Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztonsági javításokat tartalmaz a java sandbox-jával kapcsolatban,így Zeus trójai fenyegetettsége is csökken....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
@Puhos
Egészen 2006-ig visszamenõleg elfogadják a jelenlegi (2012-es) Nortonok a termékkulcsokat. Tehát ha Neked egy 2006-os kulcsod van azt nugogtan beírhatod a mostani legújabb 2012-esbe is. Én 3 nap múlva fogom beírni majd a következõt, mert akkor ketyeg le az aktuális egy év. Ez amit majd be fogok írni, egy 2010-es kulcs lesz. Van 2011-esem is meg 2012-esem is de azok majd szépen sorjában, egy - egy év múlva következnek. Ezeket potom áron 1-2 ezerért vettem, de mindegyik jogtiszta legális és bontatlan dobozos.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az lenne a kérdésem, hogy igaz az, hogy a meglévõ NIS2011-es kulcsot elfogadja a NIS2012? A szoftver eredeti (NIS2011). Illetve rakok egy képet a NIS2011 dobozáról.
Köszönöm szépen a segítséget.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A NIS-nél nincs ilyen gond full sávszélen húzza a frissítést.
Nah mind1 ez legyen a legnagyobb gond. Ettõl eltekintve tetszett az új KIS!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Ami nem változott a régebbi Kaspersky-hez képest:
-Még mindig egy örökkévalóságnak tûnik mire kifrissül ezt nem tudom miért nem tudják megoldani.
Ami viszont tetszik:
-Már nem kerregteti szenesre a vinyót.. szal sebességben teljesen jó lett.
-Nem terhel úgy mint a régebbiek.
Nagyon nem bújtam át sztem egész jó lett!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenképpen Panda cloud kell? Más panda termék miért nem jó(azon kívül hogy nem free)?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Esetleg tud valaki rá valamit mondani,hogy miért van az ha Avast free-t használom,akkor szinte mindig az utorrentem nem akar jól mûködni.Lemez megtelt-et ír ki alul a letöltés megkezdésével egybõl,vagy pár perc múltán.De ha más irtó van fent,akkor bezzeg jól megy mindig..
Úgy látom Avast mûködik valamit.Pedig azt használnám...
Vagy szerintetek melyik megbízhatóbb az Avast vagy az ESET 4.2? (ESET 5 kékhalált okozott még xp-n).
Én már 2. éve megveszem a KIS -t, nekem ennyit bõven megér a gépem biztonsága. 5 gépes licenc nem volt 10.000 HUF, gépenként az nincs 2.000 HUF egy évre... Ha valaki ennyit nem tud költeni víruskeresõre, az hazudik!
te mit ajánlanál az IS-je helyett? esetleg valami fizetõs program okossággal, vagy valami tényleg jó ingyenest tudsz, tudtok ajánlani?
http://9gag.com/gag/5135249
Ellenõrizd hogy van-e toolbar(eszköztárat) a böngészõn,ha van akkor ott vírus is lesz.
mostanában tudtok újat esetleg? vagy megint várható hogy majd adnak ingyen a facebook szimpatizánsoknak?😊
http://9gag.com/gag/5135249
A problémám az hogy googleben rákattintok egy linkre és újra beadja ugyanazt a google oldalt. Ez valami virus lehet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt ajánlom, hogy egy kicsit ellenõrizd az akku elektromos érintkezési felületeit, mert lehet nincs tökéletes érintkezés. Az is lehet, hogy kezi megadni magát a mobilod (másképpen mondva: okostelefonod<#pias>#pias>).
quetuol: Elég egyszerû, lehetne szépen komplexebb is, mint a VirusBulletin esetében.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.