41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#30045 Ejnye mit találtam....
http://www.megaupload.com/?d=MUIG641F
-
#30044 Vagy inkább ők is emberek. :D
backup-backup-backup
és nincs gond. -
#30043 1-es, leülhet. -
#30042 Ez egy olyan jelenség mely állíthatjuk hogy a vírusirtó is lehet vírusos -
#30041 Ez bizony kellemetlen egy dolog. -
#30040 http://itcafe.hu/hir/bitdefender_hibas_virusirto-frissites_windows_64_b.html -
#30039 Na ha én azt tudnám:DD
Én se halottam még életemben róla XD -
Zune #30038 Hellóka!Most olvasom!Mégis csak kamu??? :) -
Zune #30037 Hát megmondom őszintén hogy egészen tegnapig én se hallottam róla.Meg is lepődtem miután véletlenűl megtaláltam egy warez oldalon.Aztán utánna néztem google-n hogy nehogy valami kamu legyen,még mielőtt felraknám.....végűl is nem kamu csak sz.r! -
#30036 Egykis olvasni való:D -
#30035 Szerintem senki. Szar alap program lehet, mivel sosem hallottam róla :D -
Zune #30034 Tegnap feltettem a gépre de nem igazán jött be.Kicsit mintha átláthatatlan lenne az egész,vagy csak nekem tünt ugy.Uninstall lett belőle. -
Zune #30033 Szép napot!
Lenne egy kérdésem hozzátok.Probálta már valaki a ZeroSpyware programot?Zero
Miféle lehet ez? -
Arkon #30032 Köszönöm Narxis.
----------------------------------------
A legbiztonságosabb böngésző. Kitaláljátok vajon melyik lehet az?
Ha kiváncsiak vagytok rá akkor a spoiler rejti a választ és benne a linket is a cikk elolvasásához.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.technet.hu/notebook/20100322/internet_explorer_8_a_legbiztonsagosabb_bongeszo/
-
#30031 2010 IS-t használtam. -
#30030 http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1606
http://biztonsagportal.hu/hekkerversenyre-keszulnek-a-bongeszok-fejlesztoi.html -
Arkon #30029 Szia!
Arra nem válaszoltál, hogy Te melyik terméküket használtad?
Megírnád? -
#30028 Ennek örülök, igen, ez a G Data minőség. ;-) -
#30027 Akkor mázlid volt, nálam volt, hogy hetek teltek el, mire válaszoltak :D Igaz, az még 2009-es idején volt. -
Arkon #30026 Hali Narxis!
Közben történt részemről néhány levél váltás is a G Data hazai képviseletével. Azt írták - többek között -, hogy a 2010-es termékeikben sok változás történt az előzőekhez képest. Többek között jelentősen javították a memória igényt és a memóriahasználatot is. Egyik ügyfelüktől még - a levelem hatására és ez nagyon pozitív a részükről - rá is kérdeztek erre, hogy mi a tapasztalata mert Ő éppen egy átlagos képességű laptopon használja a terméküket. (G Data IS 2010) Előtte ez az ügyfél már használta a G Data 2009 IS-t is és elmondása szerint annál azért érezte és észrevehető volt a G Data jelenléte, de a mostani 2010-esnél már nem vesz észre semmit.
Elég jól hangzik minden estre és csak dicsérni tudom a support hozzá állását és a gyors válaszokat. Fél órán belül megjöttek a válaszaik minden e-mailemre!
Te melyik terméküket használtad? 2009 vagy 2010 és AV vagy IS? -
Arkon #30025 Szia!
Köszi a gyors választ.
A munkámhoz használt (és ezért sokat hozom-viszem) laptopomra tervezem? feltenni. RAM-ból éppen megvan az 1 GB. Kaspersky volt rajta sokáig, egy ideig nem használtam a laptopot de most szükség lesz rá. -
#30024 Szia Arkon!
A G Data mindenképp a gépigényesebb vírusirtókhoz tartozik mint pl. a Kaspersky. Boot időt növeli egy csöppet, nem számoltam mennyivel, RAM-ból legyen minimum 1 GB és akkor nem szabadna lassulást érzékelni.
Internetezést nálam nem lassította, legalábbis nem vettem észre. -
Arkon #30023 Én kérdeznék és @ Narxis olvtárshoz intézném kérdésemet, mert ahogy láttam Ő használt hosszabb ideig G data-t.
Szia Narxis!
Te már használtál G Data-t. Be tudnád nekem határolni, hogy mennyire gépigényes? Támpontnak talán segít ha azt mondom, hogy NOD32/ESS után a KIS-nek - a bebootolási idő+rendszer hadrafoghatósága - még plusz fél perc kellett legalább az előző kettőhöz képest. Ebben melyikhez áll közelebb? Utána már a netezés alatt nem nagyon, de azért valamelyest érezhető volt, hogy a KIS mellett kicsivel lassabban töltődnek be oldalak meg hasonlók.
Nagyon köszönöm a válaszodat előre is. -
#30022 http://hu.gdatasoftware.com/uegyfeltamogatas.html -
Möbiusz #30021 Sziasztok!
Tud valaki arról, hogy a G-Data-nak van-e magyarországi képviselete? (supportja?)
Ha igen akkor légyszi tegye be ide nekem az elérhetőségi linkjét.
Köszike. -
#30020 Ez nem semmi :D
13 millió számítógép lett a Mariposa botnet hálózatnak a tagja.Aki meg rá megy a macika honlapjára elégé érdekes kezdőlapot fog látni:D -
#30019 Hát nem tudom hogy van ez..
Bár.. előfordulhat hogy amerikai weboldalakhoz egyesek ott illesztik be iframe-ként a vírusaikat.
Amúgy meg amit írtam nem biztos hogy szó szerint kell érteni bár akinek van kellő angol tudása(sajna igen alacsony nálam) esetleg meg tudná erősíteni. -
#30018 Ez furcsa, mert még tavaly valahol azt olvastam, hogy az oroszok és a kínaiak írják a legtöbb kártevőt.
Ezek szerint amerikai szervereken pihentetik őket?
Mint látom estére beindult a spoilerzóna!
-
#30017 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor marha jó dolgod lehet, mert, hogy még nem nélkülöztél eléggé, az biztos! :D
Amúgy, ennyi off még bőven belefér, nem kell aggodalmaskodni, ezért van a spoiler -
#30016 Érdekesség(angol)
Ebben az áll(ha jól értelmezem) hogy a elemzésük szerint a legtöbb rosszindulatú weboldal nem a kínai hanem a amerikai szervereknél működik....
Ennek mennyi igazságtartalma lehet? -
#30015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!atiirhatnatok a topikcimet Spoiler topik ra -
#30014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem szegény Panonak lesz egy kis munkája:D -
#30013 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most elszomorodtam...:( -
kl24h #30012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmilyen élvezeti cikkel, nővel (vagy csajokkal) vagy mással sem. -
kl24h #30011 Jó úton jársz!
Congratulations for Symantec!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ne felejtsük el, hogy az Avira viszi a detektálási/megsemmisítési lobogót még. -
#30010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha pénzel nem is...sörrel biztosan. -
kl24h #30009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tévedsz. Engem nem lehet lefizetni, jöhetsz egy vagon pénzel (egy vagon összekötött 100$-al), akkor sem dőlök be a pénznek. Ezt jól jegyezd meg, ilyen embert mint én, ritkán találsz!!! -
Arkon #30008 -
Möbiusz #30007 Talált és süllyedt! -
Arkon #30006 Hát nem talált (szerintem). Én ennek cégnek az Internet Securittyára tippeltem.
Egyértelműen ez jött ki nekem. N betűvel kezdődik, benne van az 'Internet' és a 'Secutity' szó is.
De @Möbiusz majd kijavít vagy éppen megerősít majd ebben. (remélem)