Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hibás a mérés. Miért olvasnak felületesen egyesek?! <#vigyor0>#vigyor0>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
C:\Explorer\explorer.exe
C:\Explorer\*.log fájlba megvan... de sajnos ez az explorer.exe egy kis trójai program, ami nekem megvan.
az a bajom a 30 nappal hogy ha jól emlékszem folyamatosan figyelmeztet majd hogy demo vegyek kulcsot stb.
találtam serialt . a nevek és email cím megadásánál jó a kamu vagy tényleges avira s accountnak kell lennie.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
mert találtam valami keyfinder t de csak a apss hez. de ezek szerint lopikulát se ér.
Linux Mint 13 Cinnamon
valaki nézze meg ezt a kulcsot hogy érvényes e az avira pr.sec.suit. hez.
nekem csak premium van.
irjátok be , hogy jó e. majd megmondom miért.
Linux Mint 13 Cinnamon
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nekem Kaspersky-m van es ott is a download rossz az up. megjo😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egyébként az avirával másnál is ilyen eredmények jönnek? A feltöltést jól méri. Csak a letöltés ilyen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(és az enyém?)
#27320 <#fejvakaras>#fejvakaras> miért is?
Nekem ilyen a jelszavam >> (*********)
Ha beírom a kilenc karaktert, akkor mindig ezt látom csak. Ebbõl fejtse meg aztán valaki. <#nyes>#nyes>
Ti itt melyiket használjátok ezek közül jelszónak ?? 😄
"123456"
"12345"
"123456789"
"password"
"iloveyou"
Én nem is tudtam ezt egyébként. Ezelõtt PSS-t használtam, rendszer újratelepítés volt, és azóta premiumot használok és csak most vettem észre.
De felmerül a kérdés bennem, hogy más oldalnál is elõfordulhat vajon ez?
De a webguard beállítások ugyanazok a kettõben.
bagoly mondja verébnek hogy libanyak.<#mf2>#mf2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Ha használod a Windows tûzfalát, akkor semmi gond vagy más tûzfalat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Avira, Norton, NOD, avast!, Spyware Terminator, DriveSentry, AVG, Comodo, a-squared, Kaspersky, BitDefender.