41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Ejnye mit találtam....

http://www.megaupload.com/?d=MUIG641F

• Narxis
    Vagy inkább ők is emberek. :D

backup-backup-backup

és nincs gond.
  • Doomista
    1-es, leülhet.
  • gergely1991
    Ez egy olyan jelenség mely állíthatjuk hogy a vírusirtó is lehet vírusos
  • Doomista
    Ez bizony kellemetlen egy dolog.
  • Narxis
    http://itcafe.hu/hir/bitdefender_hibas_virusirto-frissites_windows_64_b.html
  • gergely1991
    Na ha én azt tudnám:DD
    Én se halottam még életemben róla XD
  • Zune
    Hellóka!Most olvasom!Mégis csak kamu??? :)
  • Zune
    Hát megmondom őszintén hogy egészen tegnapig én se hallottam róla.Meg is lepődtem miután véletlenűl megtaláltam egy warez oldalon.Aztán utánna néztem google-n hogy nehogy valami kamu legyen,még mielőtt felraknám.....végűl is nem kamu csak sz.r!
  • gergely1991
    Egykis olvasni való:D
  • Doomista
    Szerintem senki. Szar alap program lehet, mivel sosem hallottam róla :D
  • Zune
    Tegnap feltettem a gépre de nem igazán jött be.Kicsit mintha átláthatatlan lenne az egész,vagy csak nekem tünt ugy.Uninstall lett belőle.
  • Zune
    Szép napot!
    Lenne egy kérdésem hozzátok.Probálta már valaki a ZeroSpyware programot?Zero

Miféle lehet ez?
  • Arkon
    Köszönöm Narxis.

----------------------------------------
    A legbiztonságosabb böngésző. Kitaláljátok vajon melyik lehet az?

Ha kiváncsiak vagytok rá akkor a spoiler rejti a választ és benne a linket is a cikk elolvasásához.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.technet.hu/notebook/20100322/internet_explorer_8_a_legbiztonsagosabb_bongeszo/

• Narxis
    2010 IS-t használtam.
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1606

http://biztonsagportal.hu/hekkerversenyre-keszulnek-a-bongeszok-fejlesztoi.html
  • Arkon
    Szia!

Arra nem válaszoltál, hogy Te melyik terméküket használtad?
    Megírnád?
  • Narxis
    Ennek örülök, igen, ez a G Data minőség. ;-)
  • Pano
    Akkor mázlid volt, nálam volt, hogy hetek teltek el, mire válaszoltak :D Igaz, az még 2009-es idején volt.
  • Arkon
    Hali Narxis!

Közben történt részemről néhány levél váltás is a G Data hazai képviseletével. Azt írták - többek között -, hogy a 2010-es termékeikben sok változás történt az előzőekhez képest. Többek között jelentősen javították a memória igényt és a memóriahasználatot is. Egyik ügyfelüktől még - a levelem hatására és ez nagyon pozitív a részükről - rá is kérdeztek erre, hogy mi a tapasztalata mert Ő éppen egy átlagos képességű laptopon használja a terméküket. (G Data IS 2010) Előtte ez az ügyfél már használta a G Data 2009 IS-t is és elmondása szerint annál azért érezte és észrevehető volt a G Data jelenléte, de a mostani 2010-esnél már nem vesz észre semmit.
    Elég jól hangzik minden estre és csak dicsérni tudom a support hozzá állását és a gyors válaszokat. Fél órán belül megjöttek a válaszaik minden e-mailemre!

Te melyik terméküket használtad? 2009 vagy 2010 és AV vagy IS?
  • Arkon
    Szia!

Köszi a gyors választ.
    A munkámhoz használt (és ezért sokat hozom-viszem) laptopomra tervezem? feltenni. RAM-ból éppen megvan az 1 GB. Kaspersky volt rajta sokáig, egy ideig nem használtam a laptopot de most szükség lesz rá.
  • Narxis
    Szia Arkon!

A G Data mindenképp a gépigényesebb vírusirtókhoz tartozik mint pl. a Kaspersky. Boot időt növeli egy csöppet, nem számoltam mennyivel, RAM-ból legyen minimum 1 GB és akkor nem szabadna lassulást érzékelni.

Internetezést nálam nem lassította, legalábbis nem vettem észre.
  • Arkon
    Én kérdeznék és @ Narxis olvtárshoz intézném kérdésemet, mert ahogy láttam Ő használt hosszabb ideig G data-t.

Szia Narxis!

Te már használtál G Data-t. Be tudnád nekem határolni, hogy mennyire gépigényes? Támpontnak talán segít ha azt mondom, hogy NOD32/ESS után a KIS-nek - a bebootolási idő+rendszer hadrafoghatósága - még plusz fél perc kellett legalább az előző kettőhöz képest. Ebben melyikhez áll közelebb? Utána már a netezés alatt nem nagyon, de azért valamelyest érezhető volt, hogy a KIS mellett kicsivel lassabban töltődnek be oldalak meg hasonlók.
    Nagyon köszönöm a válaszodat előre is.
  • LeonSilver
    http://hu.gdatasoftware.com/uegyfeltamogatas.html
  • Möbiusz
    Sziasztok!

Tud valaki arról, hogy a G-Data-nak van-e magyarországi képviselete? (supportja?)
    Ha igen akkor légyszi tegye be ide nekem az elérhetőségi linkjét.

Köszike.
  • gergely1991
    Ez nem semmi :D
    13 millió számítógép lett a Mariposa botnet hálózatnak a tagja.Aki meg rá megy a macika honlapjára elégé érdekes kezdőlapot fog látni:D
  • gergely1991
    Hát nem tudom hogy van ez..
    Bár.. előfordulhat hogy amerikai weboldalakhoz egyesek ott illesztik be iframe-ként a vírusaikat.
    Amúgy meg amit írtam nem biztos hogy szó szerint kell érteni bár akinek van kellő angol tudása(sajna igen alacsony nálam) esetleg meg tudná erősíteni.
  • sznorbi2
    Ez furcsa, mert még tavaly valahol azt olvastam, hogy az oroszok és a kínaiak írják a legtöbb kártevőt.
    Ezek szerint amerikai szervereken pihentetik őket?
    Mint látom estére beindult a spoilerzóna!
  • Pano
    Akkor marha jó dolgod lehet, mert, hogy még nem nélkülöztél eléggé, az biztos! :D
    Amúgy, ennyi off még bőven belefér, nem kell aggodalmaskodni, ezért van a spoiler
  • gergely1991
    Érdekesség(angol)
    Ebben az áll(ha jól értelmezem) hogy a elemzésük szerint a legtöbb rosszindulatú weboldal nem a kínai hanem a amerikai szervereknél működik....
    Ennek mennyi igazságtartalma lehet?
  • Jim Morrison
    atiirhatnatok a topikcimet Spoiler topik ra
  • gergely1991
    Azt hiszem szegény Panonak lesz egy kis munkája:D
  • Doomista
    Most elszomorodtam...:(
  • kl24h
    Semmilyen élvezeti cikkel, nővel (vagy csajokkal) vagy mással sem.
  • kl24h
    Jó úton jársz!

Congratulations for Symantec!!!

De ne felejtsük el, hogy az Avira viszi a detektálási/megsemmisítési lobogót még.
  • Doomista
    Ha pénzel nem is...sörrel biztosan.
  • kl24h
    Tévedsz. Engem nem lehet lefizetni, jöhetsz egy vagon pénzel (egy vagon összekötött 100$-al), akkor sem dőlök be a pénznek. Ezt jól jegyezd meg, ilyen embert mint én, ritkán találsz!!!
  • Arkon
  • Möbiusz
    Talált és süllyedt!
  • Arkon
    Hát nem talált (szerintem). Én ennek cégnek az Internet Securittyára tippeltem.
    Egyértelműen ez jött ki nekem. N betűvel kezdődik, benne van az 'Internet' és a 'Secutity' szó is.

De @Möbiusz majd kijavít vagy éppen megerősít majd ebben. (remélem)