41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
  • Hegi90
    A McAfee-ról mit tudtok mondani? :)

Otthoni használatra....
  • Krystalx
    Norton Antivirus 2010 és Norton 360 V.4.0 free 90 Days /hátha vkit érdekel/

Lewy és az xp ? sztem azt nem érjük meg...:)
  • L7wy
    Érdekelne ez az oldal
  • gergely1991
    Egy kis érdekesség
  • Coronita21
  • me and a monkey
    ESS eredmény:

Karanténba helyezve: 96 db

Megmaradt: 4 file
  • Doomista
    Hát mert az immunetet használod, és le van írva hogy melyik vírusirtó+rendszerre van...avira esetében az sp3-ra...ezt írják, nem én találtam ki.
  • L7wy
    Honnan veszed?
  • Doomista
    Szóval akkor xp sp3-t használsz.

# 2.4 Avira 2009 Personal Free (Windows XP SP3)
  • Narxis
    Na így már mindjárt más, ne hamasítsuk meg Avira eredményeket, hogy jobb színben tűnjön fel...

(csak vicceltem xD)
  • Doomista
    Hát 1 fájlért...na mind1...:D
  • L7wy
    Avira eredménye: Katt ide!
    Log: Katt ide!

Előzőleg bekapcsolva felejtettem immunetet :D
  • Pano
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Senki nem vágott fel vele, csak közöltem egy tényt. Ha lehet ne álldogálj belém, köszönöm.
  • Coronita21
    Link
    Eredmény
    Megmaradt
  • Doomista
    Tegnap...
  • RBJ
    véglegesre gondoltam bátja.
  • Doomista
    Tegnap.
  • RBJ
    Mikor lesz már avira 10 ? türelmetlen vagyok.
  • Andr0
    akkor nem tudna felvágni vele hogy ő ilyet tud ;)majd ha talál egy másik hibát akkor kijavítja nekik ezt...:D
  • Doomista
    Nem akarod kijavítani nekik ? :D
  • Pano
    Ég adta világon semmi köze ennek ahhoz, hogy ki milyen okos, vagy zseni. Ismeretek kellenek, ennyi a titka. Ez nem a "feltörő zsenialitása", hanem a microsoft balfaszsága, hogy egy hibát kihasználva törölni lehet a rendszergazdai jelszót. Ami azóta sincs javítva.
  • Doomista
    geri, ne idegesíts fel, meg tudja csinálni mert rendszergazdának született zseni a gyerek.
  • Andr0
    geri, ne idegesíts fel, meg tudja csinálni és kész kihackeli az agyadat a helyéről ha kell.
  • gergely1991
    Végülis hogyan?
  • Pano
    Szerintem kár ezzel foglalkoznod. Csak megelőző dolog, de nem létfontosságú.
  • Ignore
    Sziasztok!

Avast5 van a gépemen (előtte a 4.8) volt. Gondoltam lefuttatom az ESET Online Scannert is, hátha ... végül aztán nem talált semmit sem.
    Vizsgálat előtt az ESET erre figyelmeztetett. Csak az a baj, hogy az a-squaredből a free van a telepítve. Az antimalware sosem volt a gépemen fent. Az avastot, ami a telepített védelem azt meg észre sem vette.
  • Doomista
    Patch Priority Index for Microsoft

Megállapodott a VirusBuster és az Agnitum
  • Polonic
    Na de hülyén megfogalmaztam. Azt akartam írni, hogy vagy elosztod vagy megnézed a grafikont, az napi szinten mutatja.
    Te hogy hasonlítottad össze?
  • Polonic
    Ezeket a számokat elosztva ugye 7-tel, megkapos a napi frissítések körülbelüli számát.
  • Polonic
    Nem tudom te írtad-e a másik fórumban ugyanezt a megállapítást. De helytelen. Nekem nem a kasperskynél tűnik a legtöbbnek és emesénél a legkevesebbnek.
    Itt van sorba rendezve az elmúlt 7 nap frissítéseinek száma. Ebből nem tudom, hogy szűrted le az előző megállapítást. Ha grafikonba teszed, akkor is ugyanezt mutatja.
  • Pano
    Beállíthatsz akármekkora és akármilyen jelszót, egy rendszergazdai fiókot kb 2 perc alatt feltörök neked.
  • Arkon
  • Doomista
    Parancsolj:

Így mindjárt jobban indul a napom :DDD
  • Arkon
    Ha igaz akkor > itt < van egy olyan oldal ahol össze lehet hasonlítani a különböző vírusirtók által kiadót vírus szignatúrákat. ( grafikonos)

Nézegetve a grafikonokat én úgy látom, hogy a legtöbb frissítést a Kaspersky a legkevesebbet pedig az MSE és VirusBuster adja ki naponta.

Madmano
    Kaspersky két óránként húzza le a frissítéseket a szerverről ha aut.-ra van állítva a frissítésed. Egyébként meg általában 3-4 frissítési bélyeggel ellátott szignatúra adatbázist ad ki naponta. Ez nem egyenlő a lehúzott frissítésekkel. Elsőt valamikor európai idő szerint hajnalban aztén dél felé majd késő délután és este felé. (ezeket húzza le - elosztva - a kliens számítógép kétóránkénti elosztással). Nálam aut.frissítésre van állítva és ma reggel amikor bekapcsoltam a gépet már el is kezdte a frissítés lehúzását. Naponta 8-10 frissítés jön le ebből általában 2-4 2MB nagyságú a többi "csak" a szokásos párszáz KB-os méretű.
  • RBJ
    Vigyázz harapok
  • sznorbi2
    Mondasz valamit, legalábbis én értettem a lényegét, no persze a többiek is.
  • sznorbi2
    Emberek ennyire hatékony a mai napi front átvonulás? Egyesek fenyegetik a másikat teljesen ok nélkül légyszi ne agresszorkodjatok.Köszönöm a többiek nevében. Holnap már nincs front tehát nyugodjunk le szépen.
  • Coronita21
    Ez jócserének hangzik :D
  • Fernando001
    Sziasztok nem lenne valakinek egy fölös Panda licensze?
    Lenne cserébe KIS!