Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Nem ittál eleget, sicc vissza a sarki kocsmába!!!444
Majd pár óra múlva érted megyek,...<#hehe><#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...mert:
1. nem bírnál egyedül hazajönni
2. nem is találnál haza
3. teleportod meg nem mûködik.

<#integet2><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JoeFromHun
Köszönöm mindkettõtök segítségét!

Üdv:JoE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Hódolatom és Tiszteletem Uram!
Köszi, hogy megerõsítetted válaszomat Te mint gyakorlott felhasználó.
Maradok további tisztelettel irántad:
etele34
<#integet2><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Megy Windows 7 alatt tökéletesen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én nem avirás vagyok de megy Windows 7 alatt is. Link

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

JoeFromHun
Sziasztok!
Valaki próbálta már,hogy az Avira AntiVir Premium Security Suite megy a Windows 7-en? Mert fel akarom rakni a 7-et de csak akkor ha megy már rajta gond nélkül az Avira AntiVir Premium Security Suite.
Segítséget elõre is köszönöm!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

DSAD😄D😄DAD:ASDdas.ADD.dd <#eplus2><#integet2><#wave>

NEM!

...enni, inni, aludni meg nézni. <#nyes><#hehe>

Doomista
😄SAD😄😄DAD:ASDdas.AD.d

L7wy
Bacni ? XDXD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Jesz.
Azaz tudok: enni, inni, aludni meg ...

qetuol
merthogy nem tudsz angolul?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

LOL
Végre valami pozitív változás is lesz(remélem) már ebben a honosítási mizériában.
Nagyon úgy áll a helyzet most nálam, hogy leszedem a KIS-t amíg rakoncátlankodik ezzel az idióta 30 percenkénti rootkit kergetéssel és felteszem a Comodo IS-t egy ideig. Már van hozzá magyarítás is így nem probléma.

dragon11
hehe..=D

gergely1991
Wow a kaspersky elvállalta a kis és a kav termékek honosítását?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehetséges hogy a supportnál hogy most csak a számítógépek dolgoznak?
<#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
nálam akár 1 óra is lehet😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Avira Antivir Personal

Meddig érdemes várni a frissítésnél?
Már több mint negyed órája csak az (Time elapsed) óra jár az Updater ablakban.... Status: Scan for updates...

Látod, hogy milyen három egyforma szám szám szerepel abban az üzenetben amire válaszoltál? A Sátán száma. <#eplus2>

dragon11
igen..^^

L7wy
XD szar a fórummotor...nekem meg megduplázta mint az látható...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

megprobálom,köszi.Eddig azért nem azt használtam mert nem tudtam hogy ki lehet belõle venni a tûzfalat de ha igen már pakolom is fel
Doomista
lol..l7wy kinyomta a hsz-t amit írtam...

Akkor akkorát makkoltál, mint még az Avirások közül egyik emberke se ! 😊

L7wy
Na bazdmeeeeg XD

L7wy
Igen van mikor megeszi, de az 1024 kbos(régen úgy volt h a tûzfalas verzió licence jó volt a tõle kevesebbet tudo verziókhoz is, de ezt mostanában megszüntették), ha 512 kbos akkor csak egyre vonatkozik... Ajánlom h inkább telepítsed a Security Suite-s verziót (tûzfalas) és ha nem akarod, akkor nem telepíted a tûzfalrészét... mondom ezt azért, mert sokkal több promóciós link van a Security Suitehez mint a sima Premiumhoz.

Nincs semmi baj . <#wow3>

de bazz eddig ment vele
nem 😄
Doomista
Hát pedig direkt az SS-t adtam hogy azt töltsd le és ahhoz a keyt, még le is írtam hogy az SS-hez megy a key, az oldalon is írja...figyelsz ?😄

Tûzfal nélküli avirám van,az a premium asszem.Akkor lehet itt a gigszer bár eddig mindig megette a kulcsot
L7wy
Hát az akkor van ha Avira antivírushoz Security Suites kulcsot töltesz le... mutasd az invalidos ablakot, és az Avira egész ablakát képen:S had lássam

Doomista
3 hét 😞( Köszönet természetesen Apocaliptonak.

L7wy
Mikor telik le a büntid? Már rossz látni ilyen rossz színben 😄 mindig piroslottál...

Én ezen már túl vagyok,igenre kattintottam és akkor is invalidot irt ki
Doomista
Mondtam hogy nem nagyon tudok angolul...orosz verzióban meg nincs.

L7wy

Azt írja:
Egy érvényes kulcs már létezik.
Ha telepíted az új kulcsot
egy része a funkcióknak korlátozódhat.

Szeretné telepíteni a kulcsot?
Igen Nem

A korlátozódásra szerintem azt érti h mikor beraksz új licencet akkor leállnak a modulok, majd újraindulnak...

Nektek is ez a kép volt? Mert beszéltetek valami invalidról amit én még sosem láttam...

Doomista
De ez tök logikátlan...írja hogy valid, mikor jó...Na hát akkor nem fogom megvenni az avirát 1 évre, bocsi Würthz <#eplus2><#eplus2><#idiota><#gonosz2>

Doomista
Ja 😄 Szóval az igenre is kellett volna kattolnom ? 😄 Francba 😄

L7wy
És nyomsz egy igen-t és kész, és jó, nem értem mit problémáztok... Nekem ezzelszépen megy...

Köszönöm szépen a segítséget.

Tisztelettel,
etele34

A letöltés gomb melletti végigjátszást tekintsd meg.

Szia és Tiszteletem!
Remélem örülsz.
maradok továbbra Tisztelettel,
etele34

Ez mi ez? És hogyan kell használni?

Azt.

Doomista
😄

Futtasd le ezt,és küld el a supportnak:Link.

Narxis
LOL, 463-as verziót használod, nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Tom 😄D

most másik promo kulccsal. :p Szerintem invalid key-t fog írni. 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdvözletem Mindenkink!
Azt hiszem most kezd elfogyni a türelmem a Kaspersky 30 percenkénti Rootkit keresési mániáján. Ma nem tudom már hányadik alkalommal csak a restart segített. Elindul ez a hüje rootkit keresés CPU 20% körül edig nem is lenne baj. hanem közben rájön a drágámra, hogy frissíteni is szeretne és ekkor meghal a gép. Frissítési folyamat végig 0(nulla) százalékon áll mondanom sem kell, de a FF alig akar megnyílni és akkor több lépcsõben. Olyan tetû lassú lesz ilyenkor, hogy azt már nem lehet egy átlagos türelmi határon belül bírni.
Hiába lépek ki a KIS-bõl CPU darál ezerrel. <#nyes>
Újraindítás és ekkortól minden normális. 30 percig. Aztán minden kezdõdik újra. Mint egy végtelen folyamat.
A magyar supportot kérdeztem errõl, és a következõ választ adták:
"...A licenc verziókövetést tartalmaz, azaz a Kaspersky termékek felhasználói mindig használhatják az általuk megvásárolt Kaspersky termékbõl a legfrissebb verziót, amelyet meglévõ aktivációs kódjukkal vagy licenckulcsukkal tudnak aktiválni.
A programok honosítását (amit idáig a Relnet Kft. végzett, valóban eléggé szórványosan) ez évtõl a Kaspersky cég központilag végzi. Így minden alverzióból várható lesz a magyar nyelvû változat megjelenése is..."
Na ez milyen? Ti ezt értitek?
DE ÉN NEM EZT KÉRDEZTEM!!!

Doomista
Szeva Tom!