taps>
Nem ajanlom.
Szerintem a Kaspersky jobb a Pandanal. Tobbszor kuldtem fel fertozott fajlokat a virustotal-ra es volt sokszor, hogy a Panda nem ismerte fel fertozottnek.
Lehet, hogy azota azert nagy lepest tettek, ezt nem tudom.
Ha felteszed, meglatod mennyire valik be, mert a reklamok szerint nagyon jonak tunik, azert egy probat meger.
Pano
ezt hívják úgy, hogy szarkazmus 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Viccelt szerintem. 😄

gergely1991
Már nem kaspersky rajongó vagy, mert azt ajánlgatod vagy dicséred (arról nem is beszélve meg is vetted)most meg lecserélnéd??

Doomista
Még ittasan sem irnál ilyet 😄

Na végre már, hogy elérhetõ. Erre vártam hónapok óta. Aludni sem tudtam miatta rendesen csak ittam bánatomban. Köszi a jó hírt, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani ha segítség kell. Máris teszem fel!!!<#nyes>
Kaspersky meg le. <#eplus2><#eljen>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

gergely1991
ezzel csak azt akartam mondani hogy a megidézett mondatokban helyírási hibák vannak ...

gergely1991

"vagy õk csesztek el valamit..."

Ezzel arra gondoltam hogy a gyártók is tévedhetnek (nod, Kaspersky hibás frissitése)

"...vagy a vírusirtód,.."

A másik állításom amely meg is valósult 😊(a-squared.)
A mondat végén elírtam tehát kijavítom:
Vagyis a a-squared egy free vírus+kémirtó (így olvastam róla)amely nálad összeveszett a KIS-el.Persze nem jó dolog 2 vírusirtót gépre telepíteni mert ugyebár összeveszhet egymással, illetve hogy meg tudnak-e barátkozni és nem tekintik vírusként egymást...

Ertem.
Narxis
Nem így van. Csak G DATA van nálam és G DATA 2 motort használ. BitDefender és Avast motorját.

Es ha nem tudod, hogy milyen virus va a gepeden, akkor???
Lenne egy kerdesem.
Ha jol tudom, akkor nalad Avast! es GDAta mukodik parhuzamosan. Hogy fernek el egymas mellett? Nem szoktak "merkozni" egymassal ugy neha?
Azt tudom, hogy pl. az Avira es a Spyware Doktor szoktak "verekedni" neha (egyik ismerosom gepjen igy volt tobbszor).
Doomista
Mit pimaszkodsz itt he?
Úgy fejen ütlek hogy megfejeled állásból a nagy lábujjadat !

gergely1991
Érdekességek a panda oldalán:

Válassza ki a vírust melyet el kíván távolítani számítógépérõl és ingyenesel letöltheti a célmegoldást a választott vírus ellen......Megfertõzik a rendszerfájlokat, megváltpztatják az alapértelmezett bállításokat vagy csak megbújnak a háttérben

Doomista
0/46

Nalam ossze van gyujtve 46 db. trojai virus/spyware, szeretnem latni, hogy abbol a 46-bol hanyat ismerne fel.
Narxis
Igyatok.

VIZET!!! muhahahahahha

Doomista
Ebben a topikban szerintem mindenki nehezen hinné el.
Tudod mit ? Erre már inni kell.<#pias><#pias>

Nagyon jok a reklamok!!!

Panda Internet Security 2010
Maximális védelem mindenfajta internetes fenyegetéssel szemben

Panda Antivirus Pro 2010
Csak telepíteni kell, és nincs több gond a vírusokkal, kémprogramokkal, illetve hackertámadásokkal!

Panda Global Protection 2010
Élvezzen teljes körû védelmet és biztosítsa az adatok épségét.

Panda Antivirus for Netbooks
Csak telepíteni kell, és nincs több gond a vírusokkal, kémprogramokkal, illetve hackertámadásokkal!

Panda ActiveScan 2.0
Mindenféle vírus, kémprogram és más internetes veszélyforrás online semlegesítése.

Ilyen reklamok mellett csak arra lehet kovetkeztetni, hogy teljes vedelmet nyujt, a szamitogep minden pillanatban tiszta es biztonsagos <#vigyor2>. Nehezen hiszem.
Narxis
jejejejeje

Doomista

Nem igazán értelek vagy csak a meleg teszi?
Kaspersky dobozos és legális termék. Ez a riasztás az a-squared részérõl csak egy újabb gigalol fals volt.
Egyébként a KIS és az a-squared free nem azonos kategória. Közelében nincsenek egymásnak!
KIS egy komplett védelem, a-squared free pedig csak egy szimpla, valós védelem nélküli antispyware. Szó nincs semmi féle vírusirtókról, amelyikek nem szeretnék egymást.
Megfogadtam Möbiusz tanácsát. Töröltem az a-squaredet.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

gergely1991
Ha a hivatalosról töltötted le akkor nem muszáj de egy elõzõ (hivatalos oldalról letöltött) próba verziót is le kell ellenõrizned..(vagy õk csesztek el valamit vagy a vírusirtód, elõfordulhat hogy a egyik vírusirtó nem szereti a másikat....)

Sûrgõsen töröld!

(az a-squaredet!)

Bajban vagyok!
Az a-squared free a KIS-t trójainak minõsítette és a legmagasabb riasztást adta rá az elõbb véget ért full scan után. Most mit csináljak. HELP!!! Töröljem le gyorsan a Kaspersky-t?

gergely1991
Hírek a mai reggelhez....
Még a kiberbûnözést is segíti az új vírus
Vigyázat megint támadják a flash-t:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.hirszerzo.hu/cikk.meg_a_kiberbunozest_is_segiti_az_uj_virus.116822.html
http://www.technet.hu/techtud/20090723/vigyazat_megint_tamadjak_a_flasht/

gergely1991
Internet Connection Sharing DoS hiba 1000 napja nincs hozzá javítás...
http://biztonsagportal.hu/zeroday/13

Egy par erdekes teszt eredmenyek a virustotallal, a zarojelben szereplo datumok jelentik az en PC-be kerulesenek/detektalasanak idejet:

onrdlenj.zip: onrdlenj.exe (2009.01.22)

slideshowsrbndl.zip: slideshowsrbndl.exe (2009.03.26)

yzqz5qn3.zip: yzqz5qn3.exe (2009.04.25)

Hat ezekre az eredmenyekre csak <#pias> lehet egyet.
Hat ez is egy egyfajta fertozesi lehetoseg, mert nagyon soknak tetszet Michael Jackson es akkor tobb gepet lehet megfertozni.
Dupla Kave: Minden rosszban az a jo...
gergely1991
Michael jackson-t még mindig nem hagyják békén a vírusok....
Michael Jackson fényképe mögé rejtõzik a Zapchast trójai :
http://biztonsagportal.hu/jackson-fenykepe-moge-rejtozik-a-zapchast-trojai.html

A szemétségnek is van határa..<#ejnye1>

Doomista
Újat mondjál, köszi.

gergely1991
Na a Kaspersky sötét oldala...<#hehe>
Doomista jó a vírusírtód szeret blokolkatni... vagy egy véletlen bug vagy tényleg jelez (hibásan??) ebben az esetben el kell küldetni a linket a vir laborjukba.
Azt hiszem az egyik fórumozó oldala....

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://djramy.extra.hu/
Category/categories:
Spam URLs

Doomista
Azt hamisitani is lehet !

Ha a Kaspersky blokkolta az oldalt,akkor muti az eseménynaplóban a bejegyzést róla.Különben anomália,meg animánia.