Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
http://www.sg.hu/galeria/1123255092/11232550921162653002.gif

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Jesszus szent kreófátusz ! Mennyi hiba van a rendszeremben !!!

Pano
ebben van valami... Ennek tudtam be azt, hogy magán a programon -a motoron kívûl- több mint 4 éve semmi változás. Csak azért az adatbázistól mást vártam....

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Neeemm, az én vagyok!
Õ dagony--->

Narxis
lol, õ dragony?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

Doomista
Hát de 3 féle antikeyloggerem van, mint dadognyak !!!!!!4négynégy

Narxis
Inkább a tiedre és lopja el a RoM accod is!!!4444négy

Doomista
Hogy települne fel a gépedre egy rogue program, lopná el az sg accodat, és törölné !!!!!!44négynégy

Narxis
óigen?

akkor nesze: <#boxer><#violent><#gun>

szétoffoltuk a topikot

Doomista
Mindig az elsõ dolog az õszinte....

szóval...: <#gun><#violent><#duma>

Narxis
<#violent><#integet2>

na jó neeem

<#pias>

Doomista
<#pias><#pias><#integet2>

Narxis
Natyon.

Doomista
Mennyire voltam az elõbb keci ?

Narxis
:p:p:p

Doomista
Nekem nincs a tesztel semmi gondom 😄D Az igazat mutatja 😄DD

Narxis
Támogasd. 😄

Itt egy erõsen megkérdõjelezhetõ teszt: Link

Doomista
Támogatjuk õket, és lesz pénz...

Narxis
Nagyon egyszerû a magyarázat, nincs pénz. Az Agnitummal és Microsoft-tal kötött szerzõdés tartja életben.

Doomista
Akkor is szoftver általános iskolás számitógépekre 😄DD

Pano
Nos, gondoltam meglesem hova fejlõdött a Virusbuster. Rendszerterhelés minimális, vizsgálati idõ elképesztõen gyors (minden fájl ellenõrzése esetén), detektálási arány annyira szar, hogy legszívesebben elsírnám magam. Próbálom megérteni miért, de egyenlõre még nem jöttem rá. Nézegettem az adatbázisba beépített rekordok számát, átlagossan naponta 200-400 db (!) vagy ennyi se. Akad pár nap, amikor több mint 1000 is bekerül, de ez ritka. Heurisztika nem remekel valami fényessen, eddigi minták alapján csak 1-re jelzett. Tömörítvénybõl képtelen eltávolítani a vírust, meghagyja az egész fertõzött állományt (kiírja, hogy nem írtható, egyetlen választási lehetõség a meghagyás). Sõt, tovább megyek, még le is engedi tölteni a fertõzött tömörítvényt. Igaz jelez rá, me tömörítve nem tud lefutni, de hát manapság már azért ezt mégse kéne. Arról ne mi sbeszélve, hogy van pár példa arra, hogy csak látszólag tömörítvénybe van a vírus.

Szóval, sírhatnékom van. Réggen sokkal jobb eredményeket hozott, nem tudom mit cisnálnak ezek a skacok, a magyar IT azért ennél sokkal többre képes (mint azt a keresõmotor is mutatja, ne mhiába licenszelik le mert iszonyat gyors).

Rövid áttekintésünket olvashatták... 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Akkor ezért ott a legmagasabb 😄D

Narxis
Rising, Jiangmin

Doomista
Kinában nagyon durva a helyzet, persze ezen nem kell csodálkozni, de valszeg kiváncsi lennénk ott milyen szoftverrel védik a rendszereket.

Pianista
Pista ultimate sok-sok programmal indítva a bottideje: 38.345 sec😊 kinek van még ilyen ideje??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Az Avira free verziojak, akkor ajanlatos hasznalni, ha nincs internet a szamitogepen, mert barmilyen fertozott program bejohet, ugysem nincs kapcsolata az internettel.
Ilyen esetben tenyleg nem szukseg a Webguard, Firewall es a Mailguard.
A gepen az Avira-t fel lehet frissiteni, mert egy masik geprol a frissiteseket le lehet tolteni az internetrol es egy Memory Stick-re ra lehet masolni, amivel a masik gepen fel lehet frissiteni az Avira-t.
Ezert is gratulalok <#taps> az olyan antivirusoknak, amleyek felteszik a hivatalos oldalra a frissiteseket es le is lehet tolteni, es az antivirust manualisan fel lehet frissiteni.
Orvendek, hogy egyes antivirus szerkeszto cegek gondoltak az ilyen problemara is.
Ha igaz akkor valamikor augusztus vége felé vagy szeptember elején. Pontosabban azt mondták nekem, mert én rákérdeztem a Mo.-i képviseletnél a múltkorjában, hogy valamikor nyár végére vagy õsz elejére várható a 2010-es magyar nyelven.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pano
Hát, arra még jó ideig várnod kell, sose kapkodják el. Sokszor több mint fél év is eltelik mire kijön a magyar verzió.
De az a leggázosabb az egészbe, hogy akkor is egy verziót honosítanak le, az utána érkezõ javított, finomított verziókat emg nem :S

Nem tudja valaki véletlenül mikor jelenik meg végre a KIS 2010 hivatalosan is magyarul?

Doomista
Szerencsére jó a szemem 😄

Narxis
Ehh, valaki megelõzött a víruscsomag beküldésével Avasthoz:

Egyébként Win update-n (is) jönnek a frissítések a MSE-hez. 2 megások általában.
Pianista
én freet használok vazze!<#nezze>+ néhány apróság amit lentebb leírtam

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista

Doomista
kl666h robotunk is belátta, hogy inkább fizetõs, mint free, mennyit kellet nyûsziteni hogy felrakja, de csak nem bánta meg. Sajnálni tudom aki freeset használ ! Isten verje a popóját vérpirosra, legyen vérpistike a neve azok után. Hálekurvalúja.

Doomista
Ezért kell fullt használni vazze, alapból jobban megéri, hülye aki free-t használ. És a hülyét nem szó szerint kell érteni.

L7wy
Mi és? Ha valaki eddig azért nem használt Avirát, mert a free reklámozott, a fullhoz meg kellett kérni kulcsot, akkor ez annak egy megoldás...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
És ?

L7wy
Úgy, hogy az Avira freeben van frissítéskor egy reklám...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Képet, videót, kommentet, linket.

Narxis
Terjed a neten egy Avirat szidalmazó reklám.

Doomista
Hogy érted, hogy a reklám miatt nem használják ?

L7wy
Avirásoknak, illetve akik Avira free-t használnának, de a reklám miatt nem használják: azoknak ezt ajánlom...

Köszi a válaszokat!:-)

Doomista

Doomista
Szóval megéri a pénzét 😄

Narxis
Kevesebb memóriával is beéri, gyorsabban vizsgálja a gépet. Felismerésben maradt minden ugyanúgy.