Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sokan keverik a fogalmakat, azért érzed "furának". Az antivirus és antispyware PROGRAMOK használata (ugyanis ezek szoftver kategorizálások) önmagában nem takarja a vírusvédelem fogalmát, annál jóval több. Tehát, itt nem csak a szoftverekrõl van szó, hanem magáról a vírusvédelemrõl is, mint biztonságtechnikai téma.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A forráskódját meg lehet nézni szépen google chromevel...
Valamit kihagytam?
Online Link Scan szerint tiszta...
Linkscanner EXP szerint.
Finjan URL Analyzis szerint Trojan.JS.Iframe.Ef
És végül, de nem utolsó sorban domaintools.
Click
Wepawet
Norton Safe Web
VT
WOT
HTML Script vírusról van szó, az Adobe Eeader egyik sebezhetõségét használja ki.
Avira jelez rá:
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://brandine.com/
Information Contains recognition pattern of the HTML/Infected.WebPage.Gen HTML script virus
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.61, VDF 7.1.6.210
Igen és most reinstalálod a Oprendszered😄
A gugli is mond valamit😮
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
csak csicsa az egész. nekem nem mûszik egészségesen.
maradok tune up és wintools net nél
Linux Mint 13 Cinnamon
Lehajtottam ezt a konyakot és beszédültem valamit írtam közbe <#wow2>#wow2>
Linux Mint 13 Cinnamon
kiprobáltam több fajtát sajnos a mellékelt torések egyik se volt jó.
marad trial verzio. pedig szimpatikus kis proginak tünik.
Linux Mint 13 Cinnamon
Hogy lehet, hogy errõl a programról még nem hallottam ?! Hát úgy, hogy Magyarországon nem ismert...😄
Azt hiszem kipróbálom.
A turbo mod kikapcsol több féle windows funkciót, letilt különbözõ karbantartási feladatokat így növeli a teljesítményt elvileg játékban is (!!!), vagy mint például a windowsban a keresõt, egyéb háttér programokat, mint például a nyomtató, de ezt szintén be lehet állítani ott, hogy mely programokat ne "kapcsolja ki". Érdekes dolog nagyon.
a turbo gombnak funkcionak ami van a tune up ba van értelme?
tudod még mire figyeltem rá ha lefutatod a one clik funkciot azon belul van egy free up disk space funkcio akkor mégse torol ebben semmit csak ha direktbe használod ezt egy másik ablakban.
Linux Mint 13 Cinnamon
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Elõször nem mindenkinek teszik elérhetõvé a patch-et, információt gyûjtenek, azoktól, akiknek elérhetõvé tették, és ha minden rendben lesz, akkor minden felhasználó letöltheti.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
4 büntipontig megy a dolog, 5. büntipont már ban, te meg nem vagy moderátor.
Csak miheztartás végett ha valaki még mindig nincs vagy nem lenne tisztában vele.
Három büntetõpontnál nincs több! A következõ fokozat a kitiltás. Ne kelljen nekem hsz.-eket törölnöm mert akkor törlöm vele együtt az embert is. Okés?
Berzeviczy