Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Túl sok az Avirás, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Jó, hogy van ilyen logód, tetszik ez a 3 hsz 3 féle avira logóval, tetszik, +1 <#worship><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Én is pont ezt akartam írni...megelõztél.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Polonic
Megelõztél, ugyenezt akartam írni én is.

Szia!
Alaplapi elem merül le szerintem.

Met
nekem akkor volt ilyen amikor be volt kapcsolva, hogy automatikusan állítsa át az idõt a win, és rossz idõzóna volt megadva <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Wreck86
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy miért lehet a következõ:
minden egyes számítógép bekapcsoláskor az idõ mást mutat,mint ami a valóság.Most bekapcsoltam a gépet: 13:19-et mutatott,bár az év, hónap, nap most jó volt.
Szerintetek vírus lehet?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

me and a monkey
Novell client okozza. Telepítse fel a legfrissebb verziót ebbõl.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Pano
Sicontact supportot igénybe kell venni, távolról belenéznek a rendszerbe és megoldják a gondot. Attól függetlenül, hogy magazinos kód, ugyanúgy jár a support, tudtommal.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Fogalmam sincs.

Sziasztok!

Látom itt vannak a jobbak ezért kérdeznék valamit.
Egy másik, ehhez hasonló fórumban az imént találtam ezt a kérdést és nagyon érdekelne engem is a megoldás mert egyik barátom a napokban már többször is hasonlóan járt és fogalmunk sincs mi a megoldás. Itt a jó alkalom, hogy megoldjuk ha tudtok segíteni. Itt pedig a link : >> KATT <<

nandorb
adhatna hasznalati utasitast,letoltottem, kaptam VISA keyt de a tobbit mi alapjan toltom ki?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
"de viszont mikor registralni akarom hogy kapjak keyt keri a kredit kartyat olyasmibe nem megyek bele..."
Egyet értek....ne is..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
NaNá.

nandorb
muxik is?

RBJ
csak annyi baj van ezzel szemben online armor , hogy 64 bit en nuku.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

nandorb
nem holnap reggelig kell aktivalnod de viszont mikor registralni akarom hogy kapjak keyt keri a kredit kartyat olyasmibe nem megyek bele...

Könyvtáros
Huhh ezt fogalmam sincs. Most találtam de még sosem töltöttem le innen, de valahogy úgy van itt mintha, hogy másnap kilencig telepíteni is kell és csak ekkor lesz érvénes. Ha késel akkor elbuktad a lehetõséget.
De talán majd valaki segít ebben aki már töltött le innen és telepített is.

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

nandorb
ide kartya szamot megkell adni?

Narxis
<#nyes><#hawaii>

Doomista
Szerencséd hogy van megfelelõ védelmed!

Narxis
Szerencsére megakadályoztam.

Doomista
Na most majdnem mondtam valamit, amit nem kellet volna.

Narxis
Barna.

Doomista
Fekete?

Pano
nem, nem az

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Szõke?

Shep
Nincs valakinek ötlete miért nem frissít nekem a Nod 32. Se a tört, se a Chip magazin kódot megadva, sehogy csak beugrik ,hogy update.ver és már írja is ,hogy a legfrissebb verzióm van ,holott rohadtul nem igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pano
Ha srác lenne már nem élne....

Doomista
Azért ki ne nyírd a srácot :s :S Emberek, fogjuk le Pano-t, mert vér fog folyni :S :S :S 😄😄
<#pias><#hehe>

Pano
látod az lehetséges.. nem figyeltem mit csinált.

Könyvtáros
Sziasztok!

Nem tudom vót-e már?
Holnap reggel 9 óráig ingyenesen letölthetõ az Online Armor ++ (Antivirus and Firewall Protection).
Innen

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

Pano
jaja, nem tudtam egyszerûen használni. A Final elõtti beta gon dnélkül ment, a véglegest meg feltettem és ilyen gondjaim voltak. Restartolt a gépem játék közben, ha youtube videót indítottam elkezdett fagyni a böngészõ, stb.

lck
Ilyen hibák voltak benne ?
Még szerencse hogy ezek eddig nekem fel sem tûntek.
Stabilitást javítottak benne. Egyebet nem tudok.
Doomista
Lehet hozott magával egy hordozható külsõ wincsesztert, pendrivet, és arról felment...csak nem mondta nyilván...

Pano
Lehet, de valahonnan be kellett, hogy másszon...

Doomista
Nyilván a fájlból a kártékony kódot törölte csak, aztán a megmaradt nem kártékony kódra meg nem riasztott.

Pano
Ki lett javítva a youtube videók akadása és fagyása? A nagy fájlok kibontásának fagyása? A gép restartolása? 😄
Van egyáltalán új build 18.-a óta?😊

Pano
Visszaraktam a NOD-ot elõtte, mielõtt végigjárkálom az elõzményeket, nem akartam újra benyelni.
Elkezdtem sorra menetelni rajta, ami megmaradt, de egyiknél se riasztott be. Ez már mûvészet...

Doomista
Egy kérdés...aki feliratkozott erre a viruswatch-request hírlevélre, és ugye naponta küld jó pár e-mailt...szóval tegnap csak egyet kaptam, ma még egyet se...esetleg másnál is ez van? Csak mert naponta vagy 4-6 szokott jönni.

lck
crack-ok általánan nem vírusosak, még akkor is ha egyes antivirusok ugy gondoljak hogy igen...
nandorb
crack-ok altalaban virusok,meg akkor is ha egyes antivirusok ugy gondoljak hogy nem...

Narxis
Nem hiszem, hogy téves.

Most akkor ezzel mi is van?
NOD szerint(is) tiszta. <#vigyor>A másik három riasztana rá tévesen?<#fejvakaras>

Narxis
Kösz.

lck
Narxis
Ezt egy hozzáértõ töltse már fel virustotalra:

http://rapidshare.com/files/341400146/PartyPokercrack.EXE

Nagy valószínûséggel valami vírus, csak kíváncsi vagyok... Én most nem tudom letölteni mert egy..khm...több részes valamit töltök rapidshare-rõl rapiddownloaderrel.

lck
Magyar Pro: http://files.avast.com/files/beta/5.0.396/setup_av_pro.exe
Magyar Free: http://download525.avast.com/test5beta/setup_av_free.exe

Pro-hoz kulcs (nem teszteltem):
http://www.nsanedown.com/?request=14257980
HA jó a nod, akkor szerinted mi lehet a baj?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!