Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Windows XP mód ESS 4:

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Köszi, de én már nem küldöm be avirának, mert te biztos beküldted.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Legutóbb összeállított kisebb víruscsomagom G DATA-nak(eddig a rekord 210MB-os volt, de abban sok rogue volt):

Link

Jelszó: infected

Met
a script, van benne az a View process, narancsal jelöli a wininit.exe-t, ami azt jelenti, hogy fertõzött

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mi?
én is felraktam, nekem is fertõzöttnek látja a wininit.exe-t...

Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU

Met
na, most felment
van valami tenni valóm vele vagy teszi a dolgát magától?

közben a wininit.exe-t fertõzöttnek látja

Met
Az importálás sikerült de nem tudja elindítani :S

Van egy szkript messenger plushoz ami ellenõrzi a prtnereidet és üzenetet küld nekik hogyha vírusosak, tegyétek fel, nekem éppen 10 perce küldött egyik ismimnek üzit, és tényleg vírusos!

Ezeket tudja:
- Anti-Virus: detects and blocks infected links sent by virus in conversation windows.
- Anti-Phishing: detects and blocks phishing links sent by virus in conversation windows.
- Anti-Spam: blocks annoying spam messages sent by your contacts.
- Anti-Flood: detects flood attacks and block the authors.
- Anti-Freeze: block messages that make old messenger's versions crash.
- Anti-Copy: notifies you if one of your Messenger's contacts copy your Nickname.
- Anti-Bot: notifies you if you're chatting with a Bot.
- Anti-Hackers: notifies you if you're chatting with an Unsafe contact.

Link
FZoleee
semmi baja az oldalnak sztem, az én gépem se vírusos, pedig én is onnan szoktam tölteni 😄
gergely1991
Na akkor imádkozz hogy ez csak hamis.<#wow1>
Mert ha tényleg nem akkor kezdhetsz takarítani<#email><#violent><#gun>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kicsivel több mint egy hétig birtam.Persze a kaspersky bosszúja,mert le mertem törölni lesúlytott rám.Az egerem nem volt hajlandó mûködni utána.Beragadt a képernyõ közepén.Kénytelen voltam visszatölteni a rendszert biztonsági mentésbõl.

gergely1991
Ahogy néztem nem csak erre a lapra írta ki hanem az egész webhelyre 😄DD
gugli érdekes XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ezt a gugli jelezte?
Gugli szerint:Az oldal káros lehet számítógépe számára.

Pano
Lehet, hogy egy rossz akaró köpte be 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Mikor még megjelent a 2010-es generáció, a sima anti-virusal én nem tapasztaltam ilyeneket.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Vicces. Pár nappal ezelõtt még ezen néztem onlinen/töltöttem le a Family Guy részeket, másnap viszont ez az ablak fogadott.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Met
Figyelmeztetés: A webhely megtekintése árthat számítógépének.

Doomista

Doomista
Akkor hány napig is birtad vele pápá ?

Szerettem volna valamit torrenten letölteni,de riasztott a benne lévõ nfo!ut fájlra,mely szerinte trójai letöltõ.Ki rakta a kis felkiáltójelét már megint a tálcára az ikonján és pirosra váltott az a prizma vagy mi is a neve.Nyomkodom a Neutralize All gombot.Semmi reakció.Helyette a memória használat felszökkent 1GB-a.Járatja a processzort.A merevlemez ledje folyamatosan pirosan világit.Kikapcsolom a KIS-t de az egyik avp.exe még akkor is fut és fogyasztja még mindíg az erõforrásaimat.És akkor reseteljem a gépet.Kész.Elég volt ennyi belõle.

Doomista
Mi történt sg papám ? 😮

Narxis
Szerintem Jackie Chan-t ma már nem nehéz megszerezni, eléggé ritka, hogy filmben szerepel(én azt olvastam, hogy nem nagyon kérik fel õt), de maga az egész reklám olyan ázsiai/kínai volt, láttam már pár ilyet, az a lényege, hogy csillogjon-villogjon miközben a hülye arcokat vágnak. 😄

Narxis
Mi történt?<#wow2><#wow1>

Met
nem teljesítmény kérdése, pénzpénzpénz...
de tényleg nagyon szar reklám 😄

Majd mindjárt rakom is vissza fele,mert a kaspersky idegileg kiborított teljesen.

Pano
😄😄😄😄

Jackie Chan-t reklámarcnak megszerezni azért nem kis teljesítmény, de, hogy ennyire bugyuta reklámba bele tuszkolni szegényt... 😄

Pano
Természetesen nem fogja vissza a géped. Ez a NOD ütõkártyája és elõnye, erre mindig figyeltek a fejlesztés során.

Doomista
SIROK ad😄SDSADASAS.DADS.SDASADS

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
nem értelmezted jól😄DD

Narxis
AVG-nél egy frissítés tényleg ilyen kicsi?

Added detection of new variants of trojans PSW.Generic7.UPS, Generic14.UTW, Downloader.Generic8.BHNX, Downloader.Generic8.BHNO, SHeur2.AWCO, Generic_c.BATG.

Vagy én nem értelmezem jól?😊

Ohh, köszi szépen, kipróbálom.

De ez nem fogjam majd nagyon lassítani a gépet? Mert ilyen NOD-om van, mint mondtam, egyrészt azért választottam ezt anno, mert nem lassitja a gépet. Használtam egy darabig a kaspersky-t, de az nagyon visszafogta, fõleg, amikor boot-olt be, de utánna is.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Pano
1.- Telepítsd a nod32-t
2.- Töltsd le ezt a fájlt (ez egy beállításokat tartalmazó fájl)
3.-Csomagold ki
4.- Kapsz egy beallitasok.xml fájlt.
5.- Kattints duplán az óra mellett lévõ zöld ikonra, ezzel behívva a nod32 ablakát.
6.- Az ablak bal alsó sarkában van egy ilyen: "Megjelenítési mód: Normál" (ha jól emlékszem szó szerint így van)
7.- Kattints a módosítás-ra, hogy átváltson hozzáértõ módra.
8.- Ekkor az ablak felsõ részében megjelenik egy menüsor.
9.- Katt a beállításokra és ott válaszd a "Beállítások importálása és exportálása" lehetõségre
10.- Válaszd ki a beállítások exportálását és tallozd ki a letöltött beallitasok.xml fájlt, majd kattints az OK-ra. Így az NOD bekonfigurálja magát a megfelelõ beállításokra, ami jobban fog védeni.
11.- Újra katt a beállításokra felül, majd további beállítások.
12.- Az ablakban bal oldalt válaszd a Frissítés pontot és az alatt add meg a felhasználó neved és jelszavad, hogy tudjon frissíteni, majd OK gomb.

Pano
adok mindjár tneked valamit, csak megcsinálom.

Pano
Tudod használni a sima AV-t. Persze, a telepítés elõtt szedd le a régit.

EAV-vel kezdõdik a felhasználónevem. Ezzel a sima nodot tudom használni, ugye?

Ja, és ha letöltöm a kisebbet, akkor mielõtt telepíteném, akkor a mostani meglévõt le kell installálnom?

köszi

Doomista
Hát az sok...annyi idõ alatt én megiszok 4 korsó sört is akár !

gergely1991
Amúgy csak 20-25 perc volt a kutatómunka (több idõ ment a telepítéssel illetve a ellenõrzéssel)...😄D<#buck>
Amúgy a múltkor elõállított nod féle frissítési csomag elõállításával 30-35 percem ment el az életembõl.XDDD

Doomista
Elment a hasznos idõd a semmire 😄DDDDD

gergely1991
Igen tudom ebben tisztában vagyok, nem értem miért nem úgy oldják meg.Én 3-4 programot sikerült magyarosítanom(nem hivatalosan)külsõ fájlokból.
Amúgy gondoltam rá hogy egy próbát teszek az avira-val.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan is volt már hogy telepítõt is fordítottam (igen ám de ezt meg kellett keresnem majd oda másolni a eredeti helyére, de legalább nem unatkoztam. 😄DDDD

Doomista: De legalább próbálkoztam...<#buck>

Doomista
<#szomoru1><#szomoru1><#buck><#buck><#ejnye1> KECIBUTA

Pano
Az Avira GUI-ja a forrásban van, tehát magában a program fáljlban, nem külön nyelvi fájlban. A környezeti menü, az csak egy dolog. Szóval nem fogod tudni visszafejtés nélkül lehonosítani külsõsként. Ha így megoldható lenne már rég lenne magyar változat.

Pano
A másik az eset smart security (34mb), az másabb. Ahhoz tartozik tûzfal és spam szûrõ is, de ahhoz külön licensz kell. Neked a kisebbik kell. amennyiben a kódod EAV-al kezdõdik, akkor elvileg tudod használni a smart security-t is, de ha csak sima AV-val akkor csak a sima nod-ot. Régen még így voltak a kódok, azóta nem tudom, hogy ez változott-e.

LOL <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
gergely1991
Csak azért kérdezem mert próbálkoztam ezzel de csak eddig jutottam <#rinya>

megnéztem, rögtön kettõ totál ugyanolyan nod-ot kinálnak, csak egyik 30, másik 34 megabájt 😄DD

ez mi akar lenni?

Pano
http://www.eset.hu/letoltes/egyeni

a nod.hu-n kellene ezt megtalálni?

Narxis
A meglévõ kulcsoddal ingyenesen válthatsz a legújabb Nod-ra.