Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Igen, én is így csináltam mire rájöttem, hogy csak így lehet leszedni. 😄 Ott van az valahol, nézd meg a beállításokban vagy szép sorjában nézd végig. Sajnos én már nem emlékszem, nem volt rossz app csak túlbuzgó a detektálásban, én ezért szedtem le.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pamparampa
visszatelepítettem és még mindig nem találok beállítást amivel törölni lehetne :S

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

pamparampa
Már letöröltem az avastot, de az at fentmaradt.akkor gondolom avast újra fel, majd at törlés és utánna kell az avastot törölni.

Narxis
Akkor küldje el postán nekem a telefonját.

És ha nincs?
Narxis
Az Avast-ban van valahol egy Anti-Theft eltávolítása varázsló. Azzal.

pamparampa
hogyan tudom az avatst anti-theft-et törölni a telefonomról?

Megmutatom, hogy csinálják a profik, hehe.:

A Carberp-család nem adja fel (2012. március 28.)
Narxis
<#eljen>

JoeFromHun
Egy két héttel ezelõtt néztem akkor még nem volt jól mûködõ TR a NIS-hez.
<#schmoll2>
Azóta nem próbáltam.. Ezek szerint mégis van?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Ahogy írtam,eddig én sem találkoztam ilyennel.Pedig régóta használom a VT-t.Ma futottam bele.A KIS nem jelzett semmit.Sem amikor ez történt,sem akkor amikor utána lefuttattam a teljes ellenõrzést.

Egy Kaspersky mellett tiszta szégyen a Virustotal használata.

Am nem azért, de amúgy már március 28.-a van.
Befûtöttek két újabb botnetnek (2012. március 26.)

Madmano (#39332): Soha nem találkoztam ilyennel, lehet a Virustotal-t valaki meghackelte, de nem hinném vagy nálad a gépben van egy kis kártevõ, ami szórakozik veled.
Eddig még nekem sem csinálta.Ezt találtam furcsának.Azért kérdem,mi lehet ez....

gergely1991
Hmmm nekem még nem...<#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ezt csinálta már másnál is a Virustotal?

lck
Biztosss 3x nyomtá triálrezetet . <#idiota>
<#eljen>
Narxis
<#wow1><#szomoru2>

Narxis
Akkor kockáztass. :p

lck
Nem BOX-é.
Azért is tartok tõle. Pedig ügyesen csinál 90 napot. Régiekkel meg csak a gond volt. 😊
Narxis
Szívesen. <#wink>

Köszönöm!!!Erre gondoltam!!!Jó fej vagy!!!
ÜDV!

Narxis
Ja, én is láttam, nem patcheltek csak kiadtak egy adatbázis frissítést. Kb. 1-2 óra alatt megoldották. Attól függött, hogy kinél mikor frissült, nálam óránként keres frissítést.

Narxis
Tessék.

Nem vírusos, friss trial reset gyûjtemény.

Narxis
cöcöcö 😛 sztem fals ha boxé a patch.

lck
Szerintetek ez mennyire lehet veszélyes ?
Elég sok "generic" van közte.
Nagyot mondtál öblítsél!!Csak az a baj hogy nem a kérdésre válaszoltál😊😊! .I.

Ma volt a KIS-nek egy hibás "Biztonságos szörfölés"modul frissítése.Csak lestem,mikor a VT-t,a Youtube-t meg még jópár oldalt kártékony weblapnak nyilvánított.De azért jelzi,hogy lehet számítani a Kaspersky-re,hogy az eset után mikor megjelentek a Fórumjukon a hibáról a bejegyzések,már írták,dolgoznak a javításon.A magyar Support is segítõkész volt.Utána néztek a dolognak,tájékoztattak.Azóta ki is jött a patch és minden ok...<#eljen>

Persze.
Úgy hívják, hogy pénz, garantáltan mûködik, legalább egy évig.
Üdv mindenkinek!Tudna nekem valaki segiteni jól mûködõ trial reset-ben KIS 2012-höz?Ami most van sajna már nem jó.Mert bár jópárszor sikerûlt a resetelés de legutoljára már nem tudtam átverni vele a KIS-t.Elõre is köszönöm!

gergely1991
Azért jelöltem meg sajátnak mert ezt a cikket én írtam(aminek van forrása is ami alapján kidolgoztam és a végén meg is jelöltem).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ez nem saját. Ez az adott forrásokból szerzett saját nyelvre való átmásolás és fordítás.
gergely1991

Én meg mindig így írom, hogy lássad hogy kell más hibájából tanulni. 😄
Narxis
<#eljen><#pias>

Mindig így linkeltem, csak megadtam, hogy hol kell keresni az oldalon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálad a Prevx kiírása fail (Precx), egyszer csak megtanulod. A buta saját magán tanul, az okos máson!!!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Precx linkelés fail. Nembaj, egyszer csak megtanulod. 😄
L7wy
Te is tudod hogy tudja jól, hogy mindenre van megoldás! Tudod te azt nagyon jól! <#idiota><#idiota><#eplus2>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Arra is van megoldás. Tudod jól, hogy mindenre van megoldás! Tudod te azt nagyon jól! <#taps><#taps><#idiota><#idiota>
Azt hiszem már azon is keményen dolgoznak a vírusok terén, hogy a sandboxie se legyen biztonságos<#pias>, azért erre is fel kell készülni!!!
Tud, de maga az antivírus is tud kellemetlenségeket okozni. Nekem már okozott fejfájást és lázt is míg a sandboxie nem. Nézõpont kérdése. <#nemtudom><#nezze><#vigyor>
L7wy
Hát az tud kellemetlenségeket okozni, szerintem épp az a lényeg, h az fusson sandboxba, ami oda való.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Ennyi.

Ott a sandboxie...ha olyan oldalra mész vagy stb, azzal belövöd a böngészõt és kész...Nem kell túlzásokba esni.
Narxis
Teszteld le, én leteszteltem Kaspersky-ét 64biten, nem olyan hatékony mint 32biten. A többi gyártóé se különbözik. A Comodo ebben különbözik, õk nem hagyományos sandbox-ot készítettek hanem a Defense+t használták fel arra, hogy izolálja a programokat.

99%, hogy az Avast se találta fel a spanyol viaszt és az övék se nyújt 100%-os izolációt 64biten, csak üzleti okok miatt nem beszélnek róla. A Kaspersky 2013 Beta-ból már kivették a sandbox-ot, csak egy Safe desktop nevû cucc lesz bankoláshoz. Igazából annyira nincs is már szükség rá, a Vista óta különbözõ jogosultságok vannak + IE, Chrome, Adobe saját sandbox-al rendelkezik. Magyarul a user aktív közremûködése kell, hogy egy vírus bejuthasson a rendszerbe.

L7wy
Igazából nem tudom mennyit számíthat a sandbox számára, hogy hány bites a Win, de gondolom, ha piacra dobják, akkor mûködõképes megoldással van elkészítve.