Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ!Megnézem!

Egyébként kérdeznék tõled egy olyat hogy van egy bizonyos "OMG Antivirus",errõl mit tudsz?Nemrég bukkantam rá véletlenûl.Ismered?Milyen lehet ez?
gergely1991
Na valami kifelejtettem:A következõ frissítés után már nem adott be riasztást...Szép kis false volt😄

#25286:Szerintem inkább a Regisztrációs Bejegyzések közé kéne nézni nem-e futtatni akar valamit (mert rendszerinduláskor az ott lévõ értékek/programok véghajtódnak,de ha ez a jelenség ismétlõdõ akkor a AV bejegyzései mögé is.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Szerintem nem vírusról van szó, egyszerûen tényleg az antivírusod failozott...zone alarmnál volt ilyen probléma.
Hijackthis logot csinálj, és a feladatkezelõbe is nézz be, hátha találsz valamilyen gyanús futó folyamatot.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Üdv mindenkinek!

Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet kaptam egy ilyen üzenetet:

"Warning" "The antivirus panel is failed"

Egy kis ablakban volt a monitor közepén,nem volt semmi más hogy melyik,milyen antivirusról van szó.Egyszerüen bezártam és kész.Megnéztem a viruskeresõm,az jó.Malwarebytes is van fent,az is jó.

nem értem miez.ötlet valakinek?
gergely1991
Nálam a múltkori projektemnél a kicsi kis avirám azt hiszem valami trójaiként detektálta amikor nem is vírusként szántam 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
De a gyenge vírussal nem menne semmire.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
ha így vélekedsz akkor tényleg messze lehetsz 😛 mert youtuben is van hogy hogy lehet egyszerû vírust írni... szerintem utánaolvasnál, kb 2 hetet foglalkoznál vele már tudnál egy gyengébb szintû vírust írni.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Dehogynem. 10 év múlva biztosan.

Attól még messze vagyok és azt hiszem, hogy nem is fogok oda jutni.
Doomista
Írj egy vírust.

Biztos nem, az ilyeneknél sok a false riasztás.
Most nincs idõm, JAVA, Pyton, UML, C++ programozással foglalkozok, mikor lesz több idõm, aztán felteszem.
Nekem nem jelez. Akkor most szanaszét lettem fertõzve?
Doomista
Akkor mire vársz? Gyerünk!

Hát akkor csakis a Norton Internet Security 2010 lenne, az szépen végzi a dolgát.
Doomista
Olyanra, amit még nem teszteltél le.

Mire például?
Doomista
Azt hiszem, ideje váltanod ! Õ is beteljesítette az elvárásaidat.

Elég jól beválik!
Doomista
És hogy áll a tesztelgetés az avastal?

A Microsoft már nagynak számit!!!<#pias>
simon7012
Kösz fiúk! <#worship>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Nálam is jelez az avast! Home Edition.
simon7012
<#help><#help><#help>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

simon7012
<#mf1><#mf1>

Narxis
<#eljen><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

simon7012
A weblap zárolva!
G Data AntiVirus 2010 a hozzáférést ezen a weblapon megtagadta.
Az oldal fertõzött kódot tartalmaz: JS:Illredir-A (Engine 😎.

Doomista
NVT

Finjan online scanner is JS/iFrame.AL Java script virusnak detektálja...

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://www.komtavho.hu/
Information Contains recognition pattern of the JS/iFrame.AL Java script virus
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.52

simon7012
Nektek erre jelez valamit:Komtávhõ
Csak Óvatosan!

gergely1991
Mit akartál te resetelni omg... <#hehe>
Bat állomány?Kiváncsi vagyok rá... <#hawaii>

😊

Doomista
Ha valakit érdekel a KPM: Letöltés

Doomista

Úgy látszik ez a béta még nem szereti a win 7-et.Ugyanazt produkálja,mint az elõzõ kiadás.Indítás után 100%-os processzor terheltség ami gáz.Ha letörlöm megszûnik azonnal.Még gyúrhatnak a srácok.Sok bétát kipróbáltam már de ilyen hibával még nem találkoztam.

Doomista
Hát most meg lehet érezni, hogy úgy mond több kártevõt lehet letölteni, mint általában...

gergely1991
Nyugi lassan jönnek az ünnepek/kockázatok.. <#eplus2><#eplus2>

Doomista
Csak hogy ne puhuljon a topik...friss. VT
A legnagyobbak ismét kimaradtak.

L7wy
Nagyobb bugot nem venni észre rajta így egy fél óra alatt. De rengeteg dolgot javítottak benne... Az üdvözlõképernyõig még mindig lassú egy kicsit, utána nincs gond nálam vele...
És egy "kis" changelog:
a build 9-ben ezeket javították
a build 13-ban meg ezeket...
szerintem jó munkát fognak végezni...
ahogy észrevettem a GUIban is javítottak pár logikátlanságot.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Kipróbáltad már? Az elõzõ furcsa dolgokat produkált úgyhogy leszedtem de ha ezen javították a hibákat,akkor szívesen vissza raknám.

Doomista
Wof, wof.

L7wy
Új Avira beta jelent meg...

Köszi,igy már minden világos!
lck
Nem a keresés elsõsorban a feladata hanem az aktív védelem. Kereséskor csak az aktív folyamatokat és a rendszerindításkor betöltõdõ nyomokat nézi át.
Ha telepítesz ( vagy futtatsz ) valamit, akkor nézi meg.
Én meg multkor regisztráltam a fészbukra és most ezt az üzenetet kaptam.
Kedves ........!
We have detected suspicious activity on your Facebook account and have temporarily suspended your account as a security precaution.
Újra használhatod a Facebook-ot, ha belépsz a fiókodba és követed a megjelenõ utasításokat.
Üdvözlettel:
Facebook Security Team

Doomista

bojti
LOL <#wow1><#guluszem1>