Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam szintén "zenész". Öööökhmmm... akarom mondani, nálam is fogta a KIS. <#vigyor0>#vigyor0>
infidel
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
infidel
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A tudással nő a kételkedés is...
micsoda véletlen ,hogy pont a saját kis programjuk az elsõ!
mintha a Symantec oldalát látnám csak más "szereplõkkel" 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
köszi Lewi... 😊
igazad van és valóban nem arról szól egy átlagos fórum ,hogy ki kicsoda.
itt nagyon sok emberke rendszeres fórumozó és ettõl mindenki közvetlenebb és lazább egymással.
a pasik már csak ilyenek, az életben is. meglátnak egy nõt és azt hiszik ha csajosan néz ki ,akkor már agya nem is lehet !
Coronita21:#25468-re
lehet ,h neked szokatlan...nekem is 😊 és fárasztó, de !!
30 éves vagyok, más idõzóna szerint élek és kit érdekel a szombat? (a menõ klubbokban szerdán és csütörtökön is jó bulik vannak,nem vagyok 20éves h kis discoba járjak,mert azok szombaton vannak fullon 😊)
én nem hobbiból szarakodom az AV programokkal.nekem fontos h használható legyen a gépem, mert sok dolgot csinálok rajta.pl zene, filmek,képek,net,chat stb dolgok,amik érdekelnek. Nekem már nincs türelmem naponta windowst telepíteni,mert a net már tele van kártevõkkel (ismert oldalakon is egyre gyakoribb, nem kell warez),ezért igyekszem a védelemre. Miért zavar a BD bugja ?kicsit idegölõ, amikor vmi fontos dolgot csinálok, elkezd frissítés közben 100%cpu-t zabálni 1-2 percig x idõnként, és addig leshetem a monitort.(de ez nem csak BD-re vonatkozik ,mert szinte minden AV bugos vagy ha nem az ,akkor kevés a tudása (számomra) vagy csak nem bízom bennük stb.
Hidd el ha tehetném és elég türelmem lenne, akkor MAC gépem lenne és leszarnám a win-t és a kártevõket.Linuxra is lusta vagyok átállni,néha próbálgatom, de a megszokás nagyobb úr.
kb 10 éve számítógépezek.elég sok tapasztalatom van és kénytelen voltam a saját káromon megtanulni ezt-azt ,mert nincs olyan ismerõsöm, aki segítene ha gondom van a gép miatt. ha voltál már szervízben ,akkor azt is tudod mivel jár.(pl hetekig ülnek a semmin,ha nincs ismeretség és jól le is húznak,a tudásukról meg nem beszélnék.szóval a sok telefonálás meg futkozás elkerülése miatt nem ártott megtanulnom a fontosabb dolgokat...és még mesélhetnék de a lényeg ez volt, nem akarok többet offolni,de le kellett írni,mert Lány vagyok és ha én kérdezek az szokatlan! megértem semmi gond.
OFF
Met:#25474 gondolom nem gyakran jársz ide,mert nem láttalak még...és azért írtál ilyen "kedveset".ha poénnak szántad ,akkor még gondolkodom h nevessek-e. /persze megértem ,mert sok beteg állat van a neten,aki másnak adja ki magát, hidd el ha ismernél akkor megértenéd h nekem kvára nincs ilyenre szükségem/ 😄
PEACE és Jó Éjt ! 😊
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igen.
#25500: ték
Az Avira esernyõje, csak az esõtõl/havazástól véd meg, de a jégtõl/jegesesõtõl pedig nem, mert kilyukad az esernyõ.
Másnak is jelez az antivírusa ?
A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://antivirus.software.informer.com/download-antivirus-for-pendrive/
Information Contains suspicious code HEUR/HTML.Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.75
Mx One Antivirus
Én ezeket ismerem, ezek valamennyire minõségiek...
USB Drive Antivirus fizetõs,
itt letöltheted fullba.
Mx One Antivirus meg ingyenes.
Itt található az az opció:
Ha bedugok vmit akkor pedig ez jön fel: