Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krystalx
1.mert féltékenyek... <#kacsint>
2.a jó dolgoknak nem kell nagy reklám.
3.a g-data is azért van ott ahol van... ( arról viszont hallani itt 1-2 jó szót, így azt félig BD dicséretnek is számít

Narxis : ha annyira bugos lenne, már kibaxtam volna a géprõl. de tény h nem gyorsítja a gépet. határeset.
kl24h : 0-10 skálán a 8 helyet elfogadom ,mert nincsen 9 és 10es helyezett,de komolyan minden AV-nek van vmi hibája, de a kis Amcsi de Japán fejlesztésû Trend Micro azért nem rossz...csak hát itt nem olyan ismert és nem tud magyarul ezért nem szeretik 😊, pedig ha a japánok nem képesek jó programot írni, akkor kik ?
Avira elvan egy régebbi notin...fõ gépemre nem tenném még, hétvégén nem szeretnek dolgozni,mert nuku frissítés 3 napig elvan a pénteki adatbázissal, de még elviselhetõ.
KIS-rõl nem tudok mit mondani, ki akartam próbálni még tavaly , kétszer is feltettem 2 kül. gépre, de minden ramot elfogyasztott már indításnál, így örültem míg betöltötte a rendszert aztán csááá...KIS vagy szeret egy rendszert vagy nem ,tudom h fejlesztgettek ezt azt azóta, de most is olvasom és hallom h zabálja a ramot, van akinél meg cool. hát a jelenlegi gépeimet nem szereti.

peace all <#puszis>

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Nem. ->

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
De pár év múlva már 5 en fogják hajtogatni h Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky Kaspersky.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
hmm beírom a gugliba az egyik fake antivirus weblapját majd nem csak megjeleníti a "pontos url-es" találatot hanem a free avira már riaszt is egy heur/html.Malware-vel(mivel ide a helyére tölti le a weblapot mint elõzményt) így ujra megjelenítéskor(ha léptetõ gombokkal illetve a "Deny Access"-t alkalmazzuk)nem jeleniti meg újra.Érdekes..<#vigyor2><#vigyor2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Amíg a fõnök úgy tesz, mint aki jól megfizet,
addig én is úgy teszek, mint aki jól dolgozik.

Idáig amit használt védelmet,mindíg sikerült lefertõznie magát.Ami késik,nem múlik.Majd kérhet eltávolíto scriptet a kaspersky support fórumon.

A BitDefender Intenet Security-t egy 0-10 skálán a 8 helyre tudnám tenni. Jó biztonságot ad.
Doomista
Jaja, G-data is használja 😄D

Doomista
Én azért nem rúgnám tökön...nem akarom elvenni tõle a termékenyítés örömeit. <#nevetes1>

L7wy
Lassú, én ez miatt nem szeretem, pedig régen nagyon szerettem... Krystalx használ Bitdefendert, kérdezz tõle 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Bugos a programjuk, sok gond van vele, amúgy az adatbázisa és a motorja elsõ helyen van, sok cég használja, építi bele a saját termékébe.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Mit mondtunk neked a tesztekrõl ? Ismételd meg létszíves.

L7wy
Amúgy én is már tökön rúgnálak párszor az ilyen Kaspersky kirohanásaidért. <#crazya><#vigyor2><#smile><#wave><#nevetes1><#nevetes2><#banplz>

RBJ
a bitdefender nem nagyon emlegetitek pedig az elsõk kozott szokott lenni sok tetszben.

Linux Mint 13 Cinnamon

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
"Minden képpen visszalépés lenne részemrõl a Kaspersky után bármelyik választása is."

Ilyen mondatokért fogom egyszer a hajadat tépni.<#wave>

Ugyanezt mondtad anno Nortonról és én azt meg nem is tudtam, hogy korábban a Nod-ot fényezted.

Doomista
Elnézést, akkor újra:
kl24h

Figyelem: ön a "h" betût elfelejtette begépelni a kl24 után.
Nagyon helyeslem az ön javaslatát, egyébként én is tudom, hogy melyik antivirust kellene hasznaljam (csakis Avira), csak akkor letörõltem, mert az uncsimnak (ök nem ertnek sokat a számítogéphez) atadtam a licenszkulcsot és akkor feltettem az avast!-ot.
Na még egyszer.
#20787-ban ezt írtad:

Király az Avira!!!
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!

Én erre a hármasra válaszoltam.

Ha most le kellene váltanom a Kasperskyt akkor (bevallom) komoly bajban lennék, mert fogalmam sem lenne hogy melyik AV-t tegyem fel helyette. Minden képpen visszalépés lenne részemrõl a Kaspersky után bármelyik választása is. De szerencsére ez a lehetõség nem fenyeget még legalább 643 napig így nem is érdekel a dolog különösebben. <#pias><#integet2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

#20787-ban ezt írtad:
IMG]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/0/9/9/THM_0006516099.gif[/img]

Király az Avira!!!
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!

Én erre a hármasra válaszoltam.

Ha most le kellene váltanom a Kasperskyt akkor (bevallom) komoly bajban lennék, mert fogalmam sem lenne hogy melyik AV-t tegyem fel helyette. Minden képpen visszalépés lenne részemrõl a Kaspersky után bármelyik választása is. De szerencsére ez a lehetõség nem fenyeget még legalább 643 napig így nem is érdekel a dolog különösebben. <#integet2><#pias><#wave>

Doomista
Téked volt.
Tessék avastról vissza térni Avirára, kedves kl24 .
<#email><#email><#pias><#integet2>

Ha jól fizetsz engem, akkor meglesz egy évig az analizisteszt ebbõl Minden nap fogom feltenni, amig csak a virustotal megtarja azt a sok linket vagy mukodni fog egyáltalán.
Tudod kedves Doomista, hogy mi megegyeztünk abban, hogy az Avira és csak az Avira áll az elsõ helyen<#taps>.
Doomista
Szóval, ha a Kasperskyt leszeretnéd váltani, ami az elsõ helyen szerepel, akkor ugyebár a 2. helyezetre váltanál át, de mivel nálad a 2.-ban szerepel az Avira és a G-data, aztán a 3. helyezetben úgy szintén, ezért egyik nap az Avirát fogod védelemnek használni, aztán a másik nap meg a G-datát. Értem én. Csak necces az ügy.

Ha a marketinges reklámjainak a minõségére értetted akkor abban valóban verhetetlen és ott tényleg az elsõ. Magasan az elsõ. De ...

Természetesen minõségi szempontok szerint a Nod az elsõ:Link.

Pontosítok.
Elsõ helyen a Kaspersky. Elég nagy különbséggel.
Második és harmadik helyen (a Te hármas listádból) mindegy, hogy melyik van. Akár második az Avira és harmdik a G-data vagy második a G-Data és harmadik az Avira.
Így értettem a mindegyet.

Mert rossz sorrendet állítottál fel ezért a büntetésed >>:
Kétszeresen is. <#eplus2><#eplus2>

Doomista
3. akkor melyik lenne neked ? Biztos nem a Norton.

A minõségi sorrend NEM EZ! Ha csak ezt a hármat vizsgáljuk akkor:
1. Kaspersky
2.-ik és 3.-ik helyen meg már mindegy, hogy melyik van a kettõ közül. <#hehe><#wave>
Ennyi.

Doomista
#20789: Csak hülyéskedtem...de már ismertek ^^

#20790: Tetszik ez a kis figyelem teszt, kedves kl24h. 1 éven át kérem errõl a napi VT linkeket tõled, köszönöm !

#20791: Annyira, de annyira tudtam, hogy ez fog belõle kisülni...ez az egész sorrend...Amúgy asszem jah, ez a sorrendem. Egyet értesz vele ? Vagy van, aki nem ?

Az Avira-t csak elsõnek írtad, azután a Kaspersky-t és csak a végén a GData-t. Gondolom, hogy ezt a sorrendet minõségi szempontból írtad a következõképpen:
1 helyen az Avira
2 helyen a Kaspersky
3 helyen a GData
Két napi várás után van egy kis váltózás: VeraoSkol.zip/VeraoSkol.jpg
2009.10.02
2009.10.03
2009.10.04
Halad az antivírusok detektáló képessége.
Polonic
Ehh!
Biztos vagy benne?
De legalább a sorrendet betartottad. 😊

<#wow1><#fejvakaras>

Doomista
Király az Avira!!!
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Király a NOD?

Narxis
Virus: Exploit.PDF-JS.Gen (Engine A), JS😛dfka-NS (Engine 😎

Doomista
Napi sör adaggal túléled ezt az unalmat ^^

Egyelõre meguntam. Mindig csak az az unalmas blokkolás és törlés.
Vagy felrakok másik antivírust és azzal próbálkozok, de most már uncsi így mással foglalkozok.

(átmegyek a szomszédba zsugázni)

Ezt már a Kaspersky hetes verziója is felismerte már egy éve legalább. <#eplus2><#eplus2>

Legalsó október 4 is próbálkozhatsz:Link.

Doomista
Requested URL: http://bale.ws/pdf.php
Information Contains recognition pattern of the HTML/Malicious.PDF.Gen HTML script virus

Doomista
Koccintok az egészségedre <#integet2><#pias>

Próbálkoztam... de Kaspersky nem engedte. <#eplus2>

Doomista
Na akkor ezt tisztáztuk 😄

dragon11
OFF:

Mitõl van, hogy WLM 8.5t használok egy sok ideje aztán ma jelentkezett a problem, hogy 2emberrel beszélnék és kifagy?.. 1gyel tudok csak..

köszii

Polonic
Az a stílus, amit itt képviselsz a fórumon rögtön nem tetszik, ha neked is így írnak? Na látod.
Nem kell mutogatni mit írtam, én teljesen tisztában vagyok vele. Azzal is, hogy nem engem ugattál le.
Ezeket a hozzászólásokat egyébként egyáltalán nem annak szántam, hogy itt személyeskedjünk és netalántán egymásnak essünk.
Ha ezt nem írtad volna most le, én se írtam volna ezt, mert nem is érdekel. Csak elvagyok a fórumban, ahogy te is elvagy, nincs ebbõl probléma. Nem kell komolyan venni azokat, amiket írok, attól, hogy úgy írtam, ahogy, én sem veszem komolyan a te hülyeségeidet.
Szép napot!

Narxis
Ez a LinkExtend vagy mi toolbar kurva jó.

<#integet2><#wave>

Én, részemrõl - bár idõsebb vagyok Nálad - tisztellek Téged is és az itt lévõ összes többi fórumozót is ugyan úgy, egyformán. Ez gondolom az alap kell legyen egy ilyen nyilvános helyen. Szólás szabadsága van és ezért itt is és bárhol másutt is bárki, ha úgy gondolja akár kiállhat egy hordóra(csak szóvirág) és elmondhatja a véleményét amit tiszteletbe kell tartani, de nem kötelezõ egyet is érteni azzal.

<#integet2><#pias><#pias><#wave>

Doomista
Nah meg az is igaz, hogy nem voltam akkor nyugodt, de dühös se, mérges se, csak fel voltam háborodva, de ez is egy emberi érzelem, ami mindenkiben meg van. Köszöntem. <#pias><#integet2>