41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Az MSE-t nem említettem, mert az nem ad teljes védelmet (antivírus + Tűzfal + ...). Egyik ismerősöm Norton-t használ már egy jó pár éve, de még gondok nem voltak fertőzés szempontjából, de az MSE-vel sok gond van. Az MSE esetében az is fontos, hogy Windows XP vagy Windows Vista vagy Windows 7 esetleg 8-as rendszerre van telepítve.
    Ha már a legjobb védelemről akarunk beszélni, akkor a KIS adna a legjobbat.
  • donbig
    Kaspersky Rescue CD futott le tegnap ( nem először) egy 4 éve meglévő .exe-t látott trójainak. Malwarebytes, Emsisoft EK, Bitdefender sem észlelte. Első indulatomban töröltem, fel kellet volna dobni a VT-ra, azért kiváncsi lennék...
  • donbig
    Még a Nortonhoz:
    "A Symantec az elmúlt években folyamatosan csökkentette programja gépigényét, de itt az ideje, hogy a védelmi képességeire koncetráljanak."
    Nem magamtól idéztem.
    Ebben a Chip tesztben főleg rootkitek és már meglévő kártevők felismerésében és eltávolításában szerepelt gyengén. MSE-nél gyengébb eredményt elérni ebben a tekintetben nem túl hízelgő.
    Az azonban kétségtelen, hogy a legkevésbé fogta a gépet.
  • kl24h
    Én csak mint védelem szempontjából írtam, hogy NIS vagy KIS. Mint géphasználat/terhelés most jelenleg a NIS 2013 használom, a KIS 2013 nem telepítettem fel még, de a régebbi verziók jobban terhelték a gépet, mint a NIS. Mintha valamivel jobb lenne a NIS helyett az AIS 7 (Avast Internet Security 7 verzió), mert valamivel gyorsabb a gép mint NIS 2013-al.
  • Blum
    Ez a NIS jo otlet volt. AVG fogta a gepet rendesen,de ezzel semmi gondom nincs. Kosz a tanacsot!
  • gergely1991
  • Apocalipto
    +1

Néha rámjön hogy kipróbálgassam a többi víruskergetőt, de végül mindig visszatérek az avasthoz, mert mi a francnak ennél komolyabb..ingyen van, nem kell crackel szenvedni, be meg úgyse jön semmi mert pro vagyok.
  • Puhos
    THX!
  • kl24h
    Nekem mindig is gyanúsak az ilyen újonnan megjelent antivírus szoftverek, ezért csak a régiekben bízok, amelyek már nagyon régóta megjelentek: Nod, Norton, Kaspersky, Avast, stb.

Puhos: KIS vagy NIS + Malwarebyte's Antimalware free
  • gergely1991
    "We regret to announce that
    for financial reasons we need
    to stop our services
    on Dec 31st, 2012.
    Thank you for your past support.
    Coranti K.K."
  • Puhos
  • KaBuTo666
  • Puhos
    Hali!

NIS, KIS plusz Malwarebytes (ebből a free is megteszi.)
  • FGB
    Sziasztok,
    mivel hamarosan lejár a licenszem (AVG 2012 IS és SUPERAntiSpyware) így el kell gondolkodnom a váltáson. Az AVG 2013 IS-ről elég vegyeseket olvasok, sokan nem ajánlják, a Malwarebytes ingyenes verziót hétvégén feltettem és rögtön talált 2 fertőzött fájlt így nem igazán tudom maradjon-e az AVG és SAS páros.
    A Comodo IS-ről jókat írogattak, de azt nem ismerem nem tudom mennyire megbízható.
    Mit ajánlanátok internet security és spy/malware-re?
  • gergely1991
    Google frissítéssel álcáz a Boda trójai(Támadni akar a Kasperskyre)
  • z1980
    Szia! Több fórumon is elhangzik, hogy talán ez a legjobb ingyenes védelem kombináció. Viszont nagyon dicsérik még a Bitdefender AV free+Comodo Firewall free párost, úgy gondolom nem minden alap nélkül.
  • Tetsuo
    Jelenleg a Comodo ingyenes tuzfala a Avast ingyenes virusirtojaval hol all? Jo kombo vagy vannak jobbak?
  • Tetsuo
    OK, mar bealitottam. :) Csak elsore furcsa volt az uj felulet.
  • Tetsuo
    Az uj Comodo-val mi van?! Mindent atenged es nem lehet semmit beallitani? Eddig nagyon ugy tunik... Talan kulon setup fajl van hozza vhol?
  • Jakuza001
    Es milyen veletlen hogy tegnapi. :D
  • Narxis
    Ha ilyen részletesen kifejtve sok linkkel, teszttel stb.-vel alátámasztva akkor igen. Csak azért linkeltem mert szépen összeszedett védőbeszéd. :D
  • KaBuTo666
    A te véleményed sajnos nem számít. :D
  • Jakuza001
    Ha postolok egyet en is oda, nevtelenul es mast irok le az is szamit ? :D
  • Narxis
    Norton vitához
  • KaBuTo666
    Ez 1 éve volt. :D
    Nem kell ahhoz a forráskód hogy olyan vírust írjanak amit egy ideig ne tudjon felismerni a norton...Nem egyszer küldtem be aviranak olyan vírusokat amiket 2-3 napig nem ismertek fel a legnagyobb antivírusok, ez eddig is így volt és így is marad.
  • Puhos
  • Narxis
    Szerintem nem az a profi aki pakolgatja fel a jobbnál-jobb védelmi programokat hanem aki a "szarabbak" mellett vagy védelmi program nélkül is vírusmentes marad.
  • Jakuza001
    A norton vedelme eleg gyer, ezt eddig is mindenki tudta, csak a fanok vannak nagyon oda erte.
  • gergely1991
    És ahhoz mit szólsz hogy a norton egyik termékének a forráskódja kikerült?
  • KaBuTo666
    "Kedves cikkíró! Ha már idézel egy hivatalos közleményből, akkor ne úgy tedd, hogy kiragadod belőle az utolsó három mondatot és ezzel teljesen új jelentést adsz az egésznek. Ugyanis a közlemény pont arról szól, hogy a Symantec megoldása reputáció-alapú védelmet és viselkedéselemzőt is tartalmaz, pont a NY Times-hoz hasonló esetek kivédésére. Csak adatbázis alapú védelmet használni már nem elegendő.
    Szó nincs benne arról, hogy a Symantec terméke engedte volna be a kártevőket!!!

A cikk konklúziója - és így az egész írás értelmetlen és félrevezető. Javasolnék egy törlést, vagy helyesbítést."
  • L7wy
    Editors choice
  • gergely1991
    Arról nem tehetek...Ilyet én is tudnék csinálni úgy marketingből.
  • z1980
    A Symantec szerint vírusirtójuk nem képes védeni a kártevőktől

Ennyit a PC Mag tesztjeiről!
  • Narxis
    Sajnos a tapasztalataid nem objektívek. :(
  • gergely1991
    Ezért hallgatok a tapasztalataimra mint sablonos tesztekre.
  • donbig
    A t..öm kivan a tesztekkel, így soha nem fogom a legjobbat megtalálni
    (Igaz, támpontot adnak, melyik az, amelyiket véletlenül se válasszam.)
  • gergely1991
    Engem igen.
  • KaBuTo666
    Nem számítógéppel, hanem tévével!
  • Narxis
    XD
  • Jakuza001
    Esszel netezel ? Azt hittem szamitogeppel. :DDD