Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Ha ezek nem találnak semmit, akkor 50 % hogy tiszta a géped <#pias>#pias>, még vársz egy hetet és újra lefuttatod õket, és akkor ha nem jeleznek semmit, akkor tuti tiszta a géped (ja jelezhetnek ilyen Tracking Cookie féle dolgokat *.txt fájlok, de ezek nem ártanak semmit, a lényeg, hogy ne jelezzenek ilyen *.exe, *.dll, *.scr, *.com kiterjesztésû fájlokat)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mondjuk IE-t használtam.
#hhwnd
lck: <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként 100 %-os vírusirtó nincs. Vírusirtó: 30 %, User: 70 %. IGEN, ennyi múlik rajtad. / De lehet hogy: 10 - 90 /
Benyaltam tegnap egy ransomware vírust, szép magyar írással meg rendõrségi logoval ami az egész ablakot kitölti és a szokásos összeg utalós ablakkal, hogy ha ennyit meg ennyit elutalsz akkor feloldják a gépet stb. A netet kilõttem, Safe Modeban elindítottam a wint, security essentialssal keresés, majd leírtott pár dolgot. Aztán visszaállítottam egy korábbi pontra a gépet biztonság kedvéért. Utánna megint víruskeresés, akkor nem talált már semmit. Aztán nem hagyott nyugodni, gondoltam jobb ha leformázom biztos ami biztos. Így is lett.
Kérdés, hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy biztos nem maradt rajta a gépen? A jövõben sem szeretném benyalni, szóval mi a tuti írtó mostanság? 😊
(Azt tudni kell, hogy 3partícióm van, ebbõl az elsõn van a win, a másik kettõn csak adatokat tárolok és csak a win-es partíció lett formázva)
#hhwnd
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://9gag.com/gag/5135249
egyik haverom gépe beszedett vmi vírust ehhez kérnék segítséget
Semmilyen antivírus nem volt a gépén, arra figyelt fel, hogy ha rákattint egy mappára abból egy 37KB-os mappa lesz, ha nézi a tulajdonságot ott is 37, de ha belemegy akkor a tartalom megvan.
Erre javasoltam hogy lökjünk rá egy vírusírtót, Avast 5 el próbálkoztam, mert nem mai géprõl van szó, talált is elég sokat karanténba raktuk..most azt reagálja hogy ha megnyitunk egy mappát az utána eltûnik. Ja és a karanténban mindegyik után ottvan a *.exe* akár mappa akár fájl, ezt csak az avast rajta rá vagy maga a vírus?
A lényeg hogy pár fájlt jó lenne megmenteni ha vanrá mód. Én vírusokkal még nem igazán futottam össze max 2x de akkor kapásból nyomtam neki a formatot. Van ötletetek?
+Ennél a srácnál volt az mp4 lejátszóm amit amikor visszakaptam meg volt kergülve..ezt bõvebben az MP4 topicban leírtam...
Okozhatta ezt a vírus? mindenesetre nyomatom itthon is a víruskeresést...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
For Vista users - go to "Start" → "Settings" → "Control Panel". On your control panel, select "Programs and Features". Now select "SweetIM for Messenger" from the list of currently installed programs. Click "Uninstall" and follow the instructions.
For Windows XP users - go to "Start" → "Settings" → "Control Panel". On your control panel, select "Add or Remove Programs". Now select "SweetIM for Messenger" from the list of currently installed programs. Click "Remove" and follow the instructions.
SweetIM Uninstall
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Akkor frissítsd így.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A NIS 1 éves licencem lassan lejár, 65 nap van hátra. <#szomoru1>#szomoru1>
KIS 2012-es kulcs megfelelõ a 2013-as verzióra, vagy rosszul tudom? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Elképzelni nem tudom, hogy csinálják...
www.smart-bus.hu
Vagy a vírus irkálja arról a géprõl mikor bejelentkezel, vagy egy kicsit "érdekesebb" spam-et kapsz már.😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Jobb gomb az Sajátgépen>tulajdonságok>speciális fül>teljesítmények nek nél beállítások>vizuális hatások fülön A Windows állítsa be a géphez be jelölni (ha meg volt elõtte is, akkor válasz egy másik rádiógombot az alábbi 3-ból, mindegy melyiket,aztán alkalmazás gomb aztán vissza "A Windows állítsa be a géphez" gombot jelöld ki és mentés).Ha így se akkor az egyénit kijelölöd, és az összest bepipálod(lent alul).
+ egy kis szórakoztató<#pias>#pias>: Azon fáradozunk, hogy ez a weblap a lehetõ legfrissebb legyen, ám ez szinte lehetetlen. Kérjük, az angol felületen keresse a legújabb információkat!
Utóbbi idõben rengeteg spam érkezik a saját email címemrõl, feladóként "én" szerepel... iszonyat bosszantó! Mit lehet tenni ez ellen?
www.smart-bus.hu
AZ MSE semmit nem talál rajta!
Ha valakinek van ötlete azt szívesen venném!
Köszi elõre is!
----
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Köszi a linket, de mivel az angol nyelvtudásom eléggé gyenge mondanál errõl valamit egy kicsit bõvebben?
Letöltöttem az Emsisoft MalAware nevû programját és ezt a három bejegyzést találta zûrösnek:
Okozhatnak ezek a bejegyzések olyan gebaszt, mint a lenti képen?
A programokban semmiféle változtatás nem történt.