Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nem. 😄 De ez a 2 heurisztikus riasztás semmit se jelent.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszöntem.Tán csak nem a bajnokkal nézted át?#39666

Narxis

Narxis
Tiszta.

Egy fájl megint.
http://data.hu/get/5407700/Updater.exe
Érdekelne,mi a véleményetek róla.Ez a Skype updater-e.Ahogy beszéltük már többször,egy VT találattal nem foglalkozok.(Megjegyzem,az a TrendMicro House Call még azóta is szívóskodik a steam.exe-vel meg még pár alkatrészével a Steam-nak.)Na de ennek az updaternek a VT analizise:https://www.virustotal.com/file/386e67a442cd0cf0a6fccef329c8673219bfdf96382e132d26e38f23dc09bb26/analysis/1343911207/
A Skype futott,a KIS nem jelzett semmit.Vélemény?

Ja. i5 4 mag, de majdnem.
Amúgy az egymagos processzorral ellátott gépek ideje nagyon rég lejárt. :-(
Na, eddig mûködött a gépen. Olyan szinten lefogta indításkor hogy az 2012-ben igen csak szégyen. Ment helyette a pandamaci.
Narxis
Mert nem tudják kifizetni a nevezési díjat.

gergely1991
köszöntem😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fejlécbe javaslat mobil securityhez: Lookout.
Comodo miért nincs benne AV-Comparativesben? : (
gergely1991
Nesztek akkor egy "eset"leges cikk, ti eset vallásúak:
Autorun és a conficker újra az élen.

#39654 Ne ijesztgess.<#csodalk>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ja. <#vigyor>
gergely1991
Ugye viccelsz? <#ticking>

Rosszul tudod. Az ESET a megoldás mindenre.
Csak én tudom úgy, hogy nincs 100%-os védelem?
gergely1991
LOOOL

Narxis
Ennyi. ESET 4ever!

Mi a véleményetek errõl az Agnitum Outpost Securityrõl? Valaki használja? Érdemes feltenni? Melyik Internet Securityvel van egy szintben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gergely1991
Elõtte próbáld ki és utána gyõzõdj meg róla(nem véletlenül találták ki a trialware-t).😊

#39644 Akkor tudható volt hogy a e-mailed leveleibõl halászhatta ki a steam fiókodnak a beléptetõ adatait(például a regisztráció után kapott levélbõl).Az általad linkelt oldalt nem ismerem így nem nyilatkozok róla.

zzeN
Valakinek van más véleménye? Mert akkor megveszem a KIS-t, ha jobb mint a NIS😄 Ha tud vki KIS-t 20 €-nál olcsóbban, az ne legyen rest és ossza meg velem😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Valahonnan összeszedtem ezt a jelszó lopó sz*rt, mert jól kitaláltad a email fiókomba is beleturkált.

Ha azt jobban ajánljátok akkor legyen a Kaspersky. Az oldalt amit elõbb említettem, megbízható? Mert le van árazva 20€-ra, az elég baráti a 40-hez képest<#hehe> Plusz úgy látom hogy a 2013-as is jár(gondolom fizetni is kell...)

Még egy kérdésem lenne, a KIS-t érdemesebb megvenni mint a Kaspersky Anti-Virus-t?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gergely1991
hello!
Ha bejelentkezve maradtál vagy ha olyan weboldalt néztél, így nem csoda,pláne ha azt a emailfiókot is feltörték amire regisztráltad a steamet.
AVG?
Hmmm.....KIS-hez mit szólsz(gyakrabban ezt ajánlgatják)?

qetuol

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

zzeN
Hali!
Mivel hogy 2 napja ellopták a Steam fiókomat (nem adtam oda senkinek se, visszaszerzése folyamatban), ezért ezek után szeretném "bevédeni" magamat.

Felraktam az AVG IS-nek a csúnya verzióját, faszának néz ki és jókat olvastam róla itt a topikban. Lentebb valaki linkelte a v3.co.uk nevû oldalt és elég olcsón árulják, 10 €-ért.
Igaz hogy a csúnya verzió licensze 2018-ig érvényes, de megérné megvásárolni vagy semmivel sem lennék elõrébb?

Úgy látom a NIS nem elérhetõ náluk.

Elõre is köszi a válaszokat!

Azért ezekkel a Cloud (felhõ) alapú AV-al vannak fenntartásaim. Annak ellenére, hogy jó iránynak tartom a fejlesztésüket.
Mi van akkor, ha nem vesznek észre egy vírust (õk sem tökéletes védelem!) és ez a vírus azzal kezdi a tevékenységét, hogy kikapcsolja az internet elérést (is). Akkor aztán mintha nem is lenne Clod AV a gépen, mert nincs internet!

Mondhatni semmivel, ha csak a jelszókezelõt és a titkosítás lehetõségét nem veszed ide.
3 ezer ft nem pénz érte, bár jobban örülnék ha a NIS lenne ennyi.
A KIS-nél mennyivel ad durvább védelmet a PURE?Vagy azt csak a fóbiások használnak?<#smile>

<#wave><#pias>
Ingyéé-é? 3 ezer pénzt kérnek érte!
Én tavaly ennyi pénzért 2 darab dobozos NIS 2011-et vettem.<#vigyor0>

Ingyen van? Wow, tárazzatok be...
<#eljen>
SirAlo
kosz

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

gergely1991
Kaspersky virus removal tool(csupán egy winraros önkicsomagolós fájl),van még a stinger(mcafee termék)

SirAlo
Hi, tudtok mondani egy olyan antivirust amit nem kell telepiteni es nem is fut allandoan csak neha lefuttatod ha kedved van es megoli a virusokat, tudom volt ilyen regebben a Kasperskynel csak nem emlekszek mar hogy hogy hivtak

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

"Te honnan tudod, hogy csak rá van írva reklámból?"

Azért írtam lentebb amit írtam, mert ugye még bõven 2012-t írunk, a jövõ év számára kifejezetten meg nehezen írhatnak programot, ha nem látnak bele a jövõbe, és hacsaknem valami csúcskorszerû szabadalmaztatott technikával rukkolnak elõ - de gondolom nincs ilyen benne.
Attól még dícséretes lehet, hogy jelentõsen javítottak a programon, de akkor máshogy növeljék a verziószámot, ne pedig már akkor ráírják a 2013-at, amikor még vagy 5 hónap van addig hátra. Addig még valószínûleg sok millió más vírus is meg fog jelenni, nem csak variánsok hanem sok-sok, újabb mocskos ötletekre épülõk is, azokat pedig heurisztikusan sem lehet olyan jól szûrni, hogy 2013-ban is tuti legyen az a program, de megkockáztatom hogy semelyik vírusírtó sem tud biztosítani 100%-os védelmet a jelenben sem - sem az AVG, sem a Norton, még talán az extrém körülmények (céges, rendõri szerverek, stb.) között sem.
Csak ezért furcsálom, hogy 2013-at írnak õk már. Egyébként is, elvi hiba bármit is a jövõvel megcímkézni. Ugyanígy nem szeretem pl. amikor egy laboratórium felszerelésénél kijelentik, hogy itt a 22. század kísérletei végezhetõk majd -- HONNÉT TUDJÁK? Honnét tudják hogy mi lesz 100 év múlva. A fejlõdés egyébként sem lineáris... közel sem...
Köszi, hogy említetted az Advanced System Care-t. Majd egyszer kipróbálom, de egyenlõre nem akarok túl sok dolognak nekifutni (/letölteni), fõleg a régi laptopomon, amit most használok.
Csak azt akartam mondani, hogy már megjelent a 2013 verziójuk is. Azért nemcsak ráírásról (hogy ki van cserélve a dátum) lenne szó , hanem egy két változtatásról is! Te honnan tudod, hogy csak rá van írva reklámból?

Az AVG PC TuneUP ismerem, tényleg jó, ha sok szemetet tartalmaz a géped (itt gondolok régi registry kulcsokra, hibás beállítások, stb.), de azért az Advanced System Care is megteszi a dolgát és még komplexebb is, mint az AVG.
Az én gépemen már nincs mit csinálni az ilyenekkel, mert eléggé ki van tisztítva és mikor az AVG használtam lefuttattam ezt a TuneUP cuccot, de csak egy két dolgot talált, amit ki is javított, de nem volt semmi változás. Azért talált olyan keveset, mert annak idején az Advanced System Care-t használtam.
Te most ismerkedsz meg az ilyenekkel (így is lehet tanulni sokat!), de mint én és még vannak itt fórumtársak, számunkra ezek már ismert dolgok és mint tapasztalatból említettem az Advanced System Care-t.
"G Data 2013" -- Ezzel mit akarsz mondani? Biztos valami új dolog. (?)
Mindenesetre szvsz. hülyeség reklámból ráírni hogy 2013, ez már kissé túl nyilvánvaló pofátlanság és önfényezés a részükrõl.

Amit én tudok ajánlani, hogy próbáljátok ki az AVG PC TuneUp-ot az AVG vírusírtójához (ugyanúgy van hozzá kód amit ugyanúgy nem figyelnek <<egyenlõre, kopogjuk le *kop*kop>>😉, kb. olyan amikor egy versenyen vagy az egyik kategóriában elsõ díjjas, egy másikban pedig különdíjas, és a különdíjjal sokkal többre mész. -- na jó, nem azt mondom, hogy hosszútávon kevesebbet segít maga a vírusírtó vagy ne lenne fontosabb, de a TuneUp-ban számomra pl. sokkal több minden volt, mint amire számítottam.
Nem vesz, hanem havi kódot használ. 😄
Narxis
Nem tudják eladni mert alig ismert. Szinte mindenki Nod32-t vesz.

A héten jártam a Media Markt-ban és ott a 2012-es IS-t adták 4490 forintért/doboz. Annyi volt belõle mint a szemét. Egy külön polc sor csak ezekkel volt tele.

Narkós fap fap rá.
gergely1991
Szó mi szó, annyit kérdezel mint dragon barátunk.😊

Én nem értem, hogy neked miért kell business edition az AVG-bõl és a másik dolog, hogy miért nem töltöd le a hivatalos oldalról. Mondjuk hogy azért töltenéd le, hogy a kódot kiszedd belõle, az más dolog, de remélem nem azt az AVG telepítetted fel, amelyik a downloadroot.com ... oldalon van.

Egy másik dolog, hogy azok a frissítések azért vannak, hogyha az AVG olyan gépen használod, amelyiken nincs internet, akkor fel lehet frissíteni manuálisan is (valahol az egyik menüben megvan, hogy Manual Update (ha jól emlékszem) és ott kiválasztod azt a mappát, amelyikben vannak ezek a *.bin fájlok). Ha van internet, akkor semmi értelme a frissítéseket letölteni, mert a frissítést magától fogja letölteni és alkalmazni.
Nem mindegyik antivírus talál annyi elemet egy adott mappában, mint a másik. Ez azért van így, mert az adott mappa tartalmaz olyan fájlokat (pl. *.zip, *.rar, *.cab vagy *.iso), amelyeket az egyik antivírus ki tud csomagolni de a másik nem vagy úgy van beállítva, hogy az archívumokat (*.zip, *.rar) nem csomagolja ki.