Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Lásd #27386 spoiler)<#vigyor>#vigyor>
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
http://biztonsagportal.hu/nem-tagit-a-conficker-fereg.html
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2. Nodot felejtsd el örökre.
3. Felrakod az Avirát, és gondjaid megszûnnek.
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Az Eset-el (NOD) kapcsolatban kérdeznék:
Tegnap újra lett telepítve egy gép, rendesen minden fel lett téve, mint szokott lenni. A legujabb nod lett feltéve megvett felhasználónévvel és jelszóval. Este, amikor aludni ment a csávó, akkor kikapcsolta a gépet. Látta, hogy az xp-nek megy a leállító ablak, hogy menti az adatokat stb...Elment aludni a csávó, viszont, amikor reggel felkelt, akkor még mindig ugyanott tartott a gép, mentette az adatokat...
Ezután kikapcsolta úgy, hogy a POWER gombot addig nyomta, ameddig a táp le nem kapcsolt.
Ezután ujra elinditotta a gépet, és azóta ezt csinálja a gép:
Ujraindul, betölti a windowst, és tölti be a rendszert, lent a tálcán is tölti be azt a pár programot, ami fent van, közte a NOD-ot is, és amikor a nod-ot tölti be, akkor levágja a rendszert a gép, egyszerûen újraindul a gép, mintha kihúznák az áramból. Szóval ujraindul, és megint, amikor a nod-ot tölteni be a systray-es tálcára, akkor ujraindul, de nem ugy, hogy elmentené az adatokat.
Ha csökkentett módban inditom ujra, akkor nem kapcsol ki kb. 1,5 perc után
Ezek szerint lehet, hogy a nod-nak van valami hibája, amikor azt töltené be, akkor valami miatt levágja a gépet?, mert eltávolitani sem birom a nod-ot, mert nincs annyi idõm, mert levágja a gépet.
Elõre is kösz
üdv,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
akkor nem is régi...nem értem én sem...
vajon melyik oldalról jöhetett be és ilyen sunyi módon...
Pano: te a KIS-t használod ? abban jelezni kellett volna h gyanús, még ha nem is ismeri fel...HIPS miatt.
az is lehet h akkor jelzett is pl az oldalra csak aki netezett, figyelmen kívül hagyta. ?
A tudással nő a kételkedés is...
ennyire új lenne h ilyen kevés AV ismerte fel ? de hihetetlen h pont a NOD. hm
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Poénos a cucc, mindjárt megmondom miért.
Szóval, a darabka: http://data.hu/get/2132248/pff.zip.html
Jelszó: infected.
A poén: Itt a VT elemzése, amit most csináltam.
Miért vicces? Mert:
1.- A kaspersky nem ismerte fel, amikor lefuttattam. Lehet, hogy most került bele az adatbázisukba nemtom.
2.- K***a anyját a nortonnak, nekem ugyan nem jelzett (lehet, hogy itt is az 1.-es pontban leírtak a mérvadóak)
3.- Ha az ikarus ismeri, az a-squared mééé nem?!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Vírus gebaszom volt, mást ültettem a gép elé erre beszed valamit, marha jó. Soha többet még1x.
Éreztem, hogy valami gebasz van, mindenem sorra állt le, a programok szabálytalan mûvelet stb stb. Lefuttattam kaspersky, vipre, avira, bitdefender, a-squared, malwarebytes, norton (!!), avast, semmi.. há mondom mindjárt elsírom már magam.
Nekiálltam bújni a gépet de nem találtam semmit, nem tûnt fel rendellenesség. A feladatkezelõbe se volt ismeretlen folyamat, semmi. Már majdnem hisztiztem mint egy gyerek, mondom perverz leszek.
Akkora durva, hogy félve merem leírni is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy az új beta Avira most már kezd jó lenni, de csinál érdekes dolgokat hangkártya driverem összezavarta így nem volt hang még nem töröltem és plug 'n' playeztem egyet, sandboxie is hirtelen nem akart mûködni, az uninstall elsõre nem ment, és az üdvözlõképernyõnél befagyott, szóval sok sok bug van még benne 😄
letöltöttem az UltraISO portable változatát...gondoltam jobb lenne ha nem kell telepíteni stb, mert kva ritkán vagy egyáltalán nem használom (pendrive miatt próbálgattam, mert ez tud arra is írni...)
tudom h a portable cuccokat átírják és sok esetben ez megtéveszti az AV-ket. de most honnan tudjam 100%osan h ez az exe jó vagy nem ? csak egy jelzés volt rá,de jobb lenne a 0😊
novirusthanks
virustotal
Az avastnak elküldtem a két megmaradt file-okat, kíváncsi vagyok mikor írnak vissza
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Windows Tour egyik htm fájlja, úgy detektálja annak, hogy az utolsó hozzáférés 2007-be volt a fájlhoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Microsoft Windows XP Professional
Version 2002
Service Pack 2
Itt is ír a Windows tûzfalról: Configuration (Expert mode)/Firewall/Settings
Gondolom az alaplapi hangkártyát használod...
Egy idõ útán, ha nem járok a gépnél, megjelenik a Windows Security Center risztása, hogy az Avira tûzfala ki van kapcsolva, de az Avira nem úgy mutatja. Ha kétszer-háromszor felnyítom az Avira Antivir Control Center-t, akkor már eltûnik a Windows Security Center riasztása.
Ezt hogy magyarázod?
Én egy olyan dologra gondoltam, hogy ha nincs használva a számítógép több ideig (10 percnél több), akkor az Avira tûzfala olyan Stand By-ba kapcsol és akkor már a Windows Security Center úgy észleli, hogy ki van kapcsova. Ez csak egy tipp.
Itt a kép:
a-squared egyet hagyott a live player setup ot
Linux Mint 13 Cinnamon
Letöltés: http://www.2shared.com/file/10964490/6cb6a241/malware.html
Jelszó: infected
24db kártevõ van benne