41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Nem mi kezdtük, mi csak folytatjuk a játékot :D

• Andr0
    ez most komoly?:D

• L7wy
    Hát mi folyik itt?

• Narxis
    Hozd.

• Doomista
    Muszáj minden egyes hsz-dbe beszúrni ezt a kis userbarféleséget ? :D
    Én tőlem játszhatunk, benne vagyok a játékba, és szeretek játszani, hozom az avirás userbaromat minjárt.
  • Arkon

• Arkon

• Doomista
    Vagy a másik módszer, hogy letölti a virustotal uploader 2.0-t, az a program arra is képes, hogy a futó folyamatokat feltöltsük, majd leellenőrizze 41 antivírussal.
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1574
  • Narxis
  • Stomu Yamastha
  • goodspeed
  • gergely1991
    Lásd ezt kiegészítő információnak;)
  • Krystalx
    okok csak nem volt egyértelmű nekem a hsze-ed az "amúgy" miatt ,h az enyémre válaszolva írtad h process nézés után töröljön vagy ,h nem tartottad értelmét ,amit írtam... :D
    csók
  • gergely1991
    "hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? előtte akkor meg kell találni a kártevőt ( ha van )."
    A folyamatok között ki lehetne szűrni(minden futó ablakot bezárni majd azonosítani minden futásban lévő exe-t.De ezt kényelmesen a AV elvégzi helyettünk (ha felismeri a kártevőt).Tudom mire gondolsz csak a saját véleményemet írtam le ezzel kapcsolatban, amúgy nem rossz a döntésed:)
  • Krystalx
    ha úgy értetted a rákeresést a fájlra , miután talált vmit a processek között, akkor ok.
  • Krystalx
    hogyan keressen rá addig ,amíg nem tudja h mire is kell ? előtte akkor meg kell találni a kártevőt ( ha van ).

még nem biztos a hardveres hiba, azért ajánlottam a win rendszeren kívüli keresést ! ha nem tudja lefuttatni rendszeren kívül sem (azon a gépen) akkor azzal meg is van a válasz h hardveres hiba és nem vírus.
  • gergely1991
    #26278 : Amúgy meg elég rákeresni a fájlra és letörölni majd, a regisztráció adatbázisban pedig a bejegyzését kell törölni (hogy ne maradjon nyoma neki)...
    #26279 : Na az érdekes dolog lesz a win kívüli ellenőrzés alatt rebootol a gép, mert abban az esetben hardveres gond lesz főleg ha a memtest-nél is megcsinálja a rebootot rendesen(most fáradt vagyok:( )
  • Krystalx
    ha nem tudod egyik vírusirtóval sem átnézetni a gépet windows alatt ,akkor egy boot cd-s av-t kéne lefuttatnod.
    pl: KAV rescue cd, G-data rescue cd, Bitdefender Rescue cd stb.
    ha azok nem találnak semmit ,akkor pedig Memtest.
  • Krystalx
    futó alkalmazásoknál nem fut semmi gyanús file ? mert ha kártevő indítja újra a gépet ,akkor annak elvileg futnia kell...
  • Coronita21
  • Norway
    Na a counterspy talált eggyenlőre 1 ilyet 2 helyen "Inside website logger".Meg egy ilyet is"P2P Program".De mindkettő közepes fenyegetetség.Tudom counterspy nem antivirus,de csak talált valamit.
  • Norway
    Sajnos semmilyen üzenet nincs,egyszer csak újraindúl.
  • gergely1991
    Amúgy nálad nem jelenik meg egy olyan üzenet amely arról tájékoztat hogy újraindulni készül? akkor a #26272 hsz-en lévő parancs segíthet(cmd-n keresztül)
  • Norway
    Kb 2 hónapos a tápegység,persze ettől lehet még az is...pasz,megnézem majd a csökkentett modot is de csak holnap,most megprobálok beszerezni egy jobb virusirtót....
  • gergely1991
    ha a shutdown-a ra gondolsz akkor nem hinném hogy az jó lenne(attól függ)XDD
  • nandorb
    nem,van ra megoldas hogy kikapcsolja az ujrainditast amit a virus okoz XP-re ha megkeressem megadom...
  • gergely1991
    csökkentett módban próbáltad?hátha össze jön(bootolásnál nyomod folyamatosan az F8 majd kiválasztod a csökkentett módot)
    Bár az is lehet hogy hardverprobléma mondjuk pl.:a tápegységgel
  • Norway
    Ja főlleg hogy nem nagyon bir el vele egy virusirtó.Ha felteszem a ZA helyett mondjuk az Avirát,jobban járok?
  • gergely1991
    De attól függetlenül a vírusok csak okosak ha a ártatlan user figyelmetlenségét kihasználják...:DDD
  • Norway
    Köszi a gyors válast!megprobálom,közben megint újraindúlt a gép.Húhh ez most kifog rajtam.
  • gergely1991
    Ha megvannak-e még az állományok akkor töltsd fel a virustotalra és azt telepítsd fel amelyik detektálja...
  • gergely1991
    "Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letőltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett."

Akkor csak vírus lehet:DD
  • Norway
    Üdv mindenkinek!Egy kis segitséget kérnék tőletek.Ma délután mikor bekapcsoltam a gépet 5óra körűl azóta kb 10-20 percenként újraindúl.Van úgy hogy egymás után rögtön 2x is.Probálom lefuttatni a spyware doctort antivirussal de nem birom végig mert eggyet gondol a gép és újraindul.Ill 3 patricióm van.C ezen van a windows. E ill F. namost az F 2x eltünt,újrainditás után viszont meglett.Az lenne a kérdésem hogy virus tud ilyen dolgot okozni,higy eltünik a patrició ill. folyton újraindúl a gép?Ha igen tudtok olyan virusirtót ami ezt helyrehozná?Mondjuk hétvégén volt egy pár veszélyes letőltésem de a ZA Ill. PREWX nem jelzett.

Előre is köszönöm!
  • Narxis
    lol
  • nandorb
    benak a fejlesztoi kurwa szar programjukbol milliokat keresnek nap mint nap mi?
  • Doomista
    Antivirusokban lennenek benne !!!
  • lck
    Akik bekapják, úgysem olvassák.
  • Narxis
    Jah. :D
  • Doomista
    Ezért kellene tutorial a legveszélyesebb vírusokról :D