Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stabilabb és gyorsabb lett. na megint használom ha megunom akkor avira premium vissza.<#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- 2 nappal ezelõtti adatbázis:
- Mai adatbázis:
- Átalakult kicsit a definíciók frissítése is , ahogy látom . Majd 30 fájlt töltött le.
Kaptam egy ilyen avast! híreket: avast! celebrates 100,000,000 users.
Jól haladnak avast!-ék.
<#nyes>#nyes>
<#pias>#pias>
Ez számomra nem újdonság.
Ilyen nincs de mégis lehet...<#hehe>#hehe><#taps>#taps><#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nagyon jegyezd meg!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://biztonsagportal.hu/joll-megy-a-sunbelt-szekere.html
http://biztonsagportal.hu/adatlopas-a-mobilszolgaltatonal.html
#23945,#23945,#23945,#23945,#23945
(egyes vírusirtóknál belehet állítani hogy karantén mappáját le ne törölje így még visszaállítható de, ha már az is eltûnt akkor ez van..<#hehe>#hehe>
Grebber:Ezért érdemes hivatalos weboldalakról töltögetni nem a torrentrõl...<#szomoru2>#szomoru2>
Egész nap ezzel szórakoztam..😄
A Kaspersky belassította a gépet, a Panda olyat törölt aminek nem lett volna szabad és még meg se kérdezte, hogy törölheti-e.
A Norton 360 ami eddig bevált.
A Norton Internet Security 2010 az félve, de talán megpróbálom holnap.(Ma.)

Mint a 2008 vagy 2009 volt.(már nem emlékszem.. 😄 )
05.Nyisd meg a Kasperskyt (a tálcán levõ ikonnál), majd navigálj a "SettingsOptionsSelf-defenseEnable Self-Defense" beállításhoz és vedd ki a pipát, majd "OK"ézd le!!!
Ha feltettem magyaritottam ezt akkor visszakapcsolhatom?
Next PC upgrade: 2022
esetleg még kiküszöbölték azt a hibát is , hogy teljes gépellenõrzésnél a win 7 en kifagyott. legalább nálam azt csinálta. ezért használok avirát.
de lehet kiprobálom a kav ot. lehet megint kulcsokra vadásznom <#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Norton 360 V2
Norton 306 V3
Norton Internet security 2010/2009/2008
- > Norton Internet Security