41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Azért van olyan AV ami az alap(gyári) beállításokkal is már kiváló védelmet ad.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Zone Alarm 8.0.298-am van,free updates csak Firewall Security van.
    Kb 2 napja van fent,de amikor csatlakozok az internetre és megnyitok egy böngészőt,elsőre nem tud semmit behozni,de ha frissítek akkor igen.

A régebbi verziós za-nál ilyen nem volt,ha megnyitottam egy böngészőt,egyből behozta az oldalt.

köszi!
  • gergely1991
    Látom (mintha) ismer(-néd)ed a parancsort:)
    Csak azt nem értem hogy ide hogy-hogy nem írsz?
  • Shep
    Azért jó látni ,hogy maradt még valami a régi sg-s szellemből :)
  • Shep
    Köszi.
  • Doomista
    Ha rendes beállitást akarsz, használd az én beállításaimat :)
  • Shep
    Ja megvan, expert módot ki kell pipálni felül (ezt miért nem vettem észre eddig? :)
  • Shep
    Hát de ez az próbáltam beállítani (configuration) és annyi van csak ,hogy mely file-okat tesztelje. akkor hol vannak ezek a beállítások?

Pano nem volt ilyen. Kihozott egy kis ablakot benne a találatok jobb oldalt a "vírus" neve bal oldalon meg a file neve, alul 2 gomb repair all + cancel. Próbálgattam én mindent, de semmilyen legördülő menü, vagy valami hasonló nem volt.
  • Doomista
    Nem, nem komoly. Vicces lenne ha csak ennyit tudna egy ilyen kiváló kategóriájú antivírus...Ezért kellene neked is a beállításokba besasolni expert mode-be [csak aviránál], mert ha csak felraksz egy antivírust az lehet hogy annyit ér mint ha fel sem raktad volna...Csak azért is mondom, mert az Avira alap beállításaival nem biztos hogy a maximális védelmet fogja adni.
  • Pano
    Az csak ilyen "egy kattintásos" szolgáltatás. A károkozók neve mellett ott van a végrehajtandó művelet bal oldalt. Szabadon választhatsz a legördülő menüből, hogy mit csináljon vele.
  • Shep
    Na felraktam az Avirat, lefuttattam egy teljes ellenőrzést és a végén ennyi van repair all meg cancel, ez most komoly nem lehet egyesével kiválasztani mit hagyjon úgy ahogy van, mert van benne jópár téves riasztás is.
  • Narxis
    muhahahahaha
  • nandorb
    csak igaz az is win7-esre van a verzio mason nem indul el.
  • nandorb
    kaspersky-nel van 1verzio amihez adnak ingyen kulcsot mindig mikor lejar,nincs blacklistezes...
  • Narxis
    Csomó mindenre szokta írni, hagyd figyelmen kívül.
  • RBJ
    érdekes. eddig nem jelzett a média player classic home cinema re.
    most meg azt irja keylogger hez hasonlo viselkedés
  • RBJ
    kaspersky nél valaki tudja , hogy egyáltalán hogyan lehet e kinai kulcsot beadni a kav nak.
    utánna olvastam elvileg ki kell kapcsolni az onvédelmet a registrybe kell még módositani de azok az állományok miket megadnak nincsenek már a registrybe.
    tipp?
  • RBJ
    én hulye probálgatok. felraktam a panda antivir t .
    hát sokat fejlődött úgy látom mert régen egy élet volt míg bebootolt.
    most elég gyorsan feláll a rendszer vele. valakinek sikerult már valahogy beaktíválni ?
  • RBJ
    avira prémium a minimum meg valami jo tűzfal.
    amugy kulcsot meg lehet találni a neten.
  • gergely1991
    Az avira free-ben(ha erről van szó) nincs webguard védelem dehát igen, nem is fog jelezni weblátogatás esetén.Bár nálam a magasra állított heurisztikai szintje miatt itt-ott jelez de ez nagyon kevés(ezért ajánlott leginkább a fizetőst választani sajnos)......
  • Shep
    Tehát akkor ha valami fertőzött webhelyre megyek nem fog jelezni?
  • Pano
    A web surfing azt akarja jelenteni, hogy nem monitorozza külön a HTTP forgalmat. A lassabb frissítés meg annyit tesz, hogy nem olyan gyorsan tudsz letölteni az update szerverről, mint a fizetős emberkék és csak napi 1x, nem óránként. De magától frissít.
  • Shep
    Most nézem ,hogy a freeben nincs safer web surfing (ez most akkor mit akar jelenteni?) meg nincs gyorsabb frissítés (remélem nem kézzel kell szórakozni)
  • Andr0
    van egy eksön helyzet ami előállt egy gépen olyan vírus van ami nem engedi még hogy CDről bootljon be a gép azt sem vki tud erre vmi eltávolítót?
  • Shep
    Ilyen gondom nincs a noddal sem.
  • lck
    Sztem free is elég, nodnál az is jobb.
  • gergely1991
    például nem terheli le annyira a rendszered...
  • Shep
    Abban is van minden kutyafüle amire egy gépnek szüksége lehet? :) A free is jó belőle? (egy próbát lehet teszek vele)
  • lck
    Jobban véd :)
  • Narxis
    Ja, az lehet. :D
  • Shep
    Kaspersky-t régen próbáltam nem igazán tetszett :( Avira miért jobb?
  • Narxis
    Nincs.
  • lck
    Avira, Kaspersky
  • Shep
    Egy ideje már nod 32 van nekem a gépen, de érdeklődnék, hogy van-e valami jobb amire érdemes lenne lecserélni?
  • Apocalipto
    cmd > ipconfig/renew
  • Doomista
    Szerintem a program annyira nehéz, hogy még ők sem értik, így nem tudtak leírást készíteni róla, nem ? :D
  • Narxis
    Lehet. :D
  • Doomista
    Szerintem a programon nincs mit érteni :D
  • Narxis
    Ááá nem szenvedek vele, annyira nem fontos. Lehet ezért áll a help fájl kb. 6 szóból. :D
  • Doomista
    Mond hogy elfelejteted a rendelési számodat, azt az e-mailt meg feltörték, és nem tudsz belépni rá :D