Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.a jó dolgoknak nem kell nagy reklám.
3.a g-data is azért van ott ahol van... ( arról viszont hallani itt 1-2 jó szót, így azt félig BD dicséretnek is számít
Narxis : ha annyira bugos lenne, már kibaxtam volna a géprõl. de tény h nem gyorsítja a gépet. határeset.
kl24h : 0-10 skálán a 8 helyet elfogadom ,mert nincsen 9 és 10es helyezett,de komolyan minden AV-nek van vmi hibája, de a kis Amcsi de Japán fejlesztésû Trend Micro azért nem rossz...csak hát itt nem olyan ismert és nem tud magyarul ezért nem szeretik 😊, pedig ha a japánok nem képesek jó programot írni, akkor kik ?
Avira elvan egy régebbi notin...fõ gépemre nem tenném még, hétvégén nem szeretnek dolgozni,mert nuku frissítés 3 napig elvan a pénteki adatbázissal, de még elviselhetõ.
KIS-rõl nem tudok mit mondani, ki akartam próbálni még tavaly , kétszer is feltettem 2 kül. gépre, de minden ramot elfogyasztott már indításnál, így örültem míg betöltötte a rendszert aztán csááá...KIS vagy szeret egy rendszert vagy nem ,tudom h fejlesztgettek ezt azt azóta, de most is olvasom és hallom h zabálja a ramot, van akinél meg cool. hát a jelenlegi gépeimet nem szereti.
peace all <#puszis>#puszis>
A tudással nő a kételkedés is...
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
addig én is úgy teszek, mint aki jól dolgozik.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Linux Mint 13 Cinnamon

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Ilyen mondatokért fogom egyszer a hajadat tépni.<#wave>#wave>
Ugyanezt mondtad anno Nortonról és én azt meg nem is tudtam, hogy korábban a Nod-ot fényezted.
Nagyon helyeslem az ön javaslatát, egyébként én is tudom, hogy melyik antivirust kellene hasznaljam (csakis Avira), csak akkor letörõltem, mert az uncsimnak (ök nem ertnek sokat a számítogéphez) atadtam a licenszkulcsot és akkor feltettem az avast!-ot.
#20787-ban ezt írtad:
Király az Avira!!!
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!
Én erre a hármasra válaszoltam.
Ha most le kellene váltanom a Kasperskyt akkor (bevallom) komoly bajban lennék, mert fogalmam sem lenne hogy melyik AV-t tegyem fel helyette. Minden képpen visszalépés lenne részemrõl a Kaspersky után bármelyik választása is. De szerencsére ez a lehetõség nem fenyeget még legalább 643 napig így nem is érdekel a dolog különösebben. <#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
IMG]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/0/9/9/THM_0006516099.gif[/img]
Király az Avira!!!
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!
Én erre a hármasra válaszoltam.
Ha most le kellene váltanom a Kasperskyt akkor (bevallom) komoly bajban lennék, mert fogalmam sem lenne hogy melyik AV-t tegyem fel helyette. Minden képpen visszalépés lenne részemrõl a Kaspersky után bármelyik választása is. De szerencsére ez a lehetõség nem fenyeget még legalább 643 napig így nem is érdekel a dolog különösebben. <#integet2>#integet2><#pias>#pias><#wave>#wave>
Tessék avastról vissza térni Avirára, kedves kl24 .
<#email>#email><#email>#email><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Tudod kedves Doomista, hogy mi megegyeztünk abban, hogy az Avira és csak az Avira áll az elsõ helyen<#taps>#taps>.
Elsõ helyen a Kaspersky. Elég nagy különbséggel.
Második és harmadik helyen (a Te hármas listádból) mindegy, hogy melyik van. Akár második az Avira és harmdik a G-data vagy második a G-Data és harmadik az Avira.
Így értettem a mindegyet.
Kétszeresen is. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
1. Kaspersky
2.-ik és 3.-ik helyen meg már mindegy, hogy melyik van a kettõ közül. <#hehe>#hehe><#wave>#wave>
Ennyi.
#20790: Tetszik ez a kis figyelem teszt, kedves kl24h. 1 éven át kérem errõl a napi VT linkeket tõled, köszönöm !
#20791: Annyira, de annyira tudtam, hogy ez fog belõle kisülni...ez az egész sorrend...Amúgy asszem jah, ez a sorrendem. Egyet értesz vele ? Vagy van, aki nem ?
1 helyen az Avira
2 helyen a Kaspersky
3 helyen a GData
2009.10.02
2009.10.03
2009.10.04
Halad az antivírusok detektáló képessége.
Király a Kaspersky!!
Király a G-data!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy felrakok másik antivírust és azzal próbálkozok, de most már uncsi így mással foglalkozok.
(átmegyek a szomszédba zsugázni)
Information Contains recognition pattern of the HTML/Malicious.PDF.Gen HTML script virus
Mitõl van, hogy WLM 8.5t használok egy sok ideje aztán ma jelentkezett a problem, hogy 2emberrel beszélnék és kifagy?.. 1gyel tudok csak..
köszii
Nem kell mutogatni mit írtam, én teljesen tisztában vagyok vele. Azzal is, hogy nem engem ugattál le.
Ezeket a hozzászólásokat egyébként egyáltalán nem annak szántam, hogy itt személyeskedjünk és netalántán egymásnak essünk.
Ha ezt nem írtad volna most le, én se írtam volna ezt, mert nem is érdekel. Csak elvagyok a fórumban, ahogy te is elvagy, nincs ebbõl probléma. Nem kell komolyan venni azokat, amiket írok, attól, hogy úgy írtam, ahogy, én sem veszem komolyan a te hülyeségeidet.
Szép napot!
Én, részemrõl - bár idõsebb vagyok Nálad - tisztellek Téged is és az itt lévõ összes többi fórumozót is ugyan úgy, egyformán. Ez gondolom az alap kell legyen egy ilyen nyilvános helyen. Szólás szabadsága van és ezért itt is és bárhol másutt is bárki, ha úgy gondolja akár kiállhat egy hordóra(csak szóvirág) és elmondhatja a véleményét amit tiszteletbe kell tartani, de nem kötelezõ egyet is érteni azzal.
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias><#wave>#wave>