Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az a problémám hogy miután automatikusan frissül az avast, néha elõfordul hogy fagy a gép. Pl. ha ezután el akarom indítani a firefox-ot vagy egy-két másik programot elkezd fagyni és csak hosszú ideig tölt de nem csinál semmit, szal újra kell indítani.
Nekem az avast spyware terminatorral együtt van fenn és eddig nem fordult elõ hogy frissítés után fagyott volna, viszont nemrég új verziót tettem fel a spyware terminátorból amibe Clam antivirus is van integrálva.
Elképzelhetõ hogy ezt nem komálja az avast? Vagy vírus lehet? Csináltam sokszor keresést de nem talált egy program sem vírust. Akinek volt ilyen gondja már adhatna tanácsot.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Felnyitaskor a lenti ablak jelenik meg, csak egy felhasznalo nev es jelszo kellene es egy csomo informaciot meg lehetne tudni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hat a Spybot Search & Destroy es a Malwarebyte's Antimalware biztos valamit meg fog talalni, de azok mar szerintem nem veszelyesek, mert az Avira utan nem sok kartevo maradhat (vagy semmi), esetleg meg egy par bejegyzes a registry-be.
MEGJEGYZES: Tokeletesen tiszta gep nincs!!!
Hat a Spybot Search & Destroy es a Malwarebyte's Antimalware biztos valamit meg fog talalni, de azok mar szerintem nem veszelyesek, mert az Avira utan nem sok kartevo maradhat (vagy semmi), esetleg meg egy par bejegyzes a registry-be.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sikerült lemezre feltennem a négyes nodot és hozzá leszednem a legújabb adatbázis frissítést is. Ezalatt az idõ alatt amíg ezzel elvoltam a netkávézóban azért lefuttattam a nist hátha megtalálja de semmit nem talált. Négyes nod megtalálta, összesen valmi 11 féle akármit ölt le. Ettõl kezdve már lett netem is és kezdett újra rendesen menni gépem. Közben megjött a szomszédom is aki jártasabb az informatikában így már tudott segíteni nekem. Két sörömbe került. Feltettük vele az avirát, mert én nem tudok egy kukkot sem angolul és így nem tudnám kezelni. AVIRA az elõbb végzett és a nod után még leszedett négy kártevõt. Úgy néz ki a dolog hogy most már rendben van számítógépem és remélem tiszta is lett.
Nortont nem szivesen tenném vissza és egy darabig még fog tartani a fasírt viszony köztünk gondolom, így marad egyenlõre az avira fent. 91 napos kulcsot adott.
Itt egy oldal, ami olyan mint a Virustotal, csak van egy nagy elõnye, hogy konkrét webcímeket is lehet ellenõrizni az az antivirus motorokkal, anélkül, hogy letöltenéd.
Ha már ismertétek sorry 😊
A pdf VT eredménye: Link
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ja! Hogy el ne felejtsem. Norton internet security védi (vagy inkább nem védi) a számítógépemet és semmit nem jelzett erre. Tõle még a számítógépemet is ellophatták volna.
Ha van valami ötlet akkor írjátok meg. Addig itt megiszok néhány sört.
Köszike.
Etele. Nem csak errõl van szó, nézd meg miket írtál róla.......
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Ha Neked ez jött le belõle akkor sajnálom/ sajnállak.
Kaspersky-nál ki van csukva, hogy átengedne egy olyan kártevõt ami ártalmas is lehetne a gépemre. Vagy legalább is egy az egymillióhoz az esély rá, míg a többieknél ez az arányszám jóval kisebb nagyságrenddel jellemezhetõ csak...
Ennyire nem kell dicsérned a vírusírtód mert elõbb-utóbb ugyis az lesz hogy elárul téged azzal hogy át enged egy kártevõd a gépedre.<#levele>#levele><#levele>#levele><#falbav>#falbav>
Kikapcsolt KIS mellett pedig az Opera nem engedte megnyitni.
Mondjuk arra az Avira-nak nem kell tekintettel lenni, hogy valaki warezol, de anélkül is elég sok fals positive-ja volt. Valamilyen érthetetlen okból a Steames játékok(eredeti) multi részét is blokkolta. Pl. belépett CS-be és nem mûködött a serverkeresõ. Pedig átnéztem, minden engedélyezve volt. Ki kellett kapcsolni tûzfalat ha CS-zni vagy TF2-õzni akart.
Kár érte, pedig nem terhelte a rendszert és detektálásban kiváló volt.
Link
G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Trojan.Script.91627 (Engine A), JS😛dfka-MY
Nod is detektálta pdf exploitként.

A legtöbb fertõzést okozó elektronikus kártevõk 2009 júliusa során:
1. Trojan-Spy.Win32.Zbot
2. Packed.Win32.Krap
3. Trojan.Win32.Tdss.aalc
4. Trojan.ASF.Wimad
5. GameVance
6. Trojan-Downloader.Win32.CodecPack
7. Trojan.DNSChanger
8. Trojan-Downloader.Zlob.Media-Codec
9. Explorer32.Hijacker
10. Exploit.PDF-JS