Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Most próbaként PL fel is tettem a Vipre-t
Nem tudom mennyire bízhatom rá magam .. A cikk alapján megbízható proginak tünik.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gondolom ez pedig felhasználják a pénzes fejlesztéseikhez.
Másrészt regisztrálni kell, ahol valós emailcímet kell megadni. Lehet ezt késõbb felhasználják reklám célokra is.
Minimális a gépigénye, a gép sebességében gyakorlatilag nem vettem észre semmilyen lassulást feltelepítés után. Jelenleg 11 megát eszik. Ha normális neted van nem veszel észre semmilyen akadást. Úgy tudom több nagy teljesítményû szerver szolgálja ki. Ha a net mégis valamiért belassul akkor elõfordul hogy eddig nem futtatott fájl indításakor homokórázik. Semmit nem lehet beállítani, de ez szerintem ízlés dolga. Szerintem a lényeg hogy fogja meg a vírusokat - aztán rohadtul nem érdekel hogy mit állítgathatnék benne. A detektálási aránya tudtommal nagyon jó.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Megjelent a Panda Cloud végleges és ingyenes verziója! Van valakinek tapasztalata róla? Detektálása milyen a többi ingyeneshez (Avast, Avira) képest? Tudom hogy a gépet nem fogja a cloud technológia miatt, de pont ez miatt nem lassítja netet? Vagy ez hogy mûködik? Ha nincs netem már kb semmit nem is ér?
Köszi a válaszokat! <#kacsint>#kacsint>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Neked esetleg 😄 De aki nem mozog a témába, annak nem.
Jelenleg ezek vannak megválaszolva:
Mik kellenek a megfelelõ védelemhez?
A vírusirtóm nem tudja eltávolítani a vírust, megtalálja, de nem törli le.
Valaki küldött nekem egy fájlt, de nem tudom eldönteni, hogy futtathatom-e biztonságosan. Mit csináljak, hogy ha vírus is, ne fertõzzön meg?
Biztonságosabb az, ha több antivirust használok egyszerre?
Melyik a jobb vírusírtó, melyiket érdemes használni?
Köszi.
hiba.
most nézem , hogy a kerio winroute firewall megújult már antivirus védelme is van mcafee motor van benne.
Linux Mint 13 Cinnamon
2009.11.10. 16:40:07 Detected: Worm.Win32.Carrier.he D:\avira_antivir_premium_V9.0.0.447.exe/data0002
remélem nem kaptam be semmit.
itt az emlitett lekvár. kamu avira
Linux Mint 13 Cinnamon
tudom csak pár napig mûködnek ezek a promok, de nem láttam a címet korábban 😞
A tudással nő a kételkedés is...
sokat kipróbáltam ,de már írja h az oldal nem található...<#rinya>#rinya>
bitdefender-2010-internet-security-free KEY
- Kaspersky Internet Security
Ez a kettõ az, amirõl érdemesebb beszélni.
Nekem egy olyan progi kéne win7 alá ami vírusírtó és tûzfal egyben lehetõleg a legjobb!!😄 tudtok segíteni?
Armin & Ayu fan
Linux Mint 13 Cinnamon
a skin ét kicsit felpofozhatnák már mindenki újít. mondjuk az más kérdés , hogy az eredményesség a lényeg.
Linux Mint 13 Cinnamon
Nem hogy a nõkkel foglalkoznál. <#hehe>#hehe>