41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Nagy hacker figyel téged! (2012. május 23.)
    Pünkösdkor érkezett hír a Lángról (2012. május 30.)
    Védettségi statisztikák a McAfee cégtől (2012. május 31.)
  • kl24h
  • Narxis
  • kl24h
    Én standard beállításon hagytam, de ilyen gondom nem volt.
    Az ingyenes Comodo IS helyett a Comodo IS Pro a telepítőt lehet letölteni, de abból csak a fizetéses részt (GeekBuddy®) Uninstall-tam.
  • Ironman2
    Nekem csak egy gondom volt a Comodoval,mikor fel akartam tölteni valamit,akkor megszakadt a net állandóan.Annyira nem értek a beállításaihoz hogy rájöjjek mitől volt ez,de utólag mondta valaki hogy engedélyezni kell az ipv6-t rajta,ha jól emléxem rá.
  • kl24h
    A szokásos hátsóajtó kód is lehet érdekes (2012. május 21.)

KaBuTo666 (#39495):, nálam sem nem fordul elő.

Ironman2 (#39491): Érdekes, hogy a Comodo-ba az ingyenes verzióba annyi mindent beépítettek, Tűzfal, Antivirus, Defense+, ez a Defense+ nagyon keménynek tűnik.
    Egy megjegyzésem lenne ezzel a Defense+, hogy szerepel egy olyan "Védett fájlok és mappák" dolog, amiben nekem ami tetszik, hogy védi főleg az ntdetect.com és az ntldr fájlokat. Kiprobáltam pl. Total Commande-rel és lehet törölni ezeket, valószínűleg csak a NEM megbízható fájloknak nem engedi törölni.
    Aki itt a fórumban Comodo IS használ, kipróbálhatja, de kell vigyázni, mert a Windows nem indul el többet, csak ha visszamásolod valamilyen módszerrel.
  • KaBuTo666
    Elírtam. :D 7-es van fent. :D
  • L7wy
    Avast 5 van a munkahelyeden??? Hát szégyelld magad!!! Tedd fel a 7-est de gyorsan!
  • KaBuTo666
    Nekem jó a NOD is, mert ha valami bajom van vele akkor lebutítom a védelmét esetleg ki is kapcsolom és továbbra se félek hogy vírust kapnék mert én nálam ez nem fordulhat elő!

Amúgy munkahelyen a kolléga pendriverét betoltam a laptopomra és egyből jelzett az avast 5 hogy INF/Autorun...whohoho, nem egy ritka eset. :D
  • gergely1991
    A nod32 igenis jóóóó!!!
  • KaBuTo666
    Nem írtam sehol hogy ami nincs ingyen az szar, csak ez a magazinos kód érdekes dolog. Kemény reklámmal (beleértve a magazinos kódokat) érte el a nod azt amit, így nem tulajdonítok nekik nagy jelentőséget.
  • Ironman2
    ...mondjuk újságokba kirakni licenszkódot amit mindenki fel tud használni,a mai világban több mint nevetséges.ennyi erővel ingyen is adhatnák a nodot
  • Ironman2
    Nem biztos hogy ami ingyen van,az szar is.(pl a Comodo IS. talán még jobb is mint a nagy fizetős testvérei)
  • KaBuTo666
    Na és szerinted miért nem kaptál választ? Mert csak a magazinos kód miatt nézik. :D
  • Ironman2
    Először odairtam,csak nem jött válasz.
  • KaBuTo666
    Helyes, örülök neki hogy utánajártál és így még gyorsabban megtaláltad volna a választ mint hogy leírod ide és pár óra múlva kapsz talán valami választ esetleg nyers igazságot a számból, újat meg nem írtunk. Amúgy meg gergely szinte ugyan azt írta le mint a program csak picit emberi nyelven. A másik, hogy a nodnak van topikja mert annyira sikeres a magazinos kódokkal, ha már meg kellene venni nyilván nem élne a nod topik se. Kár hogy NISre vagy KISre nincs magazinos kód pedig elég jól megy nekik is de hát a minőséget meg kell fizetni.
  • Ironman2
    De amúgy igazad van! Valószinű azért van a tűzfal hogy azt kikapcsoljuk.Hadd gratuláljak neked!
  • Ironman2
    http://hu.wikipedia.org/wiki/DNS-gyorsítótár-mérgezés

nem probléma,kikerestem googlén,köszi a "szakszerü" segítséget!
  • KaBuTo666
    Megfogadtad a tanácsomat?:DD Atyaég. :DD
    "Ész, hová mész?"
  • Narxis
    :D
  • Ironman2
    Nem értek veled egyet,de nem vitatkozom.

Kérdésem:
    -Hali! NOD ESS5 tűzfala olyant irt ki az egyik nap hogy :dns gyorsítótármérgezés,és blokkolt egy ip cimet.Mit kell tenni ilyenkor?
    Válaszod:
    -Kikapcsolni a nod védelmét.

Erre magamtól is rájöttem.Kösz.A személyeskedést meg rakjuk félre,nem ásom el magam egy troll miatt.
  • KaBuTo666
    Hülye kérdésre hülye válasz.
    "Értelmes hozzászólás". Tessék már értelmezni saját magad, hogy mit ír az antivírus. Ha angolul lenne, elnézném, de hogy még magyarul értelmesen és logikusan leírja...Ha egyszerűen blokkolta, akkor blokkolta és nincs semmi dolgod, elvégre ezért rakod bele a havi magazinos kódot ha már nem vetted meg...persze még neked áll feljebb, hát ne álljon inkább ásd el magad mélyre.
  • Ironman2

Köszi! Végre egy értelmes hozzászólás!
  • gergely1991
    Úgy általában semmit,blokkolt egy számára gyanús weboldalt.
  • KaBuTo666
    Írtam, nem mondtam!
  • Ironman2
    Nem mondod?
  • KaBuTo666
    Kikapcsolni a nod védelmét.
  • KaBuTo666
    Keresel hozzá másik keyt és bízol benne hogy egy ideig nem fog zaklatni az ablak...ezzel amúgy nem lehet mit csinálni de legalább a program attól még működik teljes mértékben, lefrissíti az adatbázist és a programot továbbra is, csak azt az ablakot kell kilőni néha. Vagy megveszed.
  • qetuol
    háromszor rebootolni
  • Ironman2
    Hali! NOD ESS5 tűzfala olyant irt ki az egyik nap hogy :dns gyorsítótármérgezés,és blokkolt egy ip cimet.Mit kell tenni ilyenkor?
  • mester1987
    Ha tudsz rá valóban megoldást, oszd meg, thx!!!
  • gergely1991
    Akkor ajánlom a Norman Antivirust webszerverre hajazó menürendszere van(egyszerűsítve: böngészőből is előhívható a kezdő-/vezérlőpultja).:)
  • Narxis
    Köszönjük, de a Comodo-ra inkább ne hívd fel a figyelmet.
  • kl24h
    Áprilisi kártevő-statisztika a Kaspersky cégtől (2012. május 15.)
    Év eleji spam-statisztika a Kaspersky cégtől (2012. május 16.)

© Apocalipto: Hát igen, Avira-éknál is megtörtént, mint valamikor AVG vagy Norton-éknál.

Különösségképpen felhívom a figyelmet a Comodo Internet Security, ami ingyenes is és tartalmazza az antivírust, tűzfalat és a Defense+. Nagyon jónak tűnik a detektálása, csak sajnos még kellene csiszolniuk rajta, mert a régi programokat/telepítőket vírusnak detektálhatja (pl. nálam a régi 2005-ös ATI telepítő CDmen a Setup.exe-t). A mostani újabb gépekre fel lehet tenni, mert ott nem szól bele ezekbe.
  • Apocalipto
    http://www.mobilport.hu/hirek/20120517/oriasi_malor_az_ingyenes_virusirtonal/
  • Narxis
    Kipróbáltunk minden antivírust már, a Furkótól a Nod-ig és nincs miről írni. :D
  • gergely1991
    Szokott ilyen lenni, hogy a topik néhány napig inaktív,pláne mikor érettségi időszaka van [mondjuk emiatt (is) én ritkán látogatom].:D
    Még néhány ilyen jelegű topikban is kevesen irkálnak mint hetekkel ezelőtt egyébként...:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UI: Azért ne igyál előre a medvebőrére....XDD
  • Pano
    Na, ahogy látom ez a topic már az utolsókat rúgja.. utolsó hsz ápr. 29 :D
  • nandorb
    CCC tudtommal a Catalyst kezelo szarja.
  • Narxis
    Ne offoljatok.