Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem lehetne azt megcsinálni, hogy azok az antivírusikonok az oldal aljára kerüljenek? Gondolom css-el van megoldva, akkor lehetne így:
background-image:url("ikonos_kép.jpg"),url("hatter2.jpg");
background-position:0px bottom, 0px 0px;
background-repeat: repeat-x, no-repeat;
vagy ha a havas kép egy textúra, akkor a no-repeat helyett lehet repeat
</off>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Jó ötlet!
Megpróbálom. Köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
Lehet, hogy igazad van. Amikor a képernyõképet készítettem, a karantén üres volt. Csak a jobb-klikk opcióit szerettem volna bemutatni. Ezért nem volt aktív néhány opció.
Legközelebb megpróbálom a "Visszaállítás" opció helyett a "Kicsomagolás" opciót használni.
Köszönöm a segítséget.
Csinálni kell egy "felesleges" fájlt és át kell tenni a karanténba.Utána ellenõrizni kell hogy visszalehet-e hozni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A linkeket megpróbálom bevarázsolni!
http://img1.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/14500857_d299671d463b9ce5c31e2c996c58dab6_l.jpg
http://img2.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/14500859_5f3b9f9fb358940cb604488f74b95828_m.jpg
Az általad leírtak szerint kellene mûködni a dolognak. Én is arra számítottam.
Csak azt nem értem, hogy az alábbi képernyõ képeken megjelenõ opciók miért nem egyeznek?
avast Free súgóban megadott opciók
A karanténban jobb klikk eredménye
Amikor a karanténban egy fájlra jobb klikkel kattintottam, az utóbbi képen látható opciókat ajánlotta. A Visszaállítás hiányzik.
Lehet, hogy a programot újra kellene telepíteni? Úgy emlékszem, van valahol egy segédprogram, amellyel a legtisztábban el lehet távolítani az avast.
Megjelenik a Visszaállítás opció, vagy megjelenik, de nem aktív? Ha megjelenik, de nem aktív, akkor egyszer ki kell jelölni az adott fájlt/fájlokat.
Az avast! Free Antivirus 6 programot használom vírusvédelemre.
A program valós idõben fut, de néha lefuttatom teljes rendszervizsgálat céljából. Legutóbb karanténba helyezett néhány programelemet, amelyek közül néhány számomra téves riasztásnak tûnt. A Virus Total ellenõrzés után valóban kiderült, hogy tiszták a fájlok.
Ezt követõen vissza akartam tenni ezeket az elemeket az eredeti helyükre, de legnagyobb megdöbbenésemre a Visszaállítás opciót nem találtam a felajánlottak között.
A program súgója felsorolja a Visszaállítás opciót.
Mi lehet a probléma?
Ami még ingyen van: System Protect és a Web Security Guard
Norton: For a limited time only, Save Up to 40% on our top protection and get a free update to version 6.0 when it's released in 2012.
lásd még #39115
Köszönöm! Átadom az infót haveromnak, aki telepítette a gépem 1-hete.Én nem értek ilyen szinten a géphez. Pár napig ment, aztán úgy belassult.Firefox mindig összeomlik. 5.-bekapcsolás után talán jó. Olyan is van, hogy az egér kattintását több másodperces fáziskéséssel követi az oldal. Van amikor nem reagál az egér kattintásra, nem lehet kikapcsolni, ki húzom a konektorból, akkor leáll, máskor meg magától áll le többször.
Most azzal az autorun.inf dologgal, amit gergely1991 leírt, úgy tényleg megfertõzõdhet a gép, csak azzal egy gond van, éspedig az, hogy amíg nincs meg az autorun.inf fájl, addig nincs futtatás. Ilyen letöltéssel, meg kicsomagolással, nem íródik autorun.inf! Ha valamilyen tisztának tûnõ programot telepítsz, az létrehozhatja az autorun.inf fájlt egy adott programnak.
A #39105-ban megemlített dolog egyáltalán nem fura, mert a telepítés közben a telepítõ még letölthet programocskákat az internetrõl, amelyek lehetnek vírusosak. Láthatod, hogy az Avira által detektált programok egyáltalán nem szerepeltek abban a csomagban (ha jól emlékszem, mert már töröltem).
Érdemes lenne egy Hijack This logot bemásolni ide illetve az ingyenes Malwarebytes-al és Hitman Pro-val lefuttatni egy vizsgálatot. A szükséges programokat itt találja:
HijackThis
Malwarebytes
Hitman Pro
Vagy te futtatod a vírust, vagy egy a meghajtó gyökérkönyvtárban lévõ autorun.inf konfigurációs állomány(és a benne lévõ "open=" paramétere). Ha a kettõ közül valamelyik megtörténik,akkor egy regisztrációs adatbázis bejegyzés segítségével indulhat automatikusan, egy újraindítást követõen.Másként nem aktiválódik csak úgy.😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Kaspersky Internet Security 2012ben, hogy lehet kiapcsolni azt az opciót vagy beállítani úgy, hogy NE automatikusan a kaspersky döntse el milyen programot enged ki internetre, hanem ÉN tudjam beállítani a program 1. internet hozzáférés "kérésekor"!!?
Pl: mint amilyen a Norton IS-nél van: ott az "automatikus programszabályozás" kikapcsolása volt.., itt van ilyen hasonló lehetõség??
Egyébként a legtöbb vírusírtó nem tudja kicsomagolni a dolgokat -azt vettem észre-.
Ha felküldöm a 2db exe-t Anubishoz a dll még mindig itt marad; bár azt meg VT biztos tudja kezelni..(?)
S egyébként ha tömörítetten csatolom nagyon kicsi a valószínûsége, hogy megtalálja a feltételezhetõ vírust, viszont ha kicsomagolom megfertõzõdhet a gépem anélkül is, hogy futtattam volna a benne levõ fájlokat. Igaz ?
ték.
Figyelem, lehet hogy vírusos..(nem biztos!)
Link a letöltendõ fájlhoz (nem direkt link)