Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Itt úgyszintén 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sikerült 3 perc után , lekapott kemény 6 MB-t . <#banplz>

Nem frissít az Avira . <#wow1><#help>

JoeFromHun
Pano! Olvastam a Kaspersky-s cikkedet ... majd a többit is elolvastam jó kis cikkek. Tetszettek! Grat!<#eljen>
Most próbaként PL fel is tettem a Vipre-t
Nem tudom mennyire bízhatom rá magam .. A cikk alapján megbízható proginak tünik.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

A Panda Cloud rendelkezésére áll 25 terabyte adatmennyiség.Naponta 120000 fájlt vizsgálnak meg,amelyek közül 60-70000 fájl fertõzött.Adatvédelmi agályok elkerülése végett csak pl.exe.com.bat kiterkesztésû fájlokról küld jekentést.Offline módban a gyorsitótárazza az adatbázist.

Basszus... megértem a fenntartásaitok. Egy órája van fent a gépen, mintha ott sem lenne, 12 megát használ, a fájlmûveleteknél mintha ott sem lenne, valósidejû védelme mintha nem is lenne... Komolyan ha lescannelem vele a fájlokat felismri õket elég jó arányban, de ha ide oda másolgatom õket, vagy megnyitok egy mappát amiben van 600 malware nem történik semmi... nekem nem jött be, ráadásul a bejelentkezést is rendesen visszafogta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marad az agyonreklámozott Nod <#vigyor4>
Narxis
Igen, nekem is fenntartásaim vannak, egyik fórumra szokott írni Panda-s fejlesztõ és azt írta ha nincs net akkor 70%-al kisebb a detektálási aránya. Jó dolog a cloud de nem építenék mindent arra. Inkább mint egy kiegészítõ szolgáltatás, pl. Kaspersky Network Security, G Data Outbreak Shield, McAfee Artemis stb. Látható, hogy szinte minden vírusirtó használ valamilyen szinten cloud technológiát. Panda fizetõs változata is... De próbáld ki, én nem beszéllek le róla, fõleg úgy, hogy nem is használtam. Egyszerûen csak nem bízok benne és hát a beállítások hiánya is zavar egy kicsit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szóval ha jól értem, net nélkül olyan mintha nem lenne vírusírtóm... mondjuk még ez is elmegy, pendrivenál meg kikapcsolom az autorunt és talán nem lesz gond. Azt hiszem kipróbálom. De látom Neked ahogy Panonak is fenntartásaitok vannak magával a Pandaval is vagy tévedek?
lck
Csak akkor mûködik jól ha engedélyezed benne az adatgyûjtést a fertõzésekrõl.
Gondolom ez pedig felhasználják a pénzes fejlesztéseikhez.
Másrészt regisztrálni kell, ahol valós emailcímet kell megadni. Lehet ezt késõbb felhasználják reklám célokra is.
Talán reklám ahogy az Infectedornot.com, amit talán lehetne betenni a listába...

RBJ
csak azt nem értem miért éri meg a pandanak ez az ingyenes progi.

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
Én most felraktam.
Minimális a gépigénye, a gép sebességében gyakorlatilag nem vettem észre semmilyen lassulást feltelepítés után. Jelenleg 11 megát eszik. Ha normális neted van nem veszel észre semmilyen akadást. Úgy tudom több nagy teljesítményû szerver szolgálja ki. Ha a net mégis valamiért belassul akkor elõfordul hogy eddig nem futtatott fájl indításakor homokórázik. Semmit nem lehet beállítani, de ez szerintem ízlés dolga. Szerintem a lényeg hogy fogja meg a vírusokat - aztán rohadtul nem érdekel hogy mit állítgathatnék benne. A detektálási aránya tudtommal nagyon jó.
Pano
Én arra leszek kiváncsi, hogy ha az ingyenessége lévé elterjed a program, akkor a cloud szerverek mennyire fogják tudni kiszolgálni egy idõben azt a sok adatforgalmat bonyolító felhasználót 😉

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Detektálása nem rossz, cloud-nak köszönhetõen kíméli a gép erõforrásait, de én se használnám, mert állandó internetkapcsolat kell, hogy elérje az adatbázist illetve tényleg kevés a beállítási lehetõség, viszont ingyenes..

Pano
Nincs tapasztalatom róla, de nem is akarom, hogy legyen. Nekem túl "spártai" az a vírusirtó Szinte alig tud valamit, zéró beállítási lehetõség.. szal kösz, de kösz nem, ha kínálják.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hello
Megjelent a Panda Cloud végleges és ingyenes verziója! Van valakinek tapasztalata róla? Detektálása milyen a többi ingyeneshez (Avast, Avira) képest? Tudom hogy a gépet nem fogja a cloud technológia miatt, de pont ez miatt nem lassítja netet? Vagy ez hogy mûködik? Ha nincs netem már kb semmit nem is ér?
Köszi a válaszokat! <#kacsint>
Doomista
Ennyit a FAQ-ról 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

A legutolsó béta teszt óta,amit a youtube-on láttam nem hiszem,hogy sok mindent változtattak volna rajta.Ott elég sok szemetet hagyott maga után,amit a Malwarebytes takarított le.<#vigyor><#nyes><#vigyor>

Polonic
Elfelejtettem odaírni, hogy a systemfighter telepítõje ez.

Doomista
Én se mozgok a háttérbe, szóval errõl ennyit 😄

Pano
😄
Neked esetleg 😄 De aki nem mozog a témába, annak nem.

Doomista
Simán lehet, pár hónap alatt 😄

Pano
Hidd el, nem olyan szinten lesznek a FAQ-k megválaszolva. Olyan FAQ-t nem lehet létrehozni ebben a témában, ami minden kérdést letisztáz 😄

Doomista
Ne már, ha lenne FAQ, akkor kihalna a topik...Mert a kérdésekre, amikért jönnek ide, és kapnak választ rájuk, azok akkor a FAQ-ban benne lesznek, és mivel offolni nem lehet, így zárható a topik.

Pano
Privát üzenetben szeretnék ötleteket várni arra, hogy a FAQ-ban milyen kérdésekre legyenek válaszok!
Jelenleg ezek vannak megválaszolva:
Mik kellenek a megfelelõ védelemhez?
A vírusirtóm nem tudja eltávolítani a vírust, megtalálja, de nem törli le.
Valaki küldött nekem egy fájlt, de nem tudom eldönteni, hogy futtathatom-e biztonságosan. Mit csináljak, hogy ha vírus is, ne fertõzzön meg?
Biztonságosabb az, ha több antivirust használok egyszerre?
Melyik a jobb vírusírtó, melyiket érdemes használni?

Köszi.

Doomista
Király !!! Felkerekkelte az Avirámat, 4 év múlja jár le yeaaaa

Kibontás után van benne egy out.exe:VirusTotal.

Polonic
VT
TE

A NIS a SONAR segítségével megfogta sandboxie alatti futtatásnál is.

fájl letöltése

Doomista
A tûzfal remek, de az antivírus motort inkább nem említem meg.

RBJ
érdekes az avira meg nem talált semmit. irgum burgum.
hiba.
most nézem , hogy a kerio winroute firewall megújult már antivirus védelme is van mcafee motor van benne.

Linux Mint 13 Cinnamon

Valaki a panda cloudot tesztelhetné ha ráér.
Narxis
Letöltés után scannoltam Kaspersky-vel:

2009.11.10. 16:40:07 Detected: Worm.Win32.Carrier.he D:\avira_antivir_premium_V9.0.0.447.exe/data0002

RBJ
na ez mi. avira telepitonak adja ki magát de még a parancsikonja se nézk ki jol nem is aviras. ki akart menni a nerte nem engedtem restart és automatikusan elindult valami winlog ami megint kamu.
remélem nem kaptam be semmit.
itt az emlitett lekvár. kamu avira

Linux Mint 13 Cinnamon

Krystalx
2009 szept. 22 annyira nem rééégi 😊
tudom csak pár napig mûködnek ezek a promok, de nem láttam a címet korábban 😞

A tudással nő a kételkedés is...

Krystalx
igen
sokat kipróbáltam ,de már írja h az oldal nem található...<#rinya>

Bocs nemszóltam. Régi nagyon a hír...
Próbáltad már román proxyval?
Krystalx
úgy néz ki ezt lekéstem <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

bitdefender-2010-internet-security-free KEY

Pano
- Avira Security Suite
- Kaspersky Internet Security

Ez a kettõ az, amirõl érdemesebb beszélni.

Pano
Nem akartam ennyire személyi szférába gázoló lenni, csak diszkréten 😄

Polonic
Ez inkább a "tükörbõl látom csak a pöcsömet" szindróma. <#eplus2>

Andr0
sziasztok!

Nekem egy olyan progi kéne win7 alá ami vírusírtó és tûzfal egyben lehetõleg a legjobb!!😄 tudtok segíteni?

Armin & Ayu fan

RBJ
Mondjuk az is igaz sehol nincs elõirva ,hogy minden évben új verziót kell kiadni. sokan jártak ugy , hogy az új rosszabb lett mint a régi. lásd kaspersy.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Aki az italt szereti rossz ember nem lehet<#pias>.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Most õszintén, minek csicsa skin, vagy új? Nem az a lényeg szerintem. Jó, a változatosság gyönyörködtet, de szerintem felesleges.

Pano
Majd, ha 25 éves korára akkora bele lesz, hogy nem látja az elõtte térdelõ csajnak a fejét sem, akkor majd elgondolkozik <#mf2><#vigyor1>

RBJ
az avira nak várható 2010 re valami uj változata van egyáltalán hír róla.
a skin ét kicsit felpofozhatnák már mindenki újít. mondjuk az más kérdés , hogy az eredményesség a lényeg.

Linux Mint 13 Cinnamon

Polonic
Neked mindig a sörön jár az eszed. <#wow1>
Nem hogy a nõkkel foglalkoznál. <#hehe>

Doomista
Pár üveg sör, és én szerintem is <#idiota><#idiota>