Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem megvan a Foxit Reader kitt, de ne használom, csak az Adobe Reader-t használom, csak azért is, hogy lássam milyen gondok adodhatnak, de eddig nem voltak gondok. Ezért megmaradok mellette.
Persze, hogy a Foxit Reader jobb.

Amit írtam fent hasonló a következõvel: nem frisítem a Windows-t, hogy lássam mennyire birkozik meg a vírusõlõ.... nem használok Foxit Reader-t, hogy szabadabb utat adjak a vírusoknak. Tehát a végén csak az antivírust tesztelem, hogy az ilyen bonyolult helyzetekben hogy dolgozik.
L7wy
én pdf x-changet használok... szerintem jobb mint foxit

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
A népszerûség átka. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
És egyben a legtöbb rést tartalmazott pdf olvasó.
És egyben a legtöbb exploitot kihasználó pdf olvasó.
És egyben a legbiztonságtalanabb pdf olvasó.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Adobe Reader a legnépszerûbb pdf olvasó. :p

Doomista
Adobe Reader ? Az mi az ?

Foxit Reader, és egy gond szál se.

nandorb
ez csak win7-esre van,es kulonleges verziora van...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis

nandorb

lck
Nem voltál itt ?? Mindenki emailcímeket gyártott. 😊)
Mikor is - talán november 22. A Seven megjelenése napján.
nandorb
mien kis 2010-es bulibol? linket...

bojti
Van 5 db (majdnem ) 1 éves Kis 2010 kulcsom a múltkori Win7 -es buliból , fél éves kulcs G-Datához 1 éves ( most már csak 8 hónapos ) kulcsom a Zone Alarm Pro -hoz . Ha valakit érdekel szívesen átadom , nekem nem kell . Jelentkezni privátban .

bojti
Teljességgel egyetértek . Szerintem szimpla pénzkidobás egy átlag usernek otthoni használatra antivírusra pénzt kiadni . Egyrészt nincs olyan antivírus ami 100 százalékos védelmet biztosítana , vagy garantálná a vírusmentességet . Ha lenne ilyen termék , akkor igen - és csak akkor -elgondolkodnék antivírus megvásárlásán . Igaz én nem vásárolok bankkártyával az interneten ,nem használok se Explorert se Firefoxot , így maximum az Msn jelszavamat tudják ellopni . Ha meg valakinek ez kell - hát vigye 😊 Másrészrõl vannak promóciók ( persze az átlaguser errõl nem értesül ) Viszont vannak nagyon jó ingyenes termékek is amikkel teljesen jó (esetenként a fizetõs terméknél) is jobb védelem biztosítható . Gondolok itt Avira Free , Avast , vagy akár már a Comodo termékei is megfelelõ védelmet nyújtanak .
Szal a pénzt inkább költsétek nõkre 😊

Narxis
Én pl. semmiképpen nem adnék pénzt antivírusra, pár hónapja még gondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy felesleges.

1.Egyik se ad tökéletes biztonságot, még akkor se ha tapasztalt user használja
2. nekem pl. bármilyen antivírus megfelelõ, nem fertõzõdik meg a rendszerem(de sztem ebben a topikban ezt sokan elmondhatják magukról)
3. ki tudom használni a promo kulcsokat és mire lejárnak addigra vagy újat szerzek vagy másik antivírust használok szintén promo kulccsal

Narxis
Tavaly év végén volt is a holland kaspersky oldalon promo kulcs, csak raymond kihírezte, aztán rácuppantak mások is. Onnan lett fél éves kulcsom.

Narxis
Akkor köcsög az orosz kaspersky lab is, én azt hittem csak a magyarokon múlik. Azért is hittem ezt mert pl. az orosz részleg nem tud segíteni liszensz kérdésben(nem tiltják, nem újítják stb.) mindig azt mondják, hogy liszenszeknél annál kell érdeklõdni akinél vették. De ez így van a többi AV-nél is.

Szerintem ha nem lennének ezek, vagy hirtelenjében megszûnnének ezek a magazinos havonkénti NOD32 kulcsok, hát az biztos, hogy drasztikusan, de legalábbis egy nagyságrenddel biztosan csökkenne a NOD32 felhasználók száma. Ha már pénzt kellene kiadniuk érte(ezért is) és éves liszenszeket vásárolni ebbõl is, akkor jobban megnéznék az emberkék, hogy melyik AV-re költik azt a pénzt. Ha már-akkor már inkább nem a NOD32 -re. Szerintem.

Pano
Nem csak a disztribútorokon múlik, hidd el, hogy elég sok befolyása van az orosz kaspersky labnek. Ha õk azt mondják nem, akkor nem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

<#taps><#nevetes2><#integet2>

Narxis
Te kcsg csak azért nem használom mert van legális 1 éves kulcsom más vírusirtókhoz, akkor minek szenvedjek havonta magazinos kódokkal a Nod-nál?😄 Te nándifejû 😄

Narxis
Úgy emlékszem, hogy pcworld-nél kaspersky-hez is adtak volna kódot...lehe egyszeri alkalom volt. Ez egyébként a magyar disztribútoron múlik, nem hiszem, hogy belehalnának az 1 hónapos kódokba. Kapzsik.. :p

Narxis
Jaja. 😄

Szerintem Narxis ezerrel nodos (nm is vol soha más) és csak álcázásból/elterelésként írogat ide be a G-Tatáról.<#vigyor>

Szia!<#integet2><#pias><#pias><#wave>

Valóban. <#vigyor>
De mentségemre legyen mondva, hogy (akkor)nemrégen értem haza egy 48 órás szoliból és igen csak fáradt voltam.
Egyébként kár ezen az ESETen vitatkoznunk. Ha egy célorientált piacon, jelen ESETben az AV piacon több részvevõ is jelen van, akkor van közöttük jobb, meg még jobb, meg vannak gyengébbek is.
El kell fogadnunk, hogy õ a legjobb és kész. <#nyes><#eplus2><#eplus2>

L7wy
OFF
Miért? tök király XD majd lesz még szebb is, most csak azt tettem bele ami a szemináriumi munkához kell...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
Ne felejsd el hogy narxis kollegánk leginkább G-datas csak a virtualison van neki a nod gondolom...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

nandorb
ja meg tudod az ESET az külön ESET😄

nandorb
igy van ingyen kapsz szart fizzetni meg olyanért kell ami minõséges,látjuk narxis is NOD32 FAN,és mégse használja a BUZI-ja.

Azért az ne felejtsd el, hogy a 32-est már szinte minden hazai számtech magazinban havonta utánad dobják, míg a NIS-t és a Kaspersky-t nem.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Pano
Hát jah, ha csak negyedével vennék vissza a reklámokr aköltött pénzeket, abból sokkal jobban lehetne fejleszteni a progit.
Emlékszem került 10 ezerbe a 3.0-ás nod32, kijött a 4.0 egybõl lett 16... pedig mi plusz került bele, hogy majdnem 60%-al többet elkérnek érte? hm?
Megmondom én.. megfizeted, hogy eladják neked a progit.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Andr0
ebbõl is látszik mint amit Doomista mondott hogy az eset meg a norton kezd elveszni és ahelyett hogy a fejlesztésbe ölnék a pénzt... kitalálnak ilyen baromságokat😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Spyware Doctor után az avast is beszáll a ringbe. <#gonosz1><#smile>

Doomista

Doomista
TÉK

Doomista
Félsz, hogy szövetség alakul ki ? 😄D

Narxis
Ti csak ne értsetek egyet. 😄

Doomista
Nem is az én honlapom loál 😄
Nézzétek meg kire ment az a hsz, mint "válasz", és leesik ;D
Ne igyon aki nem bírja a piát😄😄😄:

Az én honlapom szebb 😄

Egyet kell értenem veled.

gergely1991
Ha már esetleg itt tartunk :2.7

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Csalnak. Pl ha megnézed a Memory Utilization sorban, minden masik antivírus összehasonlításban az értéket úgy teszi, hogy kisebb legyen a másikénál, tehát, hogy reklámozzák az ESET terméket a legjóbbnak. Ez már csalás.
A Nod egyáltalán nem múlja felül a Kaspersky-t, Avira-t, Norton-t és még asszem az AVG-t sem, még az avast! is prófibb.

Most már mindent megtesznek, csak hogy menjen az ök termékük.
Egyetértek!!!

Emlékszem mikor fel volt téve egy Nod32 verzió egy szerver gépre. Annál a szervernél senki sem járt (tehát nem telepítettek, nem interneteztek, stb.), csak vagy 50 db számítogépnek volt a szervere és mégis annyira megfertõzött, hogy újra kellett tenni a rendszert.
A rendszer Windows 2000 Server Family volt.

Tehát lényegében kezdnek veszíteni az ESET-esek.
Doomista
Kifelejtetted a Kasperskys userbarodat alulról
<#ejnye1><#ejnye1><#pias><#integet2>

Teljesen "korrekt" ez a teszt. Mindet lenyomja.
Hogy egy Nortonnál "jobb" azt már tudtuk mi is.
Hogy egy BitDefendernél vagy AVG-nél "jobb" azt is tudtuk.
Hogy egy Kaspersky-nél is "jobb" az már természetes dolog régóta.
De hogy egy Avirát is megelõzzön, ... ráadásul ennyivel ...<#vigyor> az már gázos.
Szerintem "tökéletes" ez a teszt. <#nyes><#nyes>

Narxis
Még nem lehet, 2 nap múlva szedheted le Ashampoo oldaláról.