41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Bizonyára...
  • kjhun
    virust-terjesztenek-a-vilagvegevel
  • gergely1991
    Hát igen a NIS annyira biztonságos hogy "mindenfélét" átenged.
  • kl24h
    Az ezelőtti 2-3 éves verzióhoz összehasonlítva van újítás benne és van egyszerűsítés is benne, de szerintem nem fognak sokat egyszerűsíteni benne, mert akkor nem lesz értelme fizetni érte. Látható, hogy az ingyenes CIS és a CIS Pro között nincs nagy különbség, csak annyi (és még van valami, ami nem a védelemhez tartozik), hogy ha fizetsz, akkor ők segítenek megtisztítani a gépet (vagy ha ismeretlen program kerül a gépre). Szerintem ezért is hagyják egy kicsik komplikáltnak a használatát, mert tudják, hogy az átlag felhasználó nem ért hozzá és akkor kénytelen lesz megvenni.
    Ha viszont egyszerűsíteni fognak, akkor az ingyenes CIS-ből lesz kiszedve valami vagy valamik.
  • Narxis
    Ezért nem szeretem a CIS-t. Több problémát generál mint amennyi védelmet ad főleg olyannak aki nem kattint minden ismeretlen linkre.
  • kl24h
    Azért van egy érdekes megjegyzésem a CIS-el (free verzió). A múltkor volt tesztelve a Team Viewer és az illető nem tudta irányítani az én gépem (pontosabban az volt, hogy sikertelen volt a kapcsolat), viszont én tudtam az övét. Az illetőnél NIS 2011 van telepítve. Nem volt sok időm kinyomozni, hogy mégis miért blokkolta a tevékenységet nálam a CIS, mivel a Team Viewer CIS számára biztonságos program. Annyit sikerült letesztelnem, hogy ha kikapcsolom a CIS tűzfalát, akkor az illető tudott kapcsolódni az én gépemhez és tudta irányítani.
  • kl24h
    A múltkor jelzett az újabb verzióra, most azért kíváncsiságból megvárom, hogy mikor fog jelezni.
  • Narxis
    Ne várj rá, tedd fel minél hamarabb, én egy tiszta telepítést javaslok.
  • kl24h
    Nálam a CIS még nem jelezte, hogy újabb verzió lenne elérhető, de akkor rövidesen fogja jelezni.
  • Narxis
    Megjelent a Comodo Internet Security FINAL 6!!!!!

Premium - x86
    Premium - x64
  • kl24h
    Nézd meg a Kaspersky Virus Removal Tool keresővel is.
  • Ironman2
    Nincs virus!
  • kl24h
    Szerintem valami speci vírus került a gépedbe, ajánlom leellenőrizni a gépet egyelőre Malwarebyte's Anti-Malware (free) víruskeresővel.
  • Ironman2
    Microsoft SE felrakva,és nem tudok sehova se feltölteni azóta (még képet se),mert azonnal letiltja a netet,csak a win7 hálózati hibaelhárítás segítettt Miért van ez? Más viruskeresőnél nem csinálja,csak most ennél
  • Wreck86
    Inkább próbálom hosszabbítani, ha "tört" vírusirtó az olyan paradoxon. Nem?
  • kjhun
    Ha a Free verziót tette fel, regisztrálja be a saját e-mail címére/nevére. És akkor 1 évig használhatja. Ha lejár meghosszabbítható a programban, vagy újra bereggeli. Ha Pro/Internet Security verzió, akkor .avastlic fájl beszerzése warezról vagy a program megvétele legálisan.
  • kl24h
    Gratulálok, végre okosan gondolkodol.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De én még okosabban gondolkozok, mert Windows XP használok.
  • KaBuTo666
    Akkor azt is tartsd meg magadnak, amúgy sem használok windows 8-at!
  • kl24h
    Google-val sok keresés után találhatsz megfelelő kulcsot (*.avastlic fájlt).
  • kl24h
    Még AVIRA sem Windows 8 kompatibilis, akkor ezek szerint az sem kell neked, ... előbb-utobb lemonsz az AVIRA-ról.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tesóm AVASTot használ a laptopján és szeretnék kulcsot kérni hozzá, hogy ne csak a free 1 hónapos triál legyen neki, tudnátok segíteni?

Köszönöm!
  • KaBuTo666
    Még mindig nem windows 8 kompatibilis...nemkellbmeg, tartsd meg magadnak!
  • kl24h
    NANO Antivirus >>>> még ingyenes, de csak béta verzió!
  • Yoda001
    tudom, egyébként alapból 50% ha van még működő key, de mint beszéltük nincs internetes kártyám :)
    mindegy, kutakodás után találtam torrenten... aztán karácsony alkalmából hátha megszórnak hivatalossal is... :)
  • KaBuTo666

30%-kal olcsóbb az avira premium de gondolom a kutyádat se érdekli. :D
    Talán karácsony eljöttével lesz valami 50%-os leárazás vagy ingyen kódok.
  • Yoda001
    valamilyen promós kulcsot most nem tudtok hozzá? :)
  • kl24h
    Avira Windows 8 compatibility (PDF document)
  • KaBuTo666
    Véletlen kihagytam az előző hozzászólásomból, de természetesen rámentem az eltávolítás lehetőségre, ki is írta hogy sikeresen eltávolította de aztán mikor a tovább gombra mentem, ugyan ez a szituáció jött elő.
    Ezt eljátszottam 6 alkalommal, meguntam. De most hogy írtad, újra megnéztem még az installer mappát is, de semmilyen nyomot nem találtam a noddal kapcsolatban. Azért vicces lenne, ha egy nod telepítő fájl bekavarna az antivírusnak. Egyelőre nincs gond a kis kompatibilitásával, szerintem ezt vehetjük egy false nem problémának.
  • kl24h
    Miért nem távolítottad el a NOD 32?
    Emlékszem, hogy régebben a KIS telepítő egy olyan kódot adott meg, az inkompatibilis szoftverekről, ami után ha utánanéztél ,meg lehetett találni a regiszterekben és a c:\WINDOWS\Installer\(kód mappa) mappában, ahol az ott található telepítő programocskára rákattintva már volt lehetőség a teljes bejegyzés eltávolítására. Utána már nem detektálta az adott szoftvert.
  • KaBuTo666
    Kipróbáltam és egy dolog nem tetszett neki, hogy nálam ki van kapcsolva az uac.

Felraktam a KIS 2013-t, sajnos nem ment zökkenőmentesen.
    Telepítésnél inkompatibilis szoftvert észlelt, azaz a NODot. Hatalmasat néztem, mert még soha nem telepítettem ESET szoftvert az itthoni gépemre.
    Előtte volt rendszerkarbantartás és tisztítás is, ezek után meg megnéztem hogy egyáltalán van -e valami reg fájl a NODtól, de semmi nyomot nem találtam.
    Szerencsére volt olyan lehetőség, hogy átugorja ezt.
    Meglátjuk lesz e probléma a KISsel, egyelőre ugyan olyan gyors a rendszer, az internet és a programok betöltése mint a NISnél. Kép
  • donbig
    Bitdefender 60 Second Virus Scanner
    http://hvg.hu/Tudomany/20121207_Itt_a_60_masodperces_ingyenes_virusvizsga#rss
    Kipróbáltam, megfér az AVG mellett.
  • z1980
    Igen, tudom. Viszont a Kaspersky beépülői eddig nem voltak kompatibilisek vele, de úgy látom megoldották.
  • KaBuTo666
    Pedig nem ma reggeltől lehetett elérni az új verziót, kicsit lemaradtál. :D
  • z1980
    Ma reggel frissült a Firefox 17.0.1-re és az összes Kaspersky kiegészítő kompatibilis vele!
  • Yoda001
    szépséges, grat hozzá! :D
  • kl24h
    [spoiler]Biztos hogy azt kaptad? Én nehezen hiszem!!!!
    Inkább te vetted magadnak![\spoiler]
  • kl24h
    A Norton Internet Security ugyanaz, amit én linkeltem. mert csakis a buy-download.norton.com/downloads/... oldalról tölti le. Ezek szerint, akkor biztos 90 napos próbaverziójú.
  • KaBuTo666
    Boldog Mikulást Kívánok Mindenkinek!

Nekem ezt hozta
    Picture
    Picture 2
  • Narxis
    yeeeee
  • donbig
    90 napos Norton IS/360
    http://www.pcwelt.de/downloads/Norton-360-1439929.html