Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Nézd meg még az Add or Remove programs-ba nincs-e még valami Babylon.
Hiába fogod újratelepíteni a Mozillát, mert a Toolbar úgyis ott lesz.
"De volt egy ilyen program hogy babylon toolbar és le is törölte."
Szóval én magam töröltem le a programlistából!
Nézd meg nincs Uninstall programja, de nézd meg jól.<#pias>#pias>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Malwarebytes AM se találja meg."
Akkor csak a Kaspersky Rescue CD-t próbáld meg(lásd link).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Full scan ahogy mondod nagyon lassú, de igaz ritkán szükség. Ami nekem tetszett benne, hogy van Registry védelme is (BitDefender IS ismerem), ami eléggé fontos, csak persze tudni kell használni.
gergely1991: A PC Tools-tól is van ilyen rescue CD (jól fogna a Biztonsági segédprogramok listájában) dolog Alternate Operating System Scanner (AOSS) (rescue CD) és még amiket érdekesnek találtam a PC Tools Threat Removal Tools.
A 64 bites Waterfox böngészõm és a 60 gigás SSD meghajtóm meg még nem panaszkodott hogy lassítaná õket bármi is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Microsoft pedig tudtommal nem adta oda az antívirus gyártóknak az operációs rendszer kernelét,a nulla szimbólum pedig teljes beépülést jelent a rendszerbe.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A tûzfal blokkolt egy számára gyanús kapcsolatot,általában vírus csinálja mikor kommunikálni szeretne egy távoli géppel.Kaspersky recue CD (USB-re),Malwarebytes Antimalware Free-vel,nézd azért át.
Ennek mi lehet a magyarázata?
Le is dobál netrõl.
Végigfuttattam az avirát talált 13 vírust amit karanténba tett és újra átküldtem akkor már tiszta volt a gép.
Utorrent tölt tovább csak böngészni nem lehet.
Válaszokat elõre is köszi!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Egész kellemes... Pedig én már most jó ideje NIS-t használok .. de most kíváncsi voltam. Sztem nagyon jó lett <#vigyor2>#vigyor2>
De majd megy vissza a NIS 😊
<#wave>#wave>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"nagyobbakat átnézem még spybottal,super antispywarel,malwarebytesel,persze csak egy élõ védelem lehet a gépen ezért ezek csak mind keresõk és így nem ütik egymást." Persze nem akadt össze csak hát ha egyik felismeri másik szintén elégé zavaró lehet.Mert mondjuk a valós-védelem felismerte azt a vírust mely egy másik antivírus keresõ próbált hozzáférni(bizonyos esetekben a riasztásokból szenvedõs lesz kimászni.
Windows frissítést se véletlenül találták ki számos biztonsági rés befoltozását tartalmazzák(Conficker fenyegetés meggátolása).
És még :Azért idõnként érdemes vírusirtót cserélgetni mert ha az egyik nem de a másik már felismeri a vírust.
Annyi még, hogy ha valami fájl gyanús akkor a Sandboxie, VirusTotal, Anubis és kész...
Régen, nagyon régen mikor még jobb topik volt nagyon jó társasággal (hiányoznak azok a régiek akik már az sg-re se járnak fel, de megértem miért), akkor megosztottuk egymással hogy ki mit talált az interneten ami új lehetõséget kínált "plusz" (kiegészítõ)védelemként meg egyéb csomó információt. Akkoriban az antivírusok között is hatalmas különbség volt, azóta rengeteget fejlõdött a legtöbb antivírus cég, így nem mondhatom azt hogy csak egy antivírust használnék szívesen az op. rendszeremen vagy nagyon kell jó pár dolog az antivírus mellé hogy tényleg érezzem a védelmet.
Végül szinte mindenki rájött arra, hogy egy antivírus+tûzfal+emberi ész kombinációján kívül másra nem nagyon van szükség. De jó volt minden mellékletes védelmet letesztelni, kipróbálni szóval szó sincs megbánásról viszont azt tudom hogy mx5 kevin túlreagálja ezt az egészet. De majd rájön egyszer, mint MI, hogy feleslegesen.
A túlzott paranoia meg aztán tényleg zavaró. Az egész antivírus ipar ebbõl az ijesztgetésbõl él ami a usereknél hatványozottan csapódik le. Én is feltettem minden feladatra külön progit(tûzfal, antivírus, antispyware, antikeylogger stb.), jól is mûködött de rájöttem, hogy felesleges faszság.
Nem értem .. nem hinném,hogy egy otthoni user lenne bármely hacker célpontja.
Én PL a NIS-t is csak azért rakom,hogy legyen valami... ha esetleg olyan oldalra tévednék.
Amúgy meg ha képben van valaki és tudja mit csinál akkor szinte semmilyen védelem nem kell!
Ez az én véleményem.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nemtudom minnek annyi program a gepen. Bankot vezetsz otthonrol?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(window.alert("Welcoome To My World hahaha And No Control ! ")) (felbukkanó ablak)
title ~|| Hacked By AL.MaX HaCkEr: SuDaN HaCkInG TeAm<3 ||~title(A böngészõ Címsorában megjelenõ szöveg/leírás)
Ezen kívül néhány ccs kód(megbízhatónak tûnõ) illetve egy flash objektum átnézve.
Állítólag már 2011.12.17-én lehetett feltörve.