Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Látom a sunbeltnek jó az adatbázisai 5/3
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A tudással nő a kételkedés is...
még nem volt idõm megnézni...és azt sem tudom, hogy melyiket érdemes használni. Standard vagy Enterprise ? az utóbbi sokkal többet tud, de azok nagy része hálózatos, munkacsoportos dolgok /ami engem nem érint/. a beállítást nézve, nem olyan egyszerû elsõ látásra. hasonló ,mint a Returnil ?
ha levédem vele az adott partíciót ,akkor oda még tudok a netrõl lementeni dolgokat és restart után azok meg maradnak ? returnilban az nem tetszett h kicsit bonyolult volt megadni, h a Win és AV frissítések mûködjenek és a letöltött cuccok is megmaradjanak, de közben védje a rendszert...
légyszíves ha lesz egy kis idõd, akkor írj róla pár mondatot, mert nem szeretném feleslegesen feltenni.
köszi
sandboxie-t használtam pár napig, de az elég jól belenyúlt a rendszerbe, és ami nagyon nem tetszett h telepítés után kiírta h a mûködéséhez fel kell neki telepíteni vmi drivert stb. és kérdezte h engedem vagy nem. majd ott volt ha nem engedem ,akkor megsérülhetnek a rendszerfile-ok és lehetséges h a köv. indításnál a windows nem fog elindulni. ez nagyon nem tetszett./ha annyira szükséges neki az a driver ,akkor ne kérdezze hanem alapból tegye fel és ne paráztasson./ ezután már elment tõle a kedvem.kicsit próbálgattam, de nem tudtam megkedvelni. inkább visszaraktam a rendszert.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Például egy sfc/scannow parancs futtatására gondolsz?
Antivir rootkitcounterspy:talán ezzel összejön...
Amúgy nem telepítettél bluetooth drivert?
Elõre leszögezem, hogy nem biztos, hogy egy egyszerû dologról lesz szó, ezért akár némi pénzmaggal is hajlandó vagyok honorálni a megoldást!
Jelenség:
-Nincs internet. Sem WLAN-al, sem LAN-on keresztül.
-Internetkábel bedugása után a routertõl DHCP-vel kap IP-címet, átjárót, ami kell. Hálókártya tökéletes, másikkal is megnézve!
-Az internetkábel bedugása, majd az IP cím megkapása után a jobb alsó sarokban megjelenik EGY PLUSZ(!) hálózati kapcsolat ikon a helyi kapcsolat mellett! Erre azt írja ki, ha rávisszük a kurzort, hogy "Internetkapcsolat". Ami a megdöbbentõ, hogy 10 MBPS-es sebességet ír ki rá és amint van netkapcsolat, azonnal elkezdi ez a plusz hálózati kapcsolat a forgalmazást! A helyi kapcsolat term. 100 MBPS, ennyit is ír ki rá.
-Aktív rajta a KAPCSOLAT BONTÁSA lehetõség, de ennek használata után magától visszajön a kis ikon és továbbra is veszettül forgalmat generál!
-Futtatás -> Regedit -> SEMMI nem történik! Egy hibaüzenet sem!
-CTRL+ALT+DEL-re bejön feladatkezelõ, de semmi gyanús elem nem szerepel ott! Semmi gyanús *.exe, vagy dll vagy akármi.
-Csökkentett módban sem jön be a regedit.
-Hirens-el eléretem a regeditet és szerkeszthetõ és kereshetõ is key benne, de az Internetkapcsolat szóra rákeresve teljesen általánosnak látszó találatokat kapok, pontosan olyanokat, mint egy nem fertõzött gépen.
-Spybot használhatatlan... pendriveról áttettem a legújabb verziót, de nem tudja a frissítéseket letölteni, mivel ugye nincs net.
-Eset Conficker eltávolítójával néztem (mert ugye az csinált anno ilyen netmegölõs dolgokat is), de a progi szerint nincs Conficker, meg azt a Panda 2010 kiszûrte volna amúgy is.
1. A gép újratelepítése nem megengedett!
2. Panda 2010 a legújabb frissítésekkel, Panda Rootkit, Malwarebytes Antimalware, A-Squared lefutott. Mindegyik talált csúnyaságokat, egyik egy hátsó kaput kinyitó alkalmazást is. Természetesen minden fertõzött fájlt megsemmisítettem, karanténból is DELETE!
Amúgy a fertõzött rendszer egy teljesen külön gépen lett leellenõrizve, tehát a fertõzött gépbõl vinyó ki és egy egész jól bevédett rendszer alól lett átnézve.
3.TCP/IP repair 2x is lefutott. Semmi eredménye. A kis hálózati kapcsolat ikon továbbra is rendbe bejön, ha "érzi, hogy van net".
4.Indítópult üres, msconfig elindul, de alig van benne valami, az is mind tök általános dolog (hangkártya cucca, java frissítés, adobe, skype).
Ötletek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
védi az általunk megadott dolgokat, partíciót, mappákat, rendszer fájlokat stb. és azokat "lefagyasztja" azaz egy adott kártevõ nem tud ott semmit csinálni.
Deep Freeze
most ismerkedem vele, ha vkinek van róla infója vagy kipróbálná, akkor szívesen várom a véleményeket és ötleteket. 😉
Legerrosebb antispyware progi ami igaz ami nem is az azt is kepes torolni😊
Mivel hogy idokent no responding szokott lenni gondolom vmi. basza a gepem.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Látom a Nod32 topikban szép ESET Nod 32 kép van kitéve.
plusz még figyelni a másik 600 fav topikra is ugyanígy... ehh.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát figyelj, nem akarlak megsérteni, de én minden nap figyelem az ilyen információkkal szolgáló oldalakat, amiket fontosnak látok, azt belinkelem úgy is, ha meg nem én, akkor gergely vagy más, ez is csak mert idõnk az van az ilyen kis apróságokra is ;D
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>