Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Please tell your orderID or registration email.
Regards
Steven
Nem írok nekik többet, remélem elfelejtenek... 😄 max azt írom, hogy próbaverziót használom. 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem ismertek olyan oldalt, ahova mindig friss károkozók linkjeit linkelik be? Illetve ahonnan lelehet tölteni!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
az tudtam , hogy különbözõ karbantató szoftvt. csinál de , hogy antivirusa is legyen .
Ha jól megnézitek a képeket mintha az új bitdefender skinje lenne.
Lehet a motorja is az ?
Linux Mint 13 Cinnamon
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Pl. akárhányszor ezt a topikot megnyitom, rögtön megjelenik... 😊
De akkor nem kaphatok onnan vírust ugye?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csak nem is tudtam , hogy tud ilyet a malwarebyte s.
Linux Mint 13 Cinnamon
Az mit jelent a Malwarebytes' Anti-Malware programnál, mikor feljön a gyorsindítótárból egy buborék ezzel a szöveggel:
!Malwarebytes' Anti-Malware IP Védelem:
Fertõzés észlelése: és megjelenít egy IP-címet
CHELSEA FOOTBALL CLUB

A Panda húszéves fennállása során soha nem elemzett még ennyi gyanús fájlt, és soha nem talált ennyi online fenyegetést, mint tavaly. Az elmúlt esztendõben 25 millió új fenyegetés született, míg az azt megelõzõ 19 évben összesen 15 millió. Az adatok világosan mutatják, hogy az eddigi irányvonalak erõsödnek tovább: az összes vizsgált malware 66% százaléka volt úgynevezett banker trojan, vagyis pénzügyi motivációjú támadás. A hatalmas mennyiség egy már régóta tartó paradigmaváltás eredménye: ahogyan arra a Panda szakemberei korábban is többször rámutattak, a nosztalgikus „vicces vírus” korszaknak vége, a pénzügyi támadások lassan egyeduralkodóvá válnak.
A Pandánál riasztóan magas számú ransomware-t is regisztráltak. Ezek javarészt olyan programok, amelyek lezárják a gép egy részét vagy akár az egészet, és csak akkor hajlandók újra hozzáférést biztosítani, ha a felhasználó kifizette a „váltságdíjat”.
2009 egyúttal a spam éve is volt: a levélforgalom mintegy 92%-át tették ki a kéretlen reklámok.

Recent Changes
* 1. (FIXED) Minor issue with /runupdate displaying dialogs on errors.
* 2. (FIXED) Saving bug report to initial directory failed silently.
* 3. (FIXED) Issue with protection module not starting on Windows 2000.
* 4. (FIXED) Censored license key on About tab.
* 5. (FIXED) Protection module leaking memory on certain machine configurations.
* 6. (ADDED) New command line parameter: /errorsilent (see help file).
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ezt kifejtenéd?
Beküldtem a kasperskyhez egy állományt, és azt mondták nem tartalmaz kártevõt! De a virustotal szerint (Result: 27/41 (65.85%))
war3_show_hp.exe
No malicious code was found in this file.
Best regards, Maxim Potlov
Állomány: http://www.2shared.com/file/10498971/f9f217bd/War3_Show_HP.html
Virustotal: http://www.virustotal.com/analisis/166f8a31c33cf164c1e123919e3b06f7f2936dcb32866872fc9ac580913bc664-1262804041
Szerintetek akkor fertõzött vagy nem?
ahhoz képest hogy oktober novemberre ígérték.
Linux Mint 13 Cinnamon