Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Akkor már értem miért nem ment nálam 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

9-s Avira nem kompatibilis az MSN - el , ha bármit küldenek neked , lefogja úgyis ellenõrizni a háttérben .

AntiVir WebGuard is not compatible with the following products:
- Teleport Pro from Tennyson Maxwell, Inc
- CHIPDRIVE® Time Recording from SCM Microsystems
- MSN Messenger from Microsoft
Any data sent or requested by these products will therefore be
ignored by AntiVir WebGuard."

Doomista
Igy már én is értem. Van persze, például boot vírusok ellen csak ez a megoldás. Vagy ha például már valami vírus miatt nem megy a rendszered, azaz nem tudod elindítani, vagy annyi van rajta, akkor ez is megoldás lehet rá.
Szóval hasznos dolog nagyon, én nekem kivan írva az Avira BootWizard, ha esetleg kelleni fog, bár azt kétlem 😄 De már oldottam meg vele más rokonomnál egy súlyos helyzetet...Látom, te az F-securet meg a Bitdefendert ismered, szerintem jobban járnál az Avirával.
Letöltés
De tõlem ki írhatod mind a 3 antivírus szoftverét, mert amúgy sincs tökéletes védelem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szia.Igen mondjuk pl:F-Secure Rescue Disc,Bit Defender Rescue Disc,stb. Valami linux-os cd-ami ismeri a Wint is,be boot aztán le is frissít,és keres.Csak azt akartam kérdezni hogy van e egyáltalán ennek értelme (gondoltam átmásolom magamnak)

Ez köszi a választ.
Narxis
LOOOOOOOOOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
Doomista
Jaaj etele nem kell a szöveg <#hehe><#hehe>

Szia!
etele34 nem akar írni! és jelenleg csak olvasó módban vagyok.
Kérésem pedig az lenne, hogy ne gyanúsítgass meg légyszíves másokat semmivel. etele34 én .

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

simon7012
Köszi, van eszem...<#nevetes1><#eljen><#eljen>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Figyelj, teljesen felesleges valami más antivírus programot beállítani msn-re...Szerintem te nem kapnál be vírust msn-rõl...fõleg, hogy mostanság nincs is semmi vírusveszély, na meg ha msn-n valami kártékony dolgot akarnak rád sózni, azt már inkább linkel adózzák meg...link meg 1 év óta inkább egy olyan oldalra vezet, ahol lementi a beütött adatokat...szal ismét adatlopásról van szó. MSN is fejlõdik, biztonságosabb lett, nem úgy mint jó pár év múlva, hogy egy partnered elküldött egy jpg fájlt, ami vírus volt...nah igen, akkor még szépen be lehetett nyelni. Ha van eszed, MSN-rõl biztos nem kapsz be semmi vírust.

simon7012
Kösz már ezt is tudom...<#hehe><#hehe><#hehe>

me and a monkey
Laptop, 460 Euro, 123ezer Ft. (Szlovákiában)
ASUS K50AB

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Doomista
Nem hiszem, hogy be lehet beállítani azt, hogy Avirával scannolja le msn-n az elküldött és fogadott fájlokat. Legalábbis én megsúgom, hogy végig próbáltam minden komponenst, de az msn csúnyán reagált rá, így maradt az alap msn vírusirtó.

simon7012
Sziasztok az msn-n ha beállítom,hogy avira vizsgálja melyik komponenst kell választani?
Tudja valaki?<#rolleyes>

Doomista
Na meg szerintem senki sem vágja...De ismét csak én merem leírni a gyengeségemet, gyáva nép 😛

Doomista
Nem vágom mit mondasz...Rescue Disc ? Az mi ? Googlen semmi róla...

Valaki tud valamit a #23505 -re??? köszönöm.
doom! azhelyett, hogy a hétvégén feltelepitetted volna a windows 7-et, fogadjuk, hogy bebasztál és így jártál<#pias>

qetuol
ha megvetted, akkor az angol verziót is letöltheted, gondolom a nyelv nem akadály 😊, az jól fog mûködni. én is inkább mindenbõl az angolt használom ha lehet válsztani aa nyelvek közt

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Doomista
Nem kellene annyit offolnod :s
Inkább nézd azt a hülye meccset 😄
4 éve megvan azért az szép...az enyém 2 évig se bírta.

Na elég az Offolásomból . <#banplz>

Ahhoz képest hogy majd 4 éves , XP repül rajta az Avirával . <#pias>

Doomista
Ha Avira megy rajta rendesen, akkor meg is van a lényeg, és meg van az a laptop, amire szükséged van. <#pias><#gonosz1>

Azok kicsit drágák . :-)

- Már nem igen játszok PC-n , azért is van notebook itthon , este nyugodtan mehet a torrent , nem hallom a gépet . <#vigyor>

Na léptem meccset nézni , pápá . <#wave>

Doomista
Otthoni PC mellet döntök, ha sok mindenre akarod használni, mert az sokáig bírja...Egy játékos laptopnak én is örülnék 😄! 1. 2.

Persze , de inni azért kell az embernek , mert különben megszomjazunk . <#pias>

150-160 ezer FT-ért már lehet monitorral együtt normális PC-t venni , vagy egy új laptopot , de jelenleg nincs annyim rá . :-|

Doomista
Nem kellene annyit piára költened :S :S :S

A pénz . <#rinya>

Doomista
Vegyél normális gépet Win7 alá :-| Mi tart vissza?

Persze , hogy a buli . :-)

Én még maradok az XP mellett , míg nem lesz normális gépem WIN7 alá . :-|

Doomista
Áh, nem akarok most a acronis true imagevel játszani, mert úgy is nem sokára váltok Win7re, akkor minek mentsem le az XP rendszert, nem?
Bár igaz e hétvégére ígértem, hogy átváltok, de a buli az elsõ 😞

Jól van , gondoltam hogy virtuális gépen nyomod . <#hehe>

Doomista
Ki mondta, hogy az Avira mellet megy ez ? 😄
Védelem nélküli rendszeren megy 😄
Ennyire hülyének ne nézz <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ticking><#phone>

<#nevetes2>

Doomista
Amúgy hogy vagy, etele ?
Hogy hogy nem az etele felhasználóneveddel írsz ide ? Feltörték?

De jó neked , nálam nem történik ezzel az Avirával semmi . Na majd nézek Inter meccset . 😊

Doomista
Én most el vagyok ezzel a 5 rogue programmal, ami a rendszeremen fexik, és percenként dobja a sok féle hibaüzenetet, figyelem felhívást, egyéb ablakot ^^ Az 54 db folyamatról, ami a feladatkezelõbe fut, nem is beszélve...már nem 100%-n van a CPU, hanem 150%-n 😄

Üzeneted ment . <#wow3>

Doomista
Nyilván vicc volt, ezért is reagáltam úgy, de akkor is leírom, hogy õ nem etele 😄

Futtass le egy boot vírust védelem nélkül, kedves Würth, és el leszel egy ideig vele ^^

Bezony . <#nyes>

Doomista
lol

Etele barátom , mért váltottál nevet ? <#vigyor>

Komolyan mondom , ha megunom az Avirát , kipróbálom ezt a NIS 2010 - t , mert a NAV nálam nem csinált ilyen dolgokat , még a magyar verzió sem . <#pias>

gergely1991
Háát igen amikor egy vírusirtó elárulja magát...Eddig jó bizonyít a felhasználók számára és egy bug miatt elhajtja "egyes" felhasználókat.Arról nem is beszélve hogy aki nem ért az ilyesmikhez és a szakértõ azt a vírusirtót ajánlja ami a jelenlegi verziója bug-os akkor úgy fogja ítélni hogy omg ilyen rossz a progi húúú aztán váltanak.Néha esélyt kell adnunk nekik.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
"Ebben valahol mi vásárlók is hibásak vagyunk, mert ugyanúgy megvesszük."

Már aki megveszi...mert én még sosem fizettem szoftverért, így meg is van oldva a dolog.

Pano
Az már rég elveszett mindenhol. Túlságosan a profitról szól már a világ, hogy minél többet és többet, a minõség már másodlagos szempont lett. A név által használt köztudati pozíciót, "márkát" felhasználják. Ebben valahol mi vásárlók is hibásak vagyunk, mert ugyanúgy megvesszük és hagyjuk, hogy a sok marketinggel és egyéb eszközzel az orrunknál fogva megvezessenek. A durva az egészbe, hogy sokszor még tenni se tudsz ellene.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Stomu Yamastha
Mi volt túlzás?
Szerintem meg és fõleg ilyen patinás és nagynevû, a piacon húzó neveknek tartott szoftvergyártóknak oda kelle figyelniük az ilyen malõrökre, hogy lehetõleg minél kevesbb legyen belõle. Nem jó példa mutatás.
De lassan leáldozóban az a világ úgy látom és kezdi elveszteni értékét az, amit régebben még úgy hívtak, hogy a szakma becsülete.

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Pano
Olyan programot senki nem fog fejleszteni, ami minden egyes környezetben hibamentesen fog futni, lehetetlenség.
Attól ,hogy két ember mondjuk azonos hardware-t (amire az esély megint csekély) és Windowst használ, attól a mûködési környezetük lényegében eltér egymástól.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit