Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Egyik se, csak 1-2 mondat õrülten tud fájni akkora baromság 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Virust kaptál ? <#nevetes1><#nevetes1>
Vagy elfogyott a sör ? <#nevetes1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
<#falbav>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Figyeled azt a szakértelmet...
gergely1991
ezt nem könnyû meghatározni ugyanis meg kell fejteni a program kódját hogy törölni, módosítani kíván-e...talán a vírlaborban mondanak valamit...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis

gergely1991
ezzel van egy elméletem de ki kell próbálnom....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pianista
spywareblasterhez kulcsot tud valaki??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ha nem lenne, akkor lecserelnem az ESET Nod32 a geprol. Nem tudom, hogy miert nem teszik fel ESET-ek az oldalukra a frissiteseket, hogy akinek nincs internet hozzaferese, akkor egy memory stick-en lehetne felfrissiteni.
Egy durvabb pelda: ha olyan virus kerul a gepbe, amelyik kikapcsolja az internetet es ha fel akarja valaki tenni az ESET termeket, sajnos nem tudja frissiteni, mert az ESET oldalon nincs felteve a frissites, ezert csak annyit tesz az illeto, hogy lemond az ESET-rol es valaszt mast.
gergely1991
hoppá a végét elírtam vagy rosszul írtam le: ha nincs internet kapcsolat akkor a interneten keresztüli frissités lehetetlen és csak a hordozható háttértárak maradtak....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még a #16908 hoz kérdés :És ha az nem lenne akkor hogyan oldod meg???

Pl. az ESET Nod32 Antivirus problema nelkul frissul.
Hasonlo antivirusok internet nelkuli frissitese:
Avira, Avast, AVG, Norton, stb. meg lehet, hogy van.
gergely1991
ugyértem hogy a vírusírtó frissitése az interneten automatikusan vagy manuálisan történik de ha nincs kapcsolat akkor ugyebár ez kilõve....

Pl. egyik ismerosomnek a gepjen csak jatekok bannak telepitve es rajta van az ESET Nod32 Antivirus. Mivel az illetonek nincs internetje, a Nod32 topikbol letoltom a virusdefinicios fajlokat es felfrisitem a virusolot.
Mit szolsz hozza?
Ezt hogy erted?
"nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül..."
gergely1991
ja semmi játék semmiféle codec,driver,utility-k filemenedzser
se OS se PC.....az elözõ hsz-el késtem....

gergely1991
Arról nem is beszélve hogy nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül....)

Doomista
Az igaz...Tudom már a választ ! Semmi technikai eszköz xD Megvan oldva xd

Nalam mikor nem volt internet, Norton Antivirus 2006 hasznaltam, mert allandoan hasznaltam a memory stick-et (internetrol toltottem le dolgokat es itthon telepitettem/masoltam) es ugyanakkor mindig a memory stick-re ramasoltam a Nortonnak a frissitesi programot. Azt tudom mondani, hogy volt ra eset, hogy a stick fertozott volt.
Na ilyent ne mondj!!!
Ha nincs internet, akkor sokkal kisebb annak a veszelye, hogy fertozott fajl kerul a gepbe, de pl. memory stick, CD, DVD, mp3 lejatszo, mobiltelefon, stb. ezekrol nagyon veszelyes virusok kerulhetnek be a gepbe masolas/olvasas muveletek soran.
Doomista
Nincs interneted, nincs virus problémád.

<#wow1>
Emlekszem, hogy egy szerver gepen egy virust akartunk kiirtani a Prevx-el, mert a Nod32 az "mondta" hogy a gep tiszta, pedig allando uzeneteket kuldott a szerver.
Miutan lefuttattuk a Prevx-el, megtalalt egy par *.exe, toroltuk es persze egy ujrainditast kert. miutan ujraindul a gep, kiirta, hogy nem tud betoltodni a Windows, mert egy fajl hianyzik es kerte, hogy tegyuk be a Windows CD (Windows 2000 server family volt, mar nagyon reg volt ra telepitve). Tovabb nem folytatom, mert aztan semmi sikerunk nem volt, csak az , hogy ujraegyuk a Windows-ot.
Doomista
De van tokeletes vedelem.

En tobbszor kuldtem analizisre fertozott fajlokat a Virustotal-ra, de volt mikor a Prevx nem ismerte fel.
Az ok statisztikajuk alapjan lathato, hogy a Zonelabs utan a Panda erte el a legjobb eredmenyeket, viszont az http://av-comparatives.org oldalon mas eredmenyek voltak.
Mindenik az ovet dicseri, de azt kell mondani, hogy tokeletes vedelem nincs.
Narxis
Igen, a szokásos duma...<#nevetes1>

De azon az oldalon azt akarjak kifejezni, hogy a Prevx mindent felismer, amit a masik antivirusok nem. Es azt akarjak reklamozni, hogy ha felteszed a Prevx, akkor nincs gondod.<#wink>
Narxis
Ja, ott van ESET is. Nem baj, mert az Explain this chart-ra klikkelve ugyanezt írják le amit én..

Narxis
Szerintem ezt nyugodtan lehet egy népszerûségi listának is tekinteni, kapásból a 2 ingyenes antivirus, AVG és Avast "vezet".

Ezen az oldalon a lenti tablazatot erdemes attekinteni.
Erdekes informacio.
Doomista
De az a baj, hogy mikor te linkeled, én már órákkal elõtte elolvastam, mást meg nem nagyon érdekli ez, ha érdekli õ is azon az oldalon olvassa el.

gergely1991
mármint aki akar tudni róla....<#vigyor5>

gergely1991
Jaj ne csak a M$-ot neeeee.....😄
nem linkeltem(még nem lehet) aki akarja az olvassa,meg amúgy is virus-, kémvédelemrõl szól a topic így legalább tudunk hogy milyen vírusok születnek meg...

Doomista
Nem tudtad volna, mert az Avira közbeszólt volna.

Doomista
Ha még egyszer belinkelsz ilyen hirt, esküszöm uninstallálni fogom a NOD-ot a gépedrõl, és felrakom helyette a MICROSOFTOT!!!!!

dragon11
köszi. még jó h nem töltöttem le.😄

gergely1991
Egyszerûen fertõz a DingDewbot féreg:
http://biztonsagportal.hu/egyszeruen-fertoz-a-dingdewbot-fereg.html

<#email><#violent>

Doomista
😄D
Microsoft owned 😄

Narxis
1 mintából nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni, amúgy úgy vettemészre, hogy a kamu vírusirtók ellen jó a detektálása. Nem akarom én M$-t védeni, amit írtam az elmondható a többirõl is. Több (tíz)ezres mintával kell minimum tesztelni.

gergely1991
Nem tudom hogy fog majd gyõzni a teszten a M$ vírusírtója ha ezeket nem fedezi fel mint a többi antívírus...😄

Narxis
😄

VirusTotal 1:Link.VirusTotal 2:Link.Használd egészséggel.

dragon11
Virustotalon mennyi jelez rá? az autoIT(entert nyomogatja) script miatt lehet ez..

Doomista
XD

Narxis
AVG fail

iTunes-t AVG Trojan horse Small.BOG vírusnak detektálja, konkrétan 2 fájlt, iTunes.dll és iTunesRegistry.dll-t, ha karanténba rakod akkor nem mûködik az iTunes.

Kommenteket olvasva, csomóan uninstallálták iTunes-t. 😄

Narxis
Virus: Trojan.Generic.1497024, Trojan.Generic.290691 (Engine A), Win32:Agent-ABJL , Win32:Montp-P (Engine 😎

Doomista
Miért photoshoppoltad össze ?

Met
Csak az a baj, hogy olyan részeg volt, hogy nem fog rá emlékezni, erre a képre meg azt fogja mondani, hogy össze PS-ezted 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae