Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Ha van benne olyan ami elindítaná az alkalmazásokat akkor más véleménnyel szólnál a dolgokhoz amúgy meg ..tessék játszadozni 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Én merem beledugni a gépembe ezt a külsõ wincseszteremet, amin vagy 10 GB vírus van rajta, avira védelem kikapcsolt állapotába 😄!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Miért, a fájljaimmal eljátszadoznál vele? 😄D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Miután belettem a pendrive-ot a gépbe azonnal leellenõriztem..Majd kivettem a karanténból(átnevezve .vir kiterjesztésre majd feltettem).Szerencsére nem tartalmazott autorun.inf fájlt és nemhozott létre a c-n se tehát nem lettem befertõzve..remélem...

Doomista
De hát ez unalmas igy nekem, hogy szinte minden antivirus felismeri...ez igy uncsi. Azokat a VT linkeket szeretem, ahol jó ha 1-2-3 detektálja, attól érzem hogy élek,
pezseg e VÖRÖS VÉREM!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Azthiszem csak pendrive-on kapom a vírusokat😄
iqe68.bat (exe állomány bat ként alakítva 😮)
m9ma.exe
winlo.exe (elõzmény)winlo.exe(jelenlegi)

Doomista
De ugye te tudsz programozni profin C-be ?

Pano
Érettséginél biztos nem kell a C-t tudnod, mert közoktatásban az egyetemen tanítják. Érettségin max basic, pascal és html lehet.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

<#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A renew parancsot tudja a mamád te gyik.<#zavart2>
gergely1991
Már kis ideje C++(dev c++) és a pascalt(free) (megkicsit a vbs-be belebukkantam nagyon alapban😄D) tanulmányozom 😛
de lehet hogy a érettséginél a C# kell majd tudnom <#nemtudom>
Csak azért kérdezem mert apo nem szokott oda látogatni:S

Doomista
Nem alapozás, hanem alap kell. Azt adja a perl es a pascal, de kinek a trójai, kinek a spyware, ember -ember függ.

Pano
ha alapozás kell programozás terén, akkor C.. igaz, az ember a haját tépi tõle, de sok másik nyelvnek az alapja 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Apocalipto azt akarja ezzel mondani, hogy ezzel sem sokat fogsz érni, inkább tanuld a pascal/perl programozási nyelvet, alapként.

gergely1991
Aha mindig õ formatálja majd telepíti a wint a gépemre és gépeket hekkel <#idiota>

Doomista
Tudjuk, mint például a G-data.

Ezt még a nagymamád is tudja.
Azért van olyan AV ami az alap(gyári) beállításokkal is már kiváló védelmet ad. <#kacsint>

Wreck86
Sziasztok!
Zone Alarm 8.0.298-am van,free updates csak Firewall Security van.
Kb 2 napja van fent,de amikor csatlakozok az internetre és megnyitok egy böngészõt,elsõre nem tud semmit behozni,de ha frissítek akkor igen.

A régebbi verziós za-nál ilyen nem volt,ha megnyitottam egy böngészõt,egybõl behozta az oldalt.

köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

gergely1991
Látom (mintha) ismer(-néd)ed a parancsort😊
Csak azt nem értem hogy ide hogy-hogy nem írsz? <#zavart1> <#confused>

Shep
Azért jó látni ,hogy maradt még valami a régi sg-s szellembõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doomista
Ha rendes beállitást akarsz, használd az én beállításaimat 😊

Shep
Ja megvan, expert módot ki kell pipálni felül (ezt miért nem vettem észre eddig? 😊

Shep
Hát de ez az próbáltam beállítani (configuration) és annyi van csak ,hogy mely file-okat tesztelje. akkor hol vannak ezek a beállítások?

Pano nem volt ilyen. Kihozott egy kis ablakot benne a találatok jobb oldalt a "vírus" neve bal oldalon meg a file neve, alul 2 gomb repair all + cancel. Próbálgattam én mindent, de semmilyen legördülõ menü, vagy valami hasonló nem volt.

Doomista
Nem, nem komoly. Vicces lenne ha csak ennyit tudna egy ilyen kiváló kategóriájú antivírus...Ezért kellene neked is a beállításokba besasolni expert mode-be , mert ha csak felraksz egy antivírust az lehet hogy annyit ér mint ha fel sem raktad volna...Csak azért is mondom, mert az Avira alap beállításaival nem biztos hogy a maximális védelmet fogja adni.

Pano
Az csak ilyen "egy kattintásos" szolgáltatás. A károkozók neve mellett ott van a végrehajtandó mûvelet bal oldalt. Szabadon választhatsz a legördülõ menübõl, hogy mit csináljon vele.

Shep
Na felraktam az Avirat, lefuttattam egy teljes ellenõrzést és a végén ennyi van repair all meg cancel, ez most komoly nem lehet egyesével kiválasztani mit hagyjon úgy ahogy van, mert van benne jópár téves riasztás is.

Narxis
muhahahahaha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
csak igaz az is win7-esre van a verzio mason nem indul el.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
kaspersky-nel van 1verzio amihez adnak ingyen kulcsot mindig mikor lejar,nincs blacklistezes...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Csomó mindenre szokta írni, hagyd figyelmen kívül.

RBJ
érdekes. eddig nem jelzett a média player classic home cinema re.
most meg azt irja keylogger hez hasonlo viselkedés

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
kaspersky nél valaki tudja , hogy egyáltalán hogyan lehet e kinai kulcsot beadni a kav nak.
utánna olvastam elvileg ki kell kapcsolni az onvédelmet a registrybe kell még módositani de azok az állományok miket megadnak nincsenek már a registrybe.
tipp?

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
én hulye probálgatok. felraktam a panda antivir t .
hát sokat fejlõdött úgy látom mert régen egy élet volt míg bebootolt.
most elég gyorsan feláll a rendszer vele. valakinek sikerult már valahogy beaktíválni ?

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
avira prémium a minimum meg valami jo tûzfal.
amugy kulcsot meg lehet találni a neten.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Az avira free-ben(ha errõl van szó) nincs webguard védelem dehát igen, nem is fog jelezni weblátogatás esetén.Bár nálam a magasra állított heurisztikai szintje miatt itt-ott jelez de ez nagyon kevés(ezért ajánlott leginkább a fizetõst választani sajnos)......

Shep
Tehát akkor ha valami fertõzött webhelyre megyek nem fog jelezni?

Pano
A web surfing azt akarja jelenteni, hogy nem monitorozza külön a HTTP forgalmat. A lassabb frissítés meg annyit tesz, hogy nem olyan gyorsan tudsz letölteni az update szerverrõl, mint a fizetõs emberkék és csak napi 1x, nem óránként. De magától frissít.

Shep
Most nézem ,hogy a freeben nincs safer web surfing (ez most akkor mit akar jelenteni?) meg nincs gyorsabb frissítés (remélem nem kézzel kell szórakozni)

Andr0
van egy eksön helyzet ami elõállt egy gépen olyan vírus van ami nem engedi még hogy CDrõl bootljon be a gép azt sem vki tud erre vmi eltávolítót?

Armin & Ayu fan

Shep
Ilyen gondom nincs a noddal sem.

lck
Sztem free is elég, nodnál az is jobb.
gergely1991
például nem terheli le annyira a rendszered...

Shep
Abban is van minden kutyafüle amire egy gépnek szüksége lehet? 😊 A free is jó belõle? (egy próbát lehet teszek vele)

lck
Jobban véd 😊
Narxis
Ja, az lehet. 😄

Shep
Kaspersky-t régen próbáltam nem igazán tetszett 😞 Avira miért jobb?

Narxis
Nincs.

lck
Avira, Kaspersky