Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Már javították is 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Nálam s riaszt... de már lett jelezve még kora reggel, szóval hamarosan javítják...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

bertino
huha, Avira valami nagy rebootolós frissítést fog csinálni 😮

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nálam minden rendben, nem jelez semmit sem az Avira a µTorrentre, tiszta. <#kacsint>

Köszi. Rég volt amikor utoljára fórumoztam már és ezért a lassulás. A kihagyott évek alatt elszoktam, hogy vissza is kellene idõnként olvasni mielõtt kérdezek vagy hsz.-t írok. De sebaj, majd bepótolom.<#vigyor0>

Narxis
letoltokozpont.hu-ról le lehetett szedni egy hamis antivirust, azt törölték miután szóltam nekik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ezt most én sem értem.

Narxis
<#wow1>

bojti
Hát lol . Az avira is megbolondult ,. Most az Utorrentet nézi trójainak 😞((

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Centurius
<#fejvakaras>
Mit töröltettél velük?

Narxis
Mert nem szokás hétvégén foglalkozni ilyenekkel.

gergely1991
Ez nem avira😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Már miért ne foglalkoznának vele hétvégén? Nem értem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Aszittem hétvégén nem foglalkoznak vele.

Doomista
Ebben mi a lol ? 😄

Narxis
LOL, letoltokozpont.hu-ról még tegnap este 11-kor visszaírtak:

Tisztelt Címzett!

Köszönjük a bejelentést intézkedünk a törlést illetõen.

Üdvözlettel:
Marosi Árpád

Centurius
Na nekem még a 4.7-es avast idejében és kezdõ számítógépes felhasználóként egyszer betett három fájlt a karanténba majd onnan szépen törölte is. Ezek után már lefagyott a windows és kikapcsolni sem lehetett ez után a Start menübõl, csak a vészkikapcsolás segített. Újbóli bekapcsoláskor már fekete képernyõ és valami hiányzó NFTS vagy hasonló hibaüzenet fogadott.

Stomu Yamastha
Van benne VRDB ha jól tudom. Bár szerintem sz@rt sem ér akkor ha kitörölt egy nélkülözhetetlen rendszer fájlt. Utána már késõ bánat.

Mi az! Ti együtt jártok piálni? Fene azt a jó dógotokat itten. Dógokat itten. <#nyes><#pias><#integet2>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Doomista
De jösz, ha azt mondom, hogy én fizetem a következõ menetet. <#pias><#integet2><#ravasz1><#vigyor>

Doomista
Akinek nem inge, ne vegye magára.

Többet se megyek veled piálni hallod-e. Hogy valaki ennyire ne bírja a piát! Teljesen megrogytam mikorra haza cipeltelek a vállamon. <#eplus2><#pias>

gergely1991
És persze azok is örülnek akik "káromkodás" közben állítják helyre a ártatlan fájlokat.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Persze, végre õk is alakítottak valami nagyot,és ennek én még örültem is😄
Pezsgõbontás megvót. Möbiusszal való kocsmázás megvót. Másnaposság megvót.

Ócsónak télleg nem ócsó, inkább az illene rá, hogy ingyen húsnak ... de mint ingyenes progi nem is olyan rossz. Ezt tudjuk itt. És Õk is bemakkolhatnak már végre valamit. Éppen itt volt az ideje. Meg amúgy is...hamarosan úgy is jön az ötös belõle, akkor meg majd elfelejtik a nagy örömben ezt.

Doomista
Nem is olcsó 😞(

gergely1991
Na erre mondják azt hogy "Olcsó húsnak híg a leve"

AI ? (Artificial Inteligencia) Jó is az... <#nyes><#vigyor2>

Doomista
<#wow2><#wow1><#pias><#integet2>

Stomu Yamastha
Gyenge ez ember. Az én(a mi) létformánkban ismeretlen a tévedés.

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Doomista
Tévedés emberi dolog.

Stomu Yamastha

gergely1991
link Egy jó darabig nem felejtõdik el ez a dolog..... <#hehe><#eplus2><#nevetes1><#nevetes2>

Doomista
Inkább csak arra akartam rátérni, hogy Magyarország (Hungary) is valamennyire aktiv virus terjesztõ, de örülünk neki, hogy nem a legaktivabbak között szerepel. A "virusterjesztõ" toplistában az 55. helyet érte el.

Narxis
The requested object is INFECTED with the following viruses: Backdoor.PHP.PhpShell.o

Doomista
Elolvastad a banner alatti szöveget ? 😄

Ezek szerint VIP tagok felmentést élveznek néhány alapvetõ kommunikációt kívánó dologban?

Doomista
Borzalmas a logód 😄D Sz*rabb már nem is lehetne 😄DDD

Doomista
Minek?
Banner alatti szöveget olvasd el 😄

Ha máskor egy ilyen (lehet, hogy fertõzött) oldalt linkelsz beee, akkor tegyél légyszi mellé egy figyelmeztetést is, hogy mindenki maga dönthesse el mit akar vele.

Ez nem jött beeee...<#nyes><#hehe>

Doomista

Doomista

Jó reggelt!

Krystalx
azt teszem, csak hát néha jól jön 1-2 portable verzió is <#papakacsint>

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Ezért leginkább a hivatalos weboldalakról kell töltögetni..... 😊

JoeFromHun
Sziasztok!

EZ! Gondolom csak nekem új... még soha nem hallotam róla.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Krystalx
pasik...LOL az nem "gyengéd és nõies" akart lenni ??
nõiesen és finoman is el lehet ám küldeni vkit a pi..ába 😄
"Letöltve:
1809x" <-- ilyen esetben meg pláne

Krystalx
ezért vagyok kiakadva, amikor vki azt írja valahol ,hogy kb minden ismert AV egyforma és azt érdemes feltenni ,ami nem eszi nagyon a gépet, mert a legtöbb fertõzés oka a buta user...és ,hogy ésszel kell netezni...igen ezt már sokszor olvastam pl a másik fórumon is ( no comment )
hát jah, ilyen ismert oldalaknál próbáljunk meg "ésszel" tölteni./fõleg aki egy átlagos felhasználó és csak annyit tud ,hogy a warez ,sex stb helyek lehetnek veszélyesek/
oda jutottam ,hogy bármit ,bárhonnan letöltök, átnézetem pár programmal és ha tudom felteszem még VT-re is. ez már elég szánalmas, hogy így kell netezni. pár éven belül nem tudom hova jutunk. Returnil féle progikkat, vagy cd-rõl indítható oprendszereket,linuxot stb. kell használni ha nem akarunk fertõzést.?

gergely1991
Megnéztem...Háát ez tényleg nem semmi...Ekkora zagyvaságot leírni...És még ráadásul a weboldalát is oda linkelték hátha le tudnak még egy jó pár kártevõt letölteni a ártatlan usereknek és ami nálam kicsapta a biztosítékot: Freeware (WinAntivirus "pro" = Ez miért lenne ingyenes?).....