Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Nálam szintén "zenész". Öööökhmmm... akarom mondani, nálam is fogta a KIS. <#vigyor0>

<#eljen>

htx

infidel

Stomu Yamastha

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Narxis
Kiegészítõnek jó mivel nincs valós idejû védelme.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Bõven elég önmagában 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hitman Pro elég egyedüli antivirusnak, vagy csak kiegészítõként KAV,Avira,Avast!,satöbbi... mellé ajánlott?

infidel

FF 3.6 beta alapból blokkolta.Firefoxék már annyira jók,hogy lassan feleslegessé válik a vírusirtó progim.<#nyes>

lck
Sok munkám van benne... 😊)
Doomista
Elég lol honlapod van...

VT a javascript fájlról

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Krystalx

A tudással nő a kételkedés is...

Krystalx
ez ám az önbizalom ! 😄D
micsoda véletlen ,hogy pont a saját kis programjuk az elsõ!
mintha a Symantec oldalát látnám csak más "szereplõkkel" 😊

Narxis

Krystalx
OFF
köszi Lewi... 😊
igazad van és valóban nem arról szól egy átlagos fórum ,hogy ki kicsoda.
itt nagyon sok emberke rendszeres fórumozó és ettõl mindenki közvetlenebb és lazább egymással.

a pasik már csak ilyenek, az életben is. meglátnak egy nõt és azt hiszik ha csajosan néz ki ,akkor már agya nem is lehet !

Krystalx
Doomista: a leírásuk szerint /"Másodpercek alatt telepíthetõ, és nem fogja lelassítani gépét"/<- ha ez igaz lett volna ,akkor feldobtam volna, mert hasznos dolog a sandbox megoldás. már így is fogja a AV a gépet. köszi a választ. inkább nem teszem fel, max egy ghostolás elõtt kipróbálom.

Coronita21:#25468-re
lehet ,h neked szokatlan...nekem is 😊 és fárasztó, de !!
30 éves vagyok, más idõzóna szerint élek és kit érdekel a szombat? (a menõ klubbokban szerdán és csütörtökön is jó bulik vannak,nem vagyok 20éves h kis discoba járjak,mert azok szombaton vannak fullon 😊)
én nem hobbiból szarakodom az AV programokkal.nekem fontos h használható legyen a gépem, mert sok dolgot csinálok rajta.pl zene, filmek,képek,net,chat stb dolgok,amik érdekelnek. Nekem már nincs türelmem naponta windowst telepíteni,mert a net már tele van kártevõkkel (ismert oldalakon is egyre gyakoribb, nem kell warez),ezért igyekszem a védelemre. Miért zavar a BD bugja ?kicsit idegölõ, amikor vmi fontos dolgot csinálok, elkezd frissítés közben 100%cpu-t zabálni 1-2 percig x idõnként, és addig leshetem a monitort.(de ez nem csak BD-re vonatkozik ,mert szinte minden AV bugos vagy ha nem az ,akkor kevés a tudása (számomra) vagy csak nem bízom bennük stb.
Hidd el ha tehetném és elég türelmem lenne, akkor MAC gépem lenne és leszarnám a win-t és a kártevõket.Linuxra is lusta vagyok átállni,néha próbálgatom, de a megszokás nagyobb úr.
kb 10 éve számítógépezek.elég sok tapasztalatom van és kénytelen voltam a saját káromon megtanulni ezt-azt ,mert nincs olyan ismerõsöm, aki segítene ha gondom van a gép miatt. ha voltál már szervízben ,akkor azt is tudod mivel jár.(pl hetekig ülnek a semmin,ha nincs ismeretség és jól le is húznak,a tudásukról meg nem beszélnék.szóval a sok telefonálás meg futkozás elkerülése miatt nem ártott megtanulnom a fontosabb dolgokat...és még mesélhetnék de a lényeg ez volt, nem akarok többet offolni,de le kellett írni,mert Lány vagyok és ha én kérdezek az szokatlan! megértem semmi gond.

OFF
Met:#25474 gondolom nem gyakran jársz ide,mert nem láttalak még...és azért írtál ilyen "kedveset".ha poénnak szántad ,akkor még gondolkodom h nevessek-e. /persze megértem ,mert sok beteg állat van a neten,aki másnak adja ki magát, hidd el ha ismernél akkor megértenéd h nekem kvára nincs ilyenre szükségem/ 😄

PEACE és Jó Éjt ! 😊

L7wy
Hát én elég sokat beszéltem vele msnen, láttam már IWIW-es és myspace-es lapját, szóval én meg vagyok gyõzõdve, hogy lány. A másik hogy a fórumnak semmi köze nincs a személy valódi kilétéhez...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Ja

A #25515 válaszodban levõ VT analizisekre értettem, mivel csak 1-2 antivírus észlel valamit benne és azért kérdeztem, hogy "gond van vele?", tehát fertõzött?
Doomista
Mi?

És szerinted gond van vele?
Doomista

Narxis
G Data

Ez is egy jó kis prógram: Remove Fake Antivirus
Doomista
Furkó antivirus <#vigyor5><#idiota><#eplus2>

nandorb
Narxis most mien antivirus van fent neked?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Dehogy😄 Mobilokra külön kell megint, mert azok külön kiterjesztésûek.

Andr0
köszi szépen😉 ezek amugy mobilra is jók?

Armin & Ayu fan

Pano
No, nincs otthon netem. Addig amíg nem vagyok, nem szétcseszni a topicot plíz😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

RBJ
nekem se a vipre

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Tudom ! VT áruló !

Nálam nem jelez az avast!
Doomista
Igen.
Igen.

#25500: ték

És nalad gondoskodik az Avira?
Az Avira esernyõje, csak az esõtõl/havazástól véd meg, de a jégtõl/jegesesõtõl pedig nem, mert kilyukad az esernyõ.
Doomista
Jaja, nem akartam lelõni a poént 😄

Poén h pont a kaspersky nem jelez rá... 😄
Doomista
Ma jutott a kezembe egy új Kaspersky-t "fullá tévõ patcher" program, VT ;D

Doomista

Akkor lehet hogy ez még csak a bétában van benne.
RBJ
hát én magyar vipre t használok abban nincs benne ez a usb opcio.

Linux Mint 13 Cinnamon

simon7012
Nekem nem G-DATA!

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Click

Másnak is jelez az antivírusa ?

A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://antivirus.software.informer.com/download-antivirus-for-pendrive/
Information Contains suspicious code HEUR/HTML.Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.75

Doomista
USB Drive Antivirus
Mx One Antivirus
Én ezeket ismerem, ezek valamennyire minõségiek...
USB Drive Antivirus fizetõs,
itt letöltheted fullba.
Mx One Antivirus meg ingyenes.

Andr0
na ez már jólhangzik😊 tudnál konkrétumot is mutatni?

Armin & Ayu fan

Nemtom alapból be van e állítva, telepítés után én mindig átnyálazom a beállításokat.

Itt található az az opció:

Ha bedugok vmit akkor pedig ez jön fel:

RBJ
a kasperksy elvileg automatikus felteszi a kérdést kulso adathordozo csatlakozásakor , hogy teljes vagy gyors vizsgálatot akarunk e.
de vipre nel most jelen nekem nem teszi fel a lehetõséget a keresésre.
apocalipto valamit állítottál még rajta?

Linux Mint 13 Cinnamon