41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#27027 t-home-nál hetek óta nem változtatták, egyszer ezt már eljátszották nyáron, akkor 1 vagy 2 hónapig mindenkinek fix ip-je volt. Ebben az egyben jobban szerettem az ADSL-t, ki és bekapcs modem, máris új ip-m volt. -
#27026 Virus: HTML:IFrame-JZ [Trj] (Engine B)
Virus found while downloading Web content.
Address: keymedia.hu -
#27025 A kábelen szolgáltató cégek dinamikus IP-t használnak, nem statikusat (fixet). Csak annyi a különbség, hogy a máshol megszokott minden csatlakozásnál új IP megoldás helyett a MAC címhez rendelnek egy IP-t, ami szolgáltató beállításától függően 12 óránként, vagy X naponként változik meg.
A diginek a nagy előnye az ára és az, amit érte cserébe kapsz. Ennyiért aligha kapsz ilyen sebességű netet, sőt.. alap netet se igen. Ezért meg sztem kár váltani, én tuti nem váltanék, ha van megoldás rá.
Legalábbis nálunk itt a legolcsóbb a digin kívűl egy másik, havi 3 ezerért, de csak 5 megabit. A diginél a 20/10-es ,ha jól emlékszem 2500. Rohadtul nem mindegy.
Amint itt a lakókörzetemben is kiépítik (ami már folyamatban), mindenképp át fogok menni. -
goodspeed #27024 Keymedia
Helló, a PH-n páran mondták, hogy a Kaspersky bejelez rá, más IS-el is van jelzés? -
Apocalipto #27023 DHCP-n kapjuk a digitől az IP címet, nem fix. -
#27022 Valóban a kav6 motort használták, de a legújabb 2010-es termékükben már a Kaspersky-nél elérhető legfrissebb motort használják, abban viszont igazad van, hogy ez egy nekik készített spéci változat. -
#27021 vagy megjobb bemesz az asztalra csapsz es vissza adod szepen a felszerelest a szerzodest szet szakitod es megkoszonod nekik a sok virust...
Es szolgaltatot valtasz.
Narxis:Nekem ZA regeben volt meg dial-up volt... utana raktam fel mikor wirrelest hasznaltam a KASPERSKY-t... szal az mar kb. 4-5evvel ezzelott hanem 6-8eve volt mar.
Es en is voltam igy az internet szolgaltatotol jott kb. rakas tamadas... most megint ram akkartak sozni a netjuket csak most okossabb voltam es elmentem a telefon szolgaltatohoz,marmint aki koti be a telefont es onnet akasztom az ADSL-t dinamikus IP cimmel,szal ruter restart vagy ki-be kapcsolaskor uj IP cim.:) -
#27020 mond nekik agyanak valtoztathato IP cimet... ne fix-es legyen az szar. -
#27019 Rosszul tudod. -
Arkon #27018 Hali!
Azért bátorkodtam csak beleszólni mert az én tudomásom szerint a ZoneAlarm termékeiben (amiben antivírus is van) a kav6-os motor került beépítésre, (arra kötöttek csereüzletet Kasperskyékkel) amit a zonelabs igényeinek megfelelően Kaspersky átformált valamelyest. Azóta ez az irány a mérvadó ebben és ezt a vonalat követik a finomításokkor is és nem a mindig legújabb kav motorokat teszik be.
Én így tudom. -
#27017 Ez még mindig jobb mint a BKV sztrájk -
Apocalipto #27016 Nálad is jönnek diginél a támadások? o_O -
#27015 Énis ugyanigy jártam,és igen irok még,de csak helyzet jelentést
azóta a fejlemények ha gép teljes resetten ment át,szétlett szedve partciok törölve stb ,gép reinstal,örültem mert müködöt az xp-m aztán ugy hagytam 1 orára net kapcsolattal,vissza néztem gép k.o ujra idnitotam töb száz virust kaptam kb!na aztán olvasgatam másik gépen mert tudtam h már nem gépemen van hanem egy weboldalrol kapom és mert routeren csak al-ip cimet kapok vagy váltani kel vagy valami jó tüzfalat felrakni,na most megint reset a gép ujra raktam most win7et,net nélkül,elöte mident beáliottam meg felraktam az avira premiumot ,rákapcosltam netet és egyböl jött is volna férgesse :) de kiirta az avira h blokol blokol..nem tudom medig mehet ez,de sztem bemegyek a digihez h változtasannak az ip cimen!Az biztos h most reményekedem h az avira kelö védelemet nyujt és végre megnyugodhatok egy iylen örült hét után!
Köszönöm még1x aki segitett,és vigyázatok nem kivánom ezt senkinek:) -
#27014 eddig a sunbelt tűzfala jól néz ki... netet is engedi és a gépet se fogja meg, a többi már csak részletkérdés:) -
#27013 Doomistának
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.origo.hu/nagyvilag/20100122-belgium-anheuser-busch-inbev-sorgyartas-sor-sztrajk-blokad.html -
Apocalipto #27012 Eleve hülyeség olyasmire célozni hogy beszedtem valami vírust -.-"
Azóta folyamatosan jönnek a felugró riasztások, mindegyik a digi hálózatából ugyanúgy. Írtam az ügyfélszolgálatnak ezzel kapcsolatban.
A biztonság kedvéért lefuttattam amúgy malwarebytest, spyware terminatort, spyware doctort, spy sweepert. Egyik sem talált semmit. -
#27011 Hol fentebb írtad ? Nem látom feljebb :-o -
#27010 ZA fejlesztő azt írta fórumjukon, hogy ők a Kaspersky 2009 és 2010 vegyes, módosított, vállalatok számára készített motorját licencelik Kasperskyéktől. A kav6-os motor dolgozott a ZA 2009-es termékükben, a 2010-esben az van amit fentebb írtam. -
Arkon #27009 Pontosítanám egy kicst ha megengeded.
A ZA Antivirus kav7-es motorra épül. (Kaspersky 2010-ben meg már a kav9 motor dolgozik)
-
#27008 Pedig az antivirusa Kaspersky 2010-re épül. :D Tőlük licencelik. -
#27007 a ZA -t csak firewall-kent jo hasznalni allitolag masra nemjo,antivirusa nemtud torolni virust... -
#27006 jól hangzik, megnézem:D még a ZA-t próbáltam de attól behalt a rendszer... a 6-os verzió még tökéletes volt aztán a 7-estől valamit naon elqrtak mert a netet se engedi, elindulni is alig akar, és ráadásul megfogja a gépet...(5400+ 2 magos proci, 2GB DDR2 memo) -
#27005 FP-k:
VT
VT2
VT3 -
#27004 Hivatalos oldalról letöltött Chris TV Online: VT -
#27003 Az is kérdés hogy volt-e olyan helyen látogatni amilyenen nem kellett volna(mindegy mikor)... -
#27002 Ilyenről nem nagyon hallottam, de ha igaz is akkor sem exploit formájában... -
#27001 nagyjabol 1 szolgaltato szokta lepingelni a fogyasztokat hogy minden rendbe van-e... -
#27000 masik firewallt probaltal mar? -
#26999 Apokalipto helyzetére visszanézve elég komoly probléma lehet(főleg ha más progi is így jelez rá).Akkor már csak 1 ip változtatás segíthet.. -
#26998 SPF(sunbelt-personal-firewall)- Oktatható tehát ha kijelölöd a "Minden műveletnél hajtsa végre ezt a művelet" féle jelölést akkor automatikusan végre is hajtja a későbbiekben (csak vigyázz nehogy rosszul dönts:D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy jó eb lehet mert szót fogad:D -
#26997 az avastnak cenzuraznia kene:) -
Apocalipto #26996 Megnézem már, kíváncsivá tettél. -
#26995 jé most nézem , hogy a webroot mennyit fejlődött. anno ezt használtam spyware ellen.
de most nézem komplett védelmi csomagjai vannak azóta.
azt hittem , hogy behalt -
#26994 vártam nagy vírusokat az adott linken .erre nagy muff van. -
#26993 Elvileg tűzfalba van,igen. -
#26992 Ilyen free tényleg van? -
#26991 windows 7 firewall. -
#26990 tud valaki egy ALAP tűzfalat amivel száguldozik a rendszer és rendesen engedi a forgalmat(pistáé nem igazán ismeri az "enged" parancsot)?? -
#26989 100% virusos link... -