Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Linux Mint 13 Cinnamon
Csak manapság nagy divat vírusként feltüntetni az illegális dolgokat (persze vannak ilyenekbe ágyazott vírusok, de az ártalmatlant is meg szokták jelölni)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
doomista egészségedre meg az enyémre .
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egészségedre.
Linux Mint 13 Cinnamon
innentõl kezdve nincsm mirõl beszélni. <#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon

avira premium über alles!
avira premium über alles!
Nem tudtam, hogy ilyen érzékeny a lelked, semmi indulat nem volt a mondatomban, csak a tényeket közöltem veled. <#help>#help>
Triathlon for life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha feszült vagy igyál meg valamit vagy állj a falhoz és <#falbav>#falbav>
Linux Mint 13 Cinnamon
Next PC upgrade: 2022
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Linux Mint 13 Cinnamon
Én KIS 2010-et használok, és vissza szeretném benne azt kapcsolni, hogy a Kaspersky magának döntse el, hogy melyik program biztonságos és melyik nem. Telepítésnél felkínálta hogy Õ döntse el vagy én, de így szinte minden programot nekem kell engedélyeznem, és zavaró. Nem nagyon találom sehol, hogy ezt hol lehetne módosítani.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Na akkor ez mi?:link <#fejvakaras>#fejvakaras><#pias>#pias><#hehe>#hehe>
Az Avast 5 . nem úgy volt,hogy Október végén jelenik meg?
Vagy ez valami fals info volt?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Link
Itt pedig egy nagyon részletes szoftverválogatás, ingyenesek és talán a legjobbak azoknak akik valamiért legális és jogtiszta úton akarnak maradni:
Link
De ezt nem tudom hogy meddig van:link<#fejvakaras>#fejvakaras><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>