41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Polonic
    Avast 5 eredmény is van.

keresés eredménye

maradék fájlok
  • Coronita21
    köszi
  • Polonic
    Avira eredménye:

• Coronita21
    következő 100 darabos csomag

Link
  • Shep
    Köszi, megvan.
  • lck
    Állandó védelmek > A különböző védelem típusoknál : Szakértői beállítások > Műveletek
  • Shep
    Avastban hol tudom beállítani ,hogy ha talál valamit akkor én döntsem el ,hogy mit csináljon vele?
  • Coronita21
    vt
  • kl24h
    Lefagyást okoz a legújabb és egyben legrégibb Windows hiba
  • Apocalipto
    Könyvjelző eszközsáv?
  • Narxis

utálom a Google termékeket, irritál már, hogy mindenhol ott van.
  • Shep
    Az ok, de a kezelőfelület is egy az egyben chrome, az hogy a működésben van eltérés egy dolog, az az egyszeri felhasználó számára nem feltűnő és persze könyvjelző eszközsáv persze ebben sincs :(
  • Polonic
    Nem az. Csak azért a hasonlóság, mert a chromium az alapja, mint a google chrome-nak.
  • Shep
    Hát 1 az 1-ben Gooogle Chrome sajnos :(
  • Doomista
    Gmail-t használok, sosem kaptam vírusos linket,fájlt tartalmazó spam/egyéb levélszemetet. Ez most erre is vonatkozik ---> A tökéletes biztonság előtt mindig egy megelőző lépéssel.
    Persze van különbség, ez tény, mert nyilván a szolgáltatód által kapott e-mail címet használod, pl né[email protected],vagy ilyesmi, én meg egy más rendszerben létrehozott e-mail címmel élek. Ezt csak azért írtam le, mert ez is egy megoldás a sok közül. [Így nincs is Avirában mailguard részleg]

Ennyi!
  • Apocalipto
    Jóféle ez a Comodo Dragon.
  • sznorbi2
    Éppen nem régen olvastam(vagy 2-3 órája) a jó kis FraudLoad lovacskáról.
    Ha valóban jó a rendszer védelme akkor semmilyen formában nem engedi az ilyet a gépre engedni függetlenül a kergető márkájától.
    Látom azért a Kaspersky "csík" nem maradt el.
  • Arkon
    Olvasnivaló.
    Én már kaptam az elmúlt időkben néhány hasonló e-mailt bennük hasonló fertőzött tömörített fájllal. Thunderbird a levelezőm és (ha ilyen jött akkor) a KIS már megnyitni sem engedte a levelet. De ha mégis megnyitottam, (próba képpen) és ki akartam volna bontani a zip. tömörítményt a KIS ezt már végképpen nem engedte. Aztán itt vége is szakadt a próbálkozásaimnak mindahányszor. Komoly és többszintű védelmen nem megy/nem mehet át az ilyen szemét.

Inkább én úgy fogalmaznék, hogy Pandának még van bőven hova fejlődnie.

• sznorbi2
    Miért mi a bibi vele?
    Régebben azért nem volt olyan rossz.
    Mintha nemrégen olvastam volna, hogy a PIS2010 egészen sokat fejlődött, vagy mégsem?
  • lck
    Pandát azért annyira ne szeresd.
  • sznorbi2
    Már mint haveromnak a gépén volt a NOD32!
  • sznorbi2
    Teljesen egyetértek veled de ugye írtam, hogy "Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit részesít előnyben és mit használ!" tehát nem sértegetésnek szántam aki más kergetőt használ.
    Egyébként akinek eddig a NOD32 volt fellöttyintve a gépére nem győztem helyrerakni kb. 2 havonta és januárban rápasszíroztam neki a KIS2009-et és éppen hétfőn néztem át amennyire én tudom a gépét és meglepő módon semmi nem volt ami szem előtt lett volna(több progival ellenőrizve).
    Valójában az Avira szimpi még nekem és a Panda.
    De még úgy néz ki marad egy ideig a muszka antibaci!
  • Shep
    Jó de az, hogy most mondtál két példát még nem támaszt alá semmit. Talán csak azt, hogy a "hozzásértők" mindig elbarmolják a gépet, ami nem feltétlenül a vírusírtó hibája. Elég ha csak haverom példáját hozom, millió egyszer mondtam neki ,hogy ne rakjon fel minden szart, a startup-ot pucolja ki ,ne pakolja tele foshulladék szarokkal a desktopot, ne induljon a legutolsó szemét program is a windowssal, hát szarik rám, aztán meg csodálkozik ,hogy havonta merülnek fel addig még sosem látott gondok.
  • sznorbi2
    Nem tudom, hogy kinek milyen teljesítményű gépe van de az enyém egy egyszerű 2.8 GHz-s Pentium prockós gép + 1Gb Ram és a KIS2009-en egyáltalán nem vettem észre a lassulást alapbeállítással.
    Viszont a KIS2010 már kicsit látható volt a lassulás alapon hagyva, de kicsit állítgattam rajta és mindjárt nem lehet észrevenni a lassulást, pedig ugye írtam, hogy nem mai csibécske a gépem.
    Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit részesít előnyben és mit használ!
    Viszont a haveromnak NOD32 volt a gépén és csak KRT-vel tudták helyrehozni.
    A szomszéd csaj pedig Vagy Avira vagy Avastot használ és hibát hibára halmoz meg be van lassulva meg mindig valami veszélyt jelez.
    Még nem engedett rá a gépére és ezért még nem nyilatkoznék különösebben róla de az biztos, hogy ezek szerint neki sem kóser valami.
    Én inkább kivárom azt az 1 mp-s lassulást de amennyire csak lehet maximálisan figyelje a rendszeremet.
    Régebben a Pandát és Nodot használtam(jó pár évvel ezelőtt) és amikor ismerős mondta, hogy lökjem fel a ruszkovszkaja csoda penicillinjét azonnal kiganézott az előző antivirus alól rgy kicsit.
  • Shep
    De aztán nem rakja nekem is karanténba a windowst ugye? :)
  • lck
    Avast free jobb mint a nodharminkettő.
    Csak a reklám - hatalom.
  • L7wy
    avast jobb szerintem
  • Shep
    Avast free mennyivel kevesebb/rosszabb, mint a nod32? (megint lekezdte a nem frissítek mókát)
  • Coronita21
    Avira premiumhoz hol lehet kérni 3 hónapos kulcsot ? hasznos oldalak közt szereplő 2 link csak 28 napos kulcsot ad
  • gergely1991
    Egy kis érdekesség :O
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Áhh, már rég kidobta a gépét az ablakon XD

Érdekes e-maileket kaphatunk
  • Doomista
    Áhh, már rég átállt Linuxra vagy Macra:D
  • gergely1991
    Áhh, már rég újra benyalta :DDdd
  • Doomista
    Áhh, már rég újrarakta :DDdd
  • gergely1991
    Ajánlom a usernek hogy ne telepítsen vírusos wint,illetve használjon rescue cd-t.A Probléma általában ott kezdődik hogy a futó rendszer folyamatokhoz nem lehet hozzáférni így karanténba kerülhetnek.Tegyen be egy live cd majd töltsön egy karanténozott fájl a virustotalra.
  • Krystalx
    miért van az ,hogy ha kártevőkről olvasgatok ,akkor a legtöbb arc ,aki benyal-nyel vmit, azok NOD, vagy Avast-ot használnak ?

egy idézet egy másik fórumról, mennyire kva jó az Avast...
    " Ha az avast 5-ösöm egy vírusfertőzés nyomán karanténba rakta gyakorlatilag az egész rendszeremet és emiatt nem indul el az oprendszer csökkentett módban sem, akkor a teljes újratelepítésen kívül van-e bármilyen ötlet? "

jah tudom pár okos válasz az lenne h a user a hibás. de ez nem mindig van így, sok ismert oldalt láttunk már megfertőzve!
    de basszus ez nagyon durva lehet h az egééész rendszert karanténba tette. milyen kártevő lehetett az ? nagy mágus az az Avast. védte volna meg ,és ne karanténozzon máár...

ti meg már megint álomban vagytok...:(
    sweet dreams n seeya morrow boys ! :)
  • MerlinW
    Azért PG-t a maga 7milliárdos hostadatbázisával túlzás kakinak nevezni..:)
  • gergely1991
    hehe csak annyi a különbség hogy azon sz.r gépre bármely más Av le fut nem úgy mint annak a sz*ros av-nek mely még válogat is
  • Narxis
    Kaki gépre raktuk a kaki szoftvert.
  • RBJ
    valaki tud már valamit win 7 en működő peerguardianról.?
    régen nagyon szerettem xp használtam.
    hasznos lehet szerintem.