Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
RBJ
ezzel az ashampoo anti-malware dologgal kapcsolatban hol találok tobb infot ? vagy honnan lehet leszedni?

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Mé nem fájt ennyire??😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Emlékszem rá 😄 Az még se fájt ennyire, érted ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nortonnak is van ilyen "összehasonlító" oldala. 😄

nandorb
hasonlitas nod vs kaspersky bazdki ezt meg almomban se tudom elhinni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Azért látszik, hogy a NOD azért vetemedett ilyen hülye pofátlan reklámba, mert szarul megy nekik, most lebuktak <#hehe>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
A pandamacinak is van "Infected or not" néven reklámjuk már unalmas..... <#sniffles> <#sniffles>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Tökéletesen mutatja. 😄

nandorb
nemjo mutatja... elvan baszva nemlehet jobb semmitol se...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Persze ez logikus 😄 Csomó szakmában így van ^^ Pl nálunk az a helyzet mindig, hogy minden nap felhív egy programot eladó ügyfél, hogy vegyük meg az õ 3D szerszám készítõ szoftverüket, mert hogy ez és az miatt az õ szoftverük jobb, mint a többi, meg ezzel és azzal többet tud az õ szoftverük...és gondolj bele naponta 1x hívás és máris vagy 10 féle programról fogsz tudni, és elvileg mind a 10 a legjobb 😄

Narxis
Javasolom Panonak, hogy Nod32 háttere legyen a topiknak.<#gonosz1><#eplus2><#eplus2><#hehe>

Pano
mindig az lesz a jobb és királyság, amit el kell adnod. A kaputalizmus ilyen... Lásd pl zepter, hogy képesek szimpla EDÉNYEKET százezrekért eladni embereknek.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Valahol Nortonéknak is van egy hasonló reklámjuk és ott érdekes módon õk a jobbak pedig NOD-ék is szerepelnek az összehasonlításban.Na akkor,hogy is van ez?<#vigyor><#nyes><#nyes>

Doomista
Komolyan mondom, ez már a reklám és a pofátlanság határát lépte túl. Az ok, hogy szarrá reklámozzák az egész szoftvert, naponta vagy 2x látom a szaros reklámjukat, és az vicces volt mikor egyik helyen 2 laptopot beraktak az egyikben nod védte másikon meg csomó kukac meg minden féreg nyalánkság, de ez már nekem is sok volt.NEM KÉREK EBBÕL, KÖSZÖNÖM!
<#levele><#levele><#wow3><#help>

Narxis
Mivel a-squaredék most végzik az utolsó simításokat az új motoron a 64bit támogatása miatt ezért sanszos, hogy ez is mûködni fog teljesen 64bites rendszereken.

Nem jobb!
Hiszen (mint tudjuk) látható, hogy a NOD a legjobb. <#vigyor><#nyes>

Narxis
Ashampoo megszünteti az Antispyware és Antivirus programjukat, helyette január 20-án bemutatkozik az Ashampoo Anti-Malware ami a-squared motorját liszenszeli.

Pano
erre a következõket szeretném csak reagálni: kérem kapcsója ki

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Aha látom csak a ESS-hez nincs társítva a Avira security suite változata:S (Nagyjából ugyan azt a funkciót adják nem?)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

simon7012
A G-DATA-át sem merték betenni...<#vigyor2><#eplus2>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

gergely1991
Hehe az avirát nem merték be tenni mert jobb mint a NOD? 😄DD

Narxis
Mérjétek össze antivírusotok tudását ESET-tel: Link

simon7012
Király,el vagy mentve....<#eljen><#vigyor5>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Narxis
reklám-->ban

Doomista

Doomista

Doomista
Be lett betonozva.

L7wy
Tán be lett gipszelve? XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Mint a farkam.

Ez kemény 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

gergely1991

gergely1991
#26618 hszre gondoltam csak nem így fogalmazva 😄D
#26617 : Ha lehet ne magadból indulj ki htx <#eplus2> <#pias>

Doomista
Nem értelek ?
Ha arra gondolsz, hogy ezt a tutorialt én csináltam, akkor tévedsz.

Milyen szépen el tudod magyarázni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tarthatnál ingyen orákat is ilyenekbõl...
Pano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Andr0
gondolom a tökön rúgásra gondoltál😊

Armin & Ayu fan

Doomista
Azt akarja ezzel mondani, hogy buzi.

Pano
Oké, rendben. Akkor ezt még egyszer, mert én nem értem a lényeget.

gergely1991
Elég ha megcsaljátok/szakítotok a bnõtõkkel majd mutálódni fog majd a hangotok 😄DD

Narxis
Én ugyanilyen voltam, aztán kérdezte a tanár így viccesen, hogy mutálok-e? 😄

Doomista
Nekem olyan 3 éve olyan a hangom hogy változó, néha mély néha nem annyira, 3 féle hangnembe beszélek 😄 Szerencsére nincs közte irritáló vékony kis pöcshangnem, ámen...<#worship><#worship><#hehe>
Kíváncsi leszek rá meddig marad ilyen 😄

Pano
Jaja, én pl rohadtul rühelltem amikor mutáltam, mert irtó cink volt. Fõleg az órai felelés, hogy egyik percbe dörmögõ dömötör, a következõ bekezdés meg szoprán 😄

Doomista
Emberfüggõ,de az is fent áll, hogy egész fiatal korában, felnõtt korában ugyan ilyen hangja lesz...de vannak olyan emberek, akiknek nincs egy féle hangjuk, ezt úgy értem, hogy egy nap akár 3 hangzással is tudnak beszélni, és nem színlelnek vagy színészkednek ezzel, szóval pl reggel vékony hangon tudnak beszélni, míg este mély hangon...ez érdekes dolog 😄

Pano
Háát, nálam 13 évesen kezdõdött és eltartott 14 éves korom közepéig, gyerekkori barátomnál meg 15 évesen kezdõdött. Emberfüggõ...

Narxis
Originally Posted by Paul Wilders
A note: personally I do regard tests performed by any "group" that has a conflict of interest not to be taken serious.

As for the MRG, it is known one of their members is member from the Comodo-MRG as well, uploading a massive numbers of samples from MRG to Comodo, before MRG testing. In my opinion, this is a conflict of interests, since Comodo software is tested by MRG as well.

For that reason, I would suggest not to rely on tests like these, but focus on real independent testing organizations like for example av-comparatives.

ejnye-ejnye Comodo...

Krystalx
na még szerencse h csak a hajad áll fel LOL <#nyes>
elképzeltelek...alapon - videó nézés közben-><#csodalk>
/pár év múlva majd mutálni fog a hangja és lehet h akkor jobb lesz.
nem tudom h a pasiknál ez mikor kezdõdik.gondolom változó, kb 17 éves kor után? xD/

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Elegendõ lett volna ha kisebb felbontással vagy a teljes ablak egy részét vette volna fel :/

Doomista
A hangja annyira irritál, hogy fel áll a hajam.

Krystalx
OFF
neeee...azt a videót csak a hangja miatt mutattam...de ha érdekel ,akkor már fél éve (July 12, 2009) win7-et IS használt xD

pl: How to speed up Windows 7

A tudással nő a kételkedés is...