Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Jaaaaaaaaaa!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SigS
Igen!
Valahol még megvan!
Gondolom mindig új e-mail címet kell írni és küldik a 90 napost?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Doomista
Lol olyat sose szedj ^^ Licence oldalt remélem ismered, de most már biztos vagyok benne, hogy ismered 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SigS
Tényleg <#hehe>
A warezos kulcs volt...
Thx <#worship>

Doomista
Valami rossz keyt szedtél le, vagy próbálj meg másikat <#fejvakaras><#fejvakaras><#nezze>
Nekem eddig csak 3 hónapost adott.

SigS
Kösz...jól eldugták 😊

Igaz 3 hónap helyett csak szûk 1 hónapot adott <#fejvakaras>

Doomista
Gyors kérdésre gyors válasz <#gonosz1><#eplus2>

Doomista
Avira program megnyit - Help menü - License Management - "I already have...hbedv.key --> szóra katt, és betallózod a keyt.

SigS
Gyors kérdés: Hol kell az Avirában érvényesíttetni a kapott 90 napos HBEDV.KEY -fájlt? <#help>

Doomista
És mivel tudod alátámasztani az állításodat ? 😊 Forrás, wikipédia, vagy egyéb dokumentumot kérek errõl.

Ezt az egész antivírus mizériát maguk a cégek indították, hogy el tudják adni réges rég a terméküket, csak már kinõt a hatáskörükbõl.

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Megvan az új csodafegyver. Úgy hívják, hogy QUORUM.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Meg azért is nem, mert a vírusírók mindig kitalálnak valami újat, amivel komoly feltörést, sok idõt és gondot okoznak az antivírus cégeknek IS.
Pillanatnyilag létezik olyan vírus, amit nem lehet soha törölni a rendszerbõl, de ehhez kézi bejuttatás szükséges.

gergely1991
OMG, visszakanyarodunk az alapokra?<#falbav>
Nemírnám le újra a véleményem

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
ehh.. ez nem cél, technikailag lehetetlen lépést tartani azokkal az emberekkel akik a kártevõket készítik. Van egy cég aminek fel kellene vennie a harcot a világ minden táján lévõ kártevõírókkal, lehetetlen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

és ilyen nem is lesz soha, mivel a vírusirtó cégeknek célja az hogy ne legyen. Mert csak így tudják eladni a termékeik újabb és újabb verzióját.

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Doomista
Sajnálom, hogy te neked is sikerült megtapasztalnod a boot vírust...De sajnos erre csak a legegyszerûbb,legérthetõbb,legtisztább, és legfelfoghatóbb mondatot tudom leírni neked, amit már sok sok éve tudunk, de még is a 110% igazságot adja meg:

Pillanatnyilag nem létezik olyan technikai megoldás, amely 100 százalékos biztonsággal képes lenne kimutatni a vírusokat és más kártevõket.

Doomista
Árad a hülyeség <#pias><#integet2>

Jól teljesített a Microsoft ingyenes víruskeresõje

L7wy: Igen, Doom is rombolja, de õ legalább nem írja (még) le egymás után 150X azt, hogy Avira.
A Kaspersky kösse fel magát, megszopatott, jött víruska egész boot sectorig, de mind1, ez se jó, a többi sem, én megtanultam, "használj kondomot" az jobban véd, amíg a stick végén van a védõ, nem terjeszt vírust.
Narxis
Nincs legjobb antivirus. Jók és rosszak vanna, jelenleg legjobb nincs.

Én is úgy voltam ezzel, hogy az, hogy legyen egy Kaspersky-m egy régi "szerelem" volt, ami most beteljesedett végre. Három hónapja tart már.
Kezdtem én is azzal, hogy melyiket is használjam mert nem akartam tizenezreket kiadni egy védelemért de egyik sem jött be igazán. Megvettem végül a NIS 2009-et mert meguntam a több éves variálgatásokat, de hamar le is tudtam. Ott pihen a polcon a dobozában a telepítõ CD.
Aztán a nyár elején jött egy kihagyhatatlan ajánlat egy két éves KIS liszenszre, így hát gondolhatod, hogy azonnal megvettem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy darab Gróf Széchenyi István és egy darab II. Rákóczi Ferenc pízbe fájt.

<#integet2><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

L7wy
<#crazya><#crazya>Nemtudom XD Én csak vicceltem, erre mindenki komolyan veszi<#integet2><#integet2>
Én is elismerem hogy jó. Fura h ennyire elvagy Kasperskyvel (ezt nem csak én vettem észre) arra írtam amit írtam. Részemrõl peace. <#vigyor> Akkor most kit is rúgjak végül is tökön?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ
én is szerettem a kasperksy t addig mig el nem hagyták belõle a tûzfal tanulómódját.

Linux Mint 13 Cinnamon

Szia!
Tisztázzunk valamit!
Az, hogy van egy ilyen védelmi program ami még ráadásul kiemelkedõen nagyon jó is (én is összességében értem ezt) és mert ezt többször is hangoztatom itt a fórumban de ez Neked nem tetszik, de ezért fizikai kényszert szeretnél részemre alkalmazni. Részemre, aki nem tehet arról, hogy ilyen jó az a szoftver amit használok, mert nem én készítettem, én csak használom.
Ajánlatom a következõ számodra, ami korrekt és reális is és ezzel zárjuk is le ezt a témát.
Kérsz egy idõpontot a Kasperky Labs.-tól és a kapott idõpontra oda elutazva tökön rúghatod azokat akik ilyen jó antivírus szoftvert készítettek.

Ennyi!
Vigyáztam...

Szia Ariane!
Köszönöm, hogy egyet értesz velem. Akkor már ketten vagyunk. <#vigyor2>

L7wy
17kor vizsgázom, és te elvonod a figyelmemet... Nem szép dolog<#ejnye1>
Olvass jól vissza...majd meglátod...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Ariane
Bár nem volt szándékomban a válaszolás de ...
Közben visszaolvastam kicsit. Szerintem olyan állítása Etelének nem volt vagy én nem találtam meg, hogy és idézlek:"olyanokat állítani naponta 10X h Kaspersky a legjobb, a többi mind mögötte van, a többi semmit sem ér.."
Max annyit olvastam ki Etele hsz.-ibõl, hogy a Kasperkyt tartja a legjobbnak és a többi AV-t CSAK nála gyengébb képességûeknek és nem semmit sem érõnek! Van különbség az olvasatban és annak értelmezésében.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

L7wy
"Amúgy én is már tökön rúgnálak párszor az ilyen Kaspersky kirohanásaidért."
Olvasd el kedves Ariane... Lehetsz Kaspersky fan, én is az voltam, részben vagyok is... A kirohanásokra vonatkozott a tökön rúgás 😄 de az is csak vicc volt. Te nem szoktál olyanokat állítani naponta 10X h Kaspersky a legjobb, a többi mind mögötte van, a többi semmit sem ér...
Érted már???

Ariane
Akkor nálam is próbálkozhatsz, bár úgy gondolom megoldhatatlan feladat lenne számodra. (a másik nemhez tartozok)
Egyébként én is Kaspersky fan vagyok, igaz nagyon kevés alkalommal írok be ide. Elég sok antivírust kipróbáltam az elmúlt hat év során és mindig sikerült az elõzõhöz képest jobbra, nagyobb tudásúra, megbízhatóbbra váltanom. Majd aztán végül, másfél éve már ennek eljutottam a KIS-hez és ott is maradtam. Ettõl nincs feljebb. Egyébként teljesen osztom Etele véleményét és érzéseit a Kaspersky felé. Szerintem a legjobb védelmi szoftver most jelenleg, tesztek eredményei ide tesztek eredményei oda. Ezt összességében és minden paraméterét és szolgáltatását egybevetve bizton állítom, mint komplex védelmi programról.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Szerencsére , nem bántam meg . <#pias>

Doomista

Metwork
Hol lehet bejelenteni egy weboldalt, hogy veszélyes?

Köcsög letöltös spamreklámos oldal

I will use google before asking stupid questions.

Doomista
És te éltél a lehetõséggel <#gonosz1><#pias>

Doomista
Azonnal töltsd ki a kérdõ ívet !!!

Csak 1 hétig élt az akció .

RBJ
valaki betudja tenni azt a linket ahol most kedvezményes avira vásárlás van 1+1 év akcio.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem munkát adnának neked 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Meg akarnak venni kilóra.

Hö.Ilyen mailt sem kaptam még soha.

Hello,
My name is Hil. I am a response coordinator on the Microsoft Malware Protection Center team.
We would like to thank you for providing us samples and appreciate your efforts in helping us to optimize the protection we provide to our users.
In order to appropriately classify the nature of your submissions and prioritize the work needed for the resolution, we would appreciate if you could share some information below:
1. How do you collect samples?

2. What regions the samples were collected from?

3. What are the indications that these samples may be malicious or potentially unwanted software?

4. Are you planning to share samples on an ongoing basis?

5. What’s the expected volume?
We appreciate your cooperation on this matter.
Best regards,
Hil
Response Coordinator
Microsoft Malware Protection Center

Narxis
Én mégis lemondtam róla.<#sir>

RBJ
nincs lekvár gépem nehogy már atomerõmu kelljen a gdata nak.
aki megtapasztalta a jót tobbet nem mond le róla. ez meg az avira vagy kasperksy. /az utobbira a kulcsok miatt ráuntam/ kár hogy a kavkiskey.com oldalt kinyomták mert azon rengeteg kulcs volt mindig.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
a gdata-t (mivel többet eszik) legalább alacsonyíthatnád a teljesítményét(ésszerûen)talán nem hal be a géped😊
ugyanúgy a webvédelménél is(mire átviszgál egy oldalt gondolom ott sokáig tarthat)
Én nálam a nod32 4-es csinálta ott kellet módosítgatnom<#vigyor2>

RBJ
na most probálgattam a gdata t.
hát bolcsebb lettem azzal hogy soha.
egy ezer év mig feltelepul, fogja a gépet de még az internetem is elszált
system restore lett belõle.
tanulság ,hogy maradok az aviránál

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis

Doomista
De hát én is rombolomb :s Legdurvábban én rombolom itt...

L7wy
MEGALOL<#integet2>Nélkülem egy komoly topik lenne?<#conf><#conf><#conf>

Jó lenne hogyha befejeznéd a topikrombolást. Ez már nem az elsõ eset.
Krystalx
hm... most látom h itt nem lehet utólag hsz-t szerkeszteni.
máskor naggggyon oda kell figyelnem mit,hogyan írok 😊ilyen késõ este már bennem is merül az akksi lol

A tudással nő a kételkedés is...