41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• isss
    Security Suite - hoz link.
  • betyarr
    avira premiumhoz nem találok 90 napos kulcsot,a török oldal nem műxik.megszűnt a promó?
  • Pano
    Szóval, aki érettségizni fog itt vagy a közelében jár, jól jegyezze meg, hogy tanulni tanulni tanulni... utánna úgyis elfelejted, mert a büdös életbe nem kell használnod azt amit megtanulsz :D
  • Pano
    Jaja... erre kismillió példát fel lehetne hozni, de legjobb az érettségi. Már 6 éve leérettségiztem és szerintem egy darab tételből nem tudnék egy mondatot se idézni :D:D
    Ötösre érettségiztem matekból, ismerősömnek segítettem nyáron matek érettségijére és bazzeg egy csomó mindent alig tudtam megcsinálni annyira elfelejtettem :D:D
  • Narxis
    Pontosan, ez így van mindennel, az ember biciklizni vagy úszni is elfelejt, csak sokkal több idő kell hozzá mert ezek mélyebben "bevésődnek" az agyba. Vagy pl. az írás is. Ez a tökéletlen emberi agy. :)
  • Pano
    Persze, ez olyan mint a nyelv. Ha 1-2 évig egyáltalán nem beszéled, felejtesz.
    Ezt én is tapasztaltam, amikor nyelvvizsgáztam úgy ment az angol mint az ágybahugyozás. Most meg néha tapasztalamon magamon, hogy milyen sok szót elfelejtettem és törnöm kell a fejem, hogy mi az. Nem úgy, mint régen, hogy egyből kipattant a fejemből.
  • Pano
    Hát igen, meg ha az ember tanulja a C-t és végre túl van rajta (mondjuk megvan a tantárgy egyetemen) akkor igyekszik elfelejteni, annyira szar :D
  • gergely1991
    Háát nem lehet olyan könnyű azt a sok algoritmust felismerni :(
    #26209 : 1-2 év alatt így el lehet felejteni? aztakrva
  • Doomista
    Igen, azt el kell ismerni, hogy nem egy egyszerű dolog. Na meg van egy ismerősöm, aki megtanulta a C programozási nyelvet a suliban, aztán 1-2 éven át hanyagolta, így már mindent elfelejtett belőle, szóval ez egy olyan dolog ami elfelejthető, ha az ember nem használja rendszeresen...De persze kurva jól lehet vele keresni...na meg a 3D modellezéssel is...
  • Pano
    Mert nem nekem való, egyszerűen nem áll rá az agyam. Nem tudom miért. No meg rühellem a sok szöszmötölést ami egy program megírásával jár.
  • L7wy
    Pedig egy jó programozó elég jól keres...
  • Doomista
    Why?
  • Pano
    Hiába fújjogsz le, akkor is utálok :D
  • gergely1991
    sorry rosszat linkeltem
  • gergely1991
    ja, és ki ne ess a padlóról XDDDD
  • Doomista
    Nah ugye hogy megy ez! Ez már fájt.
  • gergely1991
    Csak nehogy fájjon az esés
  • Doomista
  • Doomista
    Ez már valami, de még mindig nem estem le a székről :)
  • Narxis
  • Pano
    Tanultam, de rühellek programozni, istentelenül.
  • gergely1991
    ez viszi a pálmátXDDD
  • Doomista
    Van benne, csak elvan gondosan csomagolva :DD

Ez vótmá vagy 3x, újat mutass.
  • gergely1991
    Ha van benne olyan ami elindítaná az alkalmazásokat akkor más véleménnyel szólnál a dolgokhoz amúgy meg ..tessék játszadozni :D
  • Doomista
    Én merem beledugni a gépembe ezt a külső wincseszteremet, amin vagy 10 GB vírus van rajta, avira védelem kikapcsolt állapotába :D!
  • gergely1991
    Miért, a fájljaimmal eljátszadoznál vele? :DD
  • gergely1991
    Miután belettem a pendrive-ot a gépbe azonnal leellenőriztem..Majd kivettem a karanténból(átnevezve .vir kiterjesztésre majd feltettem).Szerencsére nem tartalmazott autorun.inf fájlt és nemhozott létre a c-n se tehát nem lettem befertőzve..remélem...
  • Doomista
    De hát ez unalmas igy nekem, hogy szinte minden antivirus felismeri...ez igy uncsi. Azokat a VT linkeket szeretem, ahol jó ha 1-2-3 detektálja, attól érzem hogy élek,
    pezseg e VÖRÖS VÉREM!
  • gergely1991
    Azthiszem csak pendrive-on kapom a vírusokat:D
    iqe68.bat (exe állomány bat ként alakítva :O)
    m9ma.exe
    winlo.exe (előzmény)winlo.exe(jelenlegi)
  • Doomista
    De ugye te tudsz programozni profin C-be ?
  • Pano
    Érettséginél biztos nem kell a C-t tudnod, mert közoktatásban az egyetemen tanítják. Érettségin max basic, pascal és html lehet.
  • Arkon
  • Apocalipto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A renew parancsot tudja a mamád te gyik.
  • gergely1991
    Már kis ideje C++(dev c++) és a pascalt(free) (megkicsit a vbs-be belebukkantam nagyon alapban:DD) tanulmányozom :P
    de lehet hogy a érettséginél a C# kell majd tudnom
    Csak azért kérdezem mert apo nem szokott oda látogatni:S
  • Doomista
    Nem alapozás, hanem alap kell. Azt adja a perl es a pascal, de kinek a trójai, kinek a spyware, ember -ember függ.
  • Pano
    ha alapozás kell programozás terén, akkor C.. igaz, az ember a haját tépi tőle, de sok másik nyelvnek az alapja :D
  • Doomista
    Apocalipto azt akarja ezzel mondani, hogy ezzel sem sokat fogsz érni, inkább tanuld a pascal/perl programozási nyelvet, alapként.
  • gergely1991
    Aha mindig ő formatálja majd telepíti a wint a gépemre és gépeket hekkel
  • Doomista
    Tudjuk, mint például a G-data.
  • Apocalipto
    Ezt még a nagymamád is tudja.