Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
18 éves múltam jó néhány hónapja. Tehát te idõsebb vagy nálam, de én akkor se tisztellek téged, te meg miért is tisztelnél engem, ha én fiatalabb vagyok nálad. És azt se feledd, hogy egy fiatal is lehet intelligensebb, mint egy nála idõsebb ember. Azt se feledd, hogy ez egy fórum...internet, virtuális világ...itt az ember több dolgot meg engedhet magának, mint ha oda állnék eléd a valóságban. Azt se feledd, hogy attól, hogy még valaki itt néha egy fasz, vagy bunkó, az nem jelenti azt, hogy az életben, a valóságban is ugyan ilyen stílusa van.

Tiszta vizet öntsünk a pohárba...Ugyebár te leírtad, hogy egy cikk alapján ez meg az...én meg válaszoltam a hsz-dre, de nem téged ugattalak le, hanem a cikket...elvégre a mondatom így kezdõdött: "Hát ez baromság..." HA téged ugattalak volna le, akkor így kezdõdött volna a mondatom: "Hát TE baromságot írtál..."
Erre meg nekem jösz, hogy nyugodjak le, mikor nem is téged sértegettelek, hanem a cikket...Kép, csak hogy ne kelljen visszakeresned.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Warezre ott van a nod. Arra bõven jó, hogy ilyesfajta kényszereit kiélje vele valaki.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

MerlinW
Kaspersky 2010 nagyon okos pofás lett. És még gyors is. Igaz warez szinten nem igazán pálya, de évente 10ezret megér.

[merlinw.org]

L7wy
Egyenlõre nemigen vannak még, de nem is kell, egy erõsebb Internet Security csomag bõven elég mindenkinek... Gondolok itt Avirára, Kasperskyre...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Kontrakcio
szevasztok. Tudnátok mondani jó spyware progit win7-re mert az spyware doctor nem kompatibilis, google kiirt párat de azokat nem használtam nem tom mennyire megbizhatók :-/

elõre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

De bátorságot ad!

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

RBJ
Az alkohol öl romba dönt butit.

Linux Mint 13 Cinnamon

Mintha lenne olyan hatályos törvény, ami tiltja a kiskorúak (18 éven aluliak) részére az alkohol fogyasztást.
Én nem reklámoznám Doom helyében és fõleg nem ilyen nyilvános fórumon, hogy igen keményen alkoholizálok (kiskorú létemre) mert könnyen begyûjthetnek. <#eplus2><#nyes><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Polonic
Kisgyerek még...
😊

L7wy
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN, most belegondoltam h egy 18 éves annyi sört hogy ihat? OMG

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Nem tudom, de Narxis tudtommal 21, 22, tehát Doomista biztos 18 körüli lehet<#vigyor2>

Polonic
Akkor igazán befoghatná a száját...

Nagy csoportos a cukorfalat. <#eplus2><#nyes><#hehe><#nyes><#eplus2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Polonic
Hány éves is vagy te jómadár?
Áruld csak el!

A Firefox alapból blokkolta<#nyes>

Doomista
Semmi baj!
Majd ha elég öregek lesztek, csak oda megyek hozzátok, és suttogom a fületekbe...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Virust, malwarekkel teli cd-t hoztam, és kész vagyok bepiszkolni a rendszereteket vele...tudom hol tartjátok a már kiirt rendszert norton ghostra, vagy egyéb programra, és azt is tudom, hol tartjátok a biztonsági mentéseiteket...most csak a tapasztalataidra hagyatkozhattok.HÁ

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hónapok óta kellene <#mf2><#mf1>

Ezt már hetek óta ismeri a Kaspersky. <#eplus2>

Én is idõsebb vagyok Nálad úgyhogy már ketten vagyunk.

Doomista
Épp ideje volt ^^ Mert egész este nem ismerte fel se a G-data, se a Kaspersky 😊

Nagyon gyengécske próbálkozás.

<#integet2><#pias><#pias><#wave>

Doomista
Kötözködsz ? Igaz, idõsebb vagy mint én, de ezt akkor sem engedhetem meg !!

Narxis
De van !!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Nincs neked Bill Gates rendszered !!!

Narxis
0% cpuval.<#nevetes2><#nevetes1><#ticking><#phone>

Doomista
Tudod mit?
Igazad van!
Bírná...

98% cpuval. <#nevetes2><#nevetes1><#ticking><#phone>

Narxis
De bírná ^^

Doomista
Azt már nem bírná a géped ^^

Narxis
Nem is rossz ötlet, C lehetne Kaspersky.

Doomista
Engine C
Engine D
Engine E

Narxis
Virus: JS:FakeAV-AX (Engine 😎

RBJ
ébresztõ. kicsit savanya vagyok a sörtõl

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

Doomista
Azt azért ne feledjétek, hogy az Avira holnap sem fogja felismerni.

Holnap is teszek egy próbát.
gergely1991
jaj ne az avira még most se detektálja?mindjárt kiugrom az ablakon😄
Mivel még egyes antivirus ott még nem frissült így inkább holnapra is tegyél egy próbát(talán még többen felismerik majd)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Aviránál érthetõ, miért nem.

Egy napi várás után van egy kis váltózás: VeraoSkol.zip/VeraoSkol.jpg
2009.10.02 2009.10.03
Halad az antivírusok detektáló képessége.
gergely1991
what the f**k this?<#hehe><#hehe>
Filseclab? OMG, a helyére a nod-ot tették volna fel...szégyen....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Máté94
Avira ha írja ,hogy Detections:1 akkor azt tözli vagy ott hagyja?
RBJ
csak sajna nekem a g data midnig kovér

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
ahány teszt annyi eredmény . kaka mind

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
látom már csak a sör ugye.

Linux Mint 13 Cinnamon

Hol a Norton?
Máté94
Kaspersky ott van!😄
Wáó, ma már több mint 1 millió fájlt szkennelt a nod valós idejû védelme.
RBJ
jé ikarus rol nem is hallottam. no de nod kaspersky sehol. jujjuj

Linux Mint 13 Cinnamon

Máté94
Hát akkor Avira mennyen és G-Data jöjjön?😊