41140
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• olivaoil
    "Amúgy az egymagos processzorral ellátott gépek ideje nagyon rég lejárt."
    Csak ebből még nem feltéve következik, hogy a két-három-négymagosak el is érhetőek a többség számára. Néhány év alatt meg csak nem tud ANNYIRA elavulni valami.
    Mi pl. még mindig bőven 1 magos processzorú laptopo(ka)t használunk a családban. Futnak rajtuk rendesen a dolgok, az, hogy én meg marha lassan jutok (mármint virtuálisan) egyről a kettőre, az szvsz. az élet igazságtalan sorsverése, nem a gépemet hibáztatom érte. ;)
  • Narxis
    Amíg av-comparatives teszten voltak addig a retrospective teszten kívül mindegyikben elsők voltak. Egyszerűen nem érzik szükségét, hogy évente 6 teszten szerepeljenek. :)
  • Evil Varlok
    Igen, lefizetett tesztekre telik.
  • Narxis
    Dennis Technology Labs-nál szoktak teszteket csináltatni, a PC Tools is az övék, az szokott av-comparatives teszteken részt venni. :)
  • Evil Varlok
    Szegény symantecnek sem telik rá.
  • kl24h
    http://av-comparatives.org: March-June 2012
  • Narxis
    Lehet 2 az, nem biztos, hogy a Tren Micronál van HEUR nevű találat, van amikor Gen(General)-el jelzik.
  • gergely1991
    Így első ránézésre csak az egyik heurisztika.

#39667 Rendelkezik tanúsítvánnyal így megbízhatónak tűnik,a nagyok se reagáltak rá.
  • Narxis
    Nem. :D De ez a 2 heurisztikus riasztás semmit se jelent.
  • Madmano
    Köszöntem.Tán csak nem a bajnokkal nézted át?#39666
  • Narxis
  • Narxis
    Tiszta.
  • Madmano
    Egy fájl megint.
    http://data.hu/get/5407700/Updater.exe
    Érdekelne,mi a véleményetek róla.Ez a Skype updater-e.Ahogy beszéltük már többször,egy VT találattal nem foglalkozok.(Megjegyzem,az a TrendMicro House Call még azóta is szívóskodik a steam.exe-vel meg még pár alkatrészével a Steam-nak.)Na de ennek az updaternek a VT analizise:https://www.virustotal.com/file/386e67a442cd0cf0a6fccef329c8673219bfdf96382e132d26e38f23dc09bb26/analysis/1343911207/
    A Skype futott,a KIS nem jelzett semmit.Vélemény?
  • Apocalipto
    Ja. i5 4 mag, de majdnem.
  • KaBuTo666
    Amúgy az egymagos processzorral ellátott gépek ideje nagyon rég lejárt. :-(
  • Apocalipto
    Na, eddig működött a gépen. Olyan szinten lefogta indításkor hogy az 2012-ben igen csak szégyen. Ment helyette a pandamaci.
  • Narxis
    Mert nem tudják kifizetni a nevezési díjat.
  • gergely1991
    köszöntem:)
  • Apocalipto
    Fejlécbe javaslat mobil securityhez: Lookout.
  • Apocalipto
    Comodo miért nincs benne AV-Comparativesben? : (
  • gergely1991
    Nesztek akkor egy "eset"leges cikk, ti eset vallásúak:
    Autorun és a conficker újra az élen.

#39654 Ne ijesztgess.
  • Apocalipto
    Ja.
  • gergely1991
    Ugye viccelsz?
  • Apocalipto
    Rosszul tudod. Az ESET a megoldás mindenre.
  • KaBuTo666
    Csak én tudom úgy, hogy nincs 100%-os védelem?
  • gergely1991
    LOOOL
  • Narxis
    Ennyi. ESET 4ever!
  • Apocalipto
    Bizonyítottan 100as...
  • Ironman2
    Mi a véleményetek erről az Agnitum Outpost Securityről? Valaki használja? Érdemes feltenni? Melyik Internet Securityvel van egy szintben?
  • gergely1991
    Előtte próbáld ki és utána győződj meg róla(nem véletlenül találták ki a trialware-t).:)

#39644 Akkor tudható volt hogy a e-mailed leveleiből halászhatta ki a steam fiókodnak a beléptető adatait(például a regisztráció után kapott levélből).Az általad linkelt oldalt nem ismerem így nem nyilatkozok róla.
  • zzeN
    Valakinek van más véleménye? Mert akkor megveszem a KIS-t, ha jobb mint a NIS:D Ha tud vki KIS-t 20 €-nál olcsóbban, az ne legyen rest és ossza meg velem:)
  • zzeN
    Valahonnan összeszedtem ezt a jelszó lopó sz*rt, mert jól kitaláltad a email fiókomba is beleturkált.

Ha azt jobban ajánljátok akkor legyen a Kaspersky. Az oldalt amit előbb említettem, megbízható? Mert le van árazva 20€-ra, az elég baráti a 40-hez képest Plusz úgy látom hogy a 2013-as is jár(gondolom fizetni is kell...)

Még egy kérdésem lenne, a KIS-t érdemesebb megvenni mint a Kaspersky Anti-Virus-t?
  • gergely1991
    hello!
    Ha bejelentkezve maradtál vagy ha olyan weboldalt néztél, így nem csoda,pláne ha azt a emailfiókot is feltörték amire regisztráltad a steamet.
    AVG?
    Hmmm.....KIS-hez mit szólsz(gyakrabban ezt ajánlgatják)?
  • qetuol
    Panda Cloud AV 2
  • zzeN
    Hali!
    Mivel hogy 2 napja ellopták a Steam fiókomat (nem adtam oda senkinek se, visszaszerzése folyamatban), ezért ezek után szeretném "bevédeni" magamat.

Felraktam az AVG IS-nek a csúnya verzióját, faszának néz ki és jókat olvastam róla itt a topikban. Lentebb valaki linkelte a v3.co.uk nevű oldalt és elég olcsón árulják, 10 €-ért.
    Igaz hogy a csúnya verzió licensze 2018-ig érvényes, de megérné megvásárolni vagy semmivel sem lennék előrébb?

Úgy látom a NIS nem elérhető náluk.

Előre is köszi a válaszokat!
  • Arkon
    Azért ezekkel a Cloud (felhő) alapú AV-al vannak fenntartásaim. Annak ellenére, hogy jó iránynak tartom a fejlesztésüket.
    Mi van akkor, ha nem vesznek észre egy vírust (ők sem tökéletes védelem!) és ez a vírus azzal kezdi a tevékenységét, hogy kikapcsolja az internet elérést (is). Akkor aztán mintha nem is lenne Clod AV a gépen, mert nincs internet!
  • Evil Varlok
    Mondhatni semmivel, ha csak a jelszókezelőt és a titkosítás lehetőségét nem veszed ide.
  • KaBuTo666
    3 ezer ft nem pénz érte, bár jobban örülnék ha a NIS lenne ennyi.
  • Madmano
    A KIS-nél mennyivel ad durvább védelmet a PURE?Vagy azt csak a fóbiások használnak?
  • Arkon

Ingyéé-é? 3 ezer pénzt kérnek érte!
    Én tavaly ennyi pénzért 2 darab dobozos NIS 2011-et vettem.