Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
F*CKYEAH
Ez a 61 byte-os kicsi fájl egy "open=" és egy "shell\open\Command=" utasítást tartalmaz, mindkettõ értéke/paramétere "et3ypes.exe" fájlra mutat.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Mivel egyre inkább a 64bites rendszerek nyernek teret így a sandbox szerintem túl van hype-olva, legalábbis addig amíg az MS nem ad valami megoldást, hogy annyira hatékony lehessen mint 32biten. Viszont én is a napokban kipróbáltam az Avast IS 7-et, jól mûködött, semmi gond nem volt vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Végül is: "Automatikusan zárt környezet"-nek jelölve.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Közben megnéztem Softpedian, hát mindkét helyen hibásan van írva XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Amúgy a freeben van sandbox, vagy nincs? Gondolok itt az autosandboxra és a simára is, mert itt nincs, itt meg van.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Nem kell ezen csodálkozni, mindig is tesztelõ hajlamú voltam; azért Avast, mert van benne autosandbox, szerintem jelenleg ez a megoldás az ami tud védeni rendesen ismeretlen vírusok ellen, és ezért is használtam eddig Comodo-t. Még most is jobbnak (erõsebbnek) hiszem Comodo-t, viszont mint mondtam már, szerintem sem kézreálló szoftver,a másik, hogy nem mindig kíméli az erõforrásokat, így gondoltam teszek egy próbát Avastnál, míg a 6-os Comodo kijön. Aztán majd kiderül...

gergely1991

gergely1991
Avast Free-t használok,elfogadható.

Narxis
<#wow2>

L7wy
Én is átálltam Comodo-ról egy ideig Avastra (Avast IS), egyelõre minden okés vele.

Laptopomon használom az új avastot, csak ajánlani tudom!
Willenbrock
Az AVG vagy az Avast most a jobb? 32 bites XP sp3 a rendszerem.

Narxis
XP mert így nem tudnak a Win 7 különleges biztonsági mechanizmusai beleszólni a bemutatóba.

XP?! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Narxis

Narxis
Ebben egyetértünk. 😛

L7wy
Ez igaz, hogy összetett, de akkor mondjuk úgy h nem teljesen a célközönségre lett szabva 😛

Narxis
Tök mindegy ha egyszer nem tudja mikor kell nemet bökni a HIPS kérdéseire. Nekem a Comodo-ról mindig a Linux jut eszembe, szép, jó, ingyen van, de azért csak nem olyan kényelmes mint a Windows.

gergely1991
Én nem azt nézném hogy átengedi-e vagy sem, hanem azt hogy hova látogat.

gergely1991
Méltányolom az emberi hülyeséget.<#eljen>

nandorb
A tesom gepen,internet secuirty volt,mert elotte volt BIOS virussa,mondom majd ez,jo tavol tartja,erre most atraktam a gepebol az enyimbe,es Kaspersky-vel scannelem, 300-at takaritottam le+ meg nala 50-et.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

L7wy
Szerintem olyan okos user volt, hogy engedélyezett mindent... Amúgy 350 vírus átjutott a sandboxán? Na ne, akkor írj cikket róla, és híres leszel.

Narxis
<#eljen><#nevetes1>

nandorb
A comodot ne istenitsuk... kalap szar... 350virust takaritottam le arrol a geprol,amin az volt fent. Szerinted?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

JoeFromHun
NIS(NortonInternetSecurity)

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
De!!!

Narxis
"erõsebb OS védelem"

ha-ha

L7wy
Próbálgass szoftvereket szerintem, mi hiába mondunk akármit, mert nem tudhatjuk az elvárásaidat, amúgy én is Avastot javasolnám, mert egyszerû használni, és erõforrás kímélõ. Emellett ott van még próbára KIS (bár néha foghatja a gépet, de nem jellemzõ rá, és erõs védelmei vannak még a sima antivírus mellett), Comodo IS (ugyanaz vonatkozik rá mint KIS-re, csak erõsebb OS védelem)

Nem elég jó.
Narxis
KIS, próbáld ki. Elég jó 64biten.

Köszönöm. Õt probáltam korábban és nem jött be.

Az lenne még hozzátok a kérdésem, hogy esetleg a Kaspersky termékei milyenek lehetnek az x64-es Windows 7-en? Régen használtam a programot akkor jó volt. Van valakinek 64 biten tapasztalata a Kasperskyvel? KIS kell vagy elég a KAV?

gergely1991

Ez elégséges és véd kellõen?

Egyébként, köszönöm a válaszod.

MSE
Támogatja a 64 bites rendszert is. A WIN 7 tûzfala nem rossz az maradhat és bõven elég szerintem egy átlagos usernek.

Sziasztok!

Szükségem volna egy kis segítségre. Végre tudtam gépet vásárolni és kaptam hozzá egy 64 bites Win7-et. Abban kérem szépen a segítségeteket, hogy melyik víruskeresõt érdemes rá felrakni? Ha jól olvastam egy picit biztonságosabb a 64 bites rendszer, mint a 32 bites. Ami fontos lenne a számomra, hogy ne fogja a gépet, és azért védjen is. Nagy warezbubus nem volnék. A pérom sem kattingat ide-oda.
Ami még érdekes, hogy számít az, hogy natív 64 bites legyen a víruskeresõ?Sajnos, ilyet nem nagyon találtam. Elnézést, hogy ilyennel traktállak benneteket.

Törölt felhasználó
köszönöm.
gergely1991

L7wy
Pár topikkal arrébb fõnök.

Törölt felhasználó
sziasztok, hol lehet nod32 licenset kérni?
Ilyen nem volt a telepítésnél. Akkor marad fent. Köszi. :-)
Nincs. Ha ilyennel nem találkozol a telepítõben, akkor nincs benne. (Vagy orosz oldalakról RePack verziót szedsz le, elvileg kiszedik a felesleges sallangokat belõle, meg kissebb is a telepítõ így, bár nem teszteltem le egyet se.) A PRO verzióból, az 5.0-ástól van, a Lite-nál, meg a 4.45.2-estõl.

Amint a képen látható, nem küldi el a használati statisztikákat, az alsó menüpont, kiválasztása esetén. De csak papíron, mível kiderült, hiába nem akarod, akkor is elküldte, ahogy a cikkben is olvasható.
Met
aha, mûkszik
így gyorsan is tölt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mármint 4.41.0315.0262 alatti verziókban nincs? Mert nekem 4.40-es van.
Narxis
4.41.0315.0262 van.

Ha a 4.41.0314.0232 vagy 4.41.0315.0262 verziód van, nem az 5.0.0316.0317-es, akkor ne töröld le, abban még nincs ez a MountSpace izé.
Narxis
OMG mekkora f.szok ezek. Szedem is le bár nekem a Pro van fent. 😄

Hát nekem KIS2012 van és ezzel is elég gyors a WoT.Maga a játék indulása is,meg a pályára is az elsõk között rak be.Pedig nincs a kivételek közé rakva a játék...

Ezt olvastátok már?

leadja a drotot a daemon tools a hamis szoftverekrol

Anti Malware 1.60.1.1000 Jelentés részlet:

2012/03/07 08:40:15 +0100 OTTHON-AFDDB26F .... IP-BLOCK 212.117.179.107 (Type: outgoing)

Hasonló az IP-cím tartomány, mint ami a fentebbi cikkben van. Lehet, hogy ez is odatartozik? A cikk megjelenése óta, már kijött az újabb verzió. Ez a MountSpace, az 5.0-ás DT Pro-ban jelent meg elõször, utána meg a 4.45.2-es Lite verzióban. Most a 4.45.3-as a jelenlegi.