Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én ahogy néztem nem nagyon lehet állitani semmit.Mikor megnyitottam rögtön átnéztem milyen opciok vannak benne de nem találtam állitási lehetõséget.Legalábbis én.Aztán gondoltam akkor futtassuk le.Aztán 8mp alatt le is futott a progi.Mégegyszer....megint 8mp.Nem értem<#conf>
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Szerintem nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

gergely1991
8 mp? Jól van-e beállítva hogy miket nézzen át? <#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
A oldal szolgáltatójáról van már bizonyíték link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

HI!

Kiprobáltam,és nekem 8mp alatt végzett a kereséssel,nem talált semmit.Mennyire lehet ennek hinni,mármint hogy nekem 5.826.629-es adatbázist irt ki?

Doomista
http://kmplayer.en.softonic.com/ oldal is támadás áldozatává vált.

Doomista

gergely1991
#25223 : Látom a iobit-et használja a botrány után is...

#25225: Nyugi csak a topikot foglalják el nem a világot(lassan majd azt is) <#eplus2>

Amúgy kiknek van igaza a malwarebytes-nak vagy a iobit-nek? <#fejvakaras> <#nemtudom>

lck
Ezt használja valaki: Immunet ?
Ingyenes. Kiegészítõ védelemként lehet használni. Cloud - alapú.

A következõ vírusirtókkal mûködik együtt:

AVG 8.5 (Free) (Windows XP SP2 / Vista)
AVG 9 Free (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Avast! Premium 4.8 (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Avira 2009 Personal Free (Windows XP SP3)
Norton Anti-Virus 2008 (Windows XP SP2)
Norton Anti-Virus 2009 (Windows XP SP2 / Vista)
Norton Internet Security 2008 (Windows XP SP2)
Norton Internet Security 2009 (Windows XP SP2 / Vista)
Norton Internet Security 2010 (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Norton 360 2009 (Windows XP SP2 / Vista)
Norton 360 2010 (Windows XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7)
Mcafee Security Center 9.3 (Windows XP SP3 / Vista)
Mcafee Security Center 2009 (Windows XP SP2)
Microsoft Security Essentials (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Trend AntiVirus 2010 (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Trend AntiVirus + AntiSpyware 2010 (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
Trend Virus Buster 2010 Vista (Japanese Marketplace) (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)
K7 Total Security 2010 (Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7)

De ezekkel is használható ( csak még tesztelés alatt van ) :

Webroot Internet Security Essentials 2010 (Windows XP SP3)
Comodo Internet Security (Windows XP SP2/SP3)
PrevX 3.5 (Vista SP1)
Spyware Doctor 6.1.0.447 (Vista SP1)
Bit Defender AntiVirus 2010 (Vista SP1)
Threatfire 4.5.24 (Vista SP1)
Sunbelt VIPRE 3.2.2 (Vista SP1)
Kaspersky Internet Security 2010 (Vista SP1)
QuickHeal AntiVirus Plus 10.0 (Vista SP1)
A-Squared Free (Vista SP1)
BluePoint Security 1.0.0.68 (Vista SP1)
AhnLab V3 Intern Security 8.0 (Vista SP1)
BullGuard 8.7(Vista SP1)
Online Armor (Vista SP1)
Symantec Endpoint Protection 11.0 (Vista SP1)

Jelenleg kb. 38.000 gépen fut és kb.: 5.800.000 kártevõt ismer.

Normál használatkor a rendszert nem teheli. Új program telepítésekor picit lassítja a telepítés folyamatát, de nem veszélyes.

Nekem már talált és törölt úgy vírust hogy a fõ vírusirtó nem jelzett.

Ingyenes , még béta. Elvileg december-januárban lesz egy újabb beta.
Áprilisban várható a végleges.
Hát most Nagy KÕ zuhan(t) le szívemrõl...<#vigyor><#wave>

Doomista
Nyugiii, nem fogják az Avirások kitúrni a többieket <#eplus2><#gonosz1>

Narxis
Sok lesz már itt az Avirás.<#eplus2>

Na jó csak vicceltem. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Óh a malware pakkom ott virít <#eplus2><#eplus2>
Köszi az eredményeket!

MrAviraMan
Üdv látom sokan írtak az Avira Prémium Security Suit miatt Windows7 alatt a TrayIkonos probléma miatt..
Oka a tûzfal részébe rejlik Win7 alatt problémák lépnek fel , hiába kompatibilis!! Ha nem telepítitek a tûzfal részét akkor semmi gond nincs , újraindítás után ugyan úgy kijelzi az értesítési területen az Ikont.
egyébként ha jól meg figyelitek az IP BLOCkot is kilövi..

Narixal Teljesen egyet értek a symantecrõl NIS/NAV2010 (a béta óta használtam ) Nagyon Nagyon Elbukott felismerésbe!! Pedig nagyon Jó IS Program!!

2 hónapja készültek a tesztek egy 320mb méretû kártevõ csomaggal
Képek:
prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_19074-19074.html
(sajna csak így engedte)

prohardver.hu/dl/upc/2009-10/229139_avira.png]Avira[/url]
prohardver.hu/dl/upc/2009-10/14693_kep.png]MBAM@ASQUARED[/url]
prohardver.hu/dl/upc/2009-10/62290_c_3.jpg]CIS[/url]

Sajnos nem bírok még linkelni a friss regisztráció miatt (elnézést)

Elég elgondolkodtató a NIS eredménye.....

Lefuttattam a csomaggal ismét és változás nem történt! (egyébként nem "leégetni" akarom a szoftvert hanem ezek saját és mások tapasztalatai!

(Ettõl a problémától függetlenül Favoritom a NIS ,mint IS szoftver)

Alap://////Avira_9/PcToolsFirewall_6/ASquared_4.5////// Ezen_Felül:NIS/KIS/_A-Z

Doomista
TheHacker-t még sosem láttam makkolni. Ez számomra új volt.

gergely1991
Ez olyan "makkosan hangzik <#eplus2> <#pias>

Doomista

Pano
jah csak az sajna már nem mûködik.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Promo kulcs szintén.

simon7012
Nekem nincs.Promóciós kulcsal használhatom még 2010.06.07.-ig.....

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

gergely1991
SetupDTSB.exe TE eredmény TE eredményben lévõ Url címek:
találtamlink1 link2
A forráskodjában egy pár batch utasítást is...

Pano
Van is hozzá nektek megbízható okosságotok?
Sógorom GDATA-t akart mindenképpen, csak nem találtam neki semmi használhatót. Ha értitek mire gondolok...
Azóta hallgatom, hogy a NIS mekkora szar. Voltam olyan geci és azt tettem fel neki 😄😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Bizony.

simon7012
Köszi nekem is úgy van...<#worship>

Doomista
<#wow2><#wow2>
Akkor bizony értenek a saját szoftverükhöz <#wow2>

Narxis
Alapon, elég jó az alapbeállítás, be van kapcsolva minden.

simon7012
Narxis!
Te állítottál valamit a G-DATA-án vagy alap beállításon használod?
<#fejvakaras>

Köszi.

Narxis
Kipróbálni mindenképp érdemes, 1GB RAM-od legyen minimum mert az az ajánlott, 512-vel is fut, kipróbáltam, de ott már érezni néha, hogy az kevés.

<#vigyor><#worship>

Doomista
Ez userbar, nem logó 😊

Szia!

<#eljen><#integet2> LOL a logó.

Egy kérdés G-Data-val kapcsolatban.
Átlagos erõsségû laptopra érdemes feltennem egy próba erejéig legalább az IS-t? Mennyire fogja meg a gépet? ESS ment eddig és észre sem lehetett venni, de Kaspersky is volt már azon a laptopon és akkor sem volt érezhetõ lassulás inkább csak a bekapcsoláskor amikor bebootolt windows. Kicsit több idõ kellett. Talán 15 sec.-al több az ESS-hez képest, elenyészõ különbség. Mást nem vettem észre.

Narxis

Narxis
Bemakkoltad.

Doomista
Szép 😄

Én is ráengedtem a KIS-t erre vírus fájlra. Elkövettem egy hibát rögtön az elején, történetesen, hogy a kibontás megkezdése elõtt nem léptem ki a KIS-bõl. Ezért amikor a kibontást elindítottam a KIS azonnal elkezdte a vírusmentesítést. Dobálta a piros ablakokat egyfolytában, így sajnos nem pontos az eredmény, azaz nem tudom, hogy valójában amikorra a vizsgálatra került a sor akkorra már mennyit irtott le. De úgy tízegynéhányra tippelek. Összesen a vizsgálat végére ezt összegezte.

Kép róla: http://images.netbag.hu/20091219/08414863132.jpg
Ez a találati szám mondom nem pontos mert már elõtte megkezdte a vírusirtást.
Érdekes módon kért egy újraindítást amikor végzett, mert piros volt a felsõ része. Megtörtént. Utána megint csak piros volt és beavatkozást kért, azaz jelezte, hogy karanténozott még vírusokat amiket törölni kellene, mert egyébként veszélyben a számítógép. Töröltettem vele. Ekkortól már zöld lett és jelezte, hogy a számítógép védelme megfelelõ. Utána megnéztem a Naplót, és a karanténba a Napló szerint 32 kártevõ volt berakva amit most utólag törölt onnan. Ha 136 darabos a vírusfájl és a kibontás közben is jó párat már semlegesített, akkor valahogy nem jön össze nálam a 136 darab mert ez már több így minden képpen több, mint a 136. Na mind egy, lényeg, hogy megdolgoztattam a védelmet egy kicsit, mert mostanában nem nagyon volt egyébként dolga aztán meg nekem nehogy itt a nagy semmittevésben elkezdjen lanyhulni a KIS figyelme aztán becsusszanjon valami mert már elszokott az ilyenektõl és nem figyel oda a nagy semmit tevésben.

gergely1991
Talán gyorsítani fellehetne hogy 1 gép-1 antivirus(kb.:20-25 gép) tudom sokba kerülne de így nem lenne lemaradás.....

Pano
Igen, lehetséges... de akkor kb falra hány borsó volt a sok munka.

Pano
Mert nincs annyi ember és idõ mire mindegyiken végigmész normálisan 1 teszt kedvéért... lehetetlen mindegyiket alaposan letesztelni, mert ahhoz, hogy ezek kibukjanak egy szoftvert hetekig kéne foylamatosan használni.

gergely1991
Mostanság az a baj hogy egyes tesztek csak a detektálásra hajtanak na de hogy milyen sebbeségel falja a procit,tartalmazz-e bugot,csinál-e rendszerösszeomlást,stb. arról nem írnak....

gergely1991
A norton safeweb segítségével is össze lehetne gyûjteni különféle (szerintük) fertõzött fájlokat anélkül hogy meglátogatnánk azt a gyanús weboldalt.Meg ugyebár vannak olyan oldalak ami pont a vírusos fájlt lehet letölteni az eredeti helyérõl....

Narxis
Lehet azért teszteltek 100 mintával mert ugye itt mindegyiket futtatni kellett és dokumentálni hogy mit reagált rá adott vírusirtó. Szerintem ez így is rengeteg idõ lehetett.

JoeFromHun
Sziasztok! Az elmúlt fél évben sokat kísérleteztem vírusírtókkal,spyware elleni programokkal.. iagzából a komplex eszközt szerettem volna. A NOD sokszor elvérzett(Spyware ellenei része sztem nem túl jó)... Aztán jött az AviraSS azzal igazából nem volt kifogásom de valamiért nem jött be igazán.Próbáltam még Avastot ami nem tudom miért nálam sokszor nem tudom mit csinált de elkezdte dúrni a vinyót és idegesített.Az 5-ös lehet jobb lesz de az elmúlt pár hónapban egyre nagyobb az éhtvágya. Kaspresky az ilyen olyan moduljaival nekem (hangsúlyozom nekem) .. erõsen áttekinthetetlen. ettõl függetlenül biztosan nagyon jó nem viatatom.. fõleg az adatbázisa.. minden elismerés.
Engem Pano cikke annyira meggyõzött,hogy Januárban meg is veszem a Vipre-t .. Nekem nagyon tetszik Áramvonalas maradt vele a rendszer és komplex védelmet biztosít annak ellenére,hogy nem régen van a pályán a többiekkel szemben.
Bocsi ha ez kicsit off volt .. de ez az én összegzésem.
Köszi Pano!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Pano
kb...
A példa kedvéért, simán összeszedek kis erõfeszítéssel olyan 100 mintát, amibõl mondjuk a NOD32 99-et detektál, a többi meg kevesebbet és akkor kikiáltom, hogy a NOD közel száz százalékos. Vagy ezt ugyanúgy meg tudnám csinálni, avirával, nortonal, bármi mással.
Persze, ezt akár 300 ezresnél is meg lehetne csinálni, de nem ennyire. Ez kb olyan, mint amikor a magyar Virlab vagy kik 2 db mintával teszteltek és úgy publikáltak detektálási eredményt.. elég vicces volt.

gergely1991
Csak nehogy azt mondjátok már hogy a av-comparatives féle teszthez 100 vír mintát használnak?! 😄
Ennyi erõvel én is csinálhatnék tesztet😄D

Dehogy cserélem viszont a prémiumot megtámogattam egy comodo tûzfallal.Ez így már tuti.<#vigyor>

Doomista
Cseréld 😄 A legjobb, ha az ember magától jön rá, hogy mi a legjobb neki 😉

Húh most cseréljem le Avirát Nortnra?<#nyes>