Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy a Foxit Reader jobb.
Amit írtam fent hasonló a következõvel: nem frisítem a Windows-t, hogy lássam mennyire birkozik meg a vírusõlõ.... nem használok Foxit Reader-t, hogy szabadabb utat adjak a vírusoknak. Tehát a végén csak az antivírust tesztelem, hogy az ilyen bonyolult helyzetekben hogy dolgozik.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És egyben a legtöbb exploitot kihasználó pdf olvasó.
És egyben a legbiztonságtalanabb pdf olvasó.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Foxit Reader, és egy gond szál se.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://biztonsagportal.hu/internetes-bunozes-avagy-penzszerzes-barmi-aron.html
http://biztonsagportal.hu/15-millio-dollaros-csalast-gongyolitett-fel-az-fbi.html
erre gondolsz?
Mikor is - talán november 22. A Seven megjelenése napján.
Szal a pénzt inkább költsétek nõkre 😊
1.Egyik se ad tökéletes biztonságot, még akkor se ha tapasztalt user használja
2. nekem pl. bármilyen antivírus megfelelõ, nem fertõzõdik meg a rendszerem(de sztem ebben a topikban ezt sokan elmondhatják magukról)
3. ki tudom használni a promo kulcsokat és mire lejárnak addigra vagy újat szerzek vagy másik antivírust használok szintén promo kulccsal
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Szerintem Narxis ezerrel nodos (nm is vol soha más) és csak álcázásból/elterelésként írogat ide be a G-Tatáról.<#vigyor>#vigyor>

Valóban. <#vigyor>#vigyor>
De mentségemre legyen mondva, hogy (akkor)nemrégen értem haza egy 48 órás szoliból és igen csak fáradt voltam.
Egyébként kár ezen az ESETen vitatkoznunk. Ha egy célorientált piacon, jelen ESETben az AV piacon több részvevõ is jelen van, akkor van közöttük jobb, meg még jobb, meg vannak gyengébbek is.
El kell fogadnunk, hogy õ a legjobb és kész. <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>

Miért? tök király XD majd lesz még szebb is, most csak azt tettem bele ami a szemináriumi munkához kell...
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Emlékszem került 10 ezerbe a 3.0-ás nod32, kijött a 4.0 egybõl lett 16... pedig mi plusz került bele, hogy majdnem 60%-al többet elkérnek érte? hm?
Megmondom én.. megfizeted, hogy eladják neked a progit.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Armin & Ayu fan
Nézzétek meg kire ment az a hsz, mint "válasz", és leesik ;D
Ne igyon aki nem bírja a piát😄😄😄:
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Nod egyáltalán nem múlja felül a Kaspersky-t, Avira-t, Norton-t és még asszem az AVG-t sem, még az avast! is prófibb.
Most már mindent megtesznek, csak hogy menjen az ök termékük.
Emlékszem mikor fel volt téve egy Nod32 verzió egy szerver gépre. Annál a szervernél senki sem járt (tehát nem telepítettek, nem interneteztek, stb.), csak vagy 50 db számítogépnek volt a szervere és mégis annyira megfertõzött, hogy újra kellett tenni a rendszert.
A rendszer Windows 2000 Server Family volt.
Tehát lényegében kezdnek veszíteni az ESET-esek.
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Hogy egy Nortonnál "jobb" azt már tudtuk mi is.
Hogy egy BitDefendernél vagy AVG-nél "jobb" azt is tudtuk.
Hogy egy Kaspersky-nél is "jobb" az már természetes dolog régóta.
De hogy egy Avirát is megelõzzön, ... ráadásul ennyivel ...<#vigyor>#vigyor> az már gázos.
Szerintem "tökéletes" ez a teszt. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>