41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#26297 Nem mi kezdtük, mi csak folytatjuk a játékot :D
-
#26296 ez most komoly?:D
-
#26295 Hát mi folyik itt?
-
#26294 Hozd.
-
#26293 Muszáj minden egyes hsz-dbe beszúrni ezt a kis userbarféleséget ? :D
Én tőlem játszhatunk, benne vagyok a játékba, és szeretek játszani, hozom az avirás userbaromat minjárt. -
Arkon #26292
-
Arkon #26291
-
#26290 Vagy a másik módszer, hogy letölti a virustotal uploader 2.0-t, az a program arra is képes, hogy a futó folyamatokat feltöltsük, majd leellenőrizze 41 antivírussal.
-
#26289 http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1574 -
#26288 -
#26287 -
goodspeed #26286 -
#26285 Lásd ezt kiegészítő információnak;)
-
#26284 okok csak nem volt egyértelmű nekem a hsze-ed az "amúgy" miatt ,h az enyémre válaszolva írtad h process nézés után töröljön vagy ,h nem tartottad értelmét ,amit írtam... :D
csók -
#26283 "hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? előtte akkor meg kell találni a kártevőt ( ha van )."
A folyamatok között ki lehetne szűrni(minden futó ablakot bezárni majd azonosítani minden futásban lévő exe-t.De ezt kényelmesen a AV elvégzi helyettünk (ha felismeri a kártevőt).Tudom mire gondolsz csak a saját véleményemet írtam le ezzel kapcsolatban, amúgy nem rossz a döntésed:) -
#26282 ha úgy értetted a rákeresést a fájlra , miután talált vmit a processek között, akkor ok. -
#26281 hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? előtte akkor meg kell találni a kártevőt ( ha van ).
még nem biztos a hardveres hiba, azért ajánlottam a win rendszeren kívüli keresést ! ha nem tudja lefuttatni rendszeren kívül sem (azon a gépen) akkor azzal meg is van a válasz h hardveres hiba és nem vírus. -
#26280 #26278 : Amúgy meg elég rákeresni a fájlra és letörölni majd, a regisztráció adatbázisban pedig a bejegyzését kell törölni (hogy ne maradjon nyoma neki)...
#26279 : Na az érdekes dolog lesz a win kívüli ellenőrzés alatt rebootol a gép, mert abban az esetben hardveres gond lesz főleg ha a memtest-nél is megcsinálja a rebootot rendesen(most fáradt vagyok:( )
-
#26279 ha nem tudod egyik vírusirtóval sem átnézetni a gépet windows alatt ,akkor egy boot cd-s av-t kéne lefuttatnod.
pl: KAV rescue cd, G-data rescue cd, Bitdefender Rescue cd stb.
ha azok nem találnak semmit ,akkor pedig Memtest. -
#26278 futó alkalmazásoknál nem fut semmi gyanús file ? mert ha kártevő indítja újra a gépet ,akkor annak elvileg futnia kell...
-
Coronita21 #26277 -
Norway #26276 Na a counterspy talált eggyenlőre 1 ilyet 2 helyen "Inside website logger".Meg egy ilyet is"P2P Program".De mindkettő közepes fenyegetetség.Tudom counterspy nem antivirus,de csak talált valamit. -
Norway #26275 Sajnos semmilyen üzenet nincs,egyszer csak újraindúl. -
#26274 Amúgy nálad nem jelenik meg egy olyan üzenet amely arról tájékoztat hogy újraindulni készül? akkor a #26272 hsz-en lévő parancs segíthet(cmd-n keresztül) -
Norway #26273 Kb 2 hónapos a tápegység,persze ettől lehet még az is...pasz,megnézem majd a csökkentett modot is de csak holnap,most megprobálok beszerezni egy jobb virusirtót.... -
#26272 ha a shutdown-a ra gondolsz akkor nem hinném hogy az jó lenne(attól függ)XDD -
#26271 nem,van ra megoldas hogy kikapcsolja az ujrainditast amit a virus okoz XP-re ha megkeressem megadom... -
#26270 csökkentett módban próbáltad?hátha össze jön(bootolásnál nyomod folyamatosan az F8 majd kiválasztod a csökkentett módot)
Bár az is lehet hogy hardverprobléma mondjuk pl.:a tápegységgel -
Norway #26269 Ja főlleg hogy nem nagyon bir el vele egy virusirtó.Ha felteszem a ZA helyett mondjuk az Avirát,jobban járok? -
#26268 De attól függetlenül a vírusok csak okosak ha a ártatlan user figyelmetlenségét kihasználják...:DDD -
Norway #26267 Köszi a gyors válast!megprobálom,közben megint újraindúlt a gép.Húhh ez most kifog rajtam. -
#26266 Ha megvannak-e még az állományok akkor töltsd fel a virustotalra és azt telepítsd fel amelyik detektálja... -
#26265 "Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letőltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett."
Akkor csak vírus lehet:DD -
Norway #26264 Üdv mindenkinek!Egy kis segitséget kérnék tőletek.Ma délután mikor bekapcsoltam a gépet 5óra körűl azóta kb 10-20 percenként újraindúl.Van úgy hogy egymás után rögtön 2x is.Probálom lefuttatni a spyware doctort antivirussal de nem birom végig mert eggyet gondol a gép és újraindul.Ill 3 patricióm van.C ezen van a windows. E ill F. namost az F 2x eltünt,újrainditás után viszont meglett.Az lenne a kérdésem hogy virus tud ilyen dolgot okozni,higy eltünik a patrició ill. folyton újraindúl a gép?Ha igen tudtok olyan virusirtót ami ezt helyrehozná?Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letőltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett.
Előre is köszönöm! -
#26263 lol -
#26262 benak a fejlesztoi kurwa szar programjukbol milliokat keresnek nap mint nap mi? -
#26261 Antivirusokban lennenek benne !!! -
#26260 Akik bekapják, úgysem olvassák. -
#26259 Jah. :D -
#26258 Ezért kellene tutorial a legveszélyesebb vírusokról :D