Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AntiVir WebGuard is not compatible with the following products:
- Teleport Pro from Tennyson Maxwell, Inc
- CHIPDRIVE® Time Recording from SCM Microsystems
- MSN Messenger from Microsoft
Any data sent or requested by these products will therefore be
ignored by AntiVir WebGuard."
Szóval hasznos dolog nagyon, én nekem kivan írva az Avira BootWizard, ha esetleg kelleni fog, bár azt kétlem 😄 De már oldottam meg vele más rokonomnál egy súlyos helyzetet...Látom, te az F-securet meg a Bitdefendert ismered, szerintem jobban járnál az Avirával.
Letöltés
De tõlem ki írhatod mind a 3 antivírus szoftverét, mert amúgy sincs tökéletes védelem...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez köszi a választ.
etele34 nem akar írni! és jelenleg csak olvasó módban vagyok.
Kérésem pedig az lenne, hogy ne gyanúsítgass meg légyszíves másokat semmivel. etele34 én .
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
ASUS K50AB
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Tudja valaki?<#rolleyes>#rolleyes>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Inkább nézd azt a hülye meccset 😄
4 éve megvan azért az szép...az enyém 2 évig se bírta.
- Már nem igen játszok PC-n , azért is van notebook itthon , este nyugodtan mehet a torrent , nem hallom a gépet . <#vigyor>#vigyor>
Én még maradok az XP mellett , míg nem lesz normális gépem WIN7 alá . :-|
Bár igaz e hétvégére ígértem, hogy átváltok, de a buli az elsõ 😞
Védelem nélküli rendszeren megy 😄
Ennyire hülyének ne nézz <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ticking>#ticking><#phone>#phone>
Hogy hogy nem az etele felhasználóneveddel írsz ide ? Feltörték?
Futtass le egy boot vírust védelem nélkül, kedves Würth, és el leszel egy ideig vele ^^
Komolyan mondom , ha megunom az Avirát , kipróbálom ezt a NIS 2010 - t , mert a NAV nálam nem csinált ilyen dolgokat , még a magyar verzió sem . <#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Már aki megveszi...mert én még sosem fizettem szoftverért, így meg is van oldva a dolog.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szerintem meg és fõleg ilyen patinás és nagynevû, a piacon húzó neveknek tartott szoftvergyártóknak oda kelle figyelniük az ilyen malõrökre, hogy lehetõleg minél kevesbb legyen belõle. Nem jó példa mutatás.
De lassan leáldozóban az a világ úgy látom és kezdi elveszteni értékét az, amit régebben még úgy hívtak, hogy a szakma becsülete.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
Attól ,hogy két ember mondjuk azonos hardware-t (amire az esély megint csekély) és Windowst használ, attól a mûködési környezetük lényegében eltér egymástól.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit