41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#29025 Avast 5 eredmény is van.
keresés eredménye
maradék fájlok -
Coronita21 #29024 köszi -
#29023 Avira eredménye:
-
Coronita21 #29022 következő 100 darabos csomag
Link -
#29021 Köszi, megvan. -
#29020 Állandó védelmek > A különböző védelem típusoknál : Szakértői beállítások > Műveletek -
#29019 Avastban hol tudom beállítani ,hogy ha talál valamit akkor én döntsem el ,hogy mit csináljon vele? -
Coronita21 #29018 vt -
kl24h #29017 Lefagyást okoz a legújabb és egyben legrégibb Windows hiba -
Apocalipto #29016 Könyvjelző eszközsáv? -
#29015 #29011
utálom a Google termékeket, irritál már, hogy mindenhol ott van. -
#29014 Az ok, de a kezelőfelület is egy az egyben chrome, az hogy a működésben van eltérés egy dolog, az az egyszeri felhasználó számára nem feltűnő és persze könyvjelző eszközsáv persze ebben sincs :( -
#29013 Nem az. Csak azért a hasonlóság, mert a chromium az alapja, mint a google chrome-nak. -
#29012 Hát 1 az 1-ben Gooogle Chrome sajnos :( -
#29011 Gmail-t használok, sosem kaptam vírusos linket,fájlt tartalmazó spam/egyéb levélszemetet. Ez most erre is vonatkozik ---> A tökéletes biztonság előtt mindig egy megelőző lépéssel.
Persze van különbség, ez tény, mert nyilván a szolgáltatód által kapott e-mail címet használod, pl né[email protected],vagy ilyesmi, én meg egy más rendszerben létrehozott e-mail címmel élek. Ezt csak azért írtam le, mert ez is egy megoldás a sok közül. [Így nincs is Avirában mailguard részleg]
Ennyi!
-
Apocalipto #29010 Jóféle ez a Comodo Dragon. -
#29009 Éppen nem régen olvastam(vagy 2-3 órája) a jó kis FraudLoad lovacskáról.
Ha valóban jó a rendszer védelme akkor semmilyen formában nem engedi az ilyet a gépre engedni függetlenül a kergető márkájától.
Látom azért a Kaspersky "csík" nem maradt el. -
Arkon #29008 Olvasnivaló.
Én már kaptam az elmúlt időkben néhány hasonló e-mailt bennük hasonló fertőzött tömörített fájllal. Thunderbird a levelezőm és (ha ilyen jött akkor) a KIS már megnyitni sem engedte a levelet. De ha mégis megnyitottam, (próba képpen) és ki akartam volna bontani a zip. tömörítményt a KIS ezt már végképpen nem engedte. Aztán itt vége is szakadt a próbálkozásaimnak mindahányszor. Komoly és többszintű védelmen nem megy/nem mehet át az ilyen szemét.
Inkább én úgy fogalmaznék, hogy Pandának még van bőven hova fejlődnie.
-
#29007 Miért mi a bibi vele?
Régebben azért nem volt olyan rossz.
Mintha nemrégen olvastam volna, hogy a PIS2010 egészen sokat fejlődött, vagy mégsem? -
#29006 Pandát azért annyira ne szeresd. -
#29005 Már mint haveromnak a gépén volt a NOD32! -
#29004 Teljesen egyetértek veled de ugye írtam, hogy "Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit részesít előnyben és mit használ!" tehát nem sértegetésnek szántam aki más kergetőt használ.
Egyébként akinek eddig a NOD32 volt fellöttyintve a gépére nem győztem helyrerakni kb. 2 havonta és januárban rápasszíroztam neki a KIS2009-et és éppen hétfőn néztem át amennyire én tudom a gépét és meglepő módon semmi nem volt ami szem előtt lett volna(több progival ellenőrizve).
Valójában az Avira szimpi még nekem és a Panda.
De még úgy néz ki marad egy ideig a muszka antibaci! -
#29003 Jó de az, hogy most mondtál két példát még nem támaszt alá semmit. Talán csak azt, hogy a "hozzásértők" mindig elbarmolják a gépet, ami nem feltétlenül a vírusírtó hibája. Elég ha csak haverom példáját hozom, millió egyszer mondtam neki ,hogy ne rakjon fel minden szart, a startup-ot pucolja ki ,ne pakolja tele foshulladék szarokkal a desktopot, ne induljon a legutolsó szemét program is a windowssal, hát szarik rám, aztán meg csodálkozik ,hogy havonta merülnek fel addig még sosem látott gondok. -
#29002 Nem tudom, hogy kinek milyen teljesítményű gépe van de az enyém egy egyszerű 2.8 GHz-s Pentium prockós gép + 1Gb Ram és a KIS2009-en egyáltalán nem vettem észre a lassulást alapbeállítással.
Viszont a KIS2010 már kicsit látható volt a lassulás alapon hagyva, de kicsit állítgattam rajta és mindjárt nem lehet észrevenni a lassulást, pedig ugye írtam, hogy nem mai csibécske a gépem.
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit részesít előnyben és mit használ!
Viszont a haveromnak NOD32 volt a gépén és csak KRT-vel tudták helyrehozni.
A szomszéd csaj pedig Vagy Avira vagy Avastot használ és hibát hibára halmoz meg be van lassulva meg mindig valami veszélyt jelez.
Még nem engedett rá a gépére és ezért még nem nyilatkoznék különösebben róla de az biztos, hogy ezek szerint neki sem kóser valami.
Én inkább kivárom azt az 1 mp-s lassulást de amennyire csak lehet maximálisan figyelje a rendszeremet.
Régebben a Pandát és Nodot használtam(jó pár évvel ezelőtt) és amikor ismerős mondta, hogy lökjem fel a ruszkovszkaja csoda penicillinjét azonnal kiganézott az előző antivirus alól rgy kicsit. -
#29001 De aztán nem rakja nekem is karanténba a windowst ugye? :) -
#29000 Avast free jobb mint a nodharminkettő.
Csak a reklám - hatalom. -
#28999 avast jobb szerintem -
#28998 Avast free mennyivel kevesebb/rosszabb, mint a nod32? (megint lekezdte a nem frissítek mókát) -
Coronita21 #28997 Avira premiumhoz hol lehet kérni 3 hónapos kulcsot ? hasznos oldalak közt szereplő 2 link csak 28 napos kulcsot ad -
#28996 Egy kis érdekesség :O -
#28995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhh, már rég kidobta a gépét az ablakon XD
Érdekes e-maileket kaphatunk -
#28994 Áhh, már rég átállt Linuxra vagy Macra:D -
#28993 Áhh, már rég újra benyalta :DDdd -
#28992 Áhh, már rég újrarakta :DDdd -
#28991 Ajánlom a usernek hogy ne telepítsen vírusos wint,illetve használjon rescue cd-t.A Probléma általában ott kezdődik hogy a futó rendszer folyamatokhoz nem lehet hozzáférni így karanténba kerülhetnek.Tegyen be egy live cd majd töltsön egy karanténozott fájl a virustotalra. -
#28990 miért van az ,hogy ha kártevőkről olvasgatok ,akkor a legtöbb arc ,aki benyal-nyel vmit, azok NOD, vagy Avast-ot használnak ?
egy idézet egy másik fórumról, mennyire kva jó az Avast...
" Ha az avast 5-ösöm egy vírusfertőzés nyomán karanténba rakta gyakorlatilag az egész rendszeremet és emiatt nem indul el az oprendszer csökkentett módban sem, akkor a teljes újratelepítésen kívül van-e bármilyen ötlet? "
jah tudom pár okos válasz az lenne h a user a hibás. de ez nem mindig van így, sok ismert oldalt láttunk már megfertőzve!
de basszus ez nagyon durva lehet h az egééész rendszert karanténba tette. milyen kártevő lehetett az ? nagy mágus az az Avast. védte volna meg ,és ne karanténozzon máár...
ti meg már megint álomban vagytok...:(
sweet dreams n seeya morrow boys ! :)
-
#28989 Azért PG-t a maga 7milliárdos hostadatbázisával túlzás kakinak nevezni..:) -
#28988 hehe csak annyi a különbség hogy azon sz.r gépre bármely más Av le fut nem úgy mint annak a sz*ros av-nek mely még válogat is -
#28987 Kaki gépre raktuk a kaki szoftvert. -
#28986 valaki tud már valamit win 7 en működő peerguardianról.?
régen nagyon szerettem xp használtam.
hasznos lehet szerintem.