Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt hogy értetted, hogy ne offoljak?! Mi volt benne az OFF??

zsoltioregon
"lehetõleg ne Offolj"

ui: leszarom, ha ütik egymást.
Norton security scan van és Mi. Securits Essencials

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Mármint Norton Antivirus és plusz ez?

zsoltioregon
jah és ez nem az a gép amin a problem van. ezen norton van..meg legaál Windows eszenciál vagy mi a tököm...

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Avastba (5. nemtomhány..) meg tudom oldani, hogy 1 bitonyos nevû fájlt pl.: nvcdsam.exe karanténba tegyen?
mert nem ismeri fel, mint vírust (MOM és CCC.exe-t sem)
process explolerrel ki tudom ütni ezeket, mert amúgy 100%-on döngetik a CPU-t, de minden bekapcsolásnál ez kicsit gáz.

gergely1991
Az a pendrive nem semmi.😄
Tulajdonságok>rejtett kipipálása nem segít?
vagy
Például a pendrive-od az E: meghajtó(lényeg hogy a végén egy meghajtóbetûjelnek kell lennie kettõspont a végén):
attrib -h /s E:

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
van egy pendrive-om amin a mappák rejtetté alakultak át. A kaspersky-t használom, és valszeg az csinálhatta, mert ahogy rádugtam egybõl elkezdett trójaiakkal küzdeni. Ezt hogy lehet visszaállítani?

<#zavart2>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem, én a gergely antivírusról kommenteltem!
L7wy
A legújabb Avastot? Én még nem találkoztam vele. Találtam 2050-ig szóló patchet, de annál is van riasztás, annak ellenére, hogy frissült továbbra is. A másik, hogy a programfrissítés is ok vele?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

És ha azt írom, hogy úgy meg lehet hekkelni hogy nem ellenõrzi a licencet?
L7wy
Vannak újak, amelyekre nem riaszt.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Te még ahhoz se értesz, szóval csit. <#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>
Mihez? Hogy a registryben turkáljál? D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hackernek kell lenni ahhoz. 😄
Amúgy priviben leirhatnád nekem,ha tudsz valamit

Meg kell venni a licenszet.DDD Amúgy nem voltam egyedül a problémával ahogy olvasgatom a torrentoldalakat.
Azóta átváltottam a Comodo Internet Securityre.Inygenes,és egész jó,meg magyar is

Rájöttem, hogy kell kiiktatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enyyire bekeményített volna a mai nap az avast? már rengetegen nyavalyognak hogy megjelenik a figyelmeztetõ (illegális szoftver)felirat,és vásárlásra buzdit mindenkit 60 %-os kedvezménnyel

lck
Sziasztokismondat.
Ment privát. Azzal jó lesz.

gergely1991
"Ha becsukom újra lenyílik megint. "
????

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lck
A választ magad adtad meg a 3. mondatodban. 😊
De ha érdekel IS-hez lenne segítségem.
Ariane
Sziasztok. Az AVG Antivirus Free 2012-ben hogyan lehetne eltüntetni alul azt a reklám ablakot vagy mit? Állandóan a megvásárlásra ösztönöz. Ha becsukom újra lenyílik megint. Kezd egyre jobban idegesíteni.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Rage47
megoldva köszi
Ne forgasd ki a szavaimat te elvetemült. XD Inkább NIS 2013 betát mutassál!
Biztonságos?Link.

gergely1991
Nem kell telepíteni, úgy emlékszem rá hogy önkicsomagolós állomány, ha nem kínálja fel a kicsomagolás helyét(ha mégis akkor azt add meg),vagy a avast kivételei közé tedd a profilod mappáját.Ha van pendrive-od akkor ezt is kipróbálhatod ez pedig 100% hogy nem kavar be.

gergely1991
Nos kedves Narxis és Kabuto666 (alias Doomista vagy netán Narxis?) ez az utolsó figyelmeztetés részetekrõl számtalanszor voltatok figyelmeztetve, de most már nem lesz kegyelem, a következõ ilyen alkalommal már automatikusan a moderátoroknak lesztek jelentve.

A Kaspersky Virus Removal Tool, az Portable jellegû program? Ha elindítom nem veszik összes az Avast-al, vagy más ilyen jellegû programmal?
Narxis
Nyaaaa ne harizz már. 😊 Látom valami bánTSa a lelked, vagy csak neked is tetszik az új Kaspersky?

Itt egy tök jó részletes beszámoló róla képekkel: Link

Adok szótárt is hozzá mert emlékszem, hogy régebben mindig kérted, hogy foglaljuk össze ha valaki angol nyelvû szöveget linkelt ide.

Jó éjt!<#wave>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mégis én nézek rád lefelé.

Narxis
Még mindig feletted állok.

Gyáva vagy, köszöntem.
Hogy ne offoljunk nagyon azért belinkelek valami témához tartozót: Rendezte sorait a sophos a meghackelese után
Narxis
Hogy ne offoljunk nagyon azért belinkelek valami témához tartozót: Íme az új vírusterjesztési trükk: egyszerû, mint a pofon

Narxis
😄DD

gergely1991
Attól függ honnan töltöd le.Töltsd fel ide.Vagy olvasd el itt(angoltudás szükséges).
A free változat jó keresésre, viszont nincs állandóvédelme,de vírusirtó mellé elfér csak a vírusirtó kivételei közé kell tenni a Malwarebytes Anti-Malware Free mappáját.

Pedig nem rogue program.
Nézd csak meg jól az interneten!
nem
Nem tetszik a neve?
Malwarebytes Anti-Malware Free biztonságos?
Gugliztam egyet:Link.

Rage47
Sziasztok, ezt küldte nekem egy ismerõsöm, de én nem ismerem az avastot, nem tudom mi a baja...

"bejön egy ablak néha, ha valamire rákattintok, aztán meg az avast. ezt írja az ablak:" Ez a weboldal nem érhetõ elA http://fla15.maxexp.com/tag1.html weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhetõ el, vagy véglegesen új címre költözött.Hiba: 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Ismeretlen hiba.
Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Fennakadás a Flashback botnet után hajszában
A Prevx mai (2012.04.11) felmérése szerint a legjobb vírusdetektáló programok a következõk lennének:
1. Sophos
2. Panda
3. Microsoft
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Akarsz beszélni róla? Úgy érzem, Téged nem hallgatnak meg mások, ezért vagy ilyen tüskés.
gergely1991
Vagyis aki ezt telepíti és mikor a vezérlõpultját hívja elõ,ne csodálkozzon ha egy "winhttp.dll" hiánya miatt nem indul.Ilyenkor írja be az egyik html állományba fekvõ reflesh meta tegben lévõ ip-t a böngészõ címsorába(elõtte érdemes a gépet leválasztani a LAN/WAN hálózatról).És....voálá....

gergely1991
Úristen,megemlíti a norman-t,annak olyan vacak menürendszere van(egy kész webszervert is felrak ehhez).A menüje egy hta(HTML application) alapú futtatható *.exe állomány.