Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Miért is nem lehet? Tisztelettel kérdezem. Alig tartott nekem két percig. Ráadásul a 10 perces e-mailt használtam.
Kép1. és Kép2.
Maradok továbbra is Tisztelettel,
etele34
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ejj ezek a nehéz döntések 😞( Nem szeretek ilyen döntéseket hozni...
Vagy nem jól látom ?😄😄
Most töltöttem le warezról egy olyan csomagot, amiben 10+ key volt...hát igen...mind1ik invalid...ezek a keyk olyanok, hogy egy ember egy key...ha valaki már 10 mp elõtted belõtte, akkor már nem fogod tudni használni...szóval a warez,torrent alapból kizárva...ezek a promotion oldalak voltak az ászok...mostanáig? <#zavart1>#zavart1><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss>
3 hónap jobban hangzik 😄
még pontosan van 2 hónap és 3 napom 😄
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Itt vannak az oldalak:
1.
2.
3.
4.
5.
Vipre 4.0 is érkezõben, beépített tûzfallal és 64bites támogatással: Interjú
Kicsit görgetni kell lefelé a kíváncsi szemeknek.
Antivirusok és antispyware-ek híreinket olvashatták! Legközelebb 1 órakor jelentkezik Doomista kollégám érdekességekkel, hírekkel és egy botrányos Avira hírrel. Viszontlátásra!
Közben létrehoztam egy email címet, letöltöttem, és igazad van...nálam is invalid a key 😞( Nem tudom mi van, szétnézek googlen.
Nálam ezt írja ki:
A license file has been already generated for this email address. You can get only one license file per promotion!
Avirásoktól kérdezném hogy ez a 3 honapos kodigénylés már nem müködik?Igényeltem de mindig azt irja ki hogy invalid,pedig már vagy 4 mailcimröl is rendeltem de egyik se jó.Mit rontok el?
Örömmel nyugtáztam és ez úton köszönöm a gyors, kimerítõ, egyenes és nyílt válaszodat. <#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Maradok továbbra is Tisztelettel,
etele34
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nem váltottam, csak kipróbálom. Döntésemben megerõsített az ingyen, 1 éves kulcs és az, hogy G Data-t foltozgatni kell mert használhatatlan Steam-el együtt + katasztrófa a supportjuk. Amíg ezekben változás nem áll be, úgy gondoltam megtapasztalom, hogy milyen érzés egy középszerû, már csak a nevébõl élõ terméket használni.<#vigyor3>#vigyor3><#circling>#circling>
Tisztelettel maradok,
Narxis
Ecsetelnéd szerény személyemnek néhány egyszerû mondatba foglalva, hogy miért is ez a 180 fokos váltás, hogy a "középszerû" és már csak nevében régi és patinás, de mára már megkopott ragyogásából táplálkozó Kaspersky mellett döntöttél? Elõtte sokkal nagyobb nevû és természetesen a mögöttük felhalmozott jóval nagyobb és sokrétûbb tudással rendelkezõ programokat használtál. (Avira/G-Tata/ a NOD32-rõl már nem is beszélve)
Megköszönöm elõre is, hogy megtisztelsz a válaszoddal. <#wave>#wave><#integet2>#integet2>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Letöltés
Fizetõs, de van hozzá key, ami 3 hónapig elég, aztán csak újra le kell töltened egy keyt hozzá, és így tovább...