Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enyém pénzzé lett véve , nincs szükségem promós kulcsokra . <#vigyor2>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Akkor csak egy "kis rogue" program lehet...-_-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Kaspersky szerint tiszta. 😄

Etele addig rendben meg is kapom a kodot de mikor betallózom az avirába akkor ir ki invalid keyt
Doomista
És megy is ?😊 Nem is ír invalid keyt, mi ? 😊 És kész 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Én nem is használok mail címet.. faket adok meg oda, azt kész.. onnan is le lehet tölteni a license.key fájlt.. és csak license managmentnél addolod és kész..=)

Szia!
Miért is nem lehet? Tisztelettel kérdezem. Alig tartott nekem két percig. Ráadásul a 10 perces e-mailt használtam.
Kép1. és Kép2.
Maradok továbbra is Tisztelettel,
etele34

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Lehet, hogy már csak 1 promo kulcsot fogad el/program. Próbáljátok ki virtual machine alatt vagy telepítsétek újra és úgy nézzétek meg a kulcsot, már aki tudja...

Lehet , csak invalid , nem fogadja el a program , ha jól látom a helyzetet .

slime001
Mi a gond? Nem lehet kulcsot igényelni Avirához?

AVIRA - \"More than security.\"

Nehéz döntés . <#vigyor2>

Doomista
Atya úr isten! Azon tudnék venni egy 70%-os cseh zöld abszintot !!!44
Ejj ezek a nehéz döntések 😞( Nem szeretek ilyen döntéseket hozni...

Avira SS Online Buy : - > British pound : 26.95 - > Ft : 8103 Ft ( mai árfolyammal ). Nem drága szerintem .

Doomista
Az már ingyen volt 😄

Angol fontban a legolcsóbb , én is úgy vettem . Ha euróban fizettem volna , akkor olyan 5300 Ft lett volna , így meg 3800 Ft , nagyon baráti ár volt 2 évért . 😊

Én nem bántam meg , hogy megvettem . Nagyon jó program és még olcsóbb is a konkurenseknél . Lehet , hogy túl sok volt a nyereség kiesés a promóciós kódok miatt , és most kicsit beszüntetik , vagy végleg . <#wow1>

Doomista
Most nézem, 10k Ft...1 évre...semmi pénz érte.
Vagy nem jól látom ?😄😄

Doomista
Hallod, végén még az lesz, hogy én is megveszem...mármint 2 hónap alatt sok minden történhet...de ha nem jön össze...nem akarok másra áttérni...ha áttérnék másra, akkor az is Kaspersky lenne, de ott is kell a keykkel bajlódni...

Pedig most töltök én is le egy csomagot torrentrõl.Akkor nem füzök hozzá sok reményt
Nocsak , mi zajlik Aviráéknál . <#wow1>

Doomista
Ingyenes az ingyenes....kevesebb védelem, hátrányok...nézd meg az oldalát, mivel ad kevesebbet...ahhoz meg mivel ingyenes, nem kell semmi...😄 De ha mellé raksz egy Comodo Tûzfalat, annak is az ingyenes változatát, akkor szép védelem lesz ez a combó is.

Most töltöttem le warezról egy olyan csomagot, amiben 10+ key volt...hát igen...mind1ik invalid...ezek a keyk olyanok, hogy egy ember egy key...ha valaki már 10 mp elõtted belõtte, akkor már nem fogod tudni használni...szóval a warez,torrent alapból kizárva...ezek a promotion oldalak voltak az ászok...mostanáig? <#zavart1><#falbav><#kuss>

Narxis
:S

Nem jó..
Akkor felteszem az ingyenest..Az mennyivel gázabb,kell hozzá még valami?
Doomista
😄😄😄
3 hónap jobban hangzik 😄
még pontosan van 2 hónap és 3 napom 😄

Narxis
Te ne használd, van még 2 hónapod, az próbálja ki akinek már nem frissít. :p

Doomista
<#rinya><#rinya>

<#rinya><#rinya>

Narxis

Doomista
Most már tényleg végig nyaliztam faliztam a googlet, de csak az ilyen oldalak mentek...még ezen kívül egy csomó ilyen promotion oldal volt,csak megszûnt...ezzel én is szívom, mert 2 hónap múlva lejár az enyém 😄😄

Doomista
Hát az a helyzet, hogy találtam csomó linket...mind1iknek más a támogatója, vagy mi...O2tõl a PC ADVISORIG...jobb oldalt lehet látni...szal az SS-hez ez az 5 oldal áll rendelkezésre...2 német,3 angol...mind1ikrõl letöltöttem az SS keyt, mindenhol 512 bytes a mérete, és invalid 😞 Szal pasz mivan...még jobban szétnézek googlen...mondjuk mikor az invalid licencet kidobta, akkor tovább mentél?
Itt vannak az oldalak:
1.
2.
3.
4.
5.

Remélem találsz valami megoldást,nem akarok váltani de ma már nem update-el..
Narxis
Norton 360 4.0 beta tölthetõ az ínyenceknek: Link

Vipre 4.0 is érkezõben, beépített tûzfallal és 64bites támogatással: Interjú

Kicsit görgetni kell lefelé a kíváncsi szemeknek.

Antivirusok és antispyware-ek híreinket olvashatták! Legközelebb 1 órakor jelentkezik Doomista kollégám érdekességekkel, hírekkel és egy botrányos Avira hírrel. Viszontlátásra!

Doomista
SS-t adtam neki, csak azt használhatja, az oldal is azt támogatja.

Közben létrehoztam egy email címet, letöltöttem, és igazad van...nálam is invalid a key 😞( Nem tudom mi van, szétnézek googlen.

Doomista
Várjál megnézem...létrehozok egy új e-mail cimet, és szerzek rá keyt.

Narxis
Milyen Avirat használsz? Tûzfalasat vagy tûzfal nélkülit? Talán ez lehet az oka, jobb nem jut eszembe. Doomista barátunk az Avira szakértõ.

Doomista
😮😮😮 Küld már el nekem is azt a keyt!

Jol töltöttem ki szerintem mindent,azzal nincs baj mert elküldi a kódot,de mikor betallózom az avirába a frisset akkor irja ki hogy invalid,megint létrehoztam egy kamu mailcimet,elküldték megint invalid már hatodjára csinálom..
Doomista
Jól írtál be mindent?
Nálam ezt írja ki:
A license file has been already generated for this email address. You can get only one license file per promotion!

Üdv
Avirásoktól kérdezném hogy ez a 3 honapos kodigénylés már nem müködik?Igényeltem de mindig azt irja ki hogy invalid,pedig már vagy 4 mailcimröl is rendeltem de egyik se jó.Mit rontok el?
Kedves Narxis!
Örömmel nyugtáztam és ez úton köszönöm a gyors, kimerítõ, egyenes és nyílt válaszodat. <#vigyor2><#wave>

Maradok továbbra is Tisztelettel,

etele34

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Kedves etele34!
Nem váltottam, csak kipróbálom. Döntésemben megerõsített az ingyen, 1 éves kulcs és az, hogy G Data-t foltozgatni kell mert használhatatlan Steam-el együtt + katasztrófa a supportjuk. Amíg ezekben változás nem áll be, úgy gondoltam megtapasztalom, hogy milyen érzés egy középszerû, már csak a nevébõl élõ terméket használni.<#vigyor3><#circling>

Tisztelettel maradok,

Narxis

Kedves Narxis!
Ecsetelnéd szerény személyemnek néhány egyszerû mondatba foglalva, hogy miért is ez a 180 fokos váltás, hogy a "középszerû" és már csak nevében régi és patinás, de mára már megkopott ragyogásából táplálkozó Kaspersky mellett döntöttél? Elõtte sokkal nagyobb nevû és természetesen a mögöttük felhalmozott jóval nagyobb és sokrétûbb tudással rendelkezõ programokat használtál. (Avira/G-Tata/ a NOD32-rõl már nem is beszélve)
Megköszönöm elõre is, hogy megtisztelsz a válaszoddal. <#wave><#integet2>

L7wy
<#wilting>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
<#miaz>

gergely1991
Link link2 <#miaz>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Szerintem is Avira, de ha valamiért nem tetszene akkor meg Eset Smart Security, az szépen megy 64bitesen...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Avira AntiVir SS-hez mit szólnál ?
Letöltés
Fizetõs, de van hozzá key, ami 3 hónapig elég, aztán csak újra le kell töltened egy keyt hozzá, és így tovább...