Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Agyaltam 1 ideig, hogy ide, vagy a Win7 topicba írjak, végül úgy döntöttem itt kérdezem meg!
Eddig WinXP-t használtam, azonban hamarosan áttérni készülök Win7-re, méghozzá 64bitesre. Kérdés: milyen vírusírtó és/vagy tûzfal progit ajánlotok rá? Tudom, hogy jobbára a 32bites szoftverek is elfutnak a 64bites OS alatt, de úgy láttam van már néhány, kifejezetten 64bitre megírt antivirus szoftver, csak nem tudom melyiket érdemes használni. Most Kasperksy IS-t használok (antivirus+tûzfal)..de õszintén szólva annyira nem vagyok vele elégedett. Védeni úgy tûnik véd, de valahogy akkor sem szimpi. Szóval kiváncsi vagyok a véleményetekre, mit ajánlotok?
Elõre is köszi!

Doomista
Persze, a források itt mindenkinek ugyan azok...csak te így küldöd be, én úgy, és érdekes, hogy csomó CLEAN...persze nem tudom így, hogy vírus e vagy nem, és úgy CLEAN, vagy nem is nézed át a fájlokat, és úgy küldöd be. txt fájlokat én nagyon ritkán küldök be, leginkább exe fájlokat küldök, a js fájlokat is mellõzöm, pdf és egyéb képformátumokat küldök be nekik sokszor...Meg abban az a rossz, legalábbis nekem, hogy nem írják vissza, hogy mit detektáltak, amit az Avira eddig nem, és akkor ez azért jó érzéssel tölt el, hogy olyat küldött be az ember nekik, amit még nem ismernek, és hozzáadják az adatbázishoz...bár ezzel nyilván csak én vagyok így...céltudatosság BREAKER. Na meg a másik, hogy azt szeretem, mikor jó pár virust elküldök nekik mondjuk most este, aztán reggel jönnek azzal, hogy az antivir már rég felismeri...hát jah, de nálam a legfrissebb adatbázissal nem ismerte fel, ez van, érdekes... 😄😄
Csak ez a fránya ftp szerver nem megy...nem tudom mi van, majd holnap remélem reagálnak a hibajelentõ e-mailemre.😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
hát nem azt küldöm be...csak hát ahogy látom, vannak közös forrásaink (VirusWatch)<#hehe> Amúgy azért töltögettem ennyit, mert szerettem volna rájönni h mi okozza a KO-t, de nem jöttem rá, valószínûleg ha sérült fájlokat töltesz fel...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Hát de minek küldöd be azt, amit én is ? 😄dDDddd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
<#crazya><#crazya><#crazya><#finom><#finom><#finom><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#duhos2>

Doomista
Azért elhiheted, hogy én se írtam nekik e-mailbe, hogy "létszíves könnyítsétek már meg a dolgomat ebben a feltöltés ügyben,mert már elegem van, hogy baszott sok samplet beküldök nektek,és baszott sok választ kapott tõletek".

Doomista
Felesleges volt..csak pár napi új fájlok voltak benne...most tartok 1600 fájlnál...majd ha meglesz a 2000, akkor ismét feltöltöm.

#22614: Majd ha egyszer eléred azt a szintet, amit én e-maiben keresztül náluk, téged is fognak e jogban részesíteni
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

L7wy
Elmagyaráznád nekem ezt az FTP-s dolgot, honnan szerezhetek accountot hozzá?

L7wy
Avira

Doomista
Jah azt nem láttam...akkor az szar eredmény más szóval.

Meg 739.

L7wy
739+156

Doomista
156 ?

Doomista
Én csak most küldtem be e-mail útján...de megváltozik a helyzet, ha jó lesz a szerverük végre...

Dear Sir or Madam,
thank you for your email.
We are analyzing your previously submitted an add them to our
virusdefinition.
Please upload new samples to the FTP.
User: kabuto
Password: ******************
server: ftp.**tes.de
We will add them to our virusdefinition, too.

L7wy
És Avira elemzése szerint clean, hát beszarok 😄

Nem engedett messzire:

Doomista
Atya ég...ez az oldal sem semmi...a spyware doctor egyik lapját behamisította....és árulja...meg persze tölthetõ a Download_6.1.0.448b-sdregnow-asetup-AVP.exe fájl is, ami 358 kb 😄
VT

Doomista
0:01-re biztosan végez.

Hát bitdefender engine sandboxban.Talán holnapra végez.

Doomista
Ilyen lassan updatel meg scannol? Hajaj.

Doomista
Yesszoké, ezt már szeretem. Lássuk az eredményt 😄

Kárpótlásul kapsz egy ViRobot scant,ha egyszer lefrissíti magát.

dragon11
Veszélyes és vicces vagy..=)

Doomista
<#levele><#levele><#kuss>

Narxis
Blocked by Web Anti-Virus

Reason: malware

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sandboxban volt telepítve és már ki kapcsoltam.

Doomista
Ezt a pakkot ráengedhetnéd...csak hogy mégis mennyit fog meg...picit több minden van benne, és töröltem jó pár "ugyan olyan" fájlt, annyival bõvült az elõbbinél...

Facebook videó, nézzétek!

Narxis
Még nem deaktiválták. 😮

Doomista
Ez nem kifogás 😄 Avast 5 is béta, és mégis valamilyen oknál fogva nála nem szerepel az, hogy hónapok óta nem frissített. 😄

Hát biztos azért,mert még béta.

Narxis
Doomista ivócimborám jól mondja.

Doomista

Doomista
Virus DataBase: 2009.09.07

Ma 2009.10.27 van.

dragon11
3hétig tart az elakadásjelzõ..:-D

gergely1991
Ez mint szép és jó de a hozzátartozó(pl.:képek,javascriptek(js),css,xml) fájljaival mi lesz?(csak úgy lesz teljes a vizsgálat)<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Doomista:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I love you norton
<#eplus2><#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Szép, de egy NoScript elég hozzá.

Doomista
Hûha, a norton aztán....nem semmi...ismét adta önmagát 😄

gergely1991
A guglin vissza lehet keresni a VT eredményeket: link(e havi)
22560:link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nézd a jobbik oldalát a dolognak.
Öt bünti ponttal meg már csak naponta egy hsz.-t írhatnál összesen. Az milyen lenne?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Na jól van, elindítottam, és faszán bekrekkelte a total commanderem <#mf2><#mf1><#vigyor1>

Ez viszont nagyon irritál!
3 büntetõponttal legfeljebb 3 percenként szólhatsz hozzá!

Doomista

Deee látooom.
Kaspersky is tévedhet.
Egyébként meg legalább próbára: #22574

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Nem látod a TE reportot ? Akkor húzz szemüveget!

Errõl nagyon egyszerûen, nagyon gyorsan és nagy bizonyossággal meg tudsz gyõzõdni. Nem kell mást tenned mint futtatni ezt a fájlt. Ha nem veszel észre változást a Windows mûködésében akkor fals riasztás, de ha van változás akkor mégis csak vírusocska volt. <#eplus2><#hehe><#nyes>

Doomista
Szerintem ez false...Szerintetek?

VT
TE