Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Nem csak szerintem

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Jah, szerinted...<#mf1><#vigyor1><#eplus2><#mf2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
Mi a baj vele?😊
Sokan keverik a fogalmakat, azért érzed "furának". Az antivirus és antispyware PROGRAMOK használata (ugyanis ezek szoftver kategorizálások) önmagában nem takarja a vírusvédelem fogalmát, annál jóval több. Tehát, itt nem csak a szoftverekrõl van szó, hanem magáról a vírusvédelemrõl is, mint biztonságtechnikai téma.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Polonic
Tudod mikor... <#eplus2>
A kényelmesebb utat választom. <#mf1>

Doomista
Nincs mit, ezek után te is megtudod csinálni 😄😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Polonic
Atyaég. 😄
Egy mondat és egy link is elég lett volna.
De azért kösz! 😄

Doomista
Nálam nem, mert kivan lõve ez a védelme.

Firefox alapból blokkolja<#nyes>

Narxis
Látom ráérsz. 😄

Doomista
Részletesebb google infó.

A forráskódját meg lehet nézni szépen google chromevel...

Valamit kihagytam?

Doomista
+

Online Link Scan szerint tiszta...
Linkscanner EXP szerint.
Finjan URL Analyzis szerint Trojan.JS.Iframe.Ef
És végül, de nem utolsó sorban domaintools.

Doomista
Akkor csak is érted <#vigyor>

Click
Wepawet
Norton Safe Web
VT
Google
WOT

HTML Script vírusról van szó, az Adobe Eeader egyik sebezhetõségét használja ki.
Avira jelez rá:

Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://brandine.com/
Information Contains recognition pattern of the HTML/Infected.WebPage.Gen HTML script virus
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.61, VDF 7.1.6.210

gergely1991
"Majd te utánajársz, és megtudod. Én már tudom."
Igen és most reinstalálod a Oprendszered😄
A gugli is mond valamit😮

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Polonic
Akkor inkább hagyom. <#bee1>

Doomista
Majd te utánajársz, és megtudod. Én már tudom.

Polonic
Ezek mik akarnak lenni?
A második a norton safeweb szerinte fenyegetéseket tartalmaz.

Doomista

Doomista

Doomista
Nálam is fullosan megy a program...és szétfagy az egész menet közben...te, sima trial verzióval is ezt csinálta? Mert 50% az esély arra, hogy a krekk miatt...

RBJ
semmire kismilliószor kifagy menet kozbe.
csak csicsa az egész. nekem nem mûszik egészségesen.
maradok tune up és wintools net nél

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nekem is, most lássuk mire képes 😄!

Doomista
Nemtom <#nemtudom>
Lehajtottam ezt a konyakot és beszédültem valamit írtam közbe <#wow2>

RBJ
sikerult doomista <#pias>

Linux Mint 13 Cinnamon

Rage47
mivan?😄
RBJ
én is most futottam bele olyanba hogy csak a crack és vaalami update lõ van csak a csomagban. a progi sehol.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Gondolj vele, amit mi nézünk, annak ez a fele, a másik fele meg nem publikus,vagy nektek nem olyan lényeg mint nekünk 😄DD

Rage47
nagyon tuti a linkkeresõ a bannerben
Doomista
Egyenlõre én most jó pár helyrõl szedem, hozzá a külön féle crackeket...egyik csomag érdekes, mert egy 27 MB-os .exe program fájl van benne, mikor amit trialt letöltöttem a hivatalos oldalról, az 49,5 MB...szal most máshonnét szedem...

RBJ
pont tegnap probálgattam ezt a pc check progit.
kiprobáltam több fajtát sajnos a mellékelt torések egyik se volt jó.
marad trial verzio. pedig szimpatikus kis proginak tünik.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Ez ingyenes. És elvileg lehet frissíteni is.

Köszöntem.Ez valami próbaverz? vagy fúlós? Lehet frissíteni is? Azt a kettõt amit írtam azt igen(gondolom ezt is).Ma futtattuk egy gépen a Kaspersky-t 5- órát ment <#falbav>,ja és ott volt még a Doctor Web? azt még nem néztem meg hogy milyen.
Elég hülyén néz ki most a topik címe. Elején antivírus, aztán a végén zárójelben hogy vírusvédelem. <#conf>
Doomista
Jó kis reklám lol 😊
Hogy lehet, hogy errõl a programról még nem hallottam ?! Hát úgy, hogy Magyarországon nem ismert...😄

Azt hiszem kipróbálom.

Nézd meg a videjót:link.

Doomista
Neeem... az 1 clickbe nem ugyan az a Free up disk space van...direkt csinálták így meg, hogy az 1 clickben a gyengébb változata fut, ami a leglényegesebb szemetet törli, így az biztos nem töröl olyan fájlt, amire szükséged lehet...a külön lévõ Free up disk space rendesen kiad minden szemetet, viszont nem kizárható, hogy olyan fájlokat is törölhet, amire szükséged lehet. Nálam a külön lévõ Free up disk Space 2,6 GB szemetet talált a gépen, míg az 1 clikes 100 megát se.

A turbo mod kikapcsol több féle windows funkciót, letilt különbözõ karbantartási feladatokat így növeli a teljesítményt elvileg játékban is (!!!), vagy mint például a windowsban a keresõt, egyéb háttér programokat, mint például a nyomtató, de ezt szintén be lehet állítani ott, hogy mely programokat ne "kapcsolja ki". Érdekes dolog nagyon.

RBJ
Doomista ha már így belemerültél a tune up ba , mondjuk én is azt használom elsõre furi volt a régi felülethez képest de most már megszoktam.
a turbo gombnak funkcionak ami van a tune up ba van értelme?
tudod még mire figyeltem rá ha lefutatod a one clik funkciot azon belul van egy free up disk space funkcio akkor mégse torol ebben semmit csak ha direktbe használod ezt egy másik ablakban.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Szépen állunk. Megártott mindenhol a halloween.

Szépen vagyunk.A Symantec program frissítésekhez csak a kiváltságosok juthanak hozzá.Az Avira Fakealert trójainak nézi a Superantispyvarét.A Nod a ReGet letöltésvezérlõt exe fájl fertõzõ Virutnak nézi és hozza a szívbajt a felhasználóra.Továbbá a két nappal ezelõtt letöltött speciálisan szerkesztett jpg állományra ma közli,hogy az egy Induc A vírus.

Doomista
Ez loooool:

<#hehe><#hehe>

Egy füge az Avirának:Link.

Polonic
Lefuttattam, nem talált frissítést. Nem lettem kiválasztott. <#vigyor> Majd várok. Nálam jól mûködik a NIS, nálam nem sürgõs ez a patch. Csak érdeklõdtem.

Ezt azért futtasd le.Hátha:Link.

Én alapbeállításokkal használom a 2010-est és így is észrevehetõ a különbség.Elõtte ASC-t használtam de ez lényegesen jobb.

Polonic
Nekem vásárolt NIS van, de elolvastam végig, amit belinkeltél és már rájöttem mmiért nem frissít nekem.
Elõször nem mindenkinek teszik elérhetõvé a patch-et, információt gyûjtenek, azoktól, akiknek elérhetõvé tették, és ha minden rendben lesz, akkor minden felhasználó letöltheti.

gergely1991
Ezt szavakkal nem tudom leírni:<#hehe><#eplus2><#pias><#nevetes1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Viccnek sem volt ez jó, de próbálkozni lehet.
4 büntipontig megy a dolog, 5. büntipont már ban, te meg nem vagy moderátor.

Berzeviczy
Uraim!
Csak miheztartás végett ha valaki még mindig nincs vagy nem lenne tisztában vele.
Három büntetõpontnál nincs több! A következõ fokozat a kitiltás. Ne kelljen nekem hsz.-eket törölnöm mert akkor törlöm vele együtt az embert is. Okés?
Berzeviczy

Ez egy angol 90 napos Norton antivírus 2010.Nem vagyok jogosult a program frissítésekre:Link.

Narxis
<#ijedt>