41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Bizonyára...
-
kjhun #40001 virust-terjesztenek-a-vilagvegevel
-
Hát igen a NIS annyira biztonságos hogy "mindenfélét" átenged.
-
kl24h #39999 Az ezelőtti 2-3 éves verzióhoz összehasonlítva van újítás benne és van egyszerűsítés is benne, de szerintem nem fognak sokat egyszerűsíteni benne, mert akkor nem lesz értelme fizetni érte. Látható, hogy az ingyenes CIS és a CIS Pro között nincs nagy különbség, csak annyi (és még van valami, ami nem a védelemhez tartozik), hogy ha fizetsz, akkor ők segítenek megtisztítani a gépet (vagy ha ismeretlen program kerül a gépre). Szerintem ezért is hagyják egy kicsik komplikáltnak a használatát, mert tudják, hogy az átlag felhasználó nem ért hozzá és akkor kénytelen lesz megvenni.
Ha viszont egyszerűsíteni fognak, akkor az ingyenes CIS-ből lesz kiszedve valami vagy valamik. -
Ezért nem szeretem a CIS-t. Több problémát generál mint amennyi védelmet ad főleg olyannak aki nem kattint minden ismeretlen linkre. -
kl24h #39997 Azért van egy érdekes megjegyzésem a CIS-el (free verzió). A múltkor volt tesztelve a Team Viewer és az illető nem tudta irányítani az én gépem (pontosabban az volt, hogy sikertelen volt a kapcsolat), viszont én tudtam az övét. Az illetőnél NIS 2011 van telepítve. Nem volt sok időm kinyomozni, hogy mégis miért blokkolta a tevékenységet nálam a CIS, mivel a Team Viewer CIS számára biztonságos program. Annyit sikerült letesztelnem, hogy ha kikapcsolom a CIS tűzfalát, akkor az illető tudott kapcsolódni az én gépemhez és tudta irányítani. -
kl24h #39996 A múltkor jelzett az újabb verzióra, most azért kíváncsiságból megvárom, hogy mikor fog jelezni. -
Ne várj rá, tedd fel minél hamarabb, én egy tiszta telepítést javaslok. -
kl24h #39994 Nálam a CIS még nem jelezte, hogy újabb verzió lenne elérhető, de akkor rövidesen fogja jelezni. -
Megjelent a Comodo Internet Security FINAL 6!!!!!
Premium - x86
Premium - x64 -
kl24h #39992 Nézd meg a Kaspersky Virus Removal Tool keresővel is. -
Ironman2 #39991 Nincs virus! -
kl24h #39990 Szerintem valami speci vírus került a gépedbe, ajánlom leellenőrizni a gépet egyelőre Malwarebyte's Anti-Malware (free) víruskeresővel. -
Ironman2 #39989 Microsoft SE felrakva,és nem tudok sehova se feltölteni azóta (még képet se),mert azonnal letiltja a netet,csak a win7 hálózati hibaelhárítás segítettt Miért van ez? Más viruskeresőnél nem csinálja,csak most ennél -
Inkább próbálom hosszabbítani, ha "tört" vírusirtó az olyan paradoxon. Nem? -
kjhun #39987 Ha a Free verziót tette fel, regisztrálja be a saját e-mail címére/nevére. És akkor 1 évig használhatja. Ha lejár meghosszabbítható a programban, vagy újra bereggeli. Ha Pro/Internet Security verzió, akkor .avastlic fájl beszerzése warezról vagy a program megvétele legálisan. -
kl24h #39986
Gratulálok, végre okosan gondolkodol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De én még okosabban gondolkozok, mert Windows XP használok. -
KaBuTo666 #39985 Akkor azt is tartsd meg magadnak, amúgy sem használok windows 8-at! -
kl24h #39984 Google-val sok keresés után találhatsz megfelelő kulcsot (*.avastlic fájlt). -
kl24h #39983 Még AVIRA sem Windows 8 kompatibilis, akkor ezek szerint az sem kell neked, ... előbb-utobb lemonsz az AVIRA-ról. -
Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tesóm AVASTot használ a laptopján és szeretnék kulcsot kérni hozzá, hogy ne csak a free 1 hónapos triál legyen neki, tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
KaBuTo666 #39981 Még mindig nem windows 8 kompatibilis...nemkellbmeg, tartsd meg magadnak! 

-
kl24h #39980 NANO Antivirus >>>> még ingyenes, de csak béta verzió! -
tudom, egyébként alapból 50% ha van még működő key, de mint beszéltük nincs internetes kártyám :)
mindegy, kutakodás után találtam torrenten... aztán karácsony alkalmából hátha megszórnak hivatalossal is... :) -
KaBuTo666 #39978 

30%-kal olcsóbb az avira premium de gondolom a kutyádat se érdekli. :D
Talán karácsony eljöttével lesz valami 50%-os leárazás vagy ingyen kódok. -
valamilyen promós kulcsot most nem tudtok hozzá? :) -
kl24h #39976 Avira Windows 8 compatibility (PDF document) -
KaBuTo666 #39975 Véletlen kihagytam az előző hozzászólásomból, de természetesen rámentem az eltávolítás lehetőségre, ki is írta hogy sikeresen eltávolította de aztán mikor a tovább gombra mentem, ugyan ez a szituáció jött elő.
Ezt eljátszottam 6 alkalommal, meguntam. De most hogy írtad, újra megnéztem még az installer mappát is, de semmilyen nyomot nem találtam a noddal kapcsolatban. Azért vicces lenne, ha egy nod telepítő fájl bekavarna az antivírusnak. Egyelőre nincs gond a kis kompatibilitásával, szerintem ezt vehetjük egy false nem problémának. -
kl24h #39974 Miért nem távolítottad el a NOD 32?
Emlékszem, hogy régebben a KIS telepítő egy olyan kódot adott meg, az inkompatibilis szoftverekről, ami után ha utánanéztél ,meg lehetett találni a regiszterekben és a c:\WINDOWS\Installer\(kód mappa) mappában, ahol az ott található telepítő programocskára rákattintva már volt lehetőség a teljes bejegyzés eltávolítására. Utána már nem detektálta az adott szoftvert. -
KaBuTo666 #39973 Kipróbáltam és egy dolog nem tetszett neki, hogy nálam ki van kapcsolva az uac.
Felraktam a KIS 2013-t, sajnos nem ment zökkenőmentesen.
Telepítésnél inkompatibilis szoftvert észlelt, azaz a NODot. Hatalmasat néztem, mert még soha nem telepítettem ESET szoftvert az itthoni gépemre.
Előtte volt rendszerkarbantartás és tisztítás is, ezek után meg megnéztem hogy egyáltalán van -e valami reg fájl a NODtól, de semmi nyomot nem találtam.
Szerencsére volt olyan lehetőség, hogy átugorja ezt.
Meglátjuk lesz e probléma a KISsel, egyelőre ugyan olyan gyors a rendszer, az internet és a programok betöltése mint a NISnél. Kép -
Bitdefender 60 Second Virus Scanner
http://hvg.hu/Tudomany/20121207_Itt_a_60_masodperces_ingyenes_virusvizsga#rss
Kipróbáltam, megfér az AVG mellett. -
z1980 #39971 Igen, tudom. Viszont a Kaspersky beépülői eddig nem voltak kompatibilisek vele, de úgy látom megoldották. -
KaBuTo666 #39970 Pedig nem ma reggeltől lehetett elérni az új verziót, kicsit lemaradtál. :D -
z1980 #39969 Ma reggel frissült a Firefox 17.0.1-re és az összes Kaspersky kiegészítő kompatibilis vele!
-
szépséges, grat hozzá! :D -
kl24h #39967 [spoiler]Biztos hogy azt kaptad? Én nehezen hiszem!!!!
Inkább te vetted magadnak![\spoiler]

-
kl24h #39966 A Norton Internet Security ugyanaz, amit én linkeltem. mert csakis a buy-download.norton.com/downloads/... oldalról tölti le. Ezek szerint, akkor biztos 90 napos próbaverziójú. -
KaBuTo666 #39965 Boldog Mikulást Kívánok Mindenkinek!
Nekem ezt hozta

Picture
Picture 2 -
yeeeee -
90 napos Norton IS/360
http://www.pcwelt.de/downloads/Norton-360-1439929.html