Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezzel a "...inkább variálsz állandóan..." kijelentéseddel szemben hadd védjem meg magam. Röviden és tömören fogalmazva, akart a fene variálni de nem én.
Azért vettem meg a két éves KIS licenszet, hogy a következõ két évben ne változtassak, megállapodjak egy AV-nél és nyugton legyek. De sajnos Kaspersky IS2010 ezzel bugos állandó rootkit kereséssel csak egyre idegesített és ezért gondoltam, hogy ideiglenesen de leszedem.
Ennyi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
....akarom mondani, a söröket.
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#wow2>#wow2><#szomoru1>#szomoru1>
Hát ekkora szívást mint ami ma délelõtt nekem volt ez nem semmi.
Már írtam elõbb, hogy a KIS kezd az idegeimre menni ezzel a rootkit kergetéssel ami ha meg még pláne egy frissítési periódusban is van éppen nála, akkor használhatatlan a laptop. Egyre jobban erõsödött ez a hiba és hozzá még anyósom lánya is zizegett a fülembe tegnap délután is meg egész este is, hogy alig tudja használni a gépet. Dolgozott volna rajta a lelkem.
Na mert ma délelõtt sem lett pozitív változás ezért nehéz szívvel de KIS uninstall mellett döntöttem. Mint tudjuk Kaspersky az egyik legjobb uninstallal rendelkezõ program. (Volt a mai napig)
Elindítottam a saját uninstallját és a 'Licensz adatok és a Beállítások mentése' opciót választva el is indult. Ezt a lehetõséget azért választottam, mert arra gondoltam, hogy ha kijavítják ezt a hibát akkor visszateszem majd. Elindult az uninstall majd amikor úgy a közepe felé járt az eltávolítási folyamat hát gondolt egyet a KIS és elindult visszafelé a folyamatot jelzõ csík és elkezdte visszaállítani a fájlokat. Ezt közölte is egy ablakban! Na fene! Ezt meg miért?!
Okés gondoltam majd leszedem a Revoval ha befejezõdött a Kaspersky önfejûsége. Igen ám de amikor végzett ezzel a visszaállítással, attól kezdve az egér mutató beállt a monitor közepére és onnan sehová sem akart elmozdulni már és KIS dobálta a piros ablakokat arról, hogy milyen fájlok sérültek és nagy a gond! Na mondom rohadjál meg és nincs mese eljöve a csökkentett módnak az ideje. Igen ám de ekkor, csökkentett módban a Windows betöltõdése után sem a LE/FEL nyilak sem a Tab billenytyû parancsait nem tudtam elfogadtatni, mert egyszerûen nem történt semmi. Windows betöltõdött és itt vége is lett. Sokadik, vagy 8-10 nekifutásra szépen lassan de elkezdett valami gyenge reakciót felmutatni a Winfos. Minden egyes billentyû parancsra hosszú perceket kellett várnom közben kivert az ideg rendesen. Aztán végre nagy nehezen úgy a tizenvalahányadik próbálkozásra Csökkentett módban a Revoval és a LE/FEL nyilakkal meg a TAB billentyû iszonytató lassú reagálásával de sikerült leszednem a kasperskyt. Szándékosan kis betûkkel írtam le a nevét mert nagyon de nagyon megszívatott ma.
Ennyi a mai napom rövidke története.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez gergelyre is igaz 😄😄
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Linux Mint 13 Cinnamon
A Ütemezõnél (Scheduler) többet is beállíthatsz.
Nálam többször is ellenõriz így 1-2 frissítés lejön..
Bár a mostani utóbbi próbálkozás elégé sikertelen(az is lehet hogy netproblem)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak kijelenteném, hogy a legújabb, angol nyelvû Kaspersky kompatibilis teljesen a Windows 7-el. Aki esetleg magyart rakott volna fel.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
meg néha elég hülyén viselkedik.
Így avira vissza és marad örökre.<#vigyor1>#vigyor1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Máskor is szokott ilyen lenni?
Vagy mégis feltegyem én is a 2010-es macit?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Olvasd el lentebb ...#22734
Vagy egy nap csak egyszer frissít?
Mert már látom honlapon hogy van újabb, de sokáig keres és nem tölti be..
Te kérlek szépen nem bírnád idegekkel a Kaspersky rigolyáit. Már én is a tûrõképességem határán vagyok vele ma estére. Ott tartok, hogy amíg nem javítják ki ezt az állandó rootkit keresésimánia hibáját, addig felteszem helyette a Macikát vagy a Comodo IS-t.