Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: leszarom, ha ütik egymást.
Norton security scan van és Mi. Securits Essencials
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
mert nem ismeri fel, mint vírust (MOM és CCC.exe-t sem)
process explolerrel ki tudom ütni ezeket, mert amúgy 100%-on döngetik a CPU-t, de minden bekapcsolásnál ez kicsit gáz.
Tulajdonságok>rejtett kipipálása nem segít?
vagy
Például a pendrive-od az E: meghajtó(lényeg hogy a végén egy meghajtóbetûjelnek kell lennie kettõspont a végén):
attrib -h /s E:
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
van egy pendrive-om amin a mappák rejtetté alakultak át. A kaspersky-t használom, és valszeg az csinálhatta, mert ahogy rádugtam egybõl elkezdett trójaiakkal küzdeni. Ezt hogy lehet visszaállítani?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azóta átváltottam a Comodo Internet Securityre.Inygenes,és egész jó,meg magyar is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
????
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Itt egy tök jó részletes beszámoló róla képekkel: Link
Adok szótárt is hozzá mert emlékszem, hogy régebben mindig kérted, hogy foglaljuk össze ha valaki angol nyelvû szöveget linkelt ide.
Jó éjt!<#wave>#wave>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy ne offoljunk nagyon azért belinkelek valami témához tartozót: Rendezte sorait a sophos a meghackelese után
A free változat jó keresésre, viszont nincs állandóvédelme,de vírusirtó mellé elfér csak a vírusirtó kivételei közé kell tenni a Malwarebytes Anti-Malware Free mappáját.
Nézd csak meg jól az interneten!
"bejön egy ablak néha, ha valamire rákattintok, aztán meg az avast. ezt írja az ablak:" Ez a weboldal nem érhetõ elA http://fla15.maxexp.com/tag1.html weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhetõ el, vagy véglegesen új címre költözött.Hiba: 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Ismeretlen hiba.
Érdekes felfigyelni ezekre: Kaspersky One, Norton One és Mx One.<#pias>#pias>
A Prevx mai (2012.04.11) felmérése szerint a legjobb vírusdetektáló programok a következõk lennének:
1. Sophos
2. Panda
3. Microsoft
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>