Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a legújabb Adaware (talán 10-es) használhatatlanná teszi a Win7 Home Premiumot? Úgy értem a program telepítése után újraindítom a windows-t, majd a rendszer gyakorlatilag lefagy. Mondanom se kell eredeti a Windows 7.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Malwarebytes Anti-Malware Pro programot telepítettem a gépemre.
Az aktiváláshoz szükséges adatokat betöltöttem (ID, serial), a gép elfogadta, de a védelmi módok közül a fájlrendszer védelem és a webhely blokkolás nem aktiválható a valós idejû védelmet biztosító modulban.
Kép
Mi lehet a probléma?
Üdvözlettel: gy?jt?
pont ma járt le az a kulcs amit Doomista-tól kaptam, így ez tényleg életmentõ volt mondhatni, köszönöm a linket és mégegyszer Doomista-nak is az elõzõ fájlt 😊
http://9gag.com/gag/5135249
AVG Internet Security 2012 jonak szamit a szakmaban? 😄 Nemreg felraktam,hogyhat kiprobalom (evekig nem hasznaltam semmi virusellenes programot,de aztan ismeros karan tanulva raszantam magam) viszont kivancsi lennek ra hogy ez jo lesz-e. Ha nem,akkor mit ajanlotok helyette? [bitdefender 2012-es verziojat probalgattam meg AVG elott,de nagyon fogta a gepet :/ )
Illetve sokat olvastam a PeerBlock nevezetu programrol,hogy erdemes felrakni,stb. Fel is pattintottam,latom hogy blokkol egy csomo IP-t,de kerdes hogy,tenyleg kell ez a virusirto melle vagy total felesleges?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Aktiválva:Kép.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mivel én régi gyenge gépet használok, azt tudom mondani, hogy NIS2012, Avast IS 5 (az újabbakat nem próbáltam), Vipre IS 2012 nagyon keveset használnak.
Éppen látom, hogy hogy futnak egyesek a Windows 7-ért, majd a Windows 8-ért, de mint biztonság csak ott vannak mint Windows XP-vel. Egy trükk az egész, csak azért hogy vegyék az újabb gépeket. Ugyanez a helyzet a játékokkal is.
Milyen antivírus program van azon a gépen ami ezt beengedte?
Az ESET-OnlineScanner-t futtassátok le.
Egyébként meg ezt a vírust már legalább négy éve ismerik az AV-ok adatbázisai. Elsõ elõfordulása 2005 körüli idõre tehetõ, aztán módosult, tovább fejlesztettként 2008-tól van jelen.
Egy ismerõsöm behúzott egy bron-spizaetus tok-cirrhatus vírust vagy mit.
ezt mivel tudja eltávolítani?
ajánlottam a TrojanHuntert meg a HiJackThist. egyéb 5let?
Nem tudom, ha észrevettétek, hogy ezekkel a Rescue CD cuccokkal nem lehet leellenõrizni az egész gépet, ha a gép hibernálásban van. A C partíciót nem látják (ha azon van a Windows), csak a többi partíciót lehet látni és csak azokat lehet leellenõrzini.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igaz, hogy a hivatalos oldalon is írják, hogy melyek az ajánlott gépkövetelmények. Erre fel meg csodálkoztam, hogy a valós idejû védelme nem fogta a böngészést meg a gépet.
Gondolom a te géped sokkal jobb, ezért is kérdem, hogy milyen tapasztalataid vannak errõl a védelmi szoftverrõl?
Erre kerestem rá a Google-val.Az elsõ találat,a "Zalman Z11plus Case Rewiew" címû,amit meg akartam nézni.És most sincs alatta semmilyen figyelmeztetés a Google-ban...